Deníček uživatele RadulkaSnazilka

tak test negativní,jelikož je to tejden, co jsem to dostala,tak snad už by byl vidět aspoň duch, kdybych měla ms i přes těhu, ještě raději testnu příští týden před mamo,abych byla jistější ..

ženy, jsem lehce zmatená, jsem normálně po očekávané ms, ale připadám si jak těhotná.. bolej prsa,břicho, výtok, blbě .. samozřejmě všechno může bejt počasím,dost tím trpím..

Ahoj Radu klidne muzes byt tehu.Je spousta holek co to dostane a jsou tehu.Prala bych ti to i kdyz je asi jeste brzo po ty chemosce ne?A co takhle udelat testik at mas jasno. :a:

In reply to by kacenka-v

po chemo jsem 4 měsíce,3 jsme měli zákaz, horší je , že jsem byla parádně nachcípaná a brala jsem možný i nemožný léky na kašel..doprdele..zítra se testnu..blbý je i to, že příští týden jedu na mamograf,takže jako potřebuju vědět na 100%, že těhu nejsem.. :?

Holky, s přítelem definitivní konec, můj potrat prostě neustál a já už nemám sílu. OVŠEM ..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vše je vyřešené, bude zapsán jako otec, máme vyřešené výživné, i jak by se s prckem vídali .. už jsem to psala někde níž..není to hurá akce :DD :one:

Klidně to zkus sama než zajdete k dr. Klidně i obyčejnou stříkačkou. Měla by ses mrknou na film perfect days :)

:€s€: ahoj sluníčka, tak za pár dní budu 3 měsíce po podání chemo, vztah s partnerem se uklidnil a já pomalu začínám přemýšlet o dalším těhulkování.

holky ahoj všem..je to horší a horší..jsem dva měsíce po operaci, hcg mi po tom methotrexátu kleslo na nulu asi před 14 dny..a mě je hůř a hůř..pořád si říkám v kolikátým už bych byla týdnu a co by t

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

řekl mi, že co jsem se vrátila z nemocnice jsem protivná a náladová (kdo by nebyl,32dní ve špitále, revize dutiny břišní, kyretáž, nakonec mi praskla jizva a ležela jsem 14 dní s antibiotikama do žíly na septice, mimi prorostlo do dutiny břišní, takže mi nasazovali chemoterapie,abych potratila,celkoovějsem potrácela 2 měsíce)..on hned potom přišel o práci a tak jsme měli doma ponorku jako prase..ted k sobě jakoby pomalu zase nacházíme cestu..našel si práci,jezdíme pracovat na zahrádku, smějeme se , objímáme, hladíme a držíme..celý noci si spíme v náručí..jen on od začátku trvdí, že je to jeho chyba..že už je na dítě starej (43) a může za to on..že mi takhle ublížil..což je hrozná kravina .. uvidíme co bude..

In reply to by RadulkaSnazilka

No tyjo ty sis taky prošla hrůzama... fujtajbl. Je to za tebou. Neboj bude už lépe. Trochu jste se líp poznali během tvé léčby, hlavně,že můžeš zase být máma. Taky jsem to tak měla. Vím, že jsme ted dobrý tým a při tom vědomí se líp snáší problémy. Soustřed se ted na sebe, na svoje zájmy, na svůj vzhled a bude to lepší. Chlapi se raději dívají na usměvavé holky. (nakonec nám s takovými věcmi pomoci moc nemůžou...to si musíme odžít jen my).. držím pěsti.

ahoj maminky a snažilky, musím se s vámi podělit o svůj příběh. Před dvěma dny mě pustili z nemocnice, kde jsem ležela měsíc.

Ahoj Radu je mi to lito co te potkalo.Ale neves hlavu ono se to povede a tech noci co budes s mimi vzhuru si jeste uzijes dost.Chtela jsem ti rict ze se nam 16.3 narodil Honzik Vetesnik 3550g a 50cm.Drz se a at se Vam to brzo povede. :a:

Ahojky jsem take dlouholeta snazilka a obcas si rikam ze bych brala i mimodelozni tehu.A vis proc?.Protoze bych proste vedela ze to jde!ze mohu otehotnet...urcite rozumis co tim chci rict y:-).Takze mrzi me co te potkalo ale na druhou stranu gratuluji protoze to jde :-).A az budes drzet v naruci sve dite na tech par tydnu co si prozila zapomenes.omlouvam se pisu z mobilu preji brzke uzdraveni a klidnou hlavu na dalsi snazeni:-) :a:

holky,mám šílený bolesti, hnědej silnej výtok..těhu se asi odkládá..nevím, co dělat..

Držím palce ať to nic není!!! A kdyby náhodou bylo, nezoufej...zadařilo se jednou, zadaří se znova. :) :k:

holky je to mobilem, děsná kvalita,ale je to teda ono? :O :O :O :00:

je to ono?
je to ono?

Radu super.Gratuluju a je jasny ze se budes bat cele tehu o mimi a jeste vic az se to narodi.To je udel nas matek.Hlavne si to uzivej. :one:

HOLKY JÁ MÁM DVĚ , MÁM DVĚ , MÁM DVĚ ČÁRKY..HOLKY JÁ JSEM TĚHOTNÁ, PANEBOŽE,AŤ TO VYJDE..PROSÍM AŤ TO VŠECHNO VYJDE..

Holky, moc prosím o radu, přestěhovala jsem se do Prahy a ještě tu nemám gynekologa (těhu není jisté) poraďte prosím nějakýho fajn doktora :? :*8*:

Ahojky, moc gratuluji! Já mám skvělého dr. chlapa na nám. Míru - Praha 2, jmenuje se Tomáš Bednář a je naprosto perfektní. Ale je soukromej a platí se mu 500,- za vyšetření, což by tě mohlo odradit.
Jinak můžu doporučit, popř. pošlu i číslo aby ses mohla optat ;-)

Ahoj, já chodím k MUDr. Hulvertovi, je to na Florenci naproti Masarykovu nádraží. Na nic si nemohu stěžovat, personál velmi příjemný. Lékaři se tam střídají myslím 3, ale všichni jsou moc milí (jsou to 2 lékařky a 1 lékař). Platím si 1000,- na rok, UTZ má přímo v ordinaci a to jak vnitřní tak i přes bříško. Jak říkám tuto ordinaci mohu jen a jen doporučit. http://www.gynporpraha.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka