Deníček uživatele rena2

09.01.2009

Můj deníčku,odpusť mi!!! Já dneska ostříhala Matýska strojkem a tady je výsledek :jawdrop: Tak nevím nevím,jestli nás bude ještě nějaká holčina chtít :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

už je zase vlasatej,strašně rychle to roste :\x: :qu:

Ditoušku děkujeme :c: Ta holá lebka je už minulost,strašně rychle mu to roste a už bude mít zase kouhouta :s:

Já myslím že i kdyby ty děti měli na hlavě sušně řečeno nasr... tak budou furt krásný, kéž by to tak bylo na celý život...by se mi to občas hodilo }:) Jinak mě se to moooooc líbí :qu:

03.01.2009

Ahoj deníčku,tak tu opět vkládám nějaké blbinky naší rodinky:-)

Ahojky,to jsou tedynádherný fotky!! Kluci jsou oba super!! :h: :k: nejvíc se mi líbí ježišmajrá a sněhulák....vyloudili jste mi úsměv na tváři..dík.. :h: :k: :dance:

27.12.2008

Tak tady přikládám taky nějaké fotečky.

čtyřkolka :one: . Jinak Matýsek už to měl pěkně dlouhý, než jsi ho ostříhala. Velkej se mi líbí taky moc,ale už jsem věková jiná :s: ,Gabča,Filípek,Domčulka

:s: Reni moc krásné fotečky a o nějaké takové motorce přemýšlel manžel....no uvidíme, nějaké tipy jste mi holčiny dali, tak teď to budu mít aspon jednodušší něco vybrat :qu:

No fotečky jsou fakt suprový, ale jak tak koukám neměli by jste si pořídít ještě holčičku ať nejsou chlapi tři na jednu }:)

07.12.2008

Matýsek konečně oslavil svůj první rok a tady je pár dokumentů :\x: :\x: :\x: :\x:

Jůůůů to tak letí Reni a Tobě Matýsku všechno nejkrásnější ať Tě doprovází celým životem a ať jsi zdravoučký :h: :k: :\x: :qu:

Tak Matysku,
my Ti taky jeste jednou gratulujem k tomu 1. rocku :k: :h: - vsak uz sme Ti to rekly. ;)
A kdyz budes mit chut na pusu, tak si kdykoliv zazvon - vsak to mas k nam kousek!!! :c:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

Matýskovi všechno nejlepší k 1.narozeninám, hlavně zdravíčko :h: :h: :h:

ivka2222

všechno nejlepší Matýsku,a ať i nadále jsou tvoje kroky doprovázeny štěstím a v dlani máš sevřenou dlaň své super mámy,protože je tady od toho aby tě chránila a myslím že jí to jde perfektně,mějte se krásně :c:

05.12.2008

Sotva oslavil jeden rok a už lítá za ženskejma :jawdrop: :s:

:s: to je záletník :!k: . Ale řeknu ti mámo,to je mazec,vidět ho na nohou :jawdrop: ,vždy´t nedávno seděl. A koho to nevidim Šárka s Lucinkou :h: :h: ,holky já bych vás tak ráda poznala,ale vy jste zrovna na opačným konci ://: Gabča,Filípek,Domčulka

23.11.2008

Fotky

Matýsek je prostě kluk jako buk.. :one: ....nejraději bych ho upusinkovala, jak je krásný :h: ....šikulka a za tři dny má ROOOOOOK :\x:

:one: ,včera jsem u Ditouška v blogu četla,že už chodíte,tak moc gratuluju :\x: , ten jezevčík je pan Majer? :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

30.10.2008

Matýsek si vybírá nevěstu a má to opravdu těžké :girl: :c: :one:

Reni, co tu vidim???? :jawdrop: No neeeeee - on uz byl naky konkurs???? :\r/
Tak se prihlasujem jeste do 2. kola !!!!!!! :girl: + :cc): = :\r/
Dej vedet nahr. termin - urco dorazime! :s:
SHARANE+LUCINKA

20.10.2008

Děti v akci :w:

Jejdá tak to je paráda ti tvoji dva chlapíci!!! Malej si může hlavu ukoutit po telce co, tak to máme stejná! Malá leží na zemi na dece...no leží, spíš tam tvoří nějaké prostocviky a jak jde něco v telce co jí zaujme tak čučí jak puk :!k: taky bych šla holky s váma drandit, ale asi to neklapne, než bych k vám dorazila, byla by tma :'zz):

07.10.2008

Tak si nechám udělat nějaké upomínkové předměty rodičům pod stromeček. Fotky se dají použít na hrníček,polštářek,do rámečku,do kalendáře atd. Doufám,že se budeme líbit:-)

janka.82

Nádhera :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one:

ahoj renco, to jsou krasny fotky!!! :h: prosim te, to je nejakej programek? kde se to da sehnat? predem diky za info :k: :a:

04.10.2008

Fotky z našeho dnešního výletu do ZOO v Brně. Ráno nám pršelo,ale výlet se zdařil:-)

Jééé Reni, to muselo být bezva i přes to hnusné počasí :one: ...sluší vám to rodinko :c: ...měla jsi pěknou opici, koukám :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:!k: :!k: :!k: :!k: ...sem si toho všimla hned :!k: :!k: :!k: ..asi sem detajlista :!k:

Povedený výlet, ZOO taky můžu, my vyrazíme příští víkend(snad bude dobré počásko). Pěkné fotečky a ještě pěknější dětičky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka