Deníček uživatele sanynkaD

31.10.2011

moooc vas prosim o pomoc potrebuji poradit jak si privydelavate pri rodicaku,mam rocni holcicku a potrebuji nejaky finance navic, to co posila stat-7500 nestaci.dekuji za prispevky :+^*:

27.07.2010

Nikolka se narodila 14.7.2010, 3,270kg a 50cm, porod trval 2hod

Nikolka je na svete
Nikolka je na svete
Nikolka je na svete

Ta je úžasná - moc GRATULUJI!!! :°*°: :qu: Jinak moje starší dcerka se narodila též 14.7 ale 2007. :) Tak ať dělá jen samou radost princezna.

12.07.2010

:? Mooc prosim o radu maminky ktere uz rodily.jsem prvorodicka tak zadne zkusenosti nemam.

ahoj...mě porod vyvolávali, protože měla malá málo plodové vody, ale bylo to tak jako tak 3 dny po termínu, do porodky mě přijali kolem 11 hod, dostala jsem po vyšetřeních první čtvrtku tabletky, pak jsem šla na pokoj, a chodila každou půl hoďku na monitor, rozjeli se mi slaboulinké kontrakce po 10-15 min. nic bolestivého, v půl druhé jsem dostala další tabletku a opět mě poslali na pokoj, ta 20 min po zavedení jsem šla na monitor a jak jsem si stoupla, tak se rozjeli kontrakce po 3 min...poslední kousek tabletky už jsem ani nedostala, byla jsem na předporodním pokoji, kde mě kontrolovala PA a pomáhala mi k otevírání při kontrakcích, kolem 16 hod mi udělali klistýr a to po něm kontrakce po minutě, do šesti jsem se sprchovala a ležela jsem, pak jsem přešla na sál a gravitace působila, otevřená hned na 8, tak mi praskli vodu a to už byl mazec, kontrakce se mi ale zkrátili, byly rychle zasebou, ale krátké, tak mi dali kapačku na prodloužení a v půl osmé byla malá nasvětě na 4 zatlačení... Vyvolávaný porod je horší vlastně jen v tom, že to jde rychle a přijde to najednou, ale zvládnout se to dá...každopádně přeji, ať se mimi umodří a vyklube se samo:-)ahoj

Ahoj,mě malého vyvolávali také. Dostala jsem dvě tablety, ale dlouho to trvalo a nic moc se nedělo. Takže mi pak dali ještě kapák a ten to rozjel. Takže držím palečky a tiše zavidím, že už to budeš mít za sebou.

nastupuju na vyvolání zítra,dr.říkal,že mě zavedou tabletu a bude se čekat,jak na to děloha začne reagovat,jak píšou mamči podemnou,jeden porod jsem už vyvolávaný měla a bylo to docela v pohodě,tak snad to tak proběhne i teď.Každopádně počítej s tím,že domů tě nepustí,musí tě sledovat a hlídat miminko.Tak ať to máš rychlý. :a:

Ahojky, já byla na vyvolávaní, přijali mě na oddělení a u mě to probíhalo zaváděním tabletek... Nevím,jestli se to dělá i jinak... Nastoupila jsem dopoledne a hned 1 dávali a pak kontroly a monitory a zase další tablety. Některé holky reagovaly rychle a stačily jim třeba 2 a už se jim porod pomalu rozjížděl... Já bohužel moc nereagovala a rodila až za 3 dny... a tablet měla celkem 7..i to se může stát, prý je to individuální... Ale pak to šlo strašně rychle. Hlavně se neboj, prostě mimi ven musí. Tak aŤ vám to dobře dopadne... a nebo nejlépe porodíš ještě před nástupem na to vyvolávaní..

Ahojky, mě porod vyvolávali 3.6.. Přišla jsem do pordnice na půl osmou, nejdřív jsem na na monitor na ozvy miminka, potom jsem se převlékla do erární košile, udělali mi klystýr a šla jsem na pokoj, kde mi dali tabletu a čekalo se. V deset mi praskli vodu a protže tableta moc nezabírala, tak mi dali kapačku s tím oxy něco. Do té doby jsem byla pořád otevřená na 3 prsty. V půl čtvrté mi začaly tlaky na konečník, to už jsem byla na 6 a za tři hoďky, v půl sedmé, byla malá na světě. Čekala jsem to horší, na to, že se říká. že vyvolávaný porod víc bolí. Ráda na to vzpomínám.

22.06.2010

ahojky holky honila me mlsna :a\|: na neco sladkeho a na techto strankach jsem obevila spoustu vyzkousenejch receptu vypadaj dobre a vetsina nejsou slozity http://www.toprecepty.cz tak mrknete :\x:

19.06.2010

:#o: ahojda holky, mam takovy dotaz na maminky co rodily v Hradci Kralove. :*8*:

Ahojda, ja tam rodila pred 14 dny a plati se jen za maminku. Personal byl taky fajn, ale zalezi, na koho narazis. nekdo mi sedl vic, nekdo min, ale da se rict, ze vsichni byli celkem hodni a mili.

Ahoj, já tam rodila vloni a platila jsem jen za sebe, za mimčo ne. A může se to platit rovnou tam, nebo ti dají domů papír, kde máš č.účtu a můžeš to zaplatit převodem. A spokojená jsem byla, už jsem tam byla potřetí a nikdy jsem neměla s personálem ani s doktorama žádný problém. Všichni byli moc hodní a milí.

29.03.2010

:girl: muj mini pupik prijde me ze jsem jen trochu vic najedena

pupik 25 tt

To jsi ale musela sníst véééélikou porci :c: . Bříško máš už hezky kulaťoučké a bude se kulatit rychleji a rychleji. Jen tak dál, :a: Gabka

10.03.2010

Ahoj holky jsem tu nová :€O:
zatím jsem jen pročítala vaše články a odpovědi které se mi občas hodí. :one:

Ahojky,tak já mám trochu starší zkušenost s těmi Tesco plínami.Synovi je 5 let,ale pokud nosil pleny,tak jsem taky vyzkoušela ty Tesco a jak jsem jim nevěřila,že je to levný šmejd,tak jsem byla mile překvapena.Nikdy bych už nekoupila ty druhé tesco pleny.Nadávala jsem na ně.Manžel mi je jednou koupil,protože jsou ještě levnější,ale akorát jsem mu vynadala,že teda může malého do těch plínek dávat sám .Taky nadával.Měli jsme i pampers play sleep,jsou krásně měkký a miminko v nich nemá tak velký zadeček.Jednu nevýhodu mají,že pokud dítko více čurá,tak proteče.My je hodně používali přes den a na noc pak ty tesco-zelené,aby mohl v klidu spát.

ahoj, tak já jsem tyhle plínky dostala od známé po narození deníska byli to ty zelené vel. 3 říkala jsem si tesco-to bude hrůza. Používala jsem zatím jen pampers active baby a byla jsem hrozně moc mile překvapená jsou suprové, dobře sedí, jsou takové pevné, neprotekly ani jednou ani kakání jsme neměli na zádech takže je určitě dopororučuju

Ahoj Sanynko. Tak my používáme Tesco od narození (je nám 6 m) a jsme s nimi moc spokojeni. Ta cena je opravdu příznivá a podle mě to není na úkor kvality. Malá s nimi nemá problém, žádná alergická reakce, opruzeninu nikdy žádnou neměla. Ale asi je to individuální a někdo je snášet nemusí...

Ahoj,my je zkoušeli jedno ua spokojená jsem teda nebyla.Byly moc tvrdé a takové i jako šmirgl papír-takové drsné.Tak už nekupuju.My používáme Sleep and play,hugies jakýkoliv a taky pampers activ baby jsou supr asi nejlspší uplně ze všech

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky