Deníček uživatele Rozárka84

24.02.2011

Tak máme za sebou další kontrolu - teda původně jsem měla jít jen na odběry, ale pro jistotu jsem si nechala udělat UTZ a maličký se nám krásně ukázal, máme úplně ukázkovou fotečku

Jůů, to jsou dobré zprávy viď, když je mimi větší.. :-)
Tak ať dál pekně roste :one:
Hezké těhulkování :€O:

16.02.2011

Tak jsem si myslela, že se tomu vyhnu, ale už včera na mě dosedla rýma a bolest v krku. Holky nevíte, co se na to může brát a co ne?

Ahoj, taky zrovna zápasim s bacilama. Tak do krku ten SEPTISAN je to prakticky jediný co můžeš, ale hlavně to pomáhá. Na teplotu a bolesti hlavy .... PARALEN, ten mi řekl přímo gynekolog. Jinak na Kašel mi doporučily STODAL a do nosu STÉRIMAR (mořská sůl).
:a:

Ahoj Rozárko,já jsem skoro celé těhotenství měla mandle rudé a občas zahnisané.V lékarně mi doporučili SEPTISAN,jsou to pastilky na cucání a opravdu mi pomohly,během 2 dnů se mi vždycky ulevilo.Jsou k desinfekci dutiny ústní a horních cest dýchacích.Třeba ti taky pomůžou.Hodně štěstí a odpočívej,pokud můžeš :a:

10.02.2011

Ahoj těhulky,

In reply to by Rozárka84

Já měla první termín podle menstruace 25.8. a po ultrazvuku ve 12 tt my to podle ultrazvuku řekl na 18.8. a že podle ultrazvuku jsem už 13 tt, tak pak se v tom vyznej, viď. Ale já mám bezva doktora vždy když mi dělá ultrazvuk je velice pečlivý, teď mi dělal ten podrobný a trvalo to asi 25minut a mám i pěkné videjko. Tak se hlavně opatrujte. pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka