Deníček uživatele skořice

15.02.2010

Ahoj vespolek, tak jsem dneska byla na první návštěvě u doktora a tak jsem se těšila na to srdíčko! Podle PM jsem 6+3. Dr.

jsi statečná, obdivuji tě. Ale ono člověku nic jiného nezbyde viď? je to fain, že už máš jednoho "cipíse" :°O°: . já jdu na rozhodující k DR. 1.3. Snad bude vše ok :h: , hlavně aby bylo srdíčko. :qu: . Říkal mi, že kdyby se to nezdařilo, nemám si to vyčítat, že bych za to nemohla, že je to prý tím..."že vajíčko nebo spermie byla nějak narušiná, nebo-li vadná a miminko se v určitém vývoji zarazí a pak nastane tzv. zamlklý nebo samovolný potrat..." tak doufám, že bude vše v pořádku... taky mi říkal, že kdyžtak kouká u nás ve městě tak tenhle problém snad měla každá 2 pacientka... to je docela dost!!!! Snad bude vše ok.. Držím palečky na příští mimi, a´t se udrží...!!!!MOc,moc.. ahoj skořičko. I.

In reply to by Ivinka1

dík, ale to neni statečnost. ;) To je to, co si říkám, že je něco špatně a kdyby se to projevilo pozdějc a já se třeba musela rozhodovat, nebo by se rozhodlo za mě, už když třeba miminko cítím a kope, bylo by to mnohem horší. Teď to ještě neni mimi. :) taky Ti moc, moc držim palce, až tam na kontrole srdíčko je a bouchá a Ty si můžeš užívat těhotenství v klidu a těšit se. :k: :a:

všem vám děkuju za povzbudivý slovíčka! :) Bohužel je to tak, jak doktor předpokládal. V úterý jsem byla na odběrech, hladina Hcg velmi nízká, večer jsem začala špinit a včera, ve středu, jsem se rozkrvácela. Ráno jsem byla u doktora, byl chudák smutnej, aby ne, je starej asi jako já a taky se jim po prvnim dítěti dvakrát nezadařilo a to jsou oba gynekologové. Tak mě utěšoval, že neni všem dnům konec a určitě to příště vyjde. :) Pozitvní je, že to vypadá, že si tělo poradilo samo a nebudu muset do narkózy na výškrab. To mi poví příští tejden, až domenstruuju a on zkontroluje, jestli je děloha čistá a jestli Hcg zmizlo. Je to asi blbý, ale já musim říct, že to nějak neprožívám. Minule to bylo v 11.tt a srdíčko už tlouklo, tak to jsem nesla hodně špatně. Teď to bylo špatně od začátku, tak mám jenom pocit, že se mi o tři tejdny zpozdila MS. Dávejte na sebe a na bříška pozor a hlavně žádný stresy. ;) :a:

In reply to by skořice

Beruško, to je mi moc líto :-( , ale jsi silná holka a zvládneš to, uvidíš..Jak se to takhle může stát? Čím to je? Řekl ti to dr.? Opatruj se a zkus se usmát, bude líp. Alushka77

In reply to by alushka77

nevim, čim to je. To víš, že jsem se ptala, jestli jsem něco nezanedbala. Ale doktor mi právě řikal, že to neovlivnim. Že jim se to stalo taky dvakrát a on i jeho žena jsou gynekologové, tak kdyby věděli, že by tomu předešli. A teď už taky druhou holčičku maj. :) Asi mě pošle na genetiku, aby měl jistotu, ale tam problém asi nebude, když jednoho zdravýho klouču už máme. :) Budu tělo hýčkat a tužit do léta a pak to třeba klapne. ;)

02.04.2009

Včera jsme byli na půlroční prohlídce. Davídek se narodil 20. září, tak je mu o pár dní víc. Panu doktororvi se líbil, ale smál se, že vypadá jako roční dítě.

Ahojda :a:
a kolik měl Davídek při porodu ? Já jsem 34. týden a už máme 3,1kg... tak abych věděla popř. co mně čeká :s:
Tak aspoň budem mít svaly :one:
papa V. :cat:

Ahojky, to nak to máš pěkně velkýho chlapana !! To je dobře, bude z něj silák, mi jsme měli na půlroční prohlídce 7 600 g a něco okolo 65 cm ( Dája je plně kojený ) a to jsem si říkala, že mám doma kus chlapa ale koukám, že jsme prckové !! Jen ať tak dál rostou miminka naše !!

Ahoj,
tak to je Davídek opravdu kus chlapa :one:
Náš Honzík na tom byl v půlroce podobně (a to byl plně kojený) - vážil 9,46 kg a měřil 70 cm. Taky jsem se bála, že ho za chvíli neunesu, ale od 7 měsíců se začal víc hýbat a od 8 měsíců méně jíst (začaly nás zlobit zoubky), takže už pak tolik nepřibíral a v 10 měsících měl "jen" 10,88 kg a 76 cm.
Pa :a:

04.02.2009

Ahoj holčiny, všechny vás zdravim. Aktuálně zářiovky a říjnovky 2008.

Ahojky,já jsem vyřizovala rodičovský přispěvek před týdnem a nic mi nikdo neřekl(že ještě něco více potřebuji :\\: ).Doufá,že to mám v pořádku a že mi pak bude rodičovská normálně chodit.Bo se asi picnu :a: :a:

In reply to by Sim

protože na jednom je průměrná mateřská do konce roku a na druhym Ti dopočítaj tu letošní, která je vyšší. No na palici... Vtipný je, že mi na úřadě dali jeden formulář a pak ze mě udělali vola, že to nemůžou spočítat. Takže jsem musela znovu na sociálku. Ale jestli tomu dobře rozumim, tak ten fialovej je jako příloha ke žlutýmu, kde si právě volíš, jak dlouho chceš RP pobírat. Když ho chceš jen na dva roky, musíš mít denní průměr z mateřský vyšší než 380,-. Ale taky to jde napsat na otce.

In reply to by skořice

..ale stejně tápu...ten fialový formulář(Potvrzení o nároku...) mám 1x a ty ostatní formuláře mám stažený z netu..takže si to z netu stáhnu 2 x (ten fialový) a snad mi tam něco vyplněj..doufám, že vyplněj, protože když jsem s pani z finančního od nás z práce o tom mluvila, tak absolutně netušila, jak to udělat - no prostě tydýýýt největší... Nejhorší je, že manža si v ten den, co tam pojedu vzal dovolenou, aby mohl pohlídat malého (nechci ho brát s sebou, je ještě malý)..takže jestli to ta pani zvoře, tak nevim, kdy se tam zase dostanu...no prostě všechno na hlavu..

30.09.2008

Tak mí oba chlapi na chvíli usnuli, malej i velkej a já se dostala ke klávesnici. Termín porodu jsem měla 10.9. a jak jsme tu stále probíraly se zářijovkama, nic se nedělo. Ve čtvrtek 18.

..tak to je ale dojemný... :) Moc moc blahopřeju k mimíkovi, hodně štěstíčka a zdravíčka :k: :k: :k: :k: :k:

Gratuluji k narození Davídka. :one: :qu: Neměla si to jednoduché. Ještě, že to dobře dopadlo. No, taky jsem u čtení slzela. Tak ať malý roste.

moc krásně jsi to napsala a gratulujeme k narození :cc): Davídka :h: :h: . Přejeme hodně zdravíčka, :) štěstíčka, :h: lásky. :a:

28.09.2008

Tak jen krátkou zprávu, 20.9. ve 13.04h. se nám narodil Davídek. Měl 3430 g a 50 cm. A je nádhernej a nejbáječnější, jako každý naše miminko.

Gratuluji k miminku :k: :k: :k: Přejí vám moc a moc zdravíčka, štěstíčka a lásky :h: :h: :h:

18.09.2008

Ahoj holčiny, tak hlásim, že se konečně začalo něco dít, ikdyž nic závratnýho. :) Od rána špinim, tak předpokládám, že už odchází zátka.

Buď ráda, že se aspoň něco děje,ale nechci být hnusná, ale myslím, že některým holkám odešla zátka i několik dní před porodem. Tak nevím jestli je to známka začínajícího porodu. Já mám dnes už od 12 hodin vždy po 20-30 minutách takové tak minutové křeče v podbřišku, ale obávám se, že jsou to opět jen poslíčci, protože se nic nestupňuje a čas se nekrátí. Takže asi zase nic. :\\:

V každém případě tvoje špinění je to radostné a brzy budeš mamča! Ale ještě musí odtéct plodovka, ne? Tak pohodový porod a krásné mimčo! :/;x:

nějaká známka. Já mám pořád jen poslíčky, tak bych potřebovala, aby mi odešla zátka nebo praskla plodovka, abych měla nějakou naději :) Jinak se ti to třeba rozjede a v noci už budeš maminka. Plodovka prasknout nemusí, takže můžou prijít jen kotrakce, tak uvidíš, co se bude dít. Běž si dát třeba spršku, proběhnout se, třeba to popoženeš :)

In reply to by Pechy

jestli je to nadějný. Já myslela, že Ty porodíš po tom vašem vejletě.:) Ale je fakt, že aspoň nemám žádný bolesti... Už se brzy dočkáme.

16.09.2008

Ahoj holčiny zářijový i ostatní. Tak jsem dneska strávila krááásný dopoledne v Podolí. Objednaná na 9 h, domů jsem dorazila ve 14 h. Paráda!

Tak to jsi tam byla fakt dlouho. Ja tam teda v pondeli byla taky docela dlouho, ale ne az tak... Verim, ze uz to chces mit zasebou, ja bych to uz taky klido brala :s: Co se tyce toho pocasi, tak mozna bud rada, ze nebudes v porodnici lezet, kdyz venku bude krasne. Aspon ti to nebude lito ;) A vaha taky neni spatna. Muj pritel je vaha a neni vahavej, ale spis rozvaznej, tak treba to u vas taky tak bude fungovat. na me ceka taky mala vaha :qu:
Tak se drz a at to prijde uz co nejdriv :a:

In reply to by Ajik81

vim, že váha neni špatná, naši jsou oba váhy a každej jinej. :) A je mi to jedno, já to moc nesleduju. Jenom mi přijde, že už teď se nemůže rozhodnout, jestli teda chce už ven, nebo né... :s: Taky Ti držim palečky, ať nepřenášíš a ta vaše rozvážná váha už je s váma. ;)

In reply to by Ajik81

vim, že váha neni špatná, naši jsou oba váhy a každej jinej. :) A je mi to jedno, já to moc nesleduju. Jenom mi přijde, že už teď se nemůže rozhodnout, jestli teda chce už ven, nebo né... :s: Taky Ti držim palečky, ať nepřenášíš a ta vaše rozvážná váha už je s váma. ;)

to si te tam pekne podrzeli.... to je hnus.... to se mu nejak u tebe v brisku libi :///: ale dlouho to uz nemuze trvat.... urcite se brzy narodi, uz ma nejvyssi cas! :c:

09.09.2008

Ahoj holčiny, přeju vám všem pěknej večer. :) Zdravim zářijovky, dneska jsem byla v poradně, mimi je hodně živý, ale nikam se nechystá. CS 3, žádný změny.

Když koukám na Tvé CS3 tak jsem zvědavá, kdy se to narodí. Já už má týden CS6 (40tt) a stále nic. Tak držím palečky ať už se dočkáme.

12.08.2008

Ahoj holčiny, přeju vám hezký poledne. :) Řekněte mi, kupovaly jste kočárek se všim příslušenstvim a jestli ne, poraďte, kde mám koupit tašku na madlo.

ja jsem koupila tasku v DM drogerii a byly v ni nake darecky jako pliny ubrousky podlozka a stala okolo 500

ahojky. taška na kočárek je podle mě nebo aspoň pro mě nepostradatelná věc :w: my koupili starší kočárek bez tašky, takže jsem si tašku dokoupila. mám šedočernou tašku od emitexu. měli tam spoustu druhů. vyšla mnohem levněji než originál taška ke kočárku. jen už nevím, na kt. stránkách jsem ji kupovala :(

05.08.2008

Ahoj holčiny, 7. ve čtvrtek jdu do Podolí na kurz. Jen mě napadlo, je nás tu hodně, co budem rodit v září, nepotkám se tam s někým z vás? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám termín 29 září a malou jsem měla o 14 dní dřív mooooc se těším

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mám 10.9., je to první mimi, tak třeba bude otálet a potkáme se tam. :) Myslela jsem, jestli někdo taky nejde zítra na kurz. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka