Deníček uživatele Sharik41

29.07.2012

Ahoj holky,
mám takový dotaz,chtěla bych zkoušet malého bez plínky, je mu rok, ale nikde nemůžu sehnat tak malé slipky nebo boxerky ´- cca vel. 80 ?
Poradíte ?

Zkus mrknout v Taku, kupovala jsem tam boxerky ve velikosti 92, ale syn je nosil od 14ti měsíců, byly mu větší, ale aspoň ho to neškrtilo, vydržely mu rok :s:

10.07.2012

Ahoj holky,tetky, mamky, těhulky, :D

♥♥♥ Petřík 12. měsíc neboli máme ročňátko ♥♥♥
♥♥♥ Petřík 12. měsíc neboli máme ročňátko ♥♥♥

:a: ahoooooooooooj..no toto leti..ten je krasnej a šikovnej... juuu.,..zase jsme tu dlouho nebyla..tak vas musim vsechny pokukat :*

:€s€: všechno nejlepší k narozeninkám :h: :k: :k: :k:
:h: máš úžasné miminko :h: a jsem ráda že si to společně užíváte a prožíváte :///: :€s€: tak jen tak dál i v dalším roce :h: :k:
jen jak jsi prosím tě udělala aby ti spinkal celou noc? to Kája za svůj živůtek zvládl snad jen dvakrát :00: tak se těším až přestanou růst zoubky a bude spokojenější
mějte se moc krásně a užívejte si léta :h: :k: :€s€:

Šárinko, Péta je obr šikulka a obr fešák, moc gratujem k první roku, toto uteklo. A co toho umíte, no jen valím oči.

03.05.2012

♥♥♥ Ahoj těhule, maminy, tetky ♥♥♥,
tak v sobotu načneme 11.měsíc.
Paní doktorka s námi byla spokojená.Vážíme 7,72kg a měříme 74 cm.Nosíme už 80 :00:

Petřík 10. měsíc je tu coby dup ♥♥♥
Petřík 10. měsíc je tu coby dup ♥♥♥
Petřík 10. měsíc je tu coby dup ♥♥♥

Petřík je šikovnej kluk. My toho teda zatím tolik nenamluvíme, ale vztekem to dá taky dobře najevo, když se mu něco nelíbí... :///: S vahou jsme na tom dost podobně, žádní bařtipáni. Už mi asi 3 dny moc nejí, možná mu rostou další zoubky a taky ty vedra tomu moc nepřidají. A jak Ti malej přijal lahvičku? Mně se už podařilo naučit ho pít čaj z takové lahvičky s pítkem a teď mě čeká naučit ho pít mléko. Tak ať Petřík dělá jen samou radost. :a:

Ahoj Šári, Petulka je váženě obrovskej fešák. Krásně papá, povídá, no nádhera. My jsme zatím na 3 slovech (máma, mnam, ham). Ekzém se snad vytratí. S tím koněm..., sousedka si kupuje 2 koně, tak budeme mýt z obýváku a zahrady bezva výhled, už jsem natěšená.

Ahoj, koukám, co má Petřík vlásků. My máme jen pár chloupků. Ríša už má přes devět kilo a občas taky nosí velikost 80. Je to malej žrout, je schopnej sníst i dva banány anebo dva pribiňáky. Taky leze kde se dá, všechno vytahuje ze skříněk, nejvíce ho láká krb a tahání za žaluzie. Chodí kolem nábytku a několik vteřin dokáže stát bez držení. Péťa už má teda docela slušnou slovní zásobu. Ríša umí říct jen táta a umí udělat pápá a berany berany duc. Se spaním to máme taky nic moc, teď mu lezl zoubek nahoře a tak měl takové plačtivé období. Taky se snažíme hodně výletovat. Doma stále kvičí a zlobí, venku se má na co dívat a tak je také hodný. Občas ho dám i na nočník a dokonce se v něm už vyčůral. Přes den mi spí dopoledne i odpoledne. V noci ještě kojím, ale po jeho prvních narozkách to asi utnu. No jo, narozeniny se blíží, utíká to. Ať se vám daří!!!

08.03.2012

Ahoj holky, tetky, těhulky, maminy :h: ,

♥♥♥ Petří 8.měsíc za námi ♥♥♥
♥♥♥ Petří 8.měsíc za námi ♥♥♥
♥♥♥ Petří 8.měsíc za námi ♥♥♥
♥♥♥ Petří 8.měsíc za námi ♥♥♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: To je počteníčko :one: Šikulky, jak dcerušky tak synáček :k: Utíká to viď :r: :00: Jsem ráda, že si napsala jak se daří :k: Ani se nenadějem a prdelky budou chodit }:) U nás to je podobné s přebalováním, to se nedá, je jak pytel blech :D :D
Krásně spinkáte, to fakt závidim, nám se včera podařilo uspat kolem 22h a až do rána, jindy vstane po půl hoďce a pak zase 2 hodiny čumákuje.
Eli pro změnu ráda trhá letáky a cupkuje je na malilinkaté koisky a nedápadně to strká do pusy, včera mi chyběl docla větší kus a do dnes jsem ho nenašla, tak čekám kdy vyleze ve stolici, zatim nic, jen nějaký malý kousek písmenek na zeleném podkladě z předvčerejška :00: :s:
papá hodně zdravíčka rodince :a:

In reply to by Hela73

Tak vidíš, jak máte rozmanitou stravu :s: , nééé to není vtipný, ale představila jsem si sebe samu, jak pitvám plínku ;) :///:
Jo pytel blech je slabé slovo - uličník to je už teď a jen co začne lézt a chodit... :00: ..to bude hlídáníčko :O
Jééé holky mi taky spaly špatně, ale tohle je línej chlap :s: , je po tatínkovi spavý (nééé líný ;) :) ).
Tak se měj taky krásně a auž se těším na foto Elinky, psala jsem Ti i mailíka :a: :€s€: :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, k té fontanele. Oni to dr jen prohmátnou prstama a píší odhedem dle toho jak to cítí. Určitě máš o ní záznamy ve zdravotním průkaze, je to údaj VF a píše se vždy když do ní píšou hodnoty jak měří, váží, a ostatní. když se nezmnuje tak to máte v poho to je jasný, ale určitě ti to taky dr sleduje

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No zato my máme kráter :( ,ale snad mu to sroste a moje dušička bude mít pokoj :)

In reply to by Sharik41

berušky my máme fontanelu už takovou malinkatou tak na bříško prstíku ale né celé a mě se zase právě zdá že ji má hrozně malinkou že by ji měl větší jako jsem ráda právě kvůli pádům ale kamarádky holčička v tomhle věku měla ještě velkou fontanelu a hlavičku měla docela velkou no je to individuální aby jsme neměli malilinkatou hlavičku

20.02.2012

Ahoj holky :h: ,
mám dotaz - delší dobu sháním takový dřevěný statek, býval v mateřských školkách (je to cca 30 let, když jsem byla malá ;) ).Byly tam soustružené stromky, zvířátka, selka,...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už to právě sháním dlouho, ale zatím nic :r: - no uvidímne ;) :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsi hodná, ale to bych si případně vyrobila, jen jsem myslela, že by někdo mohl mít staré na prodej, aby to bylo, to pravé z dětství :)

Nevím přesně, co sháníš, ale zkus se ještě podívat na dvedeti.cz - tam mají taky dřevěné hračky a nějaké farmy tam jsou. Dokonce i ta, co je v komentářích níže - ale levnější. :a:

Ten jsem milovala a zhruba před třemi roky ho kupovalado školky. 13.3 se vracím do práce a jestli nezapomenu, kouknu se,která společnost ho nabízí.Jinak se dle mě,sehnat nedá.

19.02.2012

Ahoj holky :k: ,

♥♥♥ Petříček 7,5.měsíce ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7,5.měsíce ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7,5.měsíce ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7,5.měsíce ♥♥♥

Tak takový holkybych tady potřebovala taky :s: .Nepošleš na prázdniny? :D .Co myslíš tím znakování :? :00: .
my máme nejraději leze leze po železe, nedá pokoj, až tam vleze.Jinak říkankymám ráda i já :s: Baštíme skoro jako vy a taky žádná sláva.jsem si vzpomněla ... byli jsme minulý týden ve čtvrtek u Dra vážili jsme 7,35 kg, takže jsem se zmýlila.Možná taky hodně ubral, pač jsme měli problém s kaděním (i 10 krát denně).Teď je to už po sirupu ok.

In reply to by Kajule

Na znakování Ti posílám stránky :http://www.znakovanismiminky.cz/Jde vlastně o to, že když dítěti něco říkáš, uděláš znak a dítě když pak bude něco chtít a neumí ještě mluvit, ukáže znak a ty víš, co chce nebo potřebuje :D
No 10x denně dělat bobíky, to by zchudnul i dospělý :( ,ale on to dožene..honem honem aktuální fotečky :)
My jdeme na kontrolu 7.3., tak pak písnu aktuální míry a váhy, ale přijde mi, že teď zase trošku nabral, tak uvidíme, třeba sek těm 8kg dostaneme :D

In reply to by Sharik41

Jéé, děkuji.To je úžasné, vůbec jsem o tomnevěděla ... :one:
Chtěla bych dát aktuální foto, ale nějak není čas.Reágovat na příspěvky ještě stíhám :s: :s: .Včera jsem do půl jedenácté opravovala kamarádce plesové šaty.A už se musím konečně učit na poslední zkouškunebo bude zle :s: .
Myslím, že nás ještě s váhou předeženete :s: , ale takyse mi zdá, že mi zbaculatěl :s: .Mámedobré, že je ještě uneseme :D
Stěmabobíkama to bylo faktšílený,i v noci.Asi prodělal nějakou střevní něco.Laktobacílky pomohly hned první dena my jsme se vrátili k obvyklé spotřebě plínek :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dík za přáníčko, ale my to budeme slavit na Petra a Pavla 29.6. s tatínkem a narozky zase bude slavit o něco dýl, s holkama 19.7., pořád jsme přemýšleli, jak to udělat, aby to neměl po týdnu, jenže Pavel chtěl, aby slavit svátek s ním ;) :h: , tak jsme to vyřešili takhle.
Jindříšek je zase šikovnej na jiný věci, vy lezete a stoupáte si a my spíme :D Teda teď třetí noc nééé, asi ty zubiska, koukala jsem a leze mu jich víc najednou 4-5 :r:

ahojky,máš doma teda šikulu pěknýho:) taky kojím,ale večerní kojení jsem musela zrušit..začal mi u něj usínat a pak se vzbudil jak sem ho dala do postýlky..a když se nevzbudil tak zase v noci když se vzbudil,tak strašně brečel,že se vzbudil jinde než u mě u prsa...tak dostává kaši do lahve a spinká:)

07.02.2012

Ahoj holky, tetky, těhulky, maminy :h: :h: :h:

tak v neděli bylo Petříkovi 7.měsíců :w: :c: .
Zatím je to chlap línej a lézt se mu nechce, t

♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥
♥♥♥ Petříček 7.měsíc ♥♥♥

ahojky,

no to je fešák, a jak je šikovný.. vypadá moc spokojeně :h: :c: a že neleze? To my se ještě ani nesnažíme zvednout do kleku (7. měsíců máme zítra)....
Jinak stravovací režim máme hodně podobný - jen tedy zatím nedáváme kaši a i večer kojíme.. ale zato přibíráme až moc - dnes prolomil 10kg :00: Někdy si už říkám, že bych ho měla začít držet trošku zkrátka :P - ono možná těch 100g za měsíc (co by za ně dala moje záda :///: ) je částečně způsobeno nějakým výkyvem - však nám "velkým" taky váha někdy lítá.. a přeci jen se asi dost hýbe :dance:
No jo, ty mrazy jsou děsné - chvíli to bylo fajn, ale už to svou "dezinfekční a desinsekční" roli splnilo a stačilo by.. taky se teď ven moc nedostaneme a je to škoda :(
a káru máte teda parádní - to se vám fakt povedlo :one:
mějte se fajně!

In reply to by Pajik

:+^*: za chválu :c:
Jinak 10kg !!!! to se nedivím, že Tě bolí záda, ale on to vyběhá jen co začne, neboj, můj strejda měl 10kg na půl roce, babička nešťastná (jenom kojila !!) a pak to byl takový střízlík ;) :D
A kde máme příspěvek do deníčku od Tebe a fotečky ;) :h: , ať vidíme i další červenecčátkové prdelky :s:
Tak se mějte fanfárově, mrazy mají už polevit, tak snad to bude už na chození ven :/;x: , zatím ho tedy nechám v tom klasickém kočárku, ale golfky už máme, tak jsem ráda, že nemusím nic shánět :€s€:
Pa pááá :a: :k:

Tak už jsem to přelouskala :s:
Já jsem z něj vždycky úplně paf ... to bude galán :s: :s: .Budu se opakovat, ale opravdu čučím, že ti tak pěkně povídá.Trochu mě to znepokojuje, pač u nám je jen křik a žádný slabiky.S pitím to máme stejně.Po lžičkách do něj kopu koj vodu :s: .Čaj je zbytečný vařit, když ho nevypije.Vojtík teď taky nedávno začal spát na bříšku.Někdy, když pořád pře usnutím vrtí hlavou ze strany na stranu, tak pomůže přetočení na bříško, jindy si tak lehne sám.
Super, že máte novou káru, vypadá dobře.Já včera přendala na sporťák, pač v korbičce byl už jak sardinka s kombinézou a fusákem :s: .

In reply to by Kajule

Každé dítě je jiné a Peťka to neříká pravidelně (nehledě na to, že s tím je opravdu napřed), tak se vůbec nestresuj.Některé mimi už leze a některé jsem viděla si i stoupnou, jsou to pidilidi a liší se stejně jako my, tak klíííd :) Jak už jsem psala, je to hlavně tím, že do něj pořááád někdo něco drnčí, je nás bez Petříka 7 v baráku a kdyby jsi slyšela prababí, tak by tě hlava rozbolela :s:
On toho taky moc nevypije, ale čaj dělám a každý den zkouším, včera si třeba trošku cucnul, i to je úspěch :h:
Já má i klasický kočárek trojkombinaci, taky ho můžu dát do sedačky, ale tenhle je lehčí a skladnější na převoz, tak proto.Nehledě na to, že za 200,- bych byla hloupá ho nevzít.Sice sem usel dát dost do kupy, ale myslím, že to za to stálo :dance: .

In reply to by Sharik41

Joo asi máš pravdu, teda ne asi, ale určitě :s: .Úžasní pidilidi ... .To by se mi taky líbilo, kdyby tu s náma taky někdo byl, jsme pořád sami.Na druhou stranu to má i své kladné stránky.
Týýjo, za 200 Kč :O :one: .
Můžu se zeptat na čajík?Dáváš mu ho neslazenej, nebo trošilinečku osladíš?Mě napadlo, kdybych mu tam prdla trochu medu a postupně ubírala až na neslazený, že by si takhle postupně zvykl.Nebo mu to raději osladit třeba jablíčkem.

04.01.2012

Ahoj holky, tetky, čarodějnice,...no zkrátka všechny :h:

Tak máme za sebou zítra půlroku a přijde mi to jako včera, když jsem ho prvně chovala.

♥♥♥ Petřík půlročiny aneb 6.měsíc za námi - to to letíííííí ♥♥♥
♥♥♥ Petřík půlročiny aneb 6.měsíc za námi - to to letíííííí ♥♥♥
♥♥♥ Petřík půlročiny aneb 6.měsíc za námi - to to letíííííí ♥♥♥
♥♥♥ Petřík půlročiny aneb 6.měsíc za námi - to to letíííííí ♥♥♥
♥♥♥ Petřík půlročiny aneb 6.měsíc za námi - to to letíííííí ♥♥♥

Ahojky.Je to stále moc pěknej šikulák a krásnej chlapák :).Tedy už říka HAM??Nějak brzy ne? :s: To bude asi pěkně ukecanej :s: .Nešťastné zoubky, viď?My taky pořád čekáme, každý den kontroluji :///: .To je fajn, že se Vánoce líbily.Vojtí to nějak ani neregistroval, ale z papírů byl nadšenej, trhal o 106 :s: .Míry máte pěkné ... .Už by pomalu mohlo skončit to věčné noční buzení, možná to ty zoubky.U nás bych to sváděla spíše na zvyk :s:
Mějte se :a: :€s€:

In reply to by Kajule

Už k tomu přibylo i haf a dneska tata, no už to vidím, za půl roku nám z něj bude třeštit hlava :s:
No já mám teď nějakou chřipajznu a ke všemu mi v jednom prsu ztvrdlo mlíko :( , odsát nejde, masíruju, nahřívám,no snad to nějak dostanu ven, při kojení to je šílený :r:

In reply to by Sharik41

Já se teda nestačím divit ... .A táta říká první :s: to je neřád, viď? :s: :s: .A to je možný tak brzo??Nebo to máte nějakýho supermana v rodině ... :s: .
Jejda, tak to je neštěstí to prso.Přeji tedy brzké uzdravení :)

In reply to by Kajule

No ono se jim říká baba a tata líp než máma, to jde hůř, holky mi začaly taky takhle nějak první slůvka, to víš, že to není pokaždé (i když to ham jo :s: ), ale zkouší to.
No to jsem si nemyslela, že na 7.měsíci budeme mít problém a ejhle, ale už to odsál, položila jsem ho jinak, tak to vytáhnul, ale bolelo to fakt neskutečně :(

In reply to by Sharik41

Takže začínám do Vojtíka hustit slovo máma :s: :s: .Na Ham akorát ví, že se má otevřít pusinka :) .Já se tak těším na ty první slůvka :h: .Jsem hotová už jenom z jeho smíchu a křičení :s: .
Vím, jak to prso bolí, taky jsem tím prošla.je to opravdu děsná bolest, fuj brr.Pamatuji si, že jsem právě kojila jen z toho bolavého, abych to dostala ven a pak bylo dobře.

27.12.2011

:c: Ahoj holky,

♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥
♥♥♥ Naše Vánoce ♥♥♥

:€s€:
jste krásná rodinka a ten jeho kukuč na první fotce :h: :h: :h: je prostě slaďoučký :h:
přeji ti ať je ten další rok plný pohody a radosti pro celou tvou krásnou rodinku :€s€: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo my taky mažeme calgelem, ale přijde mi, že to moc nepomáhá a kousátka taky né :€\€:
Vidíš na toho králíčka jsem se V DM chtěla podívat :? , viděla jsem ho tam.
Jo na to, že s námi bylo u stromečku mimi to bylo v pohodě, ani jsem nedoufala, že to proběhne tak v klidu.
Teď jsem mu udělala kaši, vykoupala a uložila, tak jsem zvdavá, kdy to zase přijde :^O^: Člověk by mu chtěl pomoct, ale není jak :( :r:
Tak se už těším na info o Tinušce :D :dance:

20.12.2011

:h: Takže všem maminkám, snažilkám, těhulkám, tetkám,dětičkám každého věku i těm v :€O: :h: ,

Přání

Děkujeme a taktéž přejeme. Přesně tak, zdravíčko....., to je to nejdůležitější. Krásné a pohodové vánoce

Říkala jsem si, kdo napíše takhle první ... :s: .Takže vám taky přejeme krásné svátky.Ať jsou holky i Peťulka spokojené s dárečky pod stromečkem.No a v novém roce opravdu to pevné zdraví, toho není nikdy dost :) .A to přejeme i všem ostatním ;)
:a: :h: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka