Deníček uživatele Radka Jindrichova

ahoj holky, koupila jsem si misto prebalovaciho pultu komodu, na kterou mam prebalovaci podlozku.

ahoj, postup máme stejný, zatím teda ještě nemám udělanou horní desku na kterou přijde podložka, ale budu mít "sprostě" přilepený, nebo na háček přidělaný košíček z Ikea http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90081290 protože koupat na přebalováku nebudeme (naštěstí máme dost místa v koupelně) tak nepotřebuju omyvatelný.. ikdyž tenhle půjde určitě v případě potřeby vyprat :) ...zkus se třeba podívat po kapsářích, myslím, že nějaký na míru na bok komody by se ti mohl hodit místo pevného kaslíku..

In reply to by Markule

jj diky za tip, tento kosicek vypada moc fajn. Mam totiz bilou komodu, tak se mi k tomu bude pekne hodit! Koupat budu taky v koupelne, takze spise na ty masticky a tak... Jinak co se tyce te horni desky a pak podlozky, tak ja si koupila podlozku primo s tvrdym dnem, jakoze ze uz tam ta deska je a budu to mit taky prilepene :o) a pasuje mi to na tu komodu, jako by to k tomu patrilo... Radka

Ahoj holky, jsem ve 22. tydnu, beruska se mele o sto sest, ale dneska jsem mela na kalhotkach malinko krve. Takova ta tmavsi.

Ahoj, nemáš náhodou problém se stolicí? Já na kalhotkách taky našla krev (strašně jsem se lekla) a poté zjistila, že mám hemeroidy a že krev je úplně z jiného otvoru :). Jestli ne, utíkala bych k doktorovi, jen pro klid duše.

In reply to by bublinaa

tak to myslim nemam bo o tom nevim.. ale bylo to jen jako hodne malo.. a ted uz zase nic, tak nechci zbytecne plasit.. ale uz plasim :o/ rikam si, ze kdyby bylo neco v neporadku, tak me bude bolet bricho (to me tedy prubezne jak boli, ale pry je to jak roste..)

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, co si myslite o tom, zda ma byt miminko natoceno ve sportaku proti mamince ci od maminky...??

my koupili kočár, kde se dá přehazovat korba (firkon verano), a budeme přehazovat dle nálady ;) , ale myslím si že je lepší když si s dítětem v kontaktu, rozhodně bude asi líp usínat apod... Teď už se dají celkem v pohodě sehnat kočárky které mají přehazovací rukojeť nebo korbu ;)

jednak ze ty vidis na dite co dela,a hlavne ono vidi tebe.My to teda tak nemeli,mela jsem janecko a tam to taky nejde,ale mala ani ja jsme s tim problem nemeli, :a:

Ja kdyz mela prvni dite tak jsem mela kocar s prehazovaci rukojeti. Kdyz byla malinka tak do te doby nez zacale sedet bylo super, kdyz jsem na ni videla a mohla s ni komunikovat. Pak jsem zacala rukojet prehazovat a ji se libilo, ze vidi i okoli. Ale dle meho nazoru pro mimi tak do 6. mes. aby videlo na matku :-)Pa Al.

Ahoj kočky,

To mi přijde taky jako blbost. Přišlo by mně logické, že si nesmíš třeba tlačit na břicho. Jemné hlazení podle mě nijak výrazně dělohu dráždit nemůže. Upřímně, která z nás to nedělá? :-D

To mi přijde taky jako blbost. Přišlo by mně logické, že si nesmíš třeba tlačit na břicho. Jemné hlazení podle mě nijak výrazně dělohu dráždit nemůže. Upřímně, která z nás to nedělá? :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

By pak riziko předčasných kontrakcí mělo znamenat i orgasmus, kašel, kýchnutí, škytavka, ohnutí břicha-zatnutí, chůze - prostě veškerý normální život těhule - při tom vše se aktivuje děloha daleko více, hlazení je úplně to nejmenší, navíc ten počet vrstev - kůže-špek(hodně špeku někdy)-sval a pak až děloha - tak jen samotné hlazení se k děloze ani nemá moc jak dostat, to by musela být holka vychrtlá a spíš masírovala než hladila. A jestli děloze nemá vadit ani orgasmus se stahy a nemá to zvyšovat riziko potratu, pak hlazení už vůbec ne. To jsem nikde nevyčetla, ani jsme se to neučili, jen mi selský rozum takto velí :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Občas si vzpomenu na Beethowena, otec alkoholik, matka prostitutka, hygiena a životospráva těhotné na nule a jaký génius se z toho zrodil.. - že by právě proto? ;) nebo si nehladila břicho! :D

Měli jsme teď kurz s porodní asistentkou a ta říkala, že hlazením se trochu děloha dráždí a tím dochází k častějšímu tvrdnutí bříška. Taky jsem na ni koukala jako blázen, ale je pravda, že zas tak moc bříško nehladím a skutečně mi zatím netvrdne a to jsem ve 33. týdnu.

ahoj kocky, kamaradka mi doporucila tuto stranku, tak jsem tu. Po roce a pul jsme v 7 tydnu a uz nam krasne bije srdicko :D) je to uzasne!!!!

to Ti doporučila moc dobře...
vítej mezi náma a věřím, že se Ti tady bude líbit!
PS: pozor je to závislost:)
Hezky si užívej těhulkování a hodně zdravíčka přeji!
Jitka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka