Deníček uživatele Renat

30.10.2015

Ahojky holky, malemu bude 17 mesicu a ja se rozhodla ukoncit kojeni, kojila jsem jen v noci z jednoho prsa a to treba i 10 za noc potreboval si jen cucnout, posledni noci to bylo uz min ale za to ae nechtel pustit. Dnes prvni noc bez kojeni zvladl to skvele ani neplakal a vzbudil se jen 3 x v eano vstaval o pul 9 coz je zazrak on jinak vstava 5-6,30 hod. No ale ja mam problem mam nalite prso a co ted s tim, mam nejak odstrikavat ( nemam odsavacku ) nebo se to samo nejak upravy. To druhe prso z toho prestal pit a nic mi to neudelalo tohle je ale fakt hodne .

Ahoj :a: já furt kojim a malej si nedá říct,jančí a řve když mu nedám :( to jsem u dcery nezažila....asi proto že měla dudlík,už ani nevím jak přestat,je pravda že kojení mi hooodně pomohlo když měl angínu,nechtěl nic jen to prso....Kojim co hodinu v noci a přes den každý 3 :00: odstříkávej mín že si vytáhl,ono se to časem srovná.

In reply to by ivetta

a kolik je malýmu?Já tohle měla s prvním,od roka a půl chtěl v noci prso co hodinu-on samozřejmě nechtěl prso,ale mě,že :) Takže jsem to vyřešila tak,že jsem se na dvě noci odstěhovala do obýváku,k malému vstával manžel a malej rychle pochopil,že mlíko od něj nebude :) Tudíž první noc prořval-ne nijak intenzivně,prostě,když se vzbudil,druhá noc už byla lepší a třetí noc se už nevzbudil :) čtvrtou noc jsem se normálně vrátila do pokoje a bylo po problému :) Přes den jsem mu kojení nechala a odstavila jsem ho až po druhém roce-úplně bez problému,ani si nevzpoměl :)

In reply to by lucininenka

On tohle dělá od roka,ted mu je rok a půl.On i přes den ho hodně vyžaduje,zkoušim pořád čaj,vodu atd a stejně nic nevezme.....i pít z hrníčku....baví ho to jen chvíli.Taky jsme to zkoušely že se přendám a manžel bude spát s ním ale nejde to,ječí a ječí.....histericky a neni k utěšení.Přes den mě do konce i svlíká a sám si ty prsa vyndavá a je mu jedno kde :00: 

In reply to by ivetta

hm,tak to bych už odstavila úplně :( prostě ze dne na den,on dva dny bude ječet a pak se srovná :) tohle je fakt moc :( ono bohužel je to taky tím,jak jsi psala,že už jste to zkoušeli :( tohle není o tom to zkusit,tohle je o tom,že když se k tomu rozhodneš (a je jedno,jestli odstavení v noci nebo celkové),tak to prostě musíš vydržet,dokuď se to nezlomí,i kdyby měl ječet týden-protože on to pozná,zafixuje si to a následně ti bude ječet ještě o týden déle :( takže až se k tomu rozhodneš,tak fakt nepovolit a vydržet to,jinak to příště bude ještě na dýl :(

12.10.2015

Ahojky holky, vim ze to sem nepatri ale treba se nekdo najde kdo by mi poradil. Dcera zacne chodit na vyuku klaviru a my musime koupit aspon klavesy na klavir nemame misto a vubec se v tom nevyzname co by meli mit za funkci atd. Nechci kupovat zadnou hracku ale ne zase nic extra draheho, max 5 tisic. Diky moc za jakou koliv radu :a: 

No pokud ma mít klávesy místo klavíru, tak moc funkcí něpotřebuje. Asi bych se poradila s onou hudební školou. Syn chodí na klávesy a má Yamahu , ale nemá to jako náhradu za klavír. Spíš se možná podívat po elektronickém /digitálním pianu např. Casio nebo Rolan , v bazarech se dají sehnat za rozumné ceny. Navíc klávesy piana mají určitý rozměr, nevím jak je tomu u keyboard.......

02.06.2015

Tak už je tomu rok co přišel na svět jeden z mých nejlepších chlapů na světě :h: Je to zlatičko ale občas pěkný ďáblík }:) Nejradši by porad někde kramaril a nebo se válel po mamince.

Honzicek 1 rok <3
Honzicek 1 rok <3
Honzicek 1 rok <3
Honzicek 1 rok <3
20.09.2014

Je neuvěřitelné jak strasne to letí, už nám táhne na 4 mesic . Je to moje stesticko a jeho velká sestricka Vikinka taky :-) Snaží se sevsim pomáhat a nejvíc ji baví ho svlekat a oblékat a Honzík na ni muže oči nechat a porad se na ni smeje :-). Je to smíšek a peknej ukecanek. Všichni ho milujeme :h: :h: :h:

Můj smíšek <3
26.06.2014

Moje srdíčko, utíká to, už mu bude v úterý mesic. Proč nemůžou zůstat takhle, nejradši bych ho umuchlala. Je to zlaticko, snaží se krásné zvedat hlavičku a vše pozoruje. Sestricka se vším pomáhá a strašně rada si ho chová, prostě si to užíváme.

Srdicko moje <3
Srdicko moje <3

Je krásný a mas pravdu,strašně to leti!!! Našemu uz je 7 měsíců!!!!! Jako když mavnes proutkem :€s€:

10.06.2014

Ahojky, mám dotaz jestli se to taky někomu stava. Honzik 8 dni, občas asi zatim 4x když ho krmim v leze tak mu u toho vytéká mléko nosem, říkala jsem to včera dr tak koukala jestli nemá rostep patra a to nemá, říkala ze s tím ani nemá zkušenosti ze by se to někomu stalo, kdyby se tím dusil nebo tak tak ze nás pošle na ORL na nějaký vyšetření už nevím jak to jmenovala.

synkovi taky teklo mlíčko nosem, taky byl docela blinkací, ale přibýval dostatečně, tak jsem na žádném specializovaném vyšetření nebyli. Jak rostl, tak se problém sám vyřešil. Určitě bych zkusila nekojit úplně v leže ale v takové poloze, aby měl hlavičku malinko výš, aby se mu mlíčko nevracelo do pusinky. Nos a pusa jsou dutinami propojené, tak když má plnou pusu a potřebuje se nadechnout, vyteče mu mlíčko nosem. Přijde mi to logický.

07.05.2014

Ahojky holky, tak máme za sebou další poradnu, moc tomu ale nerozumim, minulé me říkal ze se mi zkracuje čípek a mám ho zmekly napsal mi CS 3 dnes m říkal ze hlavička hodně naléhá, branka na špičku prstu a jinak uzavrena a nechal mi CS 3, co to znamena ? Mám se šetřit a dal brat magnezko kvůli tvrdnutí briska. Snad tedy vše OK. Přejí všem hezky den :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka