Deníček uživatele sněženka

03.08.2008

Ahojky,dneska nás konečně pustili z porodnice,tak mám čas Vám napsat jak probíhal můj porod.

Cauky Snezenko,
moc Ti gratuluju k male princezne a ze jsi to tak statecne zvladla - preju vam obema moc zdravicka ....
SHARANE+LUCINKA
PS: shodou okolnosti mela moje Lucinka presne ty stejne miry jako vy - 3,05kg a 49cm :o)

03.08.2008

29.7 se nám narodila naše holčička,je moc krásná a hodná a jsme MOC A MOC ŠŤASTNÍ,že ji máme. Je to naše sluníčko :h:

Ahoj Sněženko :a: Přijmi i ode mne gratulaci ke tvé holčičce, určitě bude krásná po mamince :ww: Budu se těšit a fotečky a samozřejmě na popis porodu :)

04.07.2008

Ahojky holky,tak se hlásím do 35tt a je mi celkem fajn :) dnešním dnem jsem začala s užíváním malin.čaje a lněného semínka,tak jsem zvědavá,jaký bude výsledný efekt při porodu :danc

ahoj Ivčo!!!
já v neděli budu už 37-páni to za chvíli taky mužu rodit co??ted jsem se vzbudila po odpolední siestě,naprali jsme se s Vaškem gulášem-vyšvihla jsem se k výkonu,dali pivko a šli spát-jak Škopek a Škopková :s: :s: :s: :s:
přes pupek 107,váha 78 :00: :00: :00:

In reply to by sněženka

nepošlu,až někdy přijedete,tak ho uvařím :one: ,my jdem taky na tu véču,jak jsem ti psala,za hodinku se začnu šlechtit,abych byla krásná,ikdyž mě už nic nempomuže :s: :s: :s: :s: a v 19 tam máme být!
Ted si ještě mužem psát o jídle,pak už budem psát,kdo jakou drží dietu :///: :s:
jaký máte počasí v ČL????tady vylezlo sluníčko,oteplilo se a já jsem ráda,protože nemusím mít kalhoty-do kterých se stejně nevejdu,takže bych mrzla v šatech :§)

In reply to by Dita Albi

Ok tak až někdy přijedeme :hu: tady je polojasno a taky se oteplilo...a taky půjdu v šatech protože kalhoty taky už neoblíknu,ještě že je léto,co? :dance: Určitě budeš nejkrásnější :one: nezapoměň foto :) hezky se napapejte a užijte si to :\x:

04.04.2008

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jak jste na tom s váhou vy? Kolik už máte nahoře? Já 4 kg... :cc):

ahojky,já jsem poslední den 18,takže spíš ten 19.týden a mám nahoře 3kila,ale podle velikosti bříška si připadám na 10kilo :s: }:)

ahoj, já jsem v 19. týdnu a mám nahoře 4 kg. Ale vůbec mi nebývalo špatně, takže přibývám postupně. Jím stejně, jen jsem hodně omezila pohyb. Tak to je asi tím. Musím se šetřit jsem po amniocentéze. Pa

já jsem v 33tt a nabrala jsem od chvíle co jsem začala nabírat (od 15tt) už 15 kg :) jinak na začátku těhu šlo 6 kg dolu, jak mě nebylo dobře, tak oproti výchozí váze před těhu je to teď nějakých 9kg. už jsme pěkný macíci :) jinak mi začala jit váha nahoru nějak významně až po 22 týdnu - to to šlo i 1,5kg za týden :s: je fakt že mi začalo velmi velmi chutnat a cpu se jako nezřízený prase :)

04.04.2008

Ahojky,tak dnešním dnem začínám 22tt a jsem moc šťastná,protože miminko krásně kope,a vrtí se u mě v bříšku a je to nádherný pocit :)

Jak to poznáš, že se vrtí? Já cítím občas takové vcelku bolestivé jakoby nárazy, ale přijde mi to spíš jako rychlá křeč. nevím nevím.

ja jsem presne dnesnim dnem v pulce tvych tydnu, ja dnes zacinam 11tt. gratuluju ti a zdravim miminko, at jste oba v pohode :)

01.04.2008

Ahojky holky,koukněte,co jsem malé pořídila...je to jen zlomek toho,co už doma máme... :cc):
http://www.mojetehotenstvi.cz/image/tid/261

01.04.2008

Ahojky holky,prosím poradtě...když chci vložit fotku ke článku,tak mi to píše,že je velikost moc veliká...přitom není(40,4 kB)
nevít,proč to nejde? je to formát JPEG.Díky moc

Ahoj, tak je zkus uložit do fotogalerie a pak pod text dát jenom odkaz. Mě to taky jinak nešlo...

Já měla taky stejný problém, ale moje fotky byli fakt veliký. Tak jsem je musela zkomprimovat. Otevřeš si foto, dáš pravý tlačítko - Microsoft Office Picture Manager - upravit obrázky - komprimovat - uložit. Po tomhle postupu mi sem jsou krásně vložit. tak to zkus, snad ti to půjde.

já to tady řešim pomalu každý týden. Někomu to prostě jde bez problémů a někdo to se mnevloží i kdyby se zbláznil. mě to taky nejde, tak už se o to ani nepokoušim :n:

no to Ti asi nikdo neporadí, já s tím bojuju od začátku a ještě se mi nepodařilo sem vložit jedinou fotku. :?

to je divné..tak to zkus ještě zmenšít... někdy to někomuá nejde a pak to dává do fotogalerie a sem dává jen odkazy!!

31.03.2008

Ahojky,tak vá chci ukázat můj pupík jak roste :dance:
Miminko už krásně kope,že to jde cítit už i přes ruku,,je to opravdu nádherný pocit :)

je to super že? Až na to že když mi někdo dá ruku na břicho tak ta potvůrka malá přestane kopat. A u mě to jde i vidět jak se mi třepe břicho, je to bomba :one: :c: Vendula

je to super že? Až na to že když mi někdo dá ruku na břicho tak ta potvůrka malá přestane kopat. A u mě to jde i vidět jak se mi třepe břicho, je to bomba :one: :c: Vendula

11.03.2008

Ahojky holky,tak se hlásím že jsme dneska dopadli dobře!Miminko bylo NÁDHERNÉ. Cucalo si paleček,polykalo plodovou vodu,mnulo si očička...no úžasné :dance:

Ahoj sněženko,já jsem také z CL a jsme ve 24tt, moc Ti blahopřejeme a přejeme hodně štěstí.Půjdeš na 4D?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky