Deníček uživatele sarah.28

13.12.2008

Byli jsme u fotografa a musím se vám pochlubit fotkama. Myslím, že se fakt povedly!!! :///:

to jsou fakt moooooooooooooc krásné fotečky :c: :c: :c: taky příští týden jdeme k fotografovi ale budeme dělat vánoční fotky pro rodinu :h: :h: :h:

26.08.2008

Tak Vám sem také přidám pár foteček jak jde čas s naším Aleškem

Alešek je krásný klouček, moc ho chválím, jak roste, ale maminku teda nechválím vůbec :n: :s: , protože Fotoanketku měla vložit do Ostatních (Anket maminek) a ne do Miminek ://:

23.07.2008

Ála zjistil, jak výborný je paleček u nohy a jak si u toho pomlaskává

že jo? :///: ... je fakt, že mu poprvé moje mamina trochu pomohla, ale o té doby to zvládá sám, bylo to těsně před 5 měsícem.

No paráda. A kolik je ,prosím, šikulovy, já jen abych věděla, kdy se můžu asi tak těšit na něco podobného u mojí cácorky

23.07.2008

Ahoj, slibila jsem fotky z plavání, tak tady jsou.

Ahoj Sarah... to je super. Taky chci chodit s mimískem na plavání miminek až bude......
kam jezdíš ty? Tedy - kde to je?

:one: jeeeeee to super :one: Prosím tě, od kolikati měsícu tam děti chodí?Chtěla jsem začít až malýmu bude pul roku, ale tohle vypada na mldší děti :qu: jo a kolik to tak stoji? :? Díky moooc

30.06.2008

Ahoj holky, pár foteček našeho prcíka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,mrkla jsem na fotky a z porodnice si tě nepamatuji, ale z poradny ano, byla jsi tam s manželem, který tě tak opečovával, bylo to roztomilé. Lukášek je taky krásné jméno a maůý je rozkošné mimi, je to podobné...já zase nechtěla Aleše, né, že by se mi to jméno nelíbilo, ale nemám ráda, když se pojmenovává po rodičích, ale co jsem mohla dělat, já vymýšlela jméno pro holčičku a můj pro kluka, ale ve finále je to jedno jak se jmenuje, hlavně že je mimi zdravé a Ála je můj miláček.

In reply to by Pavule

díky...Žížalka už to má za sebou, ale netušila jsem, když jsem na srazu mluvila o tom příspěvku o 54 hodinovém porodu, že budu mluvit o ní :00: , má můj obdiv, mě stačilo 12 hodin a byla jsem úúúúplně vyřízená

29.06.2008

Po kom to naše dítě je?

nevím kdo je na těch černobílích fotkách ale je to jak jednoa to samé dítě,takže podoba veliká :w: a jednoznačná.To u nás nelze porovnat,manžel nemá žádmnou mimink.fotku a já pár a to ještě v kočárku..... :/;x:

29.06.2008

tak vám sem hodím také nejakou tu fotečku před těhu, při těhu a po těhu doufám, že se pobavíte

janka.82

Sluší Ti to všude. Tak jaképak pobavení :n: ;) :dance: :one: :one: :one:

22.06.2008

Ahojky tady sarah.27, tak jsem si založila nový učet tak doufám, že se mi teď podaří sem dát ty fotky. Bylo to mooooc fajn.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka