Deníček uživatele Raduš89

14.11.2009

Ahojky, vůbec nevím, co mám dělat. Selhala mi antikoncepce a včera jsem zjistila, že jsem těhotná.

Uvedom si prosim, ze pokud se rozhodnes pro potrat, tak zabijes svoje dite. Jasne...zatim to neni dite, ale muze byt a je tvoje. Moje mama sla na potrat 2x. Nikdy toho neprestala litovat. Vzdy v tobe zustanou vycitky svedomi a otazky typu:"Co kdybych na potrat nesla?" I kdyz nemas pritele nebo milujiciho manzela, i kdybys nemela zadne kamarady ani rodinu, vzdy si miminko muzes nechat. Existuje hodne stredisek pro matky. Skolu si muzes prerusit a pak ji dodelat dalkove. To se da. Ja mam 18let a jsem ve ctvrtaku. Mimi se sice narodi az po mature, ale uz ted jsem ve skole uplne minimalne. Ale chci to zvladnout a zvladnu to! Minuly rok u nas byla holka a ta porodila na konci tretaku. Ale odmaturovala a ted je stastna. Uvedom si taky, ze po potratu neni uplne jiste, ze zena bude mit dal moznost mit deti. To se obcas stane, ze takovy drasticky zakrok znici vsechno. Verim, ze najdes to spravne vychodisko.

Ahoj, já bych si na tvém místě o tom promluvila s rodičema, důkladně vše zvážila, ještě máš čas se rozhodnout. Na přítele se vyprdni, když se takhle chová (já když ve 22 otěhotněla, tak přítel taky nebyl nadšený a chtěl, abych šla na potrat, nakonec jsme se vzali a po 3letech jsem zjistila, že mě podvádí, tak jsme se s ním rozvedla a našla si jiného mnohem lepšího chlapa a ted čekáme holčičku). Teď je hlavní to, co chceš ty, na co se cítíš. Takže tohle teď hod za hlavu a přemýšlej o tom, co ty a co tvoje budoucnst...držím palce.
PS:moje kamarádka taky otěhotněla na vysoký a za pomoci rodičů jí dokončila, i když už byla maminkou...

hodne dobre si to rozmysli,kazdopadne to stoji za to ikdyz to nebude jednoduche,
muze se taky stat ze uz jine mimi nebudes mit
je to jen na tobe
drzim palce a se rozhodnes se spravne :a:

Vy jste všechny tak úžasný. Jsem moc ráda, že jste ochotný se se mnou o tom poradit. Já to miminko chci a udělám pro to, co bude v mých silách. Doufám, že to všechno klapne a budeme se mít dobře. Moc vám všem děkuju za rady a za vaše zkušenosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka