Deníček uživatele Šáruška2

24.08.2015

Holky budu prodávat kompletní sadu látkových plenkových kalhotek. Jsou tam různé značky + doplňky (vkládačky, svrchní neprospustné kalhotky, pytlík na použité plenky a nějaké podložky z biobavlny na přebalování atp.) V případě zájmu pište zprávu, pošlu foto do emailu.

13.07.2015

Holky háčkařky, nemáte někdo návod na opičku Žofku na čepičku? Kamarádce se narodila holčička Žofinka a zítra se jdu za nimi podívat, tak že bych ješrě rychle uháčkovala čepku :-)

19.04.2015

Ženský poraďte mi - jsem 8 měsíců po porodu. Kojím a zatím jsem bez MS a dost si to užívám. Takže přemýšlím o nějakém způsobu antikoncepce, až skončíme s kojením, při kterém není MS vůbec nebo jen minimálně. Docela mi fungovaly prášky před otěhotněním, že jsem při nich měla MS slabou.

tak zkoušela injekci na tři měs.a ms neni ale je to svinstvo tak nikdy vic,a tablety pokud beš v kuse a žadna 7denni pauzu nedaš tak ms taky neni.jako mě ms nevadi dva roky jsem kojila a neměla jsem ji ted jsem rada za každy měsic jak takove moje čiste svědomi a neni strach

11.11.2014

Měl by někdo zájem o fusak Emitex černý s oranžovým fleecem uvnitř po jednom dítěti ale málo používaný? Chtěla bych ho prodat, ale nejsem zrovna na bazárky, tak se ptám. Pokud ano, pište zprávu, pošlu fotky :-)

15.10.2014

Holky, včera jsem si koupila černou kojící podprsenku v Lindexu, ale nějak mi moc nesedí. Kdyby měl někdo zájem, prodala bych jí za tři stovky (původně stála pět). Je to velikost 85B. Doporučila bych, jí v obchodě vyzkoušet a já pak pošlu. Jen jsem jí včera vyprala a dnes jí měla na sobě půl dne a vůbec se v ní necítím, potřebuju úplně jiný střih :€\€: :§)

11.08.2014

Holky, je tu někdo, kdo v poslední době rodil v Havl. Brodě? Rodila jsem tam před 3,5 rokama, ale v zimě. Teď jsem tam byla v pátek na ozvách a bylo tam příšerný vedro! Nevíte někdo, jak je to tam na pokojích, je tam nějaká klima, nebo něco? A na porodních sálech? Jestli budu rodit v tom hicu, tak si to teda neumím představit, chcípám už doma při 23° :€[€:

Já tam rodila v dubnu a u porodu jsem si ani nějak nevšimla, že by bylo vedro. Asi jo, ale nějak jsem to nevnímala. Neměla jsem s tím problém. Na šestinedělí jsem tam teda chcípala. Klimatizace tam stopro není, protože kvůli mimčům by tam mělo být spíš tepleji. Košile mají buď ty průhledné nebo ty bílé jako už bylo psáno. Já měla za celou dobu jen ty bílé a ujdou.

In reply to by Iveta1986

Díky za info :-) Tak v tom dubnu asi takové vedro být nemuselo. No snad to bude ok, třeba si to ani neuvědomím :-) Mám jen strach, abych to udýchala a abych jim tam nějak nekolabovala, ale to snad ne, při porodu bych snad nízký tlak mít nemusela, to bude spíš vyšší tím adrenalinem :///: doufám :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jako některé vybavení je tam fakt děs, na to, jak celkově renovujou nemocnici a jinak je tam všechno myslím dost super. Už při prvním porodu jsem si říkala, že aspoň ty úplně řídké průhledné košile nevyřaděj a koukám, že od té doby zřídly ještě víc :00: Zkusím si přibalit svojí zavinovajdu, jestli mi jí tam dovolej mít, mám tu 4, tak bych jim jí tam pak i mohla klidně nechat :///: Chtěla jsem i uháčkovat nějaké čepičky na intermediálku, tam jsem s malou minule byla, a jsou vděční za cokoliv, co kdo přinese. Ale nějak jsem se k háčkování ještě nedostala. No uvidím, třeba do porodu jště něco stihnu :-)

04.08.2014

Nemáte někdo prosím zkušenost s tímto usínáčkem? http://www.bomba-ceny.cz/usinacek-panenka-hello-kitty-xxl~z310667.html

My máme toho mořského koníka od Fisher price a je super, malá s ním usíná každý večer, teď byl s náma i na dovolené :one:

14.07.2014

Maminy poraďte, mám doma fusak Emitex a uvažuju, že ho prodám a koupím Gesslein Sleepy. Tak nějak mám pocit, že když se malá narodí v srpnu, bude v zimě malinká a chtěla bych pro ní teploučký fusak. U toho Gessleinu píšou, že do něj v zimě stačí oblečení tak, jak je dítě doma, bez kombinézy a nějakých dalších vrstev, což se mi líbí.

My používáme lodger a myslím si, že je to parádní volba :) Má vnitřní vložku, takže se dá používat celoročně))

JÁ MÁM SYNA NAROZENÉHO V SRPNU 2010, kupovala jsem na zimu emitex a dvě zimy jsem ho krásně využila. Takže za mě spokojenost s emitexem. Ale je fakt,že znám maminy jen s emitexem a ničím jiným,takže nemám osobní zkušenost. Teď se nám narodila dcerka v prosinci a je fakt,že fusak jsem nechala,ale nákupně jsem se vyřádila na koupi jiných věcí-přece jen pro holčičky je daleko větší výběr. :///:

In reply to by Clarra

Ahojky holky, já teĎ budu kupovat fusak Emitex pro ségru které se narosí miminko taky v srpnu, vybrala si tenhle monty  ten otanžovohnědý a myslím si že vybrala dobře. DOstanou ho jako dárek k narození, přece jen já jsem zastánce raději jeden dárek a pořádný , než milion, blbin...A oblečky má hodně poděděné od nás. Já osobně mám taky Emitex a mám ho schovaný pro další dítko, navíc ségře by se ani nehodil barevně do kočárku, co si vyrlala, ona je na to ladění barev dost pes...Myslím, že tím, že je to 3 v1 pořeší všechny možné situace....No a teda doufám, že ségra bude mít holčičku, ať se můžeme taky nákupně vyřádit... :s:

já ti nevím,v zimě hřejou právě ty vrstvy,navíc teda v zimě v obchodáku si bundu nesundávám,ani dětem.navíc extra teplý fusak budeš mít jen na největší zimu,do emitexu máš možnost více nebo méně oblíknout a slouží ti od podzimu do jara,já ho využila 2 zimy,dcera je květnová.Pak jsem někde narazila na ten lodger,hrozně se mi líbil ale už jsem do něj neinvestovala

03.06.2014

Tak dneska mám dobré zprávy :C]]: Placenta se mi umoudřila a ustoupila z porodních cest, juchůůů :\x: Jinak malou dr. přeměřil, podle zápisu v průkajdě odpovídá 30+2 a váží 1630g :///: Sestřička mě připravila o 3 zkumavky krve a vypsala mi žádost o mateřskou, takže od 25.6.

Kontrola 29+6

Ta placenta je super! :one: A konec vycházkám, což je vlastně jako druh domácího vězení, je také důvod k malé oslavě. :dance:

Podle váhy bych také řekla, že se malá má moc dobře. :k: Mě zatím vůbec neodhadovali váhu miminka. :? :a:

In reply to by nevimnic

Mě teď podle odkazu co jsi dávala na těhu kalkulačku u jiného příspěvku vyšlo, že váží o 2g víc, než je průměr k dnešnímu dni těhu, takže super :///: Psalo to, že průměrná váha miminka v tomto týdnu je 1637g a my máme 1639g :s: :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já už se hlavně těším, až to chystání budu mít za sebou. Tentokrát se na to už netěším tolik, jako poprvé, asi taky proto, že jak mám už dítko, tak není tolik času se s tím piplat a čnačat :-) a taky mě to těhu nějak víc zmáhá. Poprvé jsem byla naprosto v pohodě, teď většinou v podvečer padám únavou :00: a to toho přes zde zdaleka tolik neudělám, jako třeba ještě před měsícem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já už se hlavně těším, až to chystání budu mít za sebou. Tentokrát se na to už netěším tolik, jako poprvé, asi taky proto, že jak mám už dítko, tak není tolik času se s tím piplat a čnačat :-) a taky mě to těhu nějak víc zmáhá. Poprvé jsem byla naprosto v pohodě, teď většinou v podvečer padám únavou :00: a to toho přes zde zdaleka tolik neudělám, jako třeba ještě před měsícem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka