Deníček uživatele smutnicka

18.02.2011

Ahoj holky, tak už máme konečně rozhodnuto a vybrali kočárek.Doufám, že jsme vybrali dobře.Nemáte některá zkušenost a jak jste spokojené??Už jen aby bylo hezké počasí a mohly jsme tr

Máme nový kočárek
Máme nový kočárek

Ahoj holky,
děkujeme za chválu, jen jsme ještě nebyly venku, takže pocity z jízdy dodám později, Kočárek je babypoint Mark Q.Malá v něm sedí a kouká na tv, nechce z něj vůbec ven, jen aby jí to vydrželo až budeme jezdit venku :s: .
Tak se mějte krásně a ať už máme hezky a teploučko :a:

Ahoj!
Rozhodovala jsem se mezi tím tvým kočárkem a pak Espiro magic 4 a nakonec mám to Espiro!Kočárky jsou téměř stejné,jen ten tvůj má lepší podnožku,ale zase je o fous těžší než můj.Já s ním byla už dvakrát venku a jezdí se naprosto výborně!Malá se mi do něj vleze i s fusakem,takže sporťák šel z baráku! :a: Jediná vada je,že ty kolečka jsou rychle plná kamínků,ale na funkčnosti to nic nemění.Kočárek je tak odpružený,jak nebyl ani můj Casualplay.Jsem nadšená!Přeju příjemné ježdění! :a:

In reply to by Soňáček

Ahoj Soňáčku, na ten tvůj kočárek jsem taky koukala, když jsem se rozhodovala jaký koupit, ale nemají ho v černé barvě, takže vyhrál tenhle.Jinak jsou opravdu skoro stejné.Ještě jsem měla vybrané Safety 1st Advancer.
Měj se hezky papa

25.01.2011

Ahoj holky,

vím že jdu s křížkem po funuse, ale proč se také nepodělit.:) Mně doktor řekl, ať to neřeším, že tam mám dojít jedině pokud by měla ta prsíčka zarudlá. No a to že je to prý z hormonů, to už tu bylo řečeno..:) Pa Pavla a Be(r)uška

Ahojky moje dceruška to měla od 4 měsíců a zmizelo jí to těsně po desátém měsíci.Kojila jsem týden.Prý to je zduřelá žlázka.Ale nesmí to bolet.Pak to nic není.Lelulka

Moje malá 10měs.dcera měla taky donedávna tvrdá prsíčka. Už je má měkká, ale zvětšená jsou pořád. Prý je to kojením, získává ženské hormony.

22.12.2010

Přejeme všem šťastné a veselé vánoce :a:
Michaela a Kačenka

Šťastné a veselé vánoce

Taktéž přejeme krásné svátky!!! Kačenka je úžasná na fotečce - milé přáníčko. :#~:

15.10.2010

Ahoj holky,
mám dotázek na sporťák X lander, spíše na tu pláštěnku, co je u kočárku(hl.korby).Dáváte pláštěnku co byla na hl.korbu i na sporťák???

Mám starší X-lander a pláštěnky mám dvě. Jedna na korbičku, druhá na sporťák. Obě originál od X-lander.

06.08.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vám už přišly penízky za dorovnání mateřské??Myslím dorovnání co schválila vláda tj, na loňskou úroveň.Pani na soc.

děkuju holky za odpovědi, to by mě zajímalo proč ten červen do toho nezapadá???zase někdo nahoře potřebuje peníze na zaplacení dovolené že:)))??ale nebudeme se rozčilovat, stejně s tím nic neuděláme a můžeme být rády, že nám doplatí aspoň tohle.
ahoj

22.05.2010

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde v Chomutově nastřelují naušnice miminkům.Slyšela jsem něco, že v podkově na Palacký.Nevíte o tom něco??

AHOJKY SMUTNI ! JJ V PODKOVĚ NASTŘELUJÍ. JÁ TAM BYLA S KAROLÍNKOU ASI PŘED MĚSÍCEM A PŮL A V POHODĚ. ALE MUSÍŠ SI TAM NEJDŘÍV ZAVOLAT A OBJEDNAT SE. CHVILINKU VYDRŽ MRKNU JESTLI MÁM JEŠTĚ VIZITKU A PÍSNU TI SEM ČÍSLO NA PANI. JINAK JE MOCINKY HODNÁ A VEZME TĚ S MALOU BEZ PROBLÉMŮ :one:

02.05.2010

Ahoj holky, jsem 7.týdnů po porodu(plně kojím) a asi 14 dní mě pobolívají klouby.Neměla jste to taky některá a nevíte co by to mohlo být?

Ahojky, me teda klouby neboli, ale docela dost me boli stydke kosti :O Kdyz jsem se na to ptala :*8*: tak mi rekla, ze to jeste neslysela, ze jsem prvni pacientka a ze teda mam jist vic vapniku, takze taky ty mlecne vyrobky...jinak ja jsem pribrala tak 15 kg a ted ma maly 8 tydnu a zbyva mi shodit 1,5 kg :dance:

Ahoj. mě zatím klouby nebolí, teď končím šestinedělí.. Jinak jsem přibrala v těhu tak 21kg?! a v porodnici jsem nechala 11, teď potřebuju ještě 5 dolů..

In reply to by kacik1

Teda Kaciku to je super jak jsi rychle zhubla, to ti teda závidím.a ty cvičíš???já teda ještě ne, nějak se k tomu nemůžu dokopat.Ale budu muset začít, jen nevím kdy, přes den to nějak nestíhám a večer padnu do postýlky a nevim o světě.

Ahoj ta bolest kloubů je kojením,prcek z tebe všechno vytáhne.Měla jsem to taky a řekla mě to dr.v poradně.Doporučila hodně mléčných výrobků víc udělat nemůžeš.Jinak mám to doted jsem po porodu 10měsíců a 14dní už nekojím pač se malá odstavila.V těhu jsem nabrala 16kg a mám ještě 2kg navíc.

24.04.2010

Ahoj holky,
zajímalo by mne jestli nevíte jaká barva se používá, když chci malé otisknout ručičky a nožičky do pamětní knížky.

10.04.2010

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s pákovou odsávačkou LOVI senso??a která odsavačka je podle vás dobrá??

Ahojky já mám odsávačku dvoufázovou ruční Medela Harmony - cena cca 1300,- nová a je perfektní, malej ode mě nechtěl ze začátku pít tak jsem krmila přes prst stříkačkou takže jsem si ji musela koupit - mlíčka bylo dost, a i teď když plně kojím a třeba si v noci přispí a mě už bolí prsa tak si odsaju mlíčko zamrazím si ho a je to :-) Jde to s ní moc lehce a perfektně!!!! Doporučuji!!!!

Ahoj musim rict, ze ta odsavacka co psala Kacik je super. Taky jsem ji mela pujcenou v porodnici a vubec to nebolelo, bylo to rychle. Ale nevihoda je jeji cena :-( nova kolem 3tis. Ale je fakt super.

Ahoj. Já mám doma Avent, ale zatím jsem jí nepoužila.. V porodnici mi dávali medelu elektrickou a byla dobrá, protože odsála během chvilky velký množství.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka