Deníček uživatele Sanny

18.11.2011

Je tomu rok co jsem se po dvou letech snažení o miminko dozvěděla, že to vyšlo...stala jsem se těhulkou a náramně si to užívala.

Krásně napsané :-), no když to vyjde tak si tohle všechno taky budu užívat do července ;) a teda samozřejmě i pak :)

04.08.2011

Ahojky kočky,
tak se Vám jdu pochlubit se svým uzlíčkem štěstí...

Sofinky příchod na svět
Sofinky příchod na svět
Sofinky příchod na svět
Sofinky příchod na svět

ahooooooooooooooooj kočko :-)
Velká gratulace, Sofinka je užasnáááá!!! krásné míry,máte o něco vic nez jsme meli my :-) a na ty 3fotce vidim normlane Natalku kdyz byla malinka a nam uz bude 7mesicu :-)
Uzivej si to!!!
Pusu Veru a Naty

:h: Ahoj :h: ,
no to je beruška kouzelná.Veliká gratulace :qu: Ať Ti roste a dělá jen samou radost :€s€:

21.06.2011

Ahojky děvčátka,
tak se hlásím po dnešní poradně...
byla to docela fuška, strávila jsem tam 2 hodiny a verdikt je takový:

tak to máš o zábavu postaráno. Snad to stihneš všechno oběhat, hlavně teda ty doktory. Taky Ti to mohli dát vědět dřív... :n: Tak hlavně, ať se mimi otočí správným směrem. Já jdu na kontrolu dnes a jsem velmi zvědavá, jak dopadnu.

16.06.2011

Ahojky prdelky...

Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)
Ahojky těhulinky a maminky :o)

Moc Vám to sluší. Ty večerní návštěvy WC mě taky štvou a navíc mám teď období kdy vůbec nemůžu spát - večer usínám kolem 2.30hod a budím se okolo 4.30hod. Už to tak trvá víc jak deset dnů, a to přes den neusnu vůbec. Jsem zvědavá jestli se do porodu ještě trošku vyspím, protože pak už určitě dlouho ne. Ještě měsíc musím vydržet. Ať už je náš termín a malá Barborka vyleze na svět.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h: :h:
No krasa!!!! :qu: :qu:
Uz se to krati..vsecky to mame ted takove na prd..kor v tech vedrech :00: tak, snad nam to utece a budem mit prdisky brzy v narucich ;) :c:
Koukam, ze si vybiras vsechny tehu neduhy :( :n: ja tedy chodim na wc jednou,max dvakrat za noc..a nekdy vubec...a spi se celkem fajn ;) az na to buzeni pri pretaceni..to je jasny :s: :one:
Jinak, kotniky mi otekly jednou a to diky stipancum na nartu...a dlouhemu chozeni... :n:
Tak se drzte ;) :h: :one:

14.05.2011

Moje big bříško plné plodové vody a té mojí malé myšky :-)

Foto Sofinky bydleníčka
Foto Sofinky bydleníčka
Foto Sofinky bydleníčka

mě taky příjde tak akorát.
Já mám taky velký-plod. vody mám ale akorát, zato tam nosím už skoro 2 kg chlapa .-)))

14.05.2011

Ahojky kočky,

téda tak ty už jsi byla na UZ v porodnici tak to je dobrý. Maličká je šikulka, náš lumpík je taky už dávno hlavičkou dolů byl hodně brzo hlavičkou dolů a taky řádí jak píšeš ale oni se ty zlatíčka nše vyblbnou v bříšku a pak budou moc a moc hodný :) Tak to tam má Sofinka bazének :)

In reply to by Hellen123

jj byla, ale to byl klasickej UZ kolem toho 30tt, gynekoložka mě ale už poslala tam, asi už se mě chystá převelet :-)
No řádí fakt dost, asi jak tam má fůru místa, tak toho využívá :-) budou mě ale hlídat, protože to je nebezpečný kvůli větší možnosti omotání pupečníku...tak snad se to srovná...

03.05.2011

Ahojky spolutěhulinky, já vůbec nevím jestli mám všechno, hlavně když tady vidím ty fotky Vaší výbavičky, přijde mi že toho mám málo...kolik máte triček, kalhotek, bodýček, s dlou

vůbec nestresuj :D Já nemám absolutně nic.. spoléhám na jednu výpravu do města, někdy, ještě ani nevím kdy :D ale snad dost brzo, aby se to nějak stihlo :D A co nebude, se dokoupí, jak už bylo zmíněno předem.. až teprve s malým uvidíš, co všechno vlastně pořádně potřebuješ a co ne.. takže do začátku spíš mín a pak se dokoupí :) Taky mám docela nahnáno z toho, že se narodí třeba moc velký a co pak s těma pidi věcma??

já dneska zrovna dělala pořádek ve věcech a oblíkla bych asi 3 děti-po prvním dítěti jsem všechno půjčila kámoškám a ony mi to všechno zase vrátily a já toho mám opravdu hafo-ani jsem to nedokázala napočítat, protože mi to leze ze skříně.
Prát jsem ještě nechtěla, ale měla jsem dneska ještě místo v pračce, tak jsem tam dala nějaké maličké džíny apod.

21.04.2011

Ahojky spolutěhulinky, dlouho jsem tu nebyla, pořád něco dělám a někde poletuju, ale vždycky juknu co je u Vás nového.

Dlouho jsem tu nebyla...co nového
Dlouho jsem tu nebyla...co nového

tak to jsou parádní zprávičky :s: takové my máme rádi. Bříško je krásné a je vidět na fotečkách jak ti to sluší a užíváš si to to je super. Jen tak dál. Jak píšeš těhotenství je krásnéééé taky si ho plně užívám :C]]:

Teda moc hezké bříško :), gratuluju že všechny testy jsou v pořádku, užívej si pupíku :)

ahojky Sanny :)))) teda to je krasne břííško..parada....s temi kily jsme na tom dost podobne ...ja ma trosinku vic :))) ale cooo hlavne ze jsou drobci ok...ani se nenadejeme a uuz je budeme mit v naručí :)))) Mejte se krasne a pusku a pohlazeni Sofince od Tobíka :))) Lůca

28.02.2011

Ahojky spolutěhulinky :-)

Dnešní UZ :o) + foto bříška a Sofinky v 16tt
Dnešní UZ :o) + foto bříška a Sofinky v 16tt
Dnešní UZ :o) + foto bříška a Sofinky v 16tt
Dnešní UZ :o) + foto bříška a Sofinky v 16tt

Ahoj hubenourku :h: Strasne moc Ti brisko slusiii... :c: gratuluji k samym uzasnym zpravam a nadhernym vecickam pro Sofinku :h:

Ahojky předem gratuluji k holčičce :) bříško je krásné moc ti slušínkuje, tak postýlka s lehátkem nemají chybu jsou k umačkání nedivím se že jsi ji rovnou povlékla je kouzelná :) tak krásné těhulkování a pohlaď Sofinku.

Krásné bříško a velká gratulace k zdravé holčičce... :k: :girl: Také čekáme holčičku..:-) Všichni už jste napřed. Já nemám ani vytahané věci po první dcerce a natož mít doma už takové výbavičky. Asi taky budu muset začít. Jen se mi ještě nechce na takové věci spěchat...:-) Ale jinak závidím připravenost. Postýlka je krásná.... :a:

In reply to by Ellise

Nic si z toho nedělej, já taky ještě nic nemám :00: Ani ty hlavní věci, jako je kočár, postýlka, autosedačka a tak a věci po synovi mám na půdě :dance: Kočár začnu řešit tak příští měsíc a prát výbavičku a chystat postýlku až tak na konci května, stejně by se to za tu dlouhou dobu zaprášilo a "vyčuchlo" :s:

19.02.2011

ahojky holciny,musim si postezovat. uz pres mesic delame rekonstrukci bytu, nejaky cas jsme bydleli u mych rodicu a to jsme se vubec nevideli,manzel tam delal do noci s kamaradem.

Holky mají pravdu, jsou stejní, u nás se taky rekonstruuje a přistavuje a ten můj přijede večer, pozdraví, zeptá se kluků na úkoly a jde na pifko, nebo dělá pro někoho něco na počítači, nevidím ho ... a o víkendu staví, štukuje, spáruje, sádruje ... znáš :)
Začátek jsem probrečela, jako když jsem mu řekla že se povedlo a čekáme mimi, on se zeptal jestli to vím z papírku (no z hvězd asi ne, že?) a odešel na skok k sousedovi na počítač - z hospody přitáhli o půlnoci. Nepije, respektive ne moc, ale .. potřebuje vypadnout ... Trvalo to fakt doteď ...
Celý 4 měsíce jsem trpěla, vyčítala, bulila do polštáře ... teď ho pošlu na pivko, pozvu si baby a drbeme večer u korálkování... a jak se drží doma :) To aby mu něco neuteklo :)

Oni se holt vzpouzej, mají pocit, že všechno dělaj pro nás a kvůli nám a my si toho nevážíme, ono jim nedochází a nechápou, že radši štuk o den dýl a jeden film skouknout spolu, opřený o sebe, ďobat oříšky z jedný misky a moct se přitulit ... Pak by měli přece skluz a nervy ...
Že oni mají v hlavě termín porodu zatímco my už to dítě máme teď, byť schovaný v bříšku, to je rozdíl, kterej nepochopí ani jedna strana ... Dokud dítě nezabrečí, není - a oni na ten termín, kdy má zabrečet, chystají hnízdo ... my už teď hladíme, zpíváme, ňucháme si pupíky a láskyplně vyčítáme větší kopance, my víme, že je ...

Nadechni se, překousni to a chval ho, kudy projdeš, sice máš pravdu Ty, nemá co bejt hnusnej, když jsi mu nic neprovedla, ale stejně jako u dětí - musíš cca 10x pohladit, pochválit, ocenit a pak teprve 1x pohanět, vyčíst nebo plácnout ...

Strategie ... fuj .. dobře se radí, dobře se dělají předsevzetí, ale kolikrát stejně místo pohlazení kopneš, když vidíš těn jeho výraz, co? :) Já taky .. asi každá ...

:jawdrop: Juj! Co to čtu !!!!
Ale koukám, že píšeš znovu a že se stav zlepšil...To je moc dobře..Už kvůli Tobě a miminku... :e):
Bud na sebe opatrná a pohlad bříško... :€O: :€m:

všem Vám holčiny mockrát děkuji...moc jste mi pomohly...
Doma se stav zlepšil :-)
Díky za pomoc...

Ahoj, je dobře že si postěžuješ a nedusíš to v sobě! Manžel je protiva protože toho má moc, oni mužský i když jsou jinak silní jak silnice, když mají nervy jsou horší než malé děti..to ho neomlouvá v tom co ti řekl, ale možná to trošinku uklidní tebe. Muži mají v sobě zakodované, že musí živit rodinu, že se o ni musí starat, že musí postavit hnízdo a ještě to všechno zvládnout ideálně levou zadní. A když se jim to trošku nedaří, tak na ně padá i obloha a jsou prudní.. Četla jsem příspěvky ostatní holek a je vidět, že se zázračně shodujeme :). Můj drahý je báječný nejúžasnější mužský, ale ve chvíli, kdy se u nás dělalo ústřední topení v domečku (14 dní zpátky) jsem ho dokonce posílala večer na pifo, páč se na něj nedalo ani podívat. Obličej jak kakabus, neustále přísná linka, nespokojený se vším a na jakoukoliv otázku odpovídal "moc práce" :D. I když jako netěhu bych ho poslala do háje, ať si zkouší xichty jinde, teď na mě naštěstí hormony působí tak, že se tomu směju. A ještě před ním, což ho nejdřív napění jako když mácháš červeným hadrem krocanovi před očima..ale následně se uvolní a je zase trošku klid. Už moje máma říkala, že když chlap něco dělá, ideální je jít mu z cesty :), tak jestli máš kam vypadnout /přes den, večer být doma/ tak to udělej. On bude mít klid na práci, ty neuvidíš co se mu případně nepovede, a situace se určitě zlepší. Hlavně se snaž mít dobrou náladu kvůli prckovi..určitě se mu nelíbí když je maminka nešťastná..

Ahoj Sanny, drž se.. To budou určitě jen nějaký chlapský nálady. Znáš to - rýmička a umíraj, při stresu skoro kolabujou :) Mě by jen trápilo to neznámé číslo... Sama jsem se o nevěrě manžela dozvedela hned na začátku těhotenství a ted bydlím u mamky. trochu si ho ohlídej, abys měla jistotu, ale myslím že není čeho se bát. A hlavně žádný slzičky- já jsem prvních pár měsícu jen probrecela a ted si za to nadávám- na prcka to má obrovskej vliv....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka