Deníček uživatele Romanna

19.09.2008

Tak se s váma musím podělit o krásnou novinu. Včera jsme byli na velkém utz ve Zlíně ve 20tt a máme 2 pěkné fotečky.

Ahojky moc gratuluju. My jdeme na tenhle ultrazvuk příští týden tak to snad bude dobrý:-).

Čauky, ani neíš, jak ti závidím. Mě taky všichni říkají, že to bude holka, ale já chci kluka ://: ://: Ještě si nějakou dobu počkám, než mi doktoři řeknou, co to bude.

Ahojda, moc gratuluji k chlapečkovi!!! Mě také každý říká, že budeme mít holčičku dle toho jak rostu :D Tak držím palečky aby šlo vše tak jako doposud - dobře :)

Moc gratuluji k chlapečkovi a přeji hlavně bezproblémové těhu a snadný porod a zdravého chlapečka :cc):
Mě taky všichni říkali že to bude holka,přesně jak u tebe a máme kluka a jsme moc rádi.Přítelovo mamka si do poslední chvíle myslela,že se doktor na ultrazvuku spletla nevěřila,že čekáme kluka.Dělala nám totiž pokus jehlou a vyšla nám oboum holka a ona si nepřipouštěla,že by se ta její jehla mohla mýlit. :00:

Moc moc gratuluju!!! :qu: :qu: :qu: Ať jste zdrávi i nadále!!! A jméno už vymýšlíte??? :c: :c: :c: :c: :one: :one:

20.08.2008

Mám otázku ohledně zamlklého potratu. Je nějaká hranice - myslím týdny - do kdy může být, nebo to může těhotné potkat během celého těhotenství???? Předem děkuji za odpovědi.

In reply to by keimilka

Koukám že máme skoro stejný termín porodu :) S tím strachováním jsem na tom už líp. Čaj pomáhá a hlavně jsem si řekla, že to bude pro mimi lepší. Mám taky pocit, že jsem ho jednou maličko ucítila, ale nevím jestli to nebylo jen vsugerovaný - musela jsem se hodně soustředit, dát si ruku na bříško a chvíli jsem s ním vduchu mluvila a přemlouvala ho, ať pořádně kopne, ať ho můžu aspoň trochu cítit. Připadám si jak v jiném světě :)

In reply to by Romanna

plod má sice již vyvinuté orgány sluchu ale bohužel ještě nééé nervový systém, takže slyšet ještě nemůže, to až kolem 20.týdne. S těmi pohyby to ale asi možné je, co čtu na netu, tak ženy to popisují jako šimrání, nebo motýli v břiše, takže když se člověk soustředí, asi to pocítí. V každém případě je dobře, že už ses trošku zbavila strachu, ale prožíváme to všechny a obavy budou asi až do úplného konce, jenže je to svým způsobem obrana - prostě nás příroda připravuje i na ty špatné věci. O to je větší radost, když se vše povede! A tobě se to povede!

jsem četla, že nejrizikovější je první trimestr. Myslím tím riziko zamlklého a spontánního potatu. Jsi za tou hranicí, tak se přestaň strachovat a užívej si to!

In reply to by jerabina

No, mám pocit, že se strachuju až moc. Zezačátku bylo všechno v pohodě, ale poslední dobou se přistihnu, jak si lámu hlavu nad tím, co znamená to, že mám křeče, nebo že je mi OK a vůbec nic necítím. Místo toho abych byla ráda, že už mi konečně není špatně :o)) Budu se snažit na všechno nemyslet a užívat si to!!!

03.07.2008

Chci se podělit o krásnou zprávu. Včera jsem byla u doktorky, dělala mi kontrolní ultrazvuk. Jsem 8tt+1, srdíčko bylo vidět taky.

ivka222

gratuluju rodičům,a proč jdeš na genetiku???já byla taky ale kvůli věku ;)

In reply to by ivka222

proč tam jdu ani nevím, ale v knížečce co mi dala doktorka je napsáno, že tam chodí těhotné mezi 11 až 14 týdnem. Zjišťuje se tam, zda nebude dítě třeba postižené a další věci...

ivka222

In reply to by Romanna

to vím,ale většinou se tam posílá z nějakého důvodu,třeba vrozené vady v rodině či jiné choroby,já tam byla kvůli věku a před tím jsem také docházela kvůli tomu že bývalí dělal řidiče z povolání a seděl si celý den na vaj*ách :s: :s: držím palce :one:

In reply to by ivka222

Jsem z Prahy....a jen pro informaci, tady se na toto vyšetření chodí v rozmezí od 11tt-13tt a je to první možné vyšetření UZ na VVV.Ale je už to dost běžné všude.Byla jsem na něm taky a žádné vady v rodině nemáme a je mi 28let, takže ani kvůli stáří.Vyšetření je ale nepovinné.Dr.by o něm měla informovat jako o možnosti.Jo a platí se za něj, není hrazeno pojišťovnou :00:

13.06.2008

Tak mám těhotenství potvrzené od doktorky, dnes mi na ultrazvuku ukázala malou černou tečku a říkala, že se vše bude teprve vyvíjet. Za tři týdny mám přijít znovu. :o)))

Ahojek, tak to je senza zpráva! To ti k těhotenství moc moc blahopřeji! :c: :one: :||): :/;x:

11.06.2008

Chtěla jsem se zeptat, na těh. testu jsem našla 2 čárky, bylo to v sobotu 7.6. ale u doktorky jsem ještě nebyla. Půjdu v pátek.

Jsi tu nová, že? ;) Moc moc ti přesto gratuluju!!! :one: ;) :||): :\x: Jak dlouho jste se snažili?

Ahojky, trošku to pobolívá na začátku těhu, to není nic nenormálního..je to změna... Ale k dr si raději zajdi, i když pravděpodobně ještě nic neuvidí, když říkáš třetí týden..ale těhu jsi určo..

In reply to by Romanna

:-) nám to vyšlo taky na poprvé, nebo podruhé..dokonce dvakrát..první bylo ale bohužel mimo dělohu..:-( A to sem měla bolesti a opravdu docela velký.. A druhý vyšlo taky hned a už mám tříměsíční princeznu.. :h: ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka