Deníček uživatele sluníčko8

03.11.2013

Zdravím maminky a těhulky!!!!!!!

Mam vic info:

Barborka se narodila 5. listopadu v 15 hodin s mirami 3.280 g a 48 cm. :€s€: Nakonec i pres snahu o vyvolavani sla cisarem...

Janula je vycerpana, ale malicka ji urcite vsechno brzo vynahradi. :€s€:

ahoj holky,
nevim, jestli to uz tady nekde zaznelo - Janicka (Slunicko) ma uz tu svoji holcicku Barborku u sebe...

JANI, MOC BLAHOPREJEME A PREJEME HLAVNE ZDRAVI VAM OBEMA!!! :€s€: :€s€: :€s€:

In reply to by Räberka

Tak už, huráááá :\x: :\x: :\x:
Janičko velká gratulace a Barborce přeji hlavně hodně zdravíčka. Doufám, že jsi to měla rychle za sebou. Těšíme se na další zprávičky....jééé, já mám takovou radost :€s€:

Raberka: nějaké bližší info nemáš? Právě, že jsem čekala na první zprávičku a pořád ne a ne přijít.

23.10.2013

Je to nádherný chlapeček.
ALEXÍK......je božííííííí má krásný vlásky.....maminka to zvládla na jedničku :one: :dance: :one: narodil se 22.10 ve 20.00 a má 3400g a 50cm.....Hanulka potom určitě sama napíše.....Veliká gratulace Haničko a malýmu přejeme hlavně zdravíčko :a: :a: :a

Tak máme další miminko v říjnu od.HANY.83

Holky všem moc děkuji za gratulace !!! Užívám si ten krásný pocit mít doma maličký roztomilý uzlíček štěstí !!! Zatím je Alexík moc hodňoučkej, jen máme trošku žloutenku, ale to se časem zpraví !!! Ještě jednou vám všem moc děkuji !!! Jste super ! :a:

Ježišinky to je drobek krásný!!!! I když má porodní míry větší než moje malá,tak na této fotce oproti té ruce vypadá jako drobeček. :h: :h: :h:
veliká gratulace mamince,konečně už se dočkala a my také ;) těšila jsem se na tuto krásnou zprávičku :€s€:
Moc pozdravujeme a těšíme se na další info a fotečku.
Poíláme pusinku Alexíkovi :kiss: :kiss: :kiss:

08.09.2013

Ahoj holky tak se jdu pochlubit se svetříkem co mě upletla moje maminka. :) Já bohužel to moc neovládám. :) A nikdy mě po pletení nebavilo.....Jinak pomaličku už výbava do začátku bude nachystaná.Ale termín máme až 25.10.Tak ještě si počkáme.Ale už se nemůžu dočkat té naší berušky.Tak se mějte moc hezky a všem přeji krásný :€s€: den.... :a: :a:

svetřík pro miminko

Jani, mamka je moc šikovná. Naše nám taky vše pletla ale bohužel už nemůže na ruce, jinak by jsme taky dostali něco tak krásného jako ty od své mamky. Malá v tom bude slaďoučká .)

Janičko, je to moc hezké! Malá bude parádnice a mamka je šikulka !!! Krátí se nám to, no nemysli si, že času je dost, už to máme opravdu za pár.
Miminko si klidně může pospíšit a bude tu coby dup, já už stříhám metr, protože si myslím, že Ali půjde dřív... ;) jen aby ještě stihnul trochu povyrůst a dopíct se...

In reply to by Hany.83

taky se mě moc zamlouvá. :one: :one: :one: Hlavně,aby Baruška byla spokojená........Já vím,že to uteče a brzy se dočkáme našich mimísků :h: Už aby to bylo.......Ale stejně se bojím.....Znáš to?????????Taky jsi měla takovej strach u Kubíka??????

26.08.2013

dopadla dobře. Malá je v naprostém pořádku.

Holky, to je super, že máte mimča hlavou dolů, já mám pořád prdeláčka :( Už teď se toho děsim, protože do 3,5kg se to prý u nás rodí přirozeně, jako i hlavou to byl mazec, ale zadečkem... No, uvidíme.
Lněný semínko je super, rozemlít a do jogurtu, nebo pít ten sliz vyvařenej, ale to jsem nedala :n: To už radši to psyllium, to je sice taky hnus, ale když zavřu obě oči a představuju si mojito, tak to dám :s:
Měj se krásně :)

Janičko tak to je super, že je Baruška v pořádku a hlavičkou dolů :one: Náš brouček je už také hlavičkou dolů, to jsem ráda :h:
Já myslela, že lněné semínko je kvůli bolestem při porodu, ne při zácpě? No nevím, každopádně přeju, aby zabralo :one:

Sluníčko, když nejde vložit fotka tak dám upravit a nahraju jí znovu a pak už tam je ;) To je dobře, že kontrola dopadla tak jak má, já už mám taky lněné semínko, někde jsem četla, že kávová lžička povařit v půl litru vodu, ale skoro všechna voda se mi vypařila tak nevím jak to funguje, začnu už i maliník, mám jen porcovaný :a:

18.08.2013

Nemáte s tím některá zkušenosti???????????

Ahoj tak já mám bohužél špatnou zkušenost s tou tabletkou.Mnohem radši používám čípky gynopevaryl co se berou 3 dny po sobě.Ta jedna tableta canestenu ze mě vytíkala ještě 3 dny po tom a moc to příjemný nebylo,za to ty gynopevaryl,přestože to teda trvá taky 3 dny,tak jsou mě jejich složení sympatičtější a příjemnější..Asi každýmu vyhovuje ěnco jiného.

23.07.2013

Tak tady je naše Beruška!!!!!!!!!Ve středu jsem byla na 3D a máme pár fotek....

 naše první fotky 3D
 naše první fotky 3D
16.07.2013

:? :? :? Tak už jsem na to přišla zase ta znaménka.....Tak už začínáme 26TT.

Nejde mi vložit fotka kde dělám chybu???????????

Ahoj slunicko mooc pekny pupik :one: budeme mit skoro stejny, ja mam 24tt-6kg, pupek 96cm. 3d se urcite podari a uz se tesim na fotečky. pohlad :€O: :a:

Janičko máš nádherný pupíček :one: :kiss: Ta vaše princezna se v domečku musí mít opravdu krásně! :a: :h: Tak dobře zvládni test na cukr, ale určo to bude v pohodě :one:

16.07.2013

Ahojky holky tak posílám fotečku,jak se kulatíme.....Už máme 7.kg nahoru tak jsem zvědavá,jak to půjde dál.Zítra mě čeká cukr......Tak snad to zvládneme a bude vše v pořádku.....Výsledky budu vědět hn

Tak začínáme 26TT......

Ahoj Sluníčko!! Držím palce,ať ti to dobře dopadne!! Fotečku není vidět,možna zkusit znova? Hezky den! :€s€:

MYDLÍM,ŽE HNED,NĚCO JSEM VYPILA-CUKR....PAK ČEKÁNÍ ASI DVĚ HODINY PAK MĚ PÍCHLI DO PRSTU A VÝSLEDKY BYLI DO 10 MIN... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka