Deníček uživatele sanyyynka

13.01.2011

Ahojky maminky :-)

Včera nám byly krásné 2 měsíce :o) <3
Včera nám byly krásné 2 měsíce :o) <3

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nazdárečeeeek :-) Jak tak kokám tak vlastně všichni Lupínci jsou tady faaaktže k spapání :c: Režim se nám nějak ustálil, tak doufáme, že se to pak ještě časem upraví. Režim no vyhovuje, nevyhovuje. Bohužel jak to má tak to má. Já jsem se jí nějak přizpůsobila a celkem jsem si už zvykla. Takže teď i stíhám více věcí jak předtím ;-) Tak to Terka usne skoro hnedka v kočárku, někdy tam pláče, protože nesnáší když ji nasazuju čepičky. Ona to nenávidí a nemá taky ráda, jak ji mažu pusinku. Nevím proč :bulva: To naše malá usne vždy kolem půl 11, 11 a včera třeba kolem 23:15 ale probudila se v 00 hod a plakala, ale to ji asi bolelo snad poprvé bříško, protože prděla dost šíleně. Tak jsem ji chvilinku pochovovala a bylo fajn. :metal: Jooo Zumbaa je peckáá. Taky jsem uvažovala, že bych ji cvičila i doma. Ty sis koupila ty CD?
Posíláme hubánky :kiss:

In reply to by sanyyynka

No joo, jsou uplně všichni k sežrání...prottě Lupínci noo :c:
Tak to já si taky něco podělám, když mi odpoledne většinou prospí.. a usíná třeba už po 7hod, ale třeba jen do 8, to si jakože asi jen odpočine či co a pak je hore cca do 10hod...no včera jsem se ji snažila vůůbec neuspávat na rukách (když ji nebolelo bříško ani nic netrápilo), dala jsem ji do postýlky po té 7hod a sem tam chtěla podat dudu když ji vypadl, ale vždy zadřímla jen tak na 10-15min a tak to bylo až do 9, kdy už byla zase hladná, tak se napapala a já ji zase dala do postýlky (dnes jsem ji svázala ručičky plínkou jako v porodce, že to zase zkusím co to udělá), no do 10 jsem ji musela pár krát dáz dudu, no ale usla nakonec i bez pěstování a to do 3hod... o půl 4 už zase spinkala a to až do 8.30 :c: takže supeeer, plinka asi zabrala, dnes zkusíme zase. Ale 5hod v kuse jsem teda nespala, manža vstával v 5 do práce a neslyšel ji dýchat, tak že si mám jít poslechonout já, tak jsem musela vstát a poslechnout, ale jen jsem se nahla k postýlce zavrtěla se..no jo, starostlivý tatínek :///: a to máme monitor dechu.
No a ted si dává zase šlofika (vydržela vzhůru 1h a 15min). Ale stihla se za 7min přejíst, tak jsme blinkali..
Jinak naše malá už většinou usíná když ji dávám do kombinézy :///: a naštěstí je nevadí oblékání ani mazaní.
No jo, prdíčky Vás potrápili...to nás taky často. Bobečci malí.
No Zumbu mi můj stahl z pc :///:
Taky posíláme :kiss:

In reply to by Mispulin

Jj to teda jsou :-) Naše Terka ráno vstane - je to individuální, ale kolem 11 si hodí 30 -40 min. v lehačce :-) No joooo to já nesnáším! Dám ji do postýlky a řeknu si: Uf a spí, konečně a ona se probudí za 15 minut a pláče, no to by mě trefilo, - fakt! Spinkala 5 hodinek, jůůů to je paráda aspoň jsi dospala ztráty, co? :-) My monitor dechu nemáme, ale silně jsme ještě v těhu o tom uvažovali, ale nakonec to nemáme. Z PC? to joooo! Tak to se musím taky podívat jestli někde není Zumba. Ale jít tam cvičit je pro mě lepší, více mě to donutí :///:
A jak to bylo dneska se spinkáním? To Terka buntovala do půl 1 rána a ne a ne usnout! :jawdrop: No tak jsem si ji vzala do postele a po 20 minutách co i tam plakala usla. A ráno vstávala o půl 6 a dala jsem ji napapat, přebalila a opět nechtěla spát, tak jsme si lehly do obývák, ale zase nechtěla spát. Tak jsem si s ní hrala do 7:15 rána a pak to zalomila :D Máme asi divné dítě :D Já ji třeba ve 4 ráno přebaluju a ona si už povídá a tlemí se na mě :D Pipinka mojeee :-*

Je moc krásná. Už Vám začínám závidět že máte miminka doma, já si musím počkat do června:-))
Myslím, že s tím spaním je to normální ikdyž u každý to má asi individuálně, kamarádce chodí mrňous taky spát mezi 10-11 dřív neusne ikdyž se ho snaží unavit...tak nevím mno:-)
Jinak držím palečky aby malá pěkně rostla, mějte se hezky

In reply to by Alenka13

Děkujííí :-) A víš co? Já zase závidím tobě to krásné těhulkování. Hrozně jsem chtěla aby byla malá už venku a teď? Teď bych chtšěla mít zpátky ten pupík. Bylo to moc krásné. Tak režim se nějak ustálil, ale pevně doufáme, že se to ještě upraví. Tak jsou taky teprve Terezce dva měsíce, tak musíme ještě něco vydržet. I když jako to jsem fakt nechápala, že já jak byla miminko, dostala jsem feminar nebo sunar a já spala od 7 večera do půl 9 rána a to jsem ještě někdy spala :D Byla jsem zlaté dítko :°O°: Ale za to u ségry si to mamka pěkně vychutnala. Nikol bez mamky neusla ani ránu, musela mamka sedět u postýlky a hladit ji no mazec. Děkujeme. Hlavně vy ať krásně rostete a přibýváte na váze :-) :€O:
pa :a:

16.12.2010

Ahoj Lupínci a Lupíňačky :-) Nejdříve tady chci napsat, že VŠECHNY, opravdu všechny máte krásné a šikovné miminka!

12.12. měla Terezka měsíc a mé netíhání ...
12.12. měla Terezka měsíc a mé netíhání ...
12.12. měla Terezka měsíc a mé netíhání ...
12.12. měla Terezka měsíc a mé netíhání ...

Ahooj...
Jůůůj Terezka je krááásná :c: moc Vám to spolu sluší.
Jj jinak by jsi ji měla co chvilka v postýlce střídat strany, aby se někde neoležela. Aj naše malá se více stáčí na pravou stranu...kolikrát ji dám na levou a pak ji najdu s hlavičkou otočenou napravo, ale už se to trošku lepší.
Jinak my máme Natálku taky skoro pořád v zavinovajdě, jí se v ní líbí a cítí se v ní dobře, akorát z nich vyrůstáme...takže max 2 týdny (do konce šestinedělí) a už asi v zavinovačkách nebude...
Já jinak plně kojím, mlíčka jsem měla habakuk, až mi teklo snad proudem a malá ani nestačila sát, ale už se to upravilo, až se mi zdá že až moc, někdy to teče pěkně někdy málo.
Jinak v neděli taky koupím malé čajíček a budu jí ho dávat na lžičku, aspon pár lžiček denně.
Jinak to blbé počasí mě taky štve, že se nedá jít ven! Byli jsme pouze 2x na prochajdě, když bylo nad 0, ale furt je mínus, ach jo!! Ještě tu dnes byla docela fujavice a cca -7stupňů, brr, stačilo když jsem musela k popelnici.
Tak se opatrujte :a:

In reply to by Mispulin

Děkujííí :o* Ale je to zajímavé, protože Tereka nejvíce i kopala do pravé strany atd. Jj i naše Terka se v zavinovačce cítí dobře :-) Určitě najdeš i větší zavinovačku, tak jako já :-) Já jsem dneska než jsem se šla koupat, tak jsem si mačkala prsa. A přišla jsem na to, že levé prso mi stříká hodně a pravé vůbec. Jen z toho vyteče po cca 5 kapkach mlíčko a to je vše. A tak to jsem to vyzkoušela i ve sprše i v po ní. A nic.. :-( Uvidím zítra co se bude dít. Jen dvakrát jste byli venečku? Jakto? My sice jsme byly už vícekrát a zatím je vše ok. Chodíme ven jen když je max. do těch -5 C.
A co jinač u vás nového? :-)
Papa a pusinky posíláme :-*

In reply to by sanyyynka

Ahojenky... a jaký máš rozměr té zavinovačky??
Jejda, no já myslím, že se prso snad rozchodí ještě, třeba přes noc... a zkus masírovat a dávat teplé obklady...
Jj jen 2x, ale dnes je zatím plus 3, tak půjdeme na poledne ven, jupíííí.... nám bylo v porodnici doporučené, že se s mimčem po dobu šesti týdnů nesmí pod nulu, tak jsem to neriskovala. Ale jinak jsme jezdili každý týden na převážení a včera jsme s malou byli 5hod pryč- na nákupech, takže byla i venku, i když bych se na blbé obchodnáky vyprdla s takovým prckem, ale je před Vánoci tak to nešlo... ale stejně jsme skoro žádné dárky nekoupili, tak budu muset ještě jet, ale pojedu sama nebo s kámoškou. Malou nakojím a vyrazím, 3hod vydrží určitě, manžel ji bude hlídat. :a: :k:

Terezka je fakt :cat:
S tim pobytem v postýlce to máme podobné- přes den v ní být prostě nechce. Tak jí mám u sebe, položenou na gauči, zajištěnou, aby nemohla spadnout.
My už máme hlavičku proleženou, tak s tím budu muset taky něco dělat. Mudra ale říkala jen o podnětech z druhé strany, žádné polohování ani nic podobného...Tak se jí budu muset příště zeptat.
My máme vibrující lehátko od FP a malá ho miluje, fakt super věc.
mějte se, holky :a:

In reply to by Messina

Děkuji. Mě se fakt nechtělo všem zvláště tady psát :-) Takto to bylo jednodušší. A když jsem tady tak se pokaždé dívám na ty roztomilé miminka :-) Vždycky se těším hrozně moc na nové a nové fotečky :-)
Taky, taky dávám Terezku k sobě na gauč a tak jsem s ní v kontaktu. Ale ještě chceme kupovat cestovní postýlku a tak jí budu mít v obýváku, uvidíme jestli to zabere... Taky si ji chceme hlavně koupit aby jsme mohli chodit na návštěvu k rodičům od přítele. Mě to hrozně mrzí, že to má na té jedné straně proležené. Jak se narodila tam měla tu bouličku - ten hematom nebo co to je. A tím jak mi lehávala na tu pravou stranu, tak jak to postupně tvrdlo, tak ji tam trošku ta boulička zůstala. Mě to tak se*e a mrzí, fakt! Terezka zatím to vibrování moc nemusí... tak nevím proč. Ale snad jak bude o něco větší tak se jí to bude líbit, uvidíme :-)
A co jinač nového u vas holky zlaté?
Papa Sandra a Terezka, posíláme Jolance hubánka :kiss:

06.12.2010

Ahojda maminečky :-) Tak od pátku jsme začali krásné 3. týdny na tomto světě :-) Terezička je skvělá, moc hodná holčička.

Něco o nás a foto Terezičky :o**
Něco o nás a foto Terezičky :o**
Něco o nás a foto Terezičky :o**
Něco o nás a foto Terezičky :o**
Něco o nás a foto Terezičky :o**

souhlasím, že máš krásnou princeznu...a taky se přidávám k těm, jejichž díťátka u kojení blbnou, obzvlášť v noci, ten můj raubíř tam nejradši strká prstíky a to mu pak ten klobouček vypadává, je celej docintanej od mlíka, prostě zábava...nám taky někdy spánek vydrží dlouho, obzvlášť po koupání i třeba těch 5-6 hodin, už jsme s taťkou zmoudřily a koupeme ho vždycky tak mezi 19-20 hodinou, aby pak spinkal a my měli čas třeba chvilku relaxovat, kouknout na film a pak se ještě vyspat. Jinak přes den taky někdy vydrží dlouho chrupat, takže stíhám i péct...je to nadílek, doufám, že mu to vydrží...taky bch chtěla začít cvičit, máme 2 km do domu posilovnu, kde se platí akorát příspěvek 250 na rok a můžeš si cvičit jak chceš...ale, kdo mi pohlídá prtě...opouštět ho třeba na hodinu bych měla strach, sice je doma táta a babička, ale co když se vzbudí a nic ho neutiší, jen prso...takže na to prdím do té doby, než bude mít nějakej režim a douám, že se aspoň někdy dokopu k tomu, abych si zacvičila na gymnastickým míči

Ahojky, Terezka je krásná, naší malé se taky líbí na hrudi a u prsu taky blbne a dokáže pít nebo ho žužlat i 45 min ale pak se totálně poblije a bolí ji bříško a pak brečí tak musíme hlídat jak dlouho pije, ale už se to zlepšuje :-)
Velikost 56 už nám začíná být i někdy tesná a to měla malá u porodu 47 cm, strasně rostou ti naši broučci.

In reply to by Verka

Jo to znám to žužlání! Akurát, že já kojím přes klobouček, takže se tam vytvoří ten podtlak a taky to celkem bolí a pak to začíná i štípat jak si s tím dlouho hraje a nebo jak usne. Tak mě taky blinká, ale není to nějaký extrém. 45 min? To jsem kojila taky tak dlouho. Pak jsem se naštvala a a kojím 15 min z jednoho prsa a 15 min z druhého prsa. A když nemá dost tak to vyzkouším ještě jednou nebo dám fenyklový čajíček nebo popřipadě sunar - pokud je noc. No právě, že Terezka měla 46 cm a 10 dní po porodu se výtáhla o 2,5 cm!

Ahojky.
Terezka je moc krásná princezna !
Já jsem chodila na chvilku ven i v těch mrazech- jinak by mi hráblo. Doktorka říkala, že do půl hodiny můžu.
A co se týká kojení- přes den kojíme velmi často, ale naštěstí v noci spinká třeba i 5 hodin ( dneska dokonce 6 hodin- jsem čučela jak blázen) , pořád se to zlepšuje .
U kojení se mi často kroutí, asi jí bolí bříško. Je to fakt bomba, když má bradavku v puse a začne i s ní kroutit :one:
Oblečení 56 už je nám malé, dávám jí 62 - ikdyž ono je pravda, že každý výrobce to má jinak, hrozně se to liší. Včera jsem byla v Tescu a mají 30% slevy na mimi oblečení- koupila jsem sadu bodýček už ve velikosti 68 . A myslim, že po Vánocích jí už budou- a to nejsme žádní obříci.
Cukroví budu péct příští týden - jedu k našim, budu tam týden, tak s mamkou napečeme. Moc se těším !!!
Jolanka zdraví Terezku :a:

In reply to by Messina

Nazdárek Messinko :-) Mockrát Ti děkuji :-* Já právě mám trošku strach chodit ven do těch mrazů, pač Terka ještě není proti ničemu očkovaná. Kdyby byla očkovaná aspoň proti tomu TBC, ale to jsme bohužel už nestihly :-( Tak já kojím podle toho jak se Terezka probudí, to jí dávám prso vždycky. A pokud už to nestačí tak přidám fenyklový čajíček a pokud je noc tak sunar a teprve pak je klídeček. Ale 5 hodin? Jéjej tak to si ještě nějako tu dobu počkám :D Terka je schopná spát max. 3 hodiny v kuse. Já kojím přes klobouček a jak jsem psala už tady i Věrce tak se tam v tom kloboučku vytvoří ten pitomý podtlak a to celkem bolí a taky pak štípe když už to cumlá moc dlouho. Jojo v Tescu mají krásné věcičky a mají často i dobré slevy ;o) což se vyplatí :-) Já taky raději kupuju větší oblečení a pak jak jsem přijela z porodnice tak nám bylo všecinko veliké :s: Máš pravdu, každý výrobce má to číslovaní jinač. Není 56 a 56, že? :-) No já snad se dokupu s mamkou k tomu pečení a uvidíme co upatláme :D
Terezka taky zdraví Jolanku. Tak my se jdeme pomalinku připravovat k té dr. zatím papa :a:

19.11.2010

Ahojky holky, maminky i nastávající maminky.

Narodila se mi krásná dcera Terezka :-) :-*
Narodila se mi krásná dcera Terezka :-) :-*
Narodila se mi krásná dcera Terezka :-) :-*
Narodila se mi krásná dcera Terezka :-) :-*

Ahoj Sanyyynko, gratuluji k nááádherné malé princezně Terezce!!přejem hlavně zdravíčko a rodinnou pohodu! opatrujte se :heart: :k:

Ahojky holky :-) Já vám mockrát všem děkuji :-) :c:
Málá si zvyká na nový domov a my si zvykáme na ni. Přítel říkal, že si zatím připadá jako kdyby si koupil křečka. Ale můžu říct, že je skvělý :heart: Moc mi pomáhá, přebaluje více jak já :-) Baví ho to :-) Taky doma uklízí. Miluju ho :c: Já co nenaspím přes večer doháním odpoledne. Terezka nám dává přes večer celkem zabrat. Nevím proč, ale přes den je v pohodě, napapá se a jde hajkat :|P: Ale večer prostě se napapá a usne tak na cca půl hodinky a chce zase papat. Jsem měla večer už nervy, že se oblečeme a v 1 ráno pojedeme pro Nutrilon 1 a že ji nakojím a dokrmím snad tím Nutrilonem. Chtělo se mi až brečet, prsa mě děsně bolela a už jsem si nevěděla rady. Připadalo mi to jako kdyby to moje mlíčko bylo slabé pro malinkou :(
Jak jste na tom vy s kojením?? Taky mám obavy, že když malinkou nakojím a půjdu s ni na hodinky či dvě ven a probudí se mi, že má hlad, kde ji nakojím?? Venku je zima a v obchodě?? To je blbé. I proto bych snad chtěla ten Nutrilon koupit. Pak mě napadla ještě odsávačka na mlíčko. Vy ji máte? A jste spokojené a použili jste ji už? Holky prosim vás, poraďte mi. Já vím, že jsem stresmenka ... :\/: Moc děkuji za rady. :+^*: A pěkný den vám všem :€s€:

In reply to by sanyyynka

Ahojky, mě malá taky plakala v noci, manža koupil odsávačku a já zjistila, že mám málo mlíčka, odsála jsem asi 40ml, tak jsem ho v noci poslala pro Nutrilon. Zkus nejdřív tu odsávačku a nestersuj se. Aby bylo spokojen= mimi, musí být v pohodě maminka :h: .

Sanny je krásná.Blahopřeji.A to že přítel viděl i to co jsi nechtěla,si myslím že je dobře.At vidí co všechno podstupujeme.A je to taky jeho.Jste holky spokojené.Opatrujte se.

Tak to moc gratuluju...další moje jmenovkyně na světě:-) Tak ji moc zdravím a přeji hodně zdravíčka, spokojenosti a lásky....ať se vám moc daří a vše v klidu zvládáte...já můžu jen tiše závidět...:-)

11.11.2010

Ahojky nastávající maminky i maminky co máte své drobečky už doma u sebe...
Co se všechno přihodila za tento týden...

Holky zlaté! Já vám moc všem děkuji. Jsem ještě doma :-) Měla jsem bolesti kříží a tak jedině co na mě zabíralo bylo to, že jsem začala uklízet celý byt ať s hvězdičkou příjdeme do čistého a nějak mě to jaksik trošku přešlo :-D No uvidíme co se bude dít po sprše a po odpočinku, myslím, že je to teďka už jedno jestli to příjde samo dneska nebo mi doktoři ráno pomůžou. Jen mi je hrozně líto mého srdíčka :-( Chudáček se tlačí ven a nikdo ji nepomůže :-( Jj jsem moc ráda, že mám tak fajn dr.
Tak zatím papky holky. Ještě tady možná i ráno přijdu, protože vím, že stejně nebudu moct spát jak budu nervózní.
:a: :h:

In reply to by sanyyynka

Neboooj, pokud to nepůjde dnes v no ci samo, tak už zííítra maličké pomůžou najít cestu ven a bude fajn ;)
Máš na někoho čísílko? Aby jsme byli informování, že to máte statečně za sebou??
Budeme na Tebe myslet, tak hodně štěstíčka a ať tě maličká dlouho netrápí :a:

Tyy jo, tak to ještě, že máš takového supr doktora :one: kdyby to byl někdo podobný, jako ta dr., na kterou jsi natrefila v porodce, tak... radši nedomýšlet... vážně nad tím zůstává rozum stát, jak se někteří dr. chovají a jsou schopni spoustu věcí zanedbat :€\€:
tak hlavně hodně štěstíčka u porodu, ať vše proběhne co nejlépe a brzy máš u sebe mimíska :h:
opatruj se :a:

týýýýý jo..njn, my laici vůbec nevíme co nám je a spoléháme na doktory a pak to tak dopadá. Závidím ti začínající porod, já dle prvního termínu už tři dny přenáším a pořád mám pocit, že se nic neděje. Začínám se smiřovat s vyvoláváním. Ani sexování na mě nezabírá...jedinej, kdo z toho něco má, je můj přítel, kterej má radost, že mě konečně nemusí přemlouvat, ale přemlouvám já jeho :-D

08.11.2010

Ahojky holky. Mám jednu otázku. Maminky, které mám kolem sebe tak si to moc už nepamatují. Když sedím a malá se vrtí tak je to všechno v pořádku.

Ahojky, tak to vibrování mám taky, nebo se mi už párkrát stalo, že se malej protaoval a v bříšku mi křuplo, včera to slyšel i přítel a nevěřil vlastním uším, nevím jestli to jsou klouby mimíse a nebo ty moje vazy, jak se napínaj... :? Těžko říct.
Jinak já poslíčkuju taky, ale většinou jen po sexu...Nebo někdy přez den. Ale maloučko.
Teď posledních cca10dní ze me odchází takový jakoby hlen, je to nazelenalé, jakoby sopl, ale jestli je to zátka, nevím :#o: ...Ta má být prý s příměsí krve a mě už to odchází docela dlouho, takže to bude asi jen výtok či co.
My jsme začali 38týden v sobotu. Tak uvidíme kdy se bude chtít tomu našemu prckovi ven, nejdřív se hnal už ve 33týdnu a teď se mu nechce :€m: ...Hajzlík.
Tak užívej poslední dny s bříškem(ikdyž já už bych se ho docela ráda zbavila :usmev:) a pohlaď :€O:
:a:

01.10.2010

Ahojky maminečky :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak Stodal jsem také brala na začátku těhu a docela mi pomohl.A co takhle na ten krk pěkně starý dobrý kloktání vody se solí?Je to sice humus,ale mě to vždycky zabere.Cibule je skvělá,ale já bych jí nepozřela.Jinak na kašel je výborný zábal.Moje mamča mi ho vždycky dělala jako malýmu dítěti.Normálně ohřeješ trochu oleje,ale ne moc,aby jsi se nespálila,namočíš do něj vatu,kterou si dáš na prsa,přes to igelit a zavážeš to třeba starejma punčocháčema.Krásně Tě to prohřeje.Zní to sice divně,ale vážně pomáhá.Teď budou asi hodně chřipajzny.Večer a ráno už je pěkná kosa.No já radši už moc nechodím mezi lidi.Tak držím palečky,ať jsi brzy fit.A je jasný,že pokud budeš mít horečku,tak šupajdi k doktorovi.Pa pa Petra

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky :-) Zítra mi přiveze tchýně med, takže to hnedka vyzkouším. Doufám, že to zabere. Tento kašel je pro mě nejhorší :-g(
Děkuji za radu a dám vědět jak jsem dopadla :) :+^*:

28.09.2010

Ahoj holčiny :)

no když se ti uplně vstřebá čípek, tak pak hrozí porod ...takže žádné vyvolávání!!:) Spis se to pak rozjede uplně samo...ale i centimetrový čípek se pak až do konce nemusí vůbec hnout...

no když se ti uplně vstřebá čípek, tak pak hrozí porod ...takže žádné vyvolávání!!:) Spis se to pak rozjede uplně samo...ale i centimetrový čípek se pak až do konce nemusí vůbec hnout...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Super, jste hodné holky moje zlaté. Opravdu jste mi obě moc pomohly :-) Jsem hnedka klidnější :-)

24.09.2010

Ahoj holky :) Tak konečně jsem se tady dostala abych mohla napsat další blog. Sakra, snad celý týden jsem se tady nemohla prostě dostat.

31+3
31+3
31+3
31+3
31+3
31+3
31+3

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To máš pravdu Evi :-) My jsme se ještě včera stačili pohádat s Michalem kvůli rozložení skříní do pokojíčku. Aby jsme se necítili v ložnici jak ve skladišti, tak jsme naše skříně s oblečením přestěhovali do pokojíčku :)
Přeně tak taky se těším na praní a žehlení a na to jak ji to tam pěkně uložím do komody :one: :c:
Opravdu mi dělá radost jak mi každý chválí kočárek, nebyla jsem si s ním jistá, jestli jsme udělali dobře, ale myslím, že ano. To poznáme až v něm budeme vozit Terezku :€m:
No jako ty to, ale taky moc nepřeháněj :w: Raději si to rozlož na více dní :)
Taktéž opatruj se a pohlaď bříško :€O: :a:

Fotečky jsou hezounké - nemusí být od fotografa, aby zaujali:-)...a bříško máš také pěkné :one: ...je to dřina to všechno připravit co - já už týden barvím postýlku a mám dost :bulva: ...ale aspoň to utíká viď, tak se měj...páčko :a:

no tééééééda tobě to sluší.... :) :) krásný fotečky.. kočárek je pěknej, jen ta barvička by mě trápila,ale když si to tatínk tak prosadil... :D aspoň v něčem si můžou rozhodovat co? u nás Mára taky prosadil ten černej... :D
jinak teda jak tak koukám tak další lupínečka co má problémy... no poslouchej doktora.. je lepší se šetřit... vidím to na sobě.. fakt se snažím, co to jde...Ikdyž už třeba jedu s Márou na oběd, včera jsem byla na pedikúře,ale pak hned poctivě ulehnu, vypodložím se a nehejbu se... :D Jinak tabulka nevím,ale hodnota čípku bude asi to cervix score CS2 ale jako ničeho se neděs pokud seš zavřená tak je to pohoda,ale odpočívej a prcku si podlož nějakým polštářkem... s tím tvrdnutím ono to možná bude víš i jak se ti tam malá mele tak jak už není tolik místa tak se může natlčovat do pidi prostoru a to způsobí ztvrdnutí...

Ahojenky...no kočárek je kráásný, i ta barvička se mně moc líbí. Tak snad hezky poslouží a bude s ním krásně jezdit... Já tabulce vůbec nerozumím, já nic takového nemám a ani tomu tvém čípku nerozumím :€\€: fakt se mi v průkajdě zatím nic takového nevede, no uvidíme ve středu u dr. Ale ráda bych ti poradila.
Ale každopádně máš ležet, tak pěkně jen lež, možná že se malinká klube dřív na svět.
A jinak krásný fotky, no a co že nejsou od fotografa, hlavně že bude něco na památku. A moc ti to jako těhulce sluší ;) jsi štíhlunká a vykukuje ti jen bříško :€p€: A tiše závidím jen 7kg :jawdrop: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka