Deníček uživatele Sleepless.kata

Ahoj holciny,

Bryanhoaro (neověřeno)

Supercharge Your SEO with Our Premium Databases!
Want to improve your SEO rankings and save time? Our premium databases for XRumer and GSA Search Engine Ranker are just what you need!

What do our databases include?
• Active links: Get access to constantly updated lists of active links from profiles, posts, forums, guestbooks, blogs, and more. No more wasting time on dead links!
• Verified and identified links: Our premium databases for GSA Search Engine Ranker include verified and identified links, categorized by search engines. This means you get the highest quality links that will help you rank higher.
• Monthly updates: All of our databases are updated monthly to ensure you have the most fresh and effective links.

Choose the right option for you:
• XRumer Database:
o Premium database with free updates: $119
o Premium database without updates: $38

• Fresh XRumer Database:
o Fresh database with free updates: $94
o Fresh database without updates: $25

• GSA Search Engine Ranker Verified Links:
o GSA Search Engine Ranker activation key: $65 (includes database)
o Fresh database with free updates: $119
o Fresh database without updates: $38

Don't waste time on outdated or inactive links. Invest in our premium databases and start seeing results today!
Order now!
P.S. By purchasing GSA Search Engine Ranker from us, you get a high-quality product at a competitive price. Save your resources and start improving your SEO rankings today!
To contact us, write to telegram https://t.me/DropDeadStudio

zluta,zlutohneda a svetle zelena je v naprostem poradku,nekdy je hustsi jindy ridci,
jen kdyby byla dlouho tmave zelena,tak zajdi k dr jinak to neres :a:

to v pořádku. Průjem-špatnou stolici-u kojeného miminka poznáš tak, že je to hlenovité.
Jinak copopisuješ je v pořádku, neboj.A neboj se zeptat zítra dětské doktorky, jistě k vám přijde, ne?
Klidně si piš seznámek, co vše tě zajímá,co tě za večer napadne, při první návštěvě ti určitě odpoví na
více otázek, co tě bude zajímat.Ptej se i na to, co ti přijde jako blbost,protože když na to budeš vědět odpověď,
nebudeš vystrašená když by na to přišlo.
Pa pa

neboj,nažloutlá prujmovitá stolička(jako vajíčka) je u kojeného dítěte v pořádku.Papat mu dávej jen když bude chtít-třeba má k tomu i prdíky.Na to pomáhá odvar z kmínu či různé kapičky a teplo na bříško. :a:

Ahoj holky,

Ahoj Káťo, tak samozřejmě jsem tu ještě já:) - taky jsem se přehoupla do LPček - dnes sem začala 42tt a na kontrole jsem byla a stále uzavřená - ACH JU! Ale už se jim mě zželelo či co a mám termínek vyvolání na středu, budu 41+2. Taky jsem nechtěla vyvolání, ale teď už se teda děsně těším i na to. Potom co sem strávila víc jak 3hoďky v porodnici by mě už asi další kontrola bez termínu zabila. Držím palce a hlavu vzhůru, ať se brzy obě dočkáme!!! :k: :a:

Ahoj holky,
tak jak jste na tom...ja ne a ne porodit..Dominickovi se nechce a me uz to nejak nebavi. Spatne se mi spi a nikam moc nechodim jelikoz me boli zada a trdne mi brisko :O

Ahojky, u mě taky nic nového jsem přesně jako ty 40+5. Dnešní kontrola proběhla v pořádku, ale nic se nezměnilo, jen mi připadá, že mi břicho tvrdne trošku častěji, ale je to bezbolestný..Ptala jsem se kdy případně vyvolávají, a to hraniční je 41+3, takže to vypadá, že si ještě chvilku počkám. ACH JO. Spánek mám naštěstí v pohodě, ale blbě se mi sedí, malej je pořád dost vysoko a ty nožičky v žebrech se mu nějak moc líbí. Jinak to teda vypadá, že nebudeme mít říjňátka co...?! No nic, hlavně aby to už bylo brzy za námi a prckové s námi!! :a:

In reply to by integral

Presne tak, ptala jsem se ohledne vyvolavani a rekli to same..takze to by bylo asi v patek. No bude jako tatinek v listopadu..pritel je 3.11. :)
Noo..nozky mam mezi zebrama porad...a uz je to takove neprijemne jak je mu to tam tesne a tlaci me jeho zadecek :00:
Jeste se mi vzdy tak nacpe do prave poloviny a mam tam pak takovy veelky kopec. :n:
No v pondeli je uplnek..to se pry hodne rodi..tak tajne doufam :one:

In reply to by Sleepless.kata

Jéé, tak to by bylo hezký, kdyby bylo stejně jako tatínek!! Taky jsem nad tímhle datem přemýšlela, že by se mi líbilo, ale je mi to fuk, hlavně aby nás už moc nenapínali drobkové! Jojo, ten úplněk, tak snad...ale nějak už těm zázračnejm metodám moc nevěřím. Zkouším všechno, co jsem se tady dočetla, ale bez valnejch úspěchů. Když se jim prostě nechce, tak se nechce! Snad jim tam nic nechybí! 8)

AHojky, to verim, ja taky rodila 40+5, ty posledni dny jsou snad nejdelsi:((( Budu drzet pesticky, at je miminko zvedavejsi a chce se mu na svet:))Uz se dockas urcite brzo:))

Ahoj holky, jen jsem se chtela zeptat. Kdyz Vam odtekla plodova voda kolik ji bylo?? Co kdyz by odtekla na zachode, jak bych to poznala?? :?
jen nechci nic zanedbat :00:

jojo diky holciny. ;) No uz bych rada porodila, mame 3 dny po terminu a nikde nic :n: a ani to nevypada. ://:
Na CTG zadne kontrakce ani tuk... :cc):

ahoj,já myslela,že mi voda odcházela 3týdny před porodem,ale to nebyla ;) jak jsem myslela,že to nepoznám,tak jsem to poznala :s: to byla průtrž jako když vyliješ hrnec vody a takový prasknutí jsem ucítila,já se pořád bála,že to nepoznám a poznala jsem,tak neboj :a:

Ahojda, mě voda neprdla, ale může se stát, že teče po troškách, např. když už hlavička naléhá. Už chceš hodně rodit, viď :) ?

Ahoj, mně praskla ve 3 ráno a tekla až do porodu (17.30), je jí tolik, že to nejde splést. Že čůrám jsem si myslela prvních 10 vteřin, pak už mi bylo jasné, že to není čůrání :s:

Ahoj holky,

ahoj, já už mám teda porod za sebou, ale vyvolávali mi ho.
Stahy, které se ukázaly na monitoru se jakoby rozlévaly postupně do celého břicha a spojilo mi to i s bolestí křížů- byly hned po 3 minutách. Jinak po 3 hodinách to přešlo a měla jsem jen bolesti křížů a v podbřišku jako při MS (přišlo mi to bolestivější než ty stahy :? )a to neukazovalo nic, to prý nejsou stahy k porodu :? . Tak mě mučily 2 dni, nakonec císař, bo jsem se neotvírala. Pak se v tom vyznej :00:

Ahoj Kaťo, my taky pořád tvrdeme, ve dne v noci, občas mám v podbřišku takový divný tlaky, jak kdyby zaražený větry, ale za chvilku to zase odezní. Dneska ze mě začal vytéket nějakej sliz, nevím jestli zátka nebo co, ale včera na kontrole mi řekli, že to ještě na porod nevypadá a že jsem uplně zavřená. termín máme 24.10. Tak snad už to nebude dlouho trvat. Měj se hezky, a ať už je malej taky brzo na světě! Marťa

AHoj Kati tak ja mam termin 30.10. ale jsem na tom posledni dva dny uplne stejne, v noci me neustale budi uplne tvrdy brisko...bolest v krizi a stydke kosti a rikam si, to uz snad i musi prijit:-D a pres den mi sem tam ztvrdne, ale neni to tak hrozne, tak nevim, ale budu doufat za nas obe ze uz se to blizi a budeme to mit rychle za sebou!!!! tak se drzte i s prdolkou a uz at je mame u sebe vid papa T.

Ahoj holciny,

Teda holky, to mě ani nenapadlo to řešit :00: . Já jsem ze SR,manžel je čech, mám tu trvalý pobyt. Tak jsem zvědavá jaké všechny úřady budu pak muset oběhat :( . No uvidíme.

In reply to by petra 1

pokud v cesku pracujes , si tam vdana a mas tam trvaly pobyt tak nic resit nemusis to si brana na uradech uplne bezne, resila bys jen kdyby si pro dite chtela dvoji obcanstvi a to se resi v bratislave

Jojo, je to tak nějak, jak to píše danzy, národnost mu zadavaš Ty, klidně mu tam můžeš napsat eskimáckou a občanství může mít obojí. Nezaleží na tom, kde máš trvaly pobyt. Ja jsem ze Slovenska, žiju v čechach, manžel je čech, zatim tady mam přechodny pobyt, v době porodu už to bude trvalý. Takže dítě bude mít tady vystaveno rodný list, který si pak na slovenské centrální matrice v Bratislavě musim nechat zamatrikovat (dělá se to přes matriku v místě bydlište) a na základě toho mu bude vystaven slovensky rodný list - to same jsem musela dělat s oddacím listem, abych si na slovensku mohla po svadbě nechat udělat novou občanku. A dítě může mít česky i slovensky cestovní pas.

A jak je to kdyz jsme oba Slovaci zijici v CR a rodit budu nejspis v CR.
Obcanstvi ceske, narodnost slovenska? aneb kam se mam jit na to zeptat?
Myslim si, ze rodny list dostanu taky v CR a musim si ho nechat apostivolat na SR...jsem z toho taky magor, mohli jsme radeji zustat jeden stat i tak je kopec smisenych manzelstvi a hodne lidi zije v te druhe krajine.
A po dalsi v CR a SR plati neco jine, je to postavene na hlavu...

Ahoj holciny,

ahojky, ja bydlim v cadci :00:
muzu ti pomoct kdybys naaahodou potrebovala poradit s urady ..mam uz s tim bohatou zkusenot :spid:

In reply to by Danzy

Danzy jak se s Miskouu mate??? No to ti budu velmi vdecna, jelikoz uz jsem mela tu cest s urady a to konkretne s pojistovnou. Jelikoz jsme prijela pred 14 dni s Anglie a pobiram z UK i materkou tak me tu nepojisti. Musela jsem narychlo vyvolavat do UK a shanet jakysi formular E112 :( Ale kdyz jsem byla asi pred 2 mesici tady na Sk a sla se zeptat jak to bude s pojistenim abych vedela, tak mi rikala pani ze me na zaklade prechodneho pobytu pojisti a ono prdlacka...dostala jsem trvaly pobyt a i tak mi to bylo na nic..a kdyz jsme se na trvalo vratili tak na me vyrokuje s nejakym formularem :jawdrop: Se mi chtelo brecet, jelikoz jsem mela na case jit za gynekologem a rodit clovek uz ted muze kdykoliv. Ale nastesti Anglicke urady mile prekvapili a do tydne formular poslali.
Co nas teda jeste ceka??? Asi matrika co?? jelikoz s pritelem nejsme manzele. To ani nechci pomyslet az pujdu na socialku zadat o nejake prispevky :00: :00:

In reply to by Sleepless.kata

na tu matriku zajdite co nejdriv, hlavne pred porodem, at muze pak rodny list a vsechno vyrizovat chlap....
dulezite je aby si mela na slovensku trv. pobyt, aby i mimi melo bydliste tam kde ty...a mela jsi hlavne doklad o tom trvalem pobytu..to je takova karticka z cizinecke policie (predpokladam ze mas ceske obcanstvi)
dneska sem byla na poslednim urade a to socialce, no pani se na me tvarila neduverive, ale pokud to mas tak ze si tu v sk nebyla a neodvadela pojisteni posledni uplynuty rok, tak ti nedaji ani prispevek k porodnemu ani rodicak :-( o to budes muset zadat tam kdes odvadela pojistne cize asi v anglii...
mozna to pisu zmatene tak se kdyztak ptej

Ahojky holciny,
jelikoz se nam to uz blizi chtela jsem se zeptat a srovnat jak se dari Vam a jak se citite?

Ahoj, tak to jsme na tom podobně - dnes jsem 36tt a byla jsem na poslední návštěvě u gynekologa. CS mám 1, malej je hlavičkou dolů a ruce mi teda otékaj fest :( , jinak vše ostatní je v pořádku. Do porodnice na kontrolu mě objednali až za 14 dní, tak doufám, že se tam aspoň jednou podívám ;) Tak raději začínám víc odpočívat a pít maliník, kdyby náhodou něco. :a:

ahojky já mám termín 28.10 a druhý dle uz 9.11.
a ten konec je náročný.. bolí mě břicho.. když si lehnu na záda tak trpím.. nepříjemný bolesti musím se hnedka otočit.. hrůza..
na pravý straně nahoře na bříšku mě to neskutečně tlačí....no a kopance do močáku to je požitek..
poslíčky asi nemá,m.. myslím že bolesti jako při menses jsme neměla..
asi to nejsou poslíčci ty mé bolesti ale i tak stačí....těžko chodím a funím.. a dělá mi problém běžné práce.. no at to máme už za sebou..
výbavičku pomalu dokončuju.. a když nebude všechno tak to neva koupím to po porodu... opatrujte se těhulky... :\x:

ahoj, tak já mám termín 18.10.dle PM a podle UTZ o 6 dnů později, malá je o něco menší. Otevřená zatím nejsem, jenom mě děsí ta poloha, stále jsme hlavičkou nahoru :r: Malá je taky hodně čilá, kope do močáku, což je docela nepříjemné :00: Jinak nemám žádné příznaky blížícího se porodu, žádné poslíčky otoky, nic. Jen jsem strašně líná a nejradši bych jen seděla nebo ležela :s: A se spánkem je to lepší než kdy jindy(což je divné) jen s přestávkama na čůrání :) :a:

ahoja,koukni do seznámku říjnovek,tam je o tom teď diskuse....Já te´d spim docela dobře,unavená jsem někdy víc,někdy míň.Cs mám 2 a zatím se neotvírám,mám ještě čas ,termín 7.10.Nohy mi otékají,ale tolik už nebrní,poslíčky mám denodenně,ale to je normálka.Vše máme nachystané a čekáme kdy beruška vyleze.tak se opatruj.Pa

ahojky tak já se připojuji, termín porodu mám 17.10. dle UTZ nebo 20.10. dle PM. Včera jsem byla na kontrole v porodnici - poprvé, čekáme holčičku a chci rodit v jiném městě, než mám gynekoložku. Co mám tak pocit, že je teď méně aktivní. Ale zároveň jsem absolvovala KTG - běžný nález. Otevřená teda nejsem, tak nevím co je a co není normální. Teda doktor mi nic neřekl. Mám docela blbou průkazku, tak z ní nic nevyčtu:-( Dokonce mi sestra v porodnici řekla, že z ní nic nevidí a musela jsem jí průběb těhu popisovat vč. různých vyšetření, kt. jsem absolvovala a léčby veškerými medikamenty. Ale pro uklidnění mi shodou okolností Dr. řekl, ať už neberu magnesko, že i kdybych začala rodit ve 36tt, tak by to nemělo být pro mimi s komplikacema. Proto se nestresuj a buď v klídku, jen se prostě šetři a odpočívej. Jinak se spákem je to děsný, já spím tak 2 hodiny v noci a 2 přes den, dostávám křeče do kyčlí a bolí mě snad každá kůstka na tělě. Stehenní, stydká prostě vše jakoby po nějakém mega velkém fyzickém vytížení. Navíc se mi dnes udělal opar na rtu a jde dál, tak se bojím, abych ho nepřenesla jinam, protože prý je to nebezpečné pro dítě a docela tu vyšiluji. No a nemluvě o tom, že mám i otoky.Ten konec je opravdu náročný, musíme vydržet a držet se navzájem. Takže přeji hodně sil všem těhulkám:-)

Ahoj holciny,
nemuzete mi poradit kam za nakupem detske postylky...na netu...dekuji Kaca

Já jsem si vybrala v Ikea bílou postýlku Hensvik. Je jednoduchá, krásná a vůbec ne drahá. Mají k ní v sérii i přebalovák. Mrkni na webovky www.ikea.cz :a:

Ahoj holciny,

na bocích, na zádech se nám to nějak nelíbí... ale já tak spím od svého prvního těhu - před cca 9.lety a už mi to zůstalo. Spím na bocích a schoulená do klubka

Ahoj,jsem 37 tt a spím taky pořád na zádech.Když si lehnu na bok,tak mě malá pořád kope.Lukyna

neboj, me se spalo na zadech nejlepe a dr rikala, ze kdyzby se to miminku nelibilo, tak se ozve...ono spis se nema na zadech kvuli tomu aby se tobe nedelalo spatne, ale nemusis se bat..papa:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka