Deníček uživatele schwej

23.11.2008

Cituji SMS: HOLA, HOLA, ZDRAVÍM VÁS AŽ Z MOTOLA. DANIEL SE JMENUJI, SVE MIRY TED CITUJI. NAROZEN V 17 HODIN, MAM 53 CENTACKŮ.

Ahoooooj beruško..moc gratulujeme s Martinkou k Daníčkovi a těšíme se na fotečky... Buďte hlavně zdraví....!!!!! PAPAPA :\x: :\x: :\x:

Tak se taky dočkala, holka! :c: Přejeme hlavně zdravíčko! :h: Moc gratuluji :k:.
P.S.: listopadovky rodí velká zdravá miminka :qu: :one:.

28.08.2008

Zdravím vespolek, dovoluji si se vám pochlubit, že se nám 18. 8. 2008 v 9,26 h narodil císařským řezem chlapeček Mireček - 50 cm a 3460 gr. Poloha koncem pánevním, proto ten řez.

Ahoj veliká gratulace a přeji pevné nervy do začátku, taky mi malá šla koncem pánevním..tak vím vocogou :cc): :a:

30.07.2008

Ahoj snažilky, těhulky a maminky, mám dotaz, asi se vám bude zdát hloupý, ale moc by mě zajímalo, pokud vozíte malé miminko vzadu v autě a máte jen jedno dítě, na které straně míváte

V manzelove aute malyho vozime vzadu uprostred, tam je to nejbezpecnejsi misto. Ale v mym starym aute, kde neni uprostred 3bodovy pas, ho vozime za ridicem, tak se muzu s manzelem lip bavit. Pokud jedu s malym jenom ja, tak ho mam na sedadle spolujezdce, abych na nej videla.

budem vozit za sedadlem spolujezdce - prijde mi to logictejsi - kdyz ho nakladas, tak jakoby z chodniku, kdezto strana ridice muze byt smerem na cestu, kdyz stavis u chodniku. kdyz pojedu sama, tak budu mit sedavcku ve predu, da se nam v aute vypnout airbag, kdyby to neslo, vozila bych samozrejme vzadu

my mame sedacku na stran spolujezdce. a z porodnice jsme vezli malou v korbicce z kocarku ale protoze byl unor jinak bych ji mela v sedacce

Ja chtela sedacku za spolujezdcem ale tatinek se me neptal a supnul ji za ridice a uz to tak zustalo.Me to nakonec neva.V korbicce mimi prevazet nesmis ani z porodnice.Pokud by jste meli nejaou kolizi,mohli by jste ho i zabit.

22.05.2008

Milé maminky, omlouvám se, že se vměšuji, aniž bych byla v diskusích aktivnější (bohužel nemám moc času a zaučuji v práci nástupkyni), ale moc ráda bych vás požádala o radu.

Maminy, opravdu moc díky za vaše postřehy, co jsem tak koukala, tak je to opravdu prašť jak uhoď. Nemůžu si dovolit vydat ani moc peněz, takže začínám být opravdu přesvědčená, že za dostupnou cenu je to "dostupná" kvalita, ten Atlantic. Má spoustu nevýhod, to je jasné, ale má i nesporné výhody, které je v mých očích převyšují.
Ostatně, budu doufat, že když nebudu spokojená, do 14 dnů ho prostě vrátím (co se týče nákupu přes internet)
Ty větší kočárky jsou fakt drahý a hlavně se mi vůbec nelíběj, byla jsem ráda, že jsem si vůbec vybrala. Jsem děsná, ale velké plus je, že se tenhle líbí i manželovi, takže záleží hlavně na tom výtahu a korbičce. No a korbičky jsou častokrát ještě menší, si představte, že třebas u Quinny nebo Peg-prégo jsem vyčetla, že je to 73x26, tak to se mi zdá fakt už hrubě málo. No a Esprit 75x30, Maxi-Cosi 75x31. No a ten náš 77x35 - to se mi proti tomu zdá celkem luxus.
Holt vezmu metr a půjdu do města měřit mamkám kočáry :-D
Moc díky za dnešní diskusi, musím už končit, tak se mějte báječně a opatrujte se!
Pa Schwej :-)

mě se taky moc líbil...chtěla jsem si ho objednat přes internet,ale pak jsem na něho narazila v obchodě a zdál se mi strašně mohutný a velký...myslím hlavně podvozek...a dost těžký....bydlím taky v paneláku a musím do bytu,přes několikery dveře a výtah...odradila mě ta váha...prázdného kočárku...plus dítě..plus třeba nákup....nakonec jsem zvolila jiný typ s lehčí konstrukcí....i když se mi Atlanta líbí....musela jsem volit praktičnost

Holky, díky moc za odpovědi. Byli jsme teď na dovče v Beskydech a tam v Kopřivnici jsme ten kočárek právě byli obhlídnout naživo, moc se nám líbil, jenže i tak máme obavy kvůli tomu výtahu a kvůli korbičce, protože v zimě miminku bude půl roku a korbička prý mám tuším 77x35, zdá se mi to málo, ale prodavačka nás uklidňovala, že to zkresluje, že je stejně veliká, jako u některých samostatných hlubokých, že to schválně měřili. Jinak se nám po všech stránkách moc líbí, kolečka má nafukovací a pěkně velká, ale dokud ho nezkusím v praxi a s miminkem uvnitř nebudu vědět nic, proto vyzvídám. :-)
Schwej

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Právě, snažím se uklidňovat tím, že dneska jsou všechny kočárky nějak miniaturnější, ale vysvětli to mámě nebo tchýni...?! Ty nás vozily v Libertě, co by dneska vypadala jak pojízdnej bazének. :-D
Jsem si schválně nakreslila 35x77 obdélník, bojím se víc než té délky, že je ta korbička málo široká, co myslíš? Jak je to se šířkou obecně??
Schwej

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak si představ, jsem zděšená, koukala jsem na stránky s kočárkama a rozměrama - hlavně korbiček, takže například x-lander 72x31, Patron 80x33, Mutsy 79x34, a to prosím ten poslední je bezmála za 20 000,-. Začínám se ujišťovat, že ten náš vybraný bude naprosto dostačující, protože kupříkladu ten x-lander, to je fakticky skoro na panenky. Počítám, že lepší to už asi nebude. No a když jsem našla kočár, co je 114x65,5, tak je za 18 000, nelíbí se mi a navíc bych se s ním nevešla do výtahu co do délky. A to jsme prosím v 8. patře, takže nějaký lítání s korbičkou nahoru neexistuje. To je, co?

11.03.2008

Dobré ráno, těhulky, maminky a snažilky, nedá mi to a musím se s vámi podělit o dnešní radost, volala jsem na výsledky genetiky a prý je vše v pořádku!!!!

Holky, moc a moc vám děkuju, že se mnou tu radost sdílíte. Už se těším, jak budu prát a žehlit všechny ty maličkaté věcičky. Nebudu kupovat snad ani kousek, podle toho, co mi nashromáždila rodina bych klidně mohla mít paterčata :-D Říkám si, že aspoň ze začátku, kdy miminko roste jako z vody ušetřím. Hned dneska hodím pračku... :/;x:

To je super.Alespoň už můžeš být v klídečku.Jsou to nervy co?Hlavně že je mimi v naprostém pořádku :cc): :cc): :h: :h: :h:

29.02.2008

Tak holčiny, už jsem zpátky. Slíbila jsem, že dám vědět. Moc a moc vám děkuju za vyjádřenou podporu a názory.

Schwej, záleží na koho si narazila u dveří v nemocnici. V Koh-i-noru je Fikrlová ?? Ta v nemocnici dělávala a pak se utrhla. hele a co kdyby si zkusila zavolat do nemocnice ještě jednou. Doktoři jsou tam moc fajn. A nebo se zeptej na VZP, jak je to s těma ručníkama, testama .... klidně tam babu práskni

In reply to by Boža

Ne, ne, Fikrlová to není. Pak už tu tedy zbývá jen ta poslední. No, nebudu dělat potíže, stejně myslím, že místní doktoři si to všechno mezi sebou řeknou, takže i kdybych se do nemocnice protlačila, budu mít určitě takový štěstí, že mě přijde odrodit ta moje doktorka :-D Nechám to být, zkusila jsem to a basta. Nerada si něco vydupávám. :-( Ale dík moc za názor, radu a podporu. A Ty chodíš do nemocnice? - Aha, tak už vím, promiň, nedočetla jsem do konce ;-)

In reply to by schwej

Schwej, chodím do nemocnice. Chodila jsem tam už s Luckou ( bylo jí 12 :s: ) a už jsi byla na velkém ultrazvuku? Ten dělá pan primář, tak mu zkus říct, že by jsi ráda přešla. za zeptání nic nedáš. Tenhle jednou zakopl o naší Natálku. Byla jsem tam hned ráno na krvi. Ještě byly všechny dveře otevřené a malá se tam motala jak vítr v bedně. No a on jak chvátal, tak ji přehlídl a jak se snažil dobrzdit, tak se málem přerazil. A jen se zasmál a ptal se jí, že prý co tam dělá a kde se tam vzala. Že není ani malinkatá, čerstvě narozená ale ani veliká :s:

In reply to by Boža

No vidíš, děkuju za radu. Tak to já se zeptám, až tam půjdu. Tuším, že kolem dvacátého týdne, to je, viď. Nebo se aspoň zeptám, jestli by si mě tam nenechali po porodu. Dobrej tip, fakt dík. Slyšela jsem, že Ti doktoři jsou tam moc milí. Se mnou dneska mluvila jen sestra, ovšem příkře a jasně.

29.02.2008

Dobré ráno, těhulky, maminky a snažilky, mám k vám prosbu, potřebovala bych slyšet - číst váš názor na mou situaci.

Tak to rychle utikej pryc a najdi si jineho doktora bud si kartu vyzada nebo ti zalozi novou tak jako mi. Ja asem taky chodila k jednomu a to bylo jeste pred tehu vzdycky to rychle odbyl a tvrdil ze je vse ok a kdyz jsem zacla chodit ted k tomu svemu tak jsem se nestacila divit. ten minuly vubec nezjistil ze mam na deloze myomy a tak a ten novy se tomu strasne divil jak to a ze jak me vysetroval a ja na to ze jen sup na kozu pak si jen sahnul a za pul minuty i s prevlecenim jsem byla z ord venku nehlede na to ze mi nikdy nedelal utz pri vysatreni coz je dnes zcela bezne. a kdyz mi nynejsi dr rekl jaky vliv muzou ty myomy mit na otehotneni a prubeh tehu a tak tak jsem byla v soku. ale mimi se oovedlo na poprve a dari se jsem 28tt ale porad se strachuju. a utz mi dr dela pokazde jak prijdu nic za to neplatim jsem spokojena a nemenila bych: samo ze me ceka operace ale az skoncim s rozenim deti. tak nevahej to neni normalni priestup a jeste abych si nosila rucnik a nedej boze kdybych zapomela. tak drzim palecky

Proboha a to tam nemáte jinou doktorku?U nás se předhání,aby měli pacienty!Jde přeci o to,abys byla v pohodě ty i mrňousek,tak neváhej a uteč od ní :dance:

Ahoj,
souhlasím s ostatníma. Má vůbec diplom? Okamžitě bych odešla už jen kvůli těm ručníkům. Co to je za nesmysl?
Můj doktor je v tom případě zlatej. Vždycky si po prohlídce ještě popovídáme. Teď jsme se např. bavili o boleslavské porodnici a o vaření. No zkrátka pohoda.
Takže šupej k jinýmu :) Lenka

Ahojky, také bych určitě odešla co nejdřív, byla by si z toho jejího přístupu celé těhu akorát vystresovaná a to by nebylo dobré!!! Tsk moc moc držím palečky at to u ní ukončíš, alespon trochu v klidu a co nejdřív a at si brzo najdeš přístupnější-ho a ochotnější-ho doktorku-ra!!! Já jsem na začátku těhu, řešila také jestli mám nebo nemám hledat jiného doktora, ale já osobně s ní byla spokojená, šlo spíš o různé řeči co o ní kolovaly, ale nedala jsem na řeči a jsem u ní pořád, jelikož je strašně moc milá a vždy mi vše vysvětlí!!! Nevím sice co z těch řečí co o ní kolujou je pravda, ale žádný problém nemám, tak snad toho nebudu litovat!!!Nemá v ordinaci sice, takové vybavení, ale ručník si opravdu nosit nemusím.... :s: . Tak papapa a držim pěsti!!! :a:

Jajdaaa! Jakápak loajalita?? Jde o tebe a o mimíska,tak rychle od ní pryč. Mě by to teda vůbec nebylo příjemné tam chodit. Já se vždycky na každou poradnu tak těším,až budu zase vědět něco nového a tak. Tohle by mi asi moc radosti z očekávání nepřidalo. A přesně tak,běž rovnou k jinému doktorovi/ce a on si o tvou kartu zažádá a ta tvá doktorka mu ji musí poslat. Ani s ní nemusíš přijít do kontaktu. Tak hodně štěstíčka!!! ;)

18.01.2008

Ahoj snažilky, těhulky a maminky, právě jsem se vrátila z prvního ultrazvuku, byla to krása :c: . Jsem v 8+3 a miminko je tam, kde má a je živé :e): , jen zatím prý pospává. Bylo srandovní, jak do něj sestřička ultrazvukem žďuchala, aby se pohnulo, pro krásnou fotečku. :///: Manžel byl se mnou a úplně ho to rozněžnilo :one:

10.01.2008

Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
jsem tu nová, v osmém týdnu a ráda bych se mezi vás zařadila.
Ráda bych se vás zeptala, co vám pomáhá nebo pomáhalo zmírnit nevolnosti a v kolikátém týdnu vás přešly. Moc díky. Mějte krásný den!

Moc vám všem děkuju za rady a uvítání. Lízátka jsem pořídila hned na počátku, ale přijde mi, že se mi zvedá žaludek i z nich. No snad se to zlepší co nejdříve.
Zítra jdeme na ultrazvuk, tak teprve uvidíme mimi, pevně doufám, že bude všechno v pořádku. Jsem moc smutná s vámi a hlavně s Jitulkou, je mi moc líto, co se jim přihodilo.
Opatrujte se, musím jít pracovat. Pa

Ahojky
taky tě tu vítám... }:) tak ja su na tom stejně jako ty- teda 8.tyden ale zatím mám spíše pocit že mě se nevolnosti vyhýbají. Jen mám vždycky večer břicho jak buben a přes den mě bolí a hlavně su děsně unavená....
andrejka

ahoji :a: :a: :a: , vítám tě tu mezi námi těhulkami.... :dance:
já jsem moc nevolnosti neměla takže ti nevím co poradit, jen jsem měla mdloby, a na to pomáhá sednutí nebo lehnutí, ale zvracení jsem neměla :n: ...tak se drž :one:

Ahojky vítám tě a gratuluji ti,já jsem také v 8 tt a potýkám se s nevolnostmi i zvracením,dneska jsem zvracela i v noci,ale vždy když se vyzvracím,tak je mi pak zase na chvilku dobře. Pomáhají mi docela lízátka proti těhu nevolnostem,prodávají se v lékárně,stojí kolem pajdy a je jich tam 12-různé příchutě. Měj se krásně.pa

Ahojky taky Tě tu vítám a ať se Ti tu líbí ;) Já jsem měla jen takové nepatrné, měla jsem pocit, že budu zvracet a nic :D Tak jsem si koupila v lékárně ty lízátka proti nevolnostem v těhu a ty mě celkem pomohly. Když jsem měla pocit, že se mi chce zvracet nebo zle, tak jsem si vzala lízatko a byl na chvíli klid ;) Tak se na ně zkus zeptat v lékárně nebo nějaký čajík - mátový a tak :) Tak at se Ti to brzo zlepší, mě to přestalo tak v 11,12 tt :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka