Deníček uživatele rmvm

18.04.2012

Ahojte holky. Chystáme se letos na dovolenou na SLovensko na Senec. Nemáte někdo typ na ubytování? Někam kde si můžeme sami vařit a je to tam ideální pro děti.
Díky

29.12.2011

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo doma sodastream? Zvažuju nad jeho koupí. Jste spokojené? Pijeme doma jen vodu se šťávou, ale proč to trochu nezpestřit.

ahjky,my jsme si ho pořídili na vánoce a jsem spokojená,na ty drahé šťávy se vyprdni pokud to nekoupiš rovnou s tím,jsou sice hustější ,ale je to dobré i s obyč štávou nebo citronem. ještě jsem nevychytala to mačkání at to mám pořádně ,ale to se časem naučím :D

Ahoj, máme ho rok a a už asi 5 měsíců jsme ho nepoužili, prostě už nás to nějak nebaví :D
Ze začátku nadšení, ale pořád něco docházelo buď bomby nebo sirupy, pro nás je lepší obyč. štáva a voda z kohoutku, ale pro děti to bude určitě zábava

Moje Babi to má už rok a využívá se to denně, občas se koupí origoš šťávy, někdy obyčejné. Jsme s tím spokojení, takže Ježíšek obdařil sodastreamem letos celou rodiny, takže to máme doma už i my:)

29.08.2011

Holky prosím do kolika let vám děti spali po obědě? My máme 19 měsíců a už mi malá začíná protestovat a nechce spát.
Díky

Aojky, tak v tomhle věku mi dcera s odpoledním spaním taky sekla. Prostě nemá takovou spací potřebu, tak se nedá nic dělat. Já jsem teď těhotná a jak já bych si na chvilku odpoledne dáchla, ale mám smůlu.

u nás syn 19m to většinou zalomí ještě tak po 3 h po probuzení , vstává před 7h.Pak ještě vytuhne i odpoledne na chvilku.Večer chodí spát v 20h.Holka spávala uplně stejně jako on , jen asi po 2 roce začla spát jen po obědě asi od 13-do 15h a to jí vydrželo až do nastupu do školy , protože ve školce musela taky spát.

Malá spává stále (32 měsíců), přece jen i ve školce se po obědě spí, tak myslím, že jí to ještě dlouho vydrží :s: Ale po mně to nemá, mě se ve školce nikdy spát nechtělo.

27.08.2011

Holky moc prosím o recept na domácí musli. Díky moc

Ahojda já ti můžu napsat co si dělám já: Tak že:-):
Vločky pšeničné, kukuřučné, otruby, oříšky jaké koliv, kukuřičné lupínky rozdrcené, jáhlové vločky, semínka slunečnice, dýně, piónové oříšky, brusinky sušené.Tohle vše smíchám a to je základ.Potom si musli zaleju trošku horkou vodou a chvilenku nechám odstát tak 2.minutky přidám lžíci medu, lžíci bílého jogurtu a lžíci zakysané smetny a přidám strouhaná jablka a nebo jaké koliv čerstvé ovoce které máš ráda.A musim říct že je to mňamka a manžel se taky potom může utlouct:-) A vše jsem kupovala v boi potravinách a nebo se to dá koupit v bazalce :a:

08.08.2011

Holky chtěla jsem se vás zeptat, jak dlouho po ukončení kojení jste ještě měly mléko? Já nekojím už něco přes rok a občas se mi nějaká kapička mleziva objeví.
Díky moc

Já nekojím už 18 měsíců nekojím a pořád mi teče mlíko. Gyndařka mi brala krev, ale prý je prolaktin v normě a nic mi na zastavení kapiček nedala. V podstatě mi tečou prsa po sprše a když spím na břiše a mačkám si je :-(. Docela mi to štve, takže se chci ještě dr. optat co s tím ... Mám totiž všechny trička na spaní zničený a ani to nejde moc vyprat :\/: .
Verča

ak ja nekojim skoro 4 mesice a kdyz si rpso zmacknu tak kapky vytecou.... uz jsem byla kvuli operaci aj u dr a predepsala mi prasky na zastaveni ale ani ty to uplne nezastavily tkaze takle....

nevim jak dlouho je to v realu ale cetla sem ze az 10let :(
ja nekojim 14m a taky se obcas neco obevi,tetka sem znovu tehu tak se spis zacne asi tvorit :a:

25.06.2010

Ahoj holky, kampak se poděla všechna LPčka? Už jsem dlouho neslyšel o Candless, Miska007, mabis..... Nevíte o nich někdo něco?

Ahojky já jsem taky z LPček a taky moc tu holky nevidím a ani příspěvky už dlouho žádný nebyly :(

21.06.2010

Holky vím, že tot u bylu už snad milonkrát.... Za jak dlouho po tom, co začnu dávat zeleninu můžu začít dávat ovoce? Díky moc Radka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi ji zkusím dát jablíčko. Tím nic nezkazím. Jen bych nerada, aby mi začala odmítat zeleninu. A jak malý? Spinká líp, když mu dáváš víc papání?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Karoli se naučila prskat a plivat. Hrozně se jí to líbí, ale ta mrkev je úplně všude! Zeleninka jí kupodivu chutná, jen máme jet za dva týdny na pár dní do Adršpachu a tam by se mi líp připravovalo to ovoce.
Tak to Ti šikulka spinká krásně!!

Ahojky, já začala dávat ovoce hned jak jsem vyzkoušela že mi zeleninu bude jíst. Takže jsem vyzkoušela mrkev,brambor, atd, a pak šup na ovoce. Papal krásně všechno.

Ahojky,
nám doktorka řekla, že nejdřív zeleninu, potom zeleninu s masem, pak jogurty a nakonec ovoce. Po zelenině to bylo asi 2 až 3 měsíce, než jsme se dopracovali k ovoci. Ale mám dojem, že každá dr. to vidí trošku jinak..

08.06.2010

AHojky holky, chtěla jsem se vás zeptat, jestli někdo používáte nosítko? Máme objednané nosítko CHicco.

Já mám babyvak a problém nemáme žádný, ale také jsme o dost mladší, tak nevím..:) Pa
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

In reply to by rmvm

Je na tom napsáno BABY VAK a internetová adresa- www.babyvak.cz, tak tam zkus kouknout..:) Já ho mám už z druhé ruky, ale vypadá fakt kvalitně..:)
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

In reply to by rmvm

Je na tom napsáno BABY VAK a internetová adresa- www.babyvak.cz, tak tam zkus kouknout..:) Já ho mám už z druhé ruky, ale vypadá fakt kvalitně..:)
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

Ahojky,já mám doma jen nějaké starší půjčené. Malého jsem tam dala 1, nelíbilo se mu tam. Pak jsem to za týden zkusila znova a byl nadšený, ale pak mi nechtěl ležet, tak jak píšeš ty. Takže abych řekla pravdu, nosítko letělo do skříně a raději ho nevytahuju... Máme 3,5 měsíce a malý se ještě neumí, nebo nechce sám zabavit, tak ho do něj raději nedávám... A tento rok si dovču odpustíme...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky