Deníček uživatele rozalita

19.11.2009

Ahoj holky, co říkáte tomu. že si vláda zřídila účet abychom jim na něj přispívaly na státní dluh. Není to od nich tak trochu hnusný?

Tohle už může být jen vtip!!!
Kdyby si sebrali ze svých platů,za to hovno,co dělají.Stejně v tý sněmovně jen chrápou a nebo brouzdaj po netu.
Je sice pravda,že si vzaly jen 4%,ale to se nedotklo jen poslanců,ale i státních úředníků.Mám kamaráda,který dělá někde v praze na úřadě,bere necelých 20 tisíc,má hypotéku a i jemu vzaly ty 4%.Kdyby to šlo a dalo se sebrat jen politikům,tak bych navrhovala alespoň 30%.A i to mi přijde dost málo.Jenže oni,než by vzali od koryta sobě,tak budou brát radši nám.Na ten účet bych jim nepřispěla ani halířem.Beztak za to v jakých jsme teď srač... můžou nejvíc oni sami. Tak ať se vážení politici nad sebou alespoň trochu zamyslí!!!!!!!!!!!!

:qu: :s: včera večer me to pěkně pobavilo :s: Beru to jako blbý vtip,tohle už mě nemůže naštvat,v našem státě je možné cokoliv :s: Stejně jako chtějí zrušit KSČM,ne že bych byla jejich zastáncem,ale prostě si myslím,že mají právo být ve vládě,obzvlášť když je lidé volí :-) Můj názor ;)

jsou to nechutný svině. už neví, koho by okradli dřív, jestli lidi postižený, nebo mámu od dětí :-/) je mi z nich :sick:

Hnusný mi to nepřipadá,spíš jako opravdu dobrá komedie,včera jsme se u toho s manželem dost zasmáli.Jsem zvědavá,jestli se najde nějakej blázen,kterej jim tam něco pošle.Obyčejné lidi odírají jak to jde,utrácejí miliardy za nesmyslné projekty a po lidech pak chtějí,aby jim z toho pomáhali?Kašlu na ně,odvádím jim daně jak mám,platím řádně vše co mám,tak ať na mě nechodí s tímhle,ne?

03.11.2009

ahoj holky, objednala jsem si přes internet meridii, dnes mi přišla, pošták po mne chtěl 1600 korun a já koukala jako blázen, je možné , že je tak hrozně drahá :§) je to jen jedno bale

jak jsem tak koukala na netu, tak tento přípravek je jen na lékařský předpis. Nic takového bych si z druhé ruky nekupovala. Nikdy nevíš co je to za svinstvo. Tento přípravek je určen pro obézní lidi a musíš při jeho braní být pod lékařským dohledem. Ratši méně jez a cvič-to je lepší jak do sebe cpát takovéhle svinstvo :a:

Jak se píše níže Meridia je pouze na lékařský předpis a objednávat ji přes internet je hodně nebezpečné. Za 1. nevíš co ti dotyčný pošle za léky, za 2. cena 1600Kč je hodnota 2 balení zakoupených v lékárně a za 3. což je nejnebezpečnější: tablety Meridia obsahují různé množství působící látky (10mg a 15mg) a ty pokud si nebyla u lékaře nevíš v jaké dávce tvoje tělo tuto látku potřebuje. Rozhodně doporučuji balíček nepřebírat a pokud opravdu chceš hubnout pomocí podobných přípravku, zajdi k doktorovi, ten udělá vyšetření a pokud budeš v pořádku a budeš podle výpočtu BMI lék potřebovat, určitě ti ho předepíše! ;)

je na lékařský předpis , jak se píše v odkazu níž, je dost nebezpečné si něco takového bez doktora objednat. Jednak nevíš jestli je to skutečně originál, ať si prodejce tvrdí co chce, a potom doktoři asi vědí proč to tak je a měla bys projít nejdřív nějakým základním vyšetřením, aby ti spíš neublížil, než pomohl. Promiň celému tomu moc nerozumím,když chci zhubnout, tak rozhodně žádné léky nepomůžou, sama vím o čem mluvím, taky jsem se snažila a nakonec pomohla jenom rozumná strava, bez bílé mouky a vynechání sladkého, občas malá odměna to aby to nebylo tak zlé :) a šlo to , do půl roku 8 kilo dole. Teď už je mám zpátky, ale doufám že to mimi za to stojí :°~°: .Po porodu to zkusím znovu. Ať se ti vše podaří.

ahoj, našla jsem toto: http://www.meridia.cz/informace.html
Jinak pokud jsi nevěděla cenu, tak jsi neměla dávat svou adresu. Bůhví co ti poslala a ty zaplatíš takovouhle částku. Když ti ani nebyla schopna odepsat a sdělit že balíček odesílá-trošku divné jednání.

18.09.2009

Ahojky holky, mám 13 měsíční holčičku a každý říká, že je moc veliká, váží 10,60kg a měří 78 cm, mne se nezdá, že by byla zas tak velká.

No tak nase Natka bude mit 10 mesicu teptve a vazi taky tak 10,5 kg!!Akorat ze ona je ke vsemu jeste mala,ma jen 65 cm takze vypada jak kulicka uplne a to teprve mas slysset ty blbe kecy!!Ze cim ju krmim,ze je tlusta atd..at mi vsichni vis co...Vubec si s tim nelam hlavu

15.05.2009

ahoj maminky a miminka, chtěla bych se vás zeptat kdy začít dávat na nočníček? je nám 9 měsíců :girl:

jak začne sedět..my začaly v 8smi, je nám 14 a stále si neřeknem, ale po spaní se většinou vyčuráme..

30.03.2009

Ahojky maminky, chtěla jsem se vás zeptat jak často chodíte s miminkama k lékařce, já byla na pulroční kontrole a pak mám v průkazce až roční kontrolu, nechodí se ještě nějak mezi?

Tak nás si doktorka od půl roku zve po dvou měsících. Takže teď jsme byli v osmi a na další prohlídku jdeme v deseti :a:

tak to si budu muset doktorce zavolat a zeptat se ji, protože při té pulroční kontrole nic neříkala, a mne se to zdá právě moc dlouho jít až v roce

tak my jsme byly naposledy na kontrole v pulce unora a ted jdem 15.dubna takze po dvou mesicich to nam bude 7,5 mesic a pak si myslim ze si nas nase dr urcite pozve jeste alespon jednou nez nam bude rok

18.03.2009

ahoj holčiny, nemohu se dostat na stránky o malým Dominičkov, když napíšu adresu do vyhledávače tak se mi na stránce ukáže stránku nelze zobrazit, držím malému moc palečky :cc):

15.03.2009

Ahojky holčiny, mám na vás takový dotázek, potřebovala bych radu. Jsem už 7 měsíců po porodu, ale stále mám neovladatelnou chut na sladké nedokáži to nijak ukočírovat.

Taky mě těší, že v tom nejsem sama...každý den musím mít aspoň jeednu čokoládu nebo tyčinku....ale známá mi poradila karobové sladkosti...je to něco jako čokoláda, ale je to vyrobené ze sirovatky a po te se nepřibírá...takže ořišky v karobu a karobové tyčinky...no ale chutná to trošku jinak než čokoláda, takže si ji stejně někdy zase jdu koupit...chjo...

In reply to by Ester-ka

ale to v tom není ani cukr? Vždyť z něj se přibírá jako svi...a, když u toho denně 1 hoďku nesportuješ. ://: Ještě jsou tyčinky v lékárně, už nevím, jak se jmenují, ale jsou trošku dražší a musí se po nich hodně pít a navím, zda jsou vhodné pro kojící :k:

14.03.2009

Hezký den maminky i vaším miminkům. Chci se vám pochlubit mám zoubek první je mi 6 a pul měcíce. Maminka měla velkou radost, když zacinkal na lžičku :a\|: :!k:

gratuluju! :\x: Já dneska taky při obídku objevila první zoubek. Davídkovi bude šest měsíců příští tejden, ale já už to každym dnem čekala, protože vehementně slintá a okusuje, co se dá. :)

gratuluji, taky nám dneska poprvé zacinkal, malýmu bude příští týden 8 měsíců, tak jsme se konečně dočkali. :qu: :\x: :\x:

tak to vám gratulujeme. Nám leze také první zoubek, už kouká ven, jen se vysunout. Honzíkovi je 7 měsíců. Pa Dana a Honzík.

06.03.2009

Všem maminkám a miminkům přeji hezký večer. Maminky které jste z Ústí nad Labem kdy vám chodí rodičovský příspěvek? Tento měsíc dostanu poprvé a nevím kdy ho mám očekávat

záleží jak jste si to nechala posílat :) já to mám na účet a penízky mi vždy chodí kolem toho 16-17.Když je to na slouženku tak penízky chodí později a to kolem 25,přesně vám to neřeknu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka