Deníček uživatele Rozárka78

29.08.2012

Ahoj holky, hlásím návrat z porodnice, malá Laura se narodila císařským řezem 23.8.2012 s váhou 3190 a délkou 48 cm, je zdravoučká a strašně hodňoučká :h: Rodila jsem už podruhé v Nymburce a všem patř

Moc gratuluji k Laurince a přeji hodně mooc zdravíčka a ať vám princezna dělá jen samou radost :-) Holky opatrujte se :-) :€s€:

22.04.2012

Ahojky holky, tak hlásím, že máme potvrzenou holčičku a všechno je v pořádku :one: Tajně jsem v holčičku doufala, mám hroznou radost.

Holky, díky moc, mě se taky nejvíc líbí Rozárka, ale manželovi vůbec :n: Ten chce Lauru, ale jak se říká Lauře, když je malinká, to fakt moc možností není.

15.02.2012

Ahoj holky, mám dotaz, jsem dnes 10+2 tt a už mě úplně přestaly bolet prsa. Je to normální? Jsou pořád nateklé, ale prostě už nebolí. Bolí Vás pořád nebo taky už ne?

Ahoj,
tak já jsem na tom podobně, jsem teď 9+4 a prsa mě taky pomalu přestávají bolet, a zároveň už mě přecházejí pomaličku i nevolnosti.. ještě týden zpátky se mi z pomyšlení na jídlo dělalo zle, a teď už to pomalu začíná ustupovat. Prsa se mi zvětšily minimálně o číslo, ale už tolik nebolí.. hurá :one:
Takže já myslím, že je to úplně normální průběh těhu ;)
:one:

18.01.2009

Tak jdu popsat svůj porod, jak jsem slíbila, sice trochu se zpožděním, ale přeci ;) V pondělí v 6 večer mi začli bolesti po 5 minutách, ale nevytekla plodová voda, tak jsem čekala a poč

Jste statečný a přeji hlavně zdraví.
A co po císaři, jak jsi to zvládala, mám malou KP, tak možná půjdu na císaře, abych věděla co mě čeká potom.

In reply to by Kája 1

Ahojky, po císaři to nejvíc bolí tak týden, ale dají Ti něco na tlumení bolesti, hůř jde vstát z postele, ale dá se to zvládnout ;) Na jizvu jsem si pak koupila Contratubex mast a mažu to, je dobrá, stojí asi 180,- kč. Přeju co nejkratší porod a zdravé mimuško :a: :a: :a:

Jste statečné holky :) Určitě to nebylo nic příjemné, ale hlavně že se ti narodilo zdravé mimino a i ty jsi to přestála v pořádku všřím, že to maličké za to stojí :)

moc gratulujem k holčičce i k těžkému porodu který jste zvladli na jedničku :one: !hl že jste obě v pořádku! :dance: Já rodila 43 hodin taky sem se skoro vůbec neotvírala ale trochu pomohl Oxytocin,malá se teda narodila normálně ,ale když lezla(hrozně se drala ven)tak sem byla otevřená jen na 7cm takže sem měla 2stehy i ve vnitř,ale na všechnu tu hrůzu se mi už povedlo zapomenout.Tak se držte holky a ať je vás Barunka moc nezlobí :cc): :qu: :a:

08.09.2008

Ahoj holky, dneska u mě byla kamarádka, že byla na ultrazvuku. Je přesně 31. týden a velikost hlavičky odpovídá 35.

Já bych se zatím nestresovala, my jsme to měly s malou podobně. Hlavička odpovídala třem týdnům nahoru a stehenní kost zase naopak, ale nakonec je vše v průměru.

Jejda tak to mám pocit že je velká hlavinka,ale fakt nevím naše malá se narodila4.4.08 a 28.4 měla přes hlavičku 36cm,

29.08.2008

Ahojky holky, byla jsem na 3D ultrazvuku a jsem nadšená z foteček :qu: Pan doktor říkal, že je to na 200% holčička, že tam už nic nenaroste :girl: Chtěla jsem Vás poprosit, vy které jste

Ahoj gratuluji :) byla jsi tedka v 28.tt ??? a pohlavi slo krasne videt? me strasi ze uz to videt nepujde. tak aspon vim ze je to mozny :qu:

ahoj, to mas dobrej napad s 3D a narozenym mimiskem.... ja ti zatim nepomuzu, to moje si jeste lebedi u me v brisku :) tak snad nekdo zareaguje .... jinak mooooc gratuluju k holcicce :c:

In reply to by lulisek

To je opravdu super nápad, já mám také ještě v bříšku mimíska, je to ale chlapeček (zjistila nám to asi v 19tt) :dance: - a hlavně takovej můj "břišní nájemník", ale na 4D už jsem byla celkem třikrát, ještě jeden mám předplacený a je to pokaždé změna, jak malinkej roste :-) Až bude venku zkusíme ho vyfotit ve stejné poloze jako ze 4D utz :cc): Gratulka k princezně :qu: :\x:

12.07.2008

Ahoj holky, tak jsem byla na ultrazvuku, miminko je zdravé a bude to vysněná holčička :\x: Lámem si s manželem hlavu jaké jí dát jméno a tak potřebuji od Vás poradit :s: Buď Ella, Bár

Tak me se jako taky libi nejvic Ella ;)) je to hezky romanticke, lidi me rikaji Elli, a me se to moooooc libi ;)

17.06.2008

Ahoj holky, našli mi vlevo od dělohy 6 cm myom a teď jsem v 16. týdnu. Jak probíhalo Vaše těhotenství s myomem a měli jste nějaké komplikace?

Ahoh Rozárko, jen to chce klid mě ašla dr myomy asi 3 větší a ostatní menší. Ten největší mel 6X6 cm. když jem otěhotněla tak myom začel hodně růst a byl jen o 2 cm menší než miminko. ale dnes jsem byla na kontrole 26 tt a byla jsem uklidněná že myom se zastavil a dokonce i trošku zmenšil. Zatím neroste a doufám že už ani neporoste.
Budu rodit císařem protože placenta je přirostlá k myomu ale hlavně když to všechno klapne.
Zatím vítězí mimčo nad myomem už má zkoro 1 kg a 35 cm. Tak ti držím palečky. a hlavně klid. Papa

In reply to by jeny

Děkuji Ti moc, hodně si mě uklidnila! Přeji Ti zdravé a krásné miminečko :cc): My to nějak zvládneme, už se nemůžu dočkat, až ho budu držet v ruce :e): Měj se krásně :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, všechno dobře dopadlo:-) Mám krásnou zdravou 2,5 letou holčičku a myomy se po porodu sami ztratily! Teď jsem znova těhotná, ale je tam cysta a jsem nyní 9+1 a na dnešní kontrole odpovídám 6+5, což je nějaký divný, skoro o tři týdny rozdíl a je tam jen žloutkový váček, prý počkáme do pátku, jinak pak revize dělohy, ch jo...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka