Deníček uživatele Reanka

03.04.2013

Tak dnes jsem byla na kontrole naposled, zítra nastupuju do nemocnice. Kvůli mé anamnéze si mě chtějí radši pohlídat a asi v pondělí by mi to začali vyvolávat.

26.03.2013

Tak jsem dnes byla na gyndě, dnes jsem 38+4, našli mi bílkovinu v moči, měla jsem vysoký tlak, vůbec se neotvírám, no děs.

Tak po včerejšku jsem byla dnes znovu na gyndě a krev mi dopadla dobře, takže do nemocnice nemusím :s:
Mám radost. Doktor si mě objednal až za týden ve středu na kontrolu, takže mám na týden klid. Jsem ráda, že velikonoce strávím v pohodě doma s rodinkou. Tak se zatím mějte :a:

A také se nic neděje,vůbec se neotvírám,mám streptokoka v porodních cestách no prostě super.Zase budu rodit 4 kila :00: :00:

Ahojky to jsem mela pred tydnem na kontrole bilkovinu v moci a vyssi tlak. nakonec me pustili ani krev nebrali. zitra kontrola tak jsem zvedava. drzim palecky at vse dobre dopadne :€s€:

jen chci napsat ja osobne jsem prenasela a kdyz mi zacala unikat plodovka sla jsem do nemocnice a tam my take zjistili vysokou hodnotu bilkovin v moci, napichli me na kapacku ;) pak dvakrat vyvolavacku a gel a stejne prd a orisek za 12hod. jsem se otevrela na 2cm :00: nakonec sla mala cisarem a taky jsme to zvladli ;) hlavneee klid 39tt uz je v pohode tak at to jde jakkoli ven, hlavne zdrave ;) budme radi za dnesni medicinu ta si poradi :k: preji aby vse dopadlo v poradku

13.03.2013

Ahoj holky,

ahoj, tak to je super, že všechno v pořádku, já byla včera ve 35+3 a mimi má odhad 2800g, řekl, že to je docela dost, že to vidí na když se budeme modlit 4 kg k porodu, tak nevím, ale na netu píšou, že ve 36 týdnu má mít kolem 2700 g, což si zase myslim, že obě naše váhy, jak vaše tak naše jsou ok... uvidím, co mi řeknou příští týden v porodnici na první kontrole. Snad to nakonec půjde normálně a i kdyby císař, hlavně, aby jste byli v pořádku a zdraví :-) užívej poslední týdny těhu:-)

Tak to jsou dobré zprávy když malý odpovídá, my jsme dneska 36+2 a malého mi odhadly na 2980g.. :-) Tak ať je vše v pořádku.. :-)

30.01.2013

Tak jsem dnes byla na gyndě, no čekalo na mě velké překvapení. Pan doktor mi dělal ultrazvuk a ta naše princezna má už 1865g!!!! Dneska jsem 30+5, což je hrůza.

petymaty

ahoooj :a:

My jsme dneska 31+5 a na velkém ult byla váha 1640g a opět potvrzená holčička ;)

Ná už vitamínky neberu cca od 5.měsíce, myslím, že mají celkem dost vliv na velikost mimča :) U syna jsem to udělala stejně :///: a měl 3740g...

Vidíš, tobě te%d hrozí normál porod a mě zase cs, protože malá se zatím neotočila...no snad to ještě zvládne ;) Neboj, normální porod je spontální, krásný a přirozený - určitě to zvládneš a užiješ si to, že se budeš moct hned sprchnout a točit kolem mimča :///:

Jinak máme vybrané stejné jméno jako vy :€s€: já chtěla sice Zuzanku, ale manžel je Adélkou úplně posedlý a nedá si to vymluvit, tak jsem už raději souhlasila :s: Lepší než kdyby chtěl Kunhutu nebo Želmíru :///:

In reply to by petymaty

Tak to máte krásnou váhu, na holčičku akorát. A to jméno, no nádhera :one:
Císaře bych se nebála, dá se to taky přežít, nevím tedy, jak po celkové narkóze, já jsem měla spinál. :a:

Ahojky.Tak to máte pěknou váhu,ale neboj,třebas to bude úplně jinak.Prej je to dost nepřesný ke konci.Já jsem 30+4.Na kontrolu jdu za dva týdny a jsem taky zvědavá,kolik bude Michálek vážit.Mějte se krásně. :a:

Ahoj tak jsme na tom podobně já mám termín 1.4 a na posledním ultrazvuku máme 2283kg to je strašný, moje první dcera měla 2800kg při porodu 39+5! takže to bude obřík a ještě ke všemu celou dobu tvrdil že to bude holka a najednou otočil...takže vlastně nevíme. jinak je vše v pohodě, občasné píchnutí, jen mě bolí záda :( a co ty? už se chystáš? :s:

In reply to by Terka111

Tak to je taky slušná váha :///: No nakoupené už mám asi všechno, jen to chce oprat a tak, a do toho se mi nějak nechce. Dneska mi doktor řekl, že teda budu rodit normálně - první dcera je císařem, tak mám z toho docela strach. Vůbec nevím, jak to bolí. Já jsem nezažila ani jednu kontrakci, tak mám strach, jak to zvládnu :(
Jinak žádné problémy nemám, nic mě nebolí, jen těch 10kg nahoře mě trápí :a:

09.08.2012

Ahojky,
tak jsem akorát přijela od doktorky. Dnes jsem 5+4 a viděla jsem mimčo a hlavně aj tlouklo srdíčko. Sice slabě, ale přece. Jsem strašně moc šťastná. :h:

28.07.2012

Ahojky,

petymaty

Ahoj ahoj :a: vítáme tě a moc gratulujeme ;) Já mám doma 16m chlapečka a ted čekáme druhátko :///:

09.02.2012

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka