Deníček uživatele renyyzza

07.08.2015

Tak dnešní screening za námi odpovídáme 20+4,vše je v pořádku no a čekáme druhého chlapečka,tak to bude Tomášek.Bylo malinko zklamání těšila jsem se na holčičku ale hlavně že je vše v pořádku.

2 screening za náma

Gratuluji.Ja mam dva kluky presne dva a pul roku od sebe a jsou to nejlepsi partaci.Ted teda mame jeste tu vytouzenou holcicku :a:

16.06.2015

screening dopadl dobře nosní kůstka byla vidět teď už jen čekat na výsledky z krve.pohlaví ještě vidět nebylo,prcek měří 7cm a termín nám zůstal 21.12.placentu mám na přední straně snad to není nějaký problém,na další jdeme v srpnu

screening za námi

Ahojky taky čekám mimi. na prosinec :||): termín mám teda 7.12. a o te placentě to mám podobné :( + řešíme problém že se mimi. špatně vyživuje a tak neroste jsem stoho špatná a stále doufám že něco do 19tt kdy jdu na velký UZ nabere na váze :00: já jím dost už mám dokonce 3kg nahoře ale mimisek je maličký.. a čekáš první miminko ? ;)

Paráda! Placenta na přední straně určitě nevadí, pokud nezasahuje do porodních cest - což by ti řekli ;) Jen můžeš později cítit ¨pohyby, ale u mě to na to vliv nemělo, při druhém jsem měla placentu taky na přední stěně a pohyby jsem cítila od 16. týdne ;) :a:

11.06.2015

Dnešní kontrola dopadla super.mimčo odpočívalo.hematom se vztřebal už dva týdny nešpiním.v sobotu doberu utrogestan a možná půjdu v červenci do práce asi jsem cvok ale dva měsíce jsem doma a mám toho plné zuby.v úterý jdem na screening a genetiku tak snad bude vše v pořádku.

11.05.2015

Tak dnešní kontrola dopadla docela dobře.Srdíčko tluče mimčo odpovídá podle ms 7+5 a podle utz 8+0.hematom tam stále je ale nezvětšuje se takže pokračuje klidový režim a bohužel i špinění.už jsem objednaná na genetiku,za dva týdny další kontrola a konečně dostanu těhotenskou průkazku.Pohlaďte bříška a opatrujte se :€O:

Dnešní kontrola a utz
04.05.2015

Tak dnes ráno jsem začala slabě špinit tak jsem radši jela k dr.udělala utz a mám malinký hematon,už bylo vidět embijko a byla patrná srdeční akce,nasadila mi Utrogestan a vypsala neschopenku,na další kontrolu jdu za týden tak snad bude krásně vidět i srdíčko.

07.03.2015

Potřebuji poradit, syn měl suchý kašel tak jsem dávala Robitusin ale teď už krásně vykašlává mám začít dávat sirup na vlhký kašel nebo jaký?

Stopkašel byl a je pro nás opravdu nejlepší variantou, věřit nemusím, opravdu hned zabírá, tak jsem já i díťatka spokojení. A skvělé je že můžu fakt použít od 1 roku, takže mám jedno a pro oba, senzace.

20.02.2015

doma už máme skoro pětiletého Lukáška,tak je nejvyšší čas pořídit mu sourozence.uvidíme jak dlouho bude snažení trvat při prvním to byly tři měsíce. :///:

Ahojky zdravím a vítám tě zpátky květinko i já mám květinku 2010 doma a čekám jak to tento měsíc dopadne. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka