Deníček uživatele slonik

21.05.2010

Zdravím všechny maminky,

AHojky, jsem ráda, že je Matoušek v pořádku, v Motole umí fakt zázraky..
Přeji vám oběma nadále hooodně zdravíčka!!!!!! Peťa

Matoušek je nádherný chlapeček a určitě moc silný. Kardiologové v Motole jsou opravdu umělci. Mám velkou radost, že se operace povedla a vy jste v pořádku. Doufám že dopadneme stejně :) Děkujeme za milá slova, moc mi to dodalo odvahy :+^*: Opatrujte se :h:

Ahojky, tak to je moc dobře, že se operace podařila a proběhla bez komplikací! Ale nervy to musely být obrovské, že? Byl operovaný jako hodně malý drobeček! Tak ať si užívejte dovokého četíka! (taky máme jednoho doma :///: ) :one: A jste jen a jen zdraví! Lenka a Kubík :k:

09.04.2009

Ahojte všichni :a:

Nazdárek. Tak předem gratuluju k čtvrtročninám :k: . Matoušek vypadá spokojeně a hlavně, že je zdravej. To je nejdůležitější. :a: :a:

03.02.2009

Využiji chvilky, kdy Matoušek spinká a rychle si do deníčku zapíšu co nás všechno potkalo.

jsi statečná ženská..já bych se strachy o mou malou natálku zbláznila..přeji Vám moc moc zdravíčka a štěstí. Synáček je náádhernej klučík :h:

ahojky!!! Tak to máš konečně za sebou, všechny ty starosti a nervy a konečně si můžeš drobečka užívat, je moc krásný a fakt super rychlý porod. Moc gratuluju!!! :c: :one: :cc):

ahojky moooooc gratuluju....malý je nádherný a těším se na další fotečky..jsem moc ráda že všechno dobře dopadlo ;) :h: :c: :c: :c: :c: :c:

30.12.2008

Tak bych si měla po dlouhé době zase něco zapsat do deníčku ;)

Sloníku,moc držím palečky,v nemocnici se o vás pořádně postarají a budete ok oba dva!!! :h: :cc):

drzime pesti tobe i matouskovi, urcite je to sikulka a ty taky a vse zvladnete na vybornou...pak dej vedet...myslim mame termin kousek od sebe, ja zase pro zmenu premlouvam prdolku, zda se treba nechce uz otocit, pac jsme porad KP, takze uvidime, co nam 5.1. reknou ve FNOL, pry se rozhodne, jak bude tehotenstvi ukonceno - cisar ci klasicky...pa pa

In reply to by petaj

Neboj, a pořádně mrňouskovi domluv ;) Já už měla papíry na císaře vyběhané, oči vyplakané a Adámek se ve čtvrtek 5.6. otočil a v pondělí 9.6. se přihlásil na svět. Poslední měsíc byl buď KP nebo příčně :00: :00: :00:

Já se přidávám, tobě i Matouškovi držím moc a moc a moc pěstičky (všechny čtyři), ať je vše v pořádku. Páni doktoři se o vás určitě moc dobře postarají a brzičko budete doma už čtyři :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :one: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

13.11.2008

Tak máme za sebou další echo v kardiocentru, kde se dívali na srdíčko našeho Matouška.

budu moc a moc držet palečky.... :one: :c: :one: :one: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c:

ahojik budem držet palečky aby vám vše vyšlo na o.k. nech to doktrům a uvidíš všechno bude dobrý hodně sil posílám z Jičína, hlavně moc neplakej aby mimi nebylo nerváček, opatuj pupík a měj se

Mooc vám držím palečky, aby všechno dobře dopadlo a aby jste byli spokojený doma!!!!!!!!!!! Já prostě nesnášim dětský nemoce a asi nikdy nepochopim proč se to děje.............

27.10.2008

Tak po delší době si opět něco zapíšu do deníčku. Stalo se toho celkem dost, tak mám co psát.

ahoj sloniku, moc drzime pesti, at vse dobre dopadne, je to sranda, ja teda nevim, co mam brisku, my chceme prekvapko, ale jestli to bude chlapecek, tak chci simona, tak jsem se musela usmat, jak jsem cetla, ze vy matouska...hned se mi vybavila dvojka simon a matous....opatruj se...ja prozmenu lezim s kopytama /teda defacto celá/ do kopce a hrozi mi doktor nemocnici, ale snad to nebude tak zhave a dela bubu, abych lezela :), pa

ahojky, tak tento kocarek mam take mezi dvouma favoritama i presne tu barvu. oblecky mas take nadnerne. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Matilko. :h:
Už mi bříško nedovolí tady dlouho vysedávat, tak jen občas nakouknu ;) A co ty? Máte už potvrzenou holčičku?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé, tak to hned kouknu. Pindík se snad už neobjeví ;) Nám se tedy ukázal v celé své kráse, to nešlo přehlédnout :s:

02.10.2008

Tak včera jsem si konečně jela pro výsledky z plodovky. Našemu miminku už jednu vadu našli, ale doktor se chtěl ještě pořádně ujistit, zda je jinak v pořádku.

ahojky krásně ti roste bříško...to jsem ráda že plodovka dopadla dobře..už máte vybrané jméno?a moc gratuluju chlapečkovi :c:

In reply to by Rendulik

byl to obrovský šok až v tom 20tt. Má špatně uložené tepny a to poznal doktor až na genetice na velkém ultrazvuku. Můj gynekolog to nemohl poznat, protože nemá tak dokonalý ultrazvuk a srdíčko jinak funguje normálně. Takže to pro mě bylo jak blesk z čistého nebe! A vůbec se na tebe nezlobím, mě to pomáhá takhle to ze sebe dostávat

muzu se zeptat,jak a z ceho to pani doktori zjistili?Z triplle testu??Drzim palecky,bude to urcite silny chlapak :one:

19.09.2008

Mám ještě na to dost času, ale pořád na to musím myslet. Protože má naše miminko srdeční vadu, musí hned po porodu na operaci. Proto budu rodit v Praze-Motol i když jsem z Moravy.

Ahoj,ja v Motole rodila a nemuzu si stezovat.na sestinedeli se mnou lezela taky jedna maminka z moravy,jeji holcicce delali operaci srdce.jak to dopadlo nevim,ale vim ze se o ne dobre starali.preju vam hodne stesti,at to dobre dopadne!!! A taky hodne sil.bude to psychicky masakr. Budem na vas myslet.

to me mrzi,ze je tvoje miminecko uz ted marudek,moc drzim pesticky at ste v poradku,ikdyz je to jeste daleko :k: ....ale ono to utece....s porodnici zkusenosti nemam,znam jen primare,tada pokud jeste je primarem,a toho si chvalili, v Motole sem pracovala,jeeee jak rada ja bych se tam vratila :\/:

11.09.2008

V úterý jsme byli na vyšetření v Praze-Motol.

ahojky myslela jsem na tebe jak to s vami asi vypada,to je dobra zprava,uvidis ze vse dobre dopadne...Moc ti to preju...Tak hodne stesti..

slyšela jsi tu ránu to mi spad kámen ze srdce.....tak hlavně že to takhle dobře dopadlo,jsem moc ráda pohlad bříško i za mě a moc se opatrujte oba ;) :c: :c: :c: :qu: :dance:

Budu držet palešky, přeju vám HODNĚ zdravíčka a pevných nervu! Hlavně to nevzdávat, naděje umírá poslední! :a:

05.09.2008

Jsem ráda, že to tady můžu ze sebe všechno dostat, nejraději bych to vykřičela do celého světa, jen kdyby mi to aspoň trošku pomohlo od bolesti, kterou cítím.

ivka222

vauuuuuuuuuuuu chudáček maličký,ale je to silák a bojovat bude spolu s maminkou :h: držte se a hodně štěstí :k:

Ahoj není slovo útěchy která by ti pomohla tak jen držte se ty i celá tvoje rodina a věř že bude líp držíme vám palečky . :r: :r:

Věřim tomu že to dobře dopadne a Tvoje miminko dotane šanci se poprat o místo na tomhle světě,držim palečky na všech končetinách co mám.

Ahojky sloníku, je mi moc líto, že musíš toto prožívat. Moc a moc ti držím pěsti, ať vše dobře dopadne a ať máš brzičko dětičky dvě. e smutné, že se tyto věci stávají :r: :r: :r: :r: a proto ti posílám svou sílu, aby vše dobře dopadlo a ty bojovala a bojovala .....

Je mi moc líto tvé situace. :r: :r: Nevím jak ti poradit či pomoct. Jen ti můžu říct ať se držíš kvůli tomu drobečkovi. On za to stojí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka