Deníček uživatele rendlikb

14.09.2010

ahoj tak se jdu pridat k Vam do klubiku Dubnatek 2011... sice jsme toto miminko neplanovali a povedlo se nam to nejak nahodou pres antikoncepci, ale uz je tady a my ho budeme milovat stejne jako nasi prvni dcerusku Viktorku.

přiávám se k Vam
05.03.2010

Ahoj holky, tak jsme zpet ze 3 mesicni kontroly, pigaro zadne , pi Dr ho dava az ve 4 takze jdem 6.4 a to chudera dostane obe Hexa a Prevenar nebo to od S, ale jeste rikala Dr ze ji pichne nausnicky,

3 mesicni kontrola

Ahojky, my byly ve středu na tříměsíční prohlídce a malá má 6130 g a 62,5 cm. Dostala prďolka hexu i synflorix a v pondělí jdem na náušničky. Po očkování měla v noci horečku a to dr říkal, že by mít neměla. No i první dcerka měla po každém píchanci horečku, tak si to asi zopakujem :-( A naše malá když pase koníčky, tak si ručičky dá hezky pod sebe a nebo když nechce pást, tak se rovnou překulí na bok a hned na zádíčka. Stejně je divné, že každý doktor očkuje jinak... Jinak malá je nádherná, krásné kukadla :)

In reply to by Lucik.K

no je to divny, ja byla psychicky pripravena, ze ji pichne a ono nic....je tak to mate sikovnou holcicku, budeme muset trenovat no :-), ale Vikca je sikula , sice trosku linejsi, ale ona to zvladne :-) a dekujeme za pochvalu, tatik se tady chvasta, pac je cela on .-)

19.01.2010

ahoj holky, mam takovy dotaz...........mam 6tydenni holcicku, ktera je od 3tydnu na UM....dostava Sunar a posledni dobou ( cca tyden ) ma problemy s kakanim, nez se vykaka tak predtim tak hodku rve a

Ahojky, my měli úplně ten semý problém...Jsou nám 2 měsíce a vpodstatě od porodnice jsme na UM. Nejdřív jsme dávali Sunar a ten nám ho úplně zabetonoval,nemohl se chudáček vůbec vykakat, jen když jsem mu pomohla, ale sám ani náhodou!!!Tak jsme skusili přejít na Bebu, to se trošku lepšilo, ale pořád se málokdy vykakal sám,navíc hodně ublinkával... Tak jsme nakonec zkusili Nutrilon a od té doby pohodička,všechno v pořádku... :one: Jo a my přešli na jiné UM najednou...

12.01.2010

tak ted jsem 2 hodky uspavala tu nasi cacorku, ji boli asi brisko a mozna na nas leze spurtik...ale vyzrala jsem na to, dala jsem ji do autosedacky a spinka a slysim jak jdou prdiky tak snad ji bude l

Ahojky když byl Kristiánek novorozenec papkal snad co hodinu vždycky u toho usnul,vzbudil se za půl hoďky-hodinu a zase tak to bylo pořád dokola když jsem kojila,po 6tt jsme přešli na UM kojení byl boj už v porodnici a po UM se dost zklidnil.Pil taky co 2hodiny.ted´ má 14.1 8měsíců a pije pořád jen 120ml a i ted´ mi po dvou hodinách chce mlíčko,přece ho kvůli tomu že by měl pít co 3hodiny neechám řvát hlady.Pokud to jsou prdíky zkus dát třeba i čajík feniklový nebo kmínový odvar ten nám moc pomohl...taky je možné že se chce jen uspat tím sáním když jí bolí bříško,kristi se tak uspával a dudlík mi nechtěl až kolem 4měs.

In reply to by pet.name

peti dekuji , prace ze ji nechci trapit hlady, ale nevedela jsem, jestli muzu davat UM tak brzo po sobe, aby ji to nejak neuskodilo....ale ted uz vim, ze ne diky tobe.....moc dekuji......cajicek davame a zitra zkusim jeste koupit ty baby calm kapicky, ted ji dlouho prdiky netrapily , ale posledni 3 dny se krouti jak zizalka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no prave proto se ji to snazim davat po 3 hodkach, ale nekdy se tady tak hlasi o jidlo po 2-2,5 ze nemam to srdce, ale pravda to asi je , snazila jsem se ji obelstit aspon troskou caje, ale to pozna mrska jedna :-)

In reply to by rendlikb

není zač,já to neřešila měl hlad tak jsem mu vždycky flašku dala byl spokojený a já taky :///: babycalm nám pomohly trošku,sab simplex vůbec ale největší efekt měly čajíky a hlavně rektárka tak držím pěsti aby prdíky brzo přestaly malou trápit :a:

In reply to by pet.name

Ježíš já jsem tak ráda,že tady čtu že někdo přešel na UM po šestinedělí a nemá s tím problém...já už myslela že jsem snad jediná divná nebo co,protože tady všichni propagují za každou cenu kojení...u nás to byl taky desněj boj a já jsem asi divná,ale nejvíc jsem se bála okolí co tomu řeknou,konečně si připadám aspoň trochu normálně...

26.12.2009

ahoj potrebovala bych poradit. Po tydnu kdy mala rincela jak blazen po kazdem jidle a chtela stale, jsem zacala vazit a zjistila jsem ze mala vubec nepribira, takze verdikt Dr.

Renčo co to je za kravinu? Teda co jsem slyšela já, tak slabé v tvém případě název hladové mléko neexistuje. :no: To je snad první doktor co od něj tohle slyším. A ty chceš přestat kojit úplně nebo máte ten Nutrilon jen na dokrm?

http://www.prckoviste.cz/saruska

17.12.2009

dobre odpoledne vsem, mam moc velkou prosbu .... male je 8 dni a trapi ji prdiky , kazdou noc se probudi tak ve 2 a usne zase az kolem 7. Nemate prosim nejake rady jak ji ulevit ?

Ahojky, na prdíky asi není universální návod. Myslím, že holky to popsaly dobře a věř mi, i my jsme si to prožili. Protrpěli jsme si skoro 4 týdny, kdy jsem brečela s malým skoro pořád. Teď nám je 7 týdnů a je to lepší. A jak jsme na to vyzráli?
Sab Simplex nám doporučili na neoantologii. Brali jsme je od 8 dne - 10 kapek na lžičku 3x denně před kojením nebo po kojení, jak jsme to zvládli.
Nahřívali jsme bříško, ale plína je na prd. Neudrží tak dlouho teplo, pokud máš poblíž DM, zajdi tam a kup si sáček s třešňovými jadýrky. Ty se nahřívají v mikroboudě nebo troubě a dávají se na bříško přes dupačky nebo přes plenu. Malýmu se vždycky ulevilo a když jsme po tom ještě cvičili, bylo to supr.
V zoufalství jsme použili 3x i rektální rourku. Poprvé to byla zázračná úleva, další dvě použití už nám moc nepomohli.
Já piju alespoň 3 denně fenyklový čaj a tohle všechno dohromady nějak zabralo.
Držím palce, ať na to taky vyzrajete a kdybys cokoliv potřebovala, třeba jen vylít si srdíčko písni. :-)

Ahojda! tak tohle byl i náš problém...my dělali vše a nic nám nepomohlo až mi tady jedna maminka poradila použít rektální rourku a od té doby jsme měli klid,malej se krásně vyprděl a byl zase spokojený miminko a k tomu jsme ještě měli kapičky baby calm,jsou 100% přírodní ale až od 1.měsíce a taky super! Tak přeju ať se vám brzy uleví a máte spokojené miminko :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj a můžu se Tě zeptat jak dlouho jsi kapičky Sabsimplex používala? V letáčku je totiž napsáno jen tři dny a to mi příjde málo, a jestli by mu to neublížilo kdybych to pužívala každý den. díky za odpověd Pavla

Ahoj ,my na prdíky taky strašně trpěly,používaly jsme Sab,ale vubec nepomáhal,tak jsem k tomu přidala mastičku na bříško Pupík,bylo to lepší,ale pořád jsme trpěly,hned jak nám byl měsíc,tak jsme začaly používat probiotické kapky Bio gaia a máme klid,mužou se až od měsíce,stojí tady 600kč,ale v Polsku je seženeš za 250kč,pomužou až za týden po prvním užití,ale máme klid.Jinak Sab jsem dávala 10kapek před každým kojením(kojily jseme cca co 3až 4hodky).

Ahoj mám 6-ti týdenní holčičku a užíme sab vždy těsně před kojením na lžičku 8kapek zakapat mateřským mlékem a šup do pusinky hnedka ji nakojím .a tak 3xdenně .Ale abych se přiznala moc to nepomáhalo ,

18.11.2009

je holky videly jste Fildaevca s trojcatkama byla v televizi, jsem ani netusila, ze je tak mladoucka :-)

10.11.2009

ahoj devcatka, tak uz jsem tady dloooouho nic nepsala, ale nejak nebylo co....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak mě si teda Miško naštvala, abys věděla :///: :s:
Dnes v noci, když jsme šla po 6-té na záchod, jsem se jukla na mobil, kolik že je teda hodin, když už jsem byla tolikrát čůrat, a.... 2:45 :$$: :$$: :$$: (podotýkám, že jsem se dívala na seriál, který končil ve 23:20!!a viděla jsem ho až do konce!!!) to už je fakt na palicu tohleto!!! přitom ve dne to není tak akutní, to vydržím nečůrat i 2 hodiny :///: a to večer nic moc nepiju a v noci si nedám pro jistotu vůbec nic, i když mám suchý rty....
MIŠKO, JÁ TI ZÁVIDÍM ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no pořád mám kupodivu co čůrat... minimálně 3 kapky!!! ale mám vždycky pocit, že vyčůrám minimálně litr- aspoň tak moc mám plnej močák (teda mám pocit, že ho mám plnej :jawdrop: )

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jeee tak to se mas , coz o to ten zachod nevadi , ale zada to je utrpeni, no jo ale ty jsi zase tolik nepribrala, ale tech mych skoro 18kg nahore dava telu poradne zabrat :-)..drzim palecky, at se ti to hne a mas treba uz X2...je tobe doktro meri prcka ? Mne ho naposledy merili v 32tydnu, kdy mela 1900g...od ty doby uz chodim do porodky a tam akorat zkontroluje stav vevnitr a ozvy srdicka :-(, ale mozna je lepsi nevedet jestli roste hooodne a co za obrika budu rodit :-)

14.07.2009

ahoj vsem, mam prosbu, od ctvrtka mam prujem + strasny krece, nevite co si na to muzu vzit ? Jsem ve 21tt... predem moc dekuji za rady a preji hezky den

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ, taky jsem mela v tehotenstvi prujem (asi strevni chripka) a dr. mi doporucil Smectu.

Určitě můžeš černé uhlí :-) To už mám odzkoušené :-) Ale jinak nevím,kdyžtak se poptej v lékárně,tam ti určitě poradí :-) Přeji ať tě průjem brzy opustí :-) Ale teď mě napadlo,pokud máš i křeče,tak si raději zajdi k doktorce,pro jistotu

10.07.2009

zdravim Vas vsechny a preji hezke rano..... takze vcera jsme s nasim prdolou byli na velkym UTZ ve 21 tt. Takze ten nas svist nechtel spolupracovat.

ahojky...
tak to jsem ráda, že máte :h: v pořádku! nějak se to tady začíná hemžit problémama se :h: :h: miminek!!
Neboj, ona se ta vaše princeznička ukáže, možná až v tom 30tt, a nebo na 3D UTZ, teda pokud tam jdete :!k:
Hlavní je, že jinak je naprosto zdravá, ne?? :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je tak to budu na tebe myslet a tesim se na listopad az prozradis co tam mas :-), ale tipuju te na klucika,tak jsem zvedava jestli to vyjde :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka