Deníček uživatele Ricky.

23.03.2009

Ahojky tetičky a mimísci :a:
Dlouho jsem vám nic nepsala, tak to napravím :cc):

janka.82

Kristýnka je krásná a šikovná- moc, moc, moc :one: :one: :one: :h: :h: :h:

Krásná a má krásnou čepičku. kde ty čepičky furt kupujete? Tady mi holčina poradila v nextu, tak tam letím a nic :( S těma čepičkama pořád nějak bojuju. Když seženou nějakou hezkou tak aspoň netrefím velikost.....

02.03.2009

Ahojte tety :a:

janka.82

Kristýnka je krásná princezna :girl: Letí to, letí to, letíííííííííííí :c:

10.02.2009

Ahoj tety :a:
máma to tady pěkně fláká, tak vám naše novinky povyprávím já :girl:

:cc): Téda...ty ji ale šikovná holčička :c: !!!Jen tak dál,ať má z Tebe maminka s tatínkem jen samou radost :qu: :h: :qu: !!!A jak vidím,budeš pařmenka po mamince a to je moc dobře :!k: !!! :a: :a: :a:

janka.82

Ahoj Kristýnko :a: Tak to jsi pěkná divoška :c: Ale jsi moc krásná :h: :h: :h: a šikovná :one: Rodiče z Tebe mají radost, viď? :\x: :dance: :one:

tak to jsi vážně krásně napsala :one: :one: :one: malá je kouzelná :c: :c: :c: hlavně na té poslední fotce :!k: :!k: :!k: je pěkně čiloučká, zato my jsme lenošky :( a to jsme skoro stejně staré, sice sedíme ale nekutálíme se... :a:

17.01.2009

Ahojík tety :a:

Kristýnka je moc šikovná holčička :c: My to budeme zkoušet zhruba za měsíc, už se strašně těším, až to bude všude :s: Doufám, že to bude Anetce taky tak šmakovat.
Tak ať Vám dál takhle chutná.

In reply to by Beruska_Zuzanka

Děkujeme :c: Já jsem se taky nemohla dočkat až začneme, tak jsme nakoupili spoustu dobrůtek a počkali, až u toho bude i tatínek :c: Mrkvička byla všude, protože první sklenička tatínkovi spadla, ale jinak to, co dostala Kristýnka bylo jin na brindáku a plínce, jinak všechno skončilo v bříšku :a\|: ale až zjistí, že se s tím dá blbnout ještě víc, než s kašičkou, tak to bude taky všude :s:

06.01.2009

Ahoj holky :a:

Ahojík Ricky, doufám, že to stihnu napsat jako první: Kristýnka je přenááááádherná. Roste z ní opravdová modelka :one:

29.12.2008

Tak jsem konečně přetahala fotky z foťáku do PC a Týnka mě je nechala zmenšit, tak se vám můžeme pochlubit, jaké jsme měly vánoce my :c: Týnka byla celý den moc hodná a dokonce mě n

In reply to by Andělína

Ahojky Andílku :a:
Děkujeme :k: Týnka dostala toho mluvícího a zpívajícího psa od fisher price a je z něj úplně hotová, má už dokonce i svoje oblíbené písničky :s:

ivka222

ahojky rickoušku,moc hezké fotečky a kouká na ně semnou i moje Deniska a mám ti napsat,že je malá roztomilá(tak to teda píšu ;) )

23.12.2008

Milé snažilky, těhulinky, maminky a všichni mimísci :a:

22.12.2008

Ahoj, zdravím všechny tety, kámoše i kámošky :a:

ahoj kristynko, z tebe uz je velika zenska.. :h: napsalas to krasne, to ti povim, mama mi to cetla a reknu ti, u nas je to hodne podobny. jen to lezeni ja uz mam natrenovany a sedam si taky uz jako profik a dokonce uz i tapu kolem nabytku :D Tak mama me zas vola, ze mam jit papat, tak se mej hezky, posilam pusinky a pozdravuj mamu ode me i od mamky ;) paaaaaaaaaaaaa Matysek

In reply to by Hankitacz

Ahoj Matýsku :a:
Děkuji za pochvalu :c: Ty jsi velikej šikulka, já už bych taky chtěla lézt, máma mi říká, že ještě mám dost času a zatím musím trénovat :\x: Ale neboj, já tě brzo doženu :c:
Posíláme ti s mamčou pusinky a zdravíme maminku :a:

janka.82

Ahoj Kristýnko. Teta Katka77 má pravdu, jsi nějaká upovídaná :s: :s: :s: Ale jsi moc krásná a šikovná :h: :h: :h: Pozdravuj maminku :a: :a: :a:

In reply to by janka.82

Ahoj teto Janko a Matýsku :a: :a:
Děkuji za pochvalu :c: No to víš, jsem ženská jak má být - a pusu nezavřu, ráno ji otvírám dřív, než oči a žvaním a žvaním a žvaním :c:

No nazdáááár Kristýnko, máma už padá na hubu, tak jsem jí to tu trochu obsadil a koukám, kdo to sem po dlouhý době zavítal :k:
hele, ženská, děláš chybu, že baštíš jenom mlíko. máma do mě fuutruje spoustu zajímavejch věcí, dneska jsem jedl maso a řeknu ti, neni to špatný. ale co je uplně nejlepší, jsou KAŠE, ano slyšíš, tedy čteš, dobře. kaše. jsou strašně moc dobrý, máma mi to nich vždycky dá jablíčko, nebo švestky nebo banán a to je pak dobrota :a\|: a taky se mi od tý doby, co mi to dává, nějak dobře spí, budim se až prý kolem půl jedný na jídlo, takže se taky konečně trochu vyspim. bylo to příšerný, když jsem měl hlad každý dvě hodiny, to ta noc potom stojí za prd.
hele a k vám ten ježíšek dojde taky? ten má asi na pilno,protože k nám jde prý taky, ale co donese, to netušim, ale v pokojíku jsem měl krabici a zmizela, tak asi tu krabici....no, každopádně jsem zvědavej, kdo jako ten ježíšek je, když zná tolik dětí...
a teda, jsi pěkně hustá s tim sezenim a skoro lezenim. já teprve teď objevil kouzlo pasení koňů a řikám si, že jsem byl pěknej hlápák, když mě to nebavilo.
jo a včera jsem se počural, uplně oblečenej, mámě na klíně, to se mi ještě nepovedlo :s:
Kristýnko, já pomalu frčim za mamkou. papa a choď častěji (i s mámou) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka