Deníček uživatele romihor

21.01.2009

Ahoj holky. :a:
Dne 8.1.2009 se na rodil v Příbrami Vojtíšek :cc): s délkou 52.cm a 3980.gramu.
Muse li mi to vyvolat přesně v termínu. Byla to fuška,ale šlo to. :-/)

Přeju hodně zdravíčka a štěstíčka pro Vojtíška do života. Tak to je dobře, že si to v pohodě zvládla. gratuluju papa

Pravděpodobně ti porod vyvolávali, protože Vojtíšek není žádný drobeček, ale pěkný cvalda, co? No, chlap má být pořádný a nééé nějaké tintítko! Tak ať se vám daří a jste zdraví a veselí! :dance:

07.01.2009

Ahojky. :a:
Ahoj holky. :a:
Zítra konečně to budu mít za sebou. Jdu zítra do nemocnice na vyvolání porodu kvůli bolestem,které mám už dlouho.

ahojik,nic si z vahy mimiska nedelej,moje znama porodila kluka a ten vazil 4,46kg,takze jsi na tom jeste dobre!tak na vas budeme zitra myslet,pak se nam ozvi a tesime se i na fotecky:)

Ahoj Simčo, budu ti držet palečky abys to měla brzy za sebou.Ultrazvuk váhu přidává, určitě máš menší mimi.Mě řekli před porodem, že bude vážit 3600g a vážil 3045g :a:

01.01.2009

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat na přenášení.Četla jsem,že přenášení se počítá od 40+1.jestli se nemýlim. Mám z toho docela špatnej pocit.

tak ja jsem rodila 3 dny po druhem terminu a v papirech mam, ze jsem mela zelene zkalenou zadni vodu.... nevim, zadny Dr. mi nic nerekl, zjistila jsem to az doma z papiru co mi dali. Ani nevim kolik jsem mela stehu.... Ale na tvem miste bych urcite Dr. upozornila, ze v prvnim tehu jsi mela zkalenou vodu. Delali ti uz Hamiltona? Treba kdyz si o nej reknes, tak ti to porod uspisi i bez vyvolani. Me tedy Dr. ve 40tt rekl, ze kdyz do pristi kontroly neporodim, tak pujdu na vyvolavacku a ja porodila :) Klidne si se svym Dr. o svych obavach promluv, od toho tam je a zeptej se ho co by ti navrhoval... Preju hodne stesticka a at co nejdriv porodis zdrave a krasne miminko :)

Ahoj Simčo. Já rodila přesně v den termínu, tak s tím sama zkušenost nemám. Kámoška ale přenášela 14 dní a pak šla na vyvolání a bylo vše o.k. Pokud máš ale takovouto zkušenost, tak bych se poradila s dr., co on na to a co by ti doporučil. Taky bych se snažila dělta vše pro to, abych brzy porodila-schody, pohyb, vytírání, teplá vana, vínečko, sex. Víc neporadím a přeju, ať ti to dobře dopadne :k:

31.12.2008

:dance:
Ahoj holky.
Přeji Všem v novém roce vše nej,nej a hlavně to miminko :q: a zdravíčko :h: .
Stále jsem ve střehu,kdy to na mě příjde. Jsem dneska 39.týden,cs8,

Jezis tak to te chapu a preju ti,aby jsi brzo privedla mimi na svet....
Rada bohuzel nemam,ale co ,,romantika",teda pokud to pri te bolesti jde.

nespěchej, až bude chtít,vyleze samo :s: taky jsem byla takhle uspěchaná a bylo mě to prd platný...dokonce jsem nakonec rodila císařem kvůli horečkám a malá jí pak měla taky když se narodila...a kouzlo porodu neznám :? nespěchej a užívej si to... :dance: odpočívej, to je dobré i na bolest, podlož si nohy polštářem a užij si silvestrovský program. třeba tě prcek překvapí :qu: :||):

29.12.2008

Ahoj holky.
Dneska jsem byla na kontrole.Jsem 38+5. Mám cs8. Já myslela,že cs je jen do sedmičky.
Co myslíte holky,budu už brzo rodit. Prý mám porodnický nález.

ahoj,co vím,tak CS je do 10.S tím čůráním nevím,já chodím strašně moc taky a jsem teprve35+5.Ale na porod už čas máš.Tak hodně štěstí.

25.12.2008

:dance:
Ahoj holky.
Chtěla jsem se Vás zeptat na odtok plodové vody.Jsem druhorodička,
ale nemám s tím zkušenosti. Při prvním porodu mi voda
neodtekla.

rada bych ti poradila, ale bohuzel nevim... me voda praskla a odtekla najednou... ale pokud vim, tak ma byt cira nebo lehce naruzovela a jednou tady jedna holcina psala, ze voni nasladle :///: nevim, nezkousela jsem to :s: zitra se zeptas co a jak, drzim palecky at je vsechno jak ma! Neboj, vsechno bude v poradku a ty uz jsi vlastne pripravena k porodu a plodovka pry muzu odtekat po kapkach nekolik dnů, zitra si proste tu vlozku vem sebou a oni udelaj test jestli to je plodovka a uvidi se co dal.... mej se krasne, pohodove a uzivej si posledni dny tehu, za par dnu uz budes maminkou :c:

15.12.2008

Ahoj holky.
Od dneška piji Malinikový čaj,tak jsem zvědavá jak zabere.
Doktorky jsem se ptala na tento čaj a docela mi ho i doporučila.
Uvidíme ,třeba se dočkáme na vánoce mimča.

Ahojky, nechci ti brát iluze, ale pila jsem maliník od 36tt, ale že by mi to nějak urychlilo porod se říct nedá.... Sice jsem rodila pár dní před termínem, ale hrozně dlouho jsem se otvírala, a nakonec mi museli píchnout Buscopan a ještě oxytocin, aby se to vůbec hnulo... Ale radili mi, až budu příště rodit, že mám zkusit lněný semínko ;)

Simčo, já jsem dnes 37+6, piju maliník už druhý týden 2x denně. Já bych ráda porodila tento týden, ale bohužel dle doktora to na porod zatím nevypadá. Určitě to zvládnem...musíme.Katka :dance:

14.12.2008

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat.
Koupila jsem si čaj z listu Maliníku. Je to te správný.
Moc Vám děkuji.
Simča

ahoj,
taky piju malinik, tak uvidime. Budeme mit chlapecka a vypada to, ze bude hodne veliky, tak snad caj aspon trochu pomuze...

ahoj, také jsem si myslela, že mi maliník pomůže, ale bohužel stejně šla malá císařem porod se vůbec nechtěl rozběhnout a voda byla odteklá. Nechci strašit, ale mne nepomohl :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka