Deníček uživatele Räberka2

25.05.2009

Ahoj zeny,

Holkyyyyyyyyyy...Alles Guete zum Geburi....teda vy jste velký, to je úžasné....malá je krásná po mamince:-) jo a jinak moc moc Vám závidím ten Rueblikueche:-)))mnammmmmmmm asi ho budu muset taky udělat zas jednou

Už jsem Tě tu dlouho neviděla. Taky tu moc nechodim jen jak jsem u našich. No krásné fotečky a oslava určo super. Uteklo to co? Mala je šikulka. My máme ted ve čtvrtek rok a v sobotu budem slavit chcem taky na zahradě tak snad bude počasíčko. Dort vypada nadherně a mala spokojeně. Děti si to urcite uzily a vy taky. Kubíka nejvíc baví otvírat a zavirat dvere a vselijake skrinky. Po kolenou lita jak cert a stavi se u nabytku. Zatim nechodi. Má 7 zubu 10kg a 700g. a 80cm. No kus chlapa. Pusinky taky dava takove slintaci s otevrenou pusou. Ukaze jak je veliky a kdyz chce tak i paci paci a paaa. Jsou to zlaticka. Páá Monika a Kubíček

In reply to by Monulka.h

Nazdar Moni,
mas pravdu, jsem tu fakt jen namatkove, vesmes nemivam tolik casu, abych mohla pockat nez se mi to vsechno nacte, tak sem chodim jen fakt malokdy... Ale ted jsem si rikala, ze si ten cas najit musim :-D takova udalost se musi nekam zapsat, ze jo :s:

:k: :k: :k: Kubickovi samozrejme taky strasne moc gratulujeme a prejeme mu s Angelkou strasne moc novych dobrodruzstvi, spoustu hracek a samo sebou i more lasky, nehy, stesti a hlavne zdravi! Krasne to v sobotu oslavte! Budeme na vas myslet, protoze taky jeste budem delat jednu oslavu pro ty, co nemohli minulou nedeli...
Paani, 80caku a skoro 11 kil :qu: to neni spatne! :one:

Mas pravdu - jsou to zlaticka! :h: A jaci dovedou byt raubiri!!! :///: No proste jsou to nase slunicka. :c:

Pusu vam obema Misa s Angelkou :a: :a:

Ty jooo ta ti roste jak z vody :) Normalní detsky mejdlo :qu: Hlavne aby jste prisli na to co ji je a uzdravili se.Hodne stestí :a:

13.01.2009

Angelka dobyla Lennyho kralovstvi a Lenny to vsechno pozoroval z povzdali a vyckaval az bude cisty vzduch, aby se tam mohl sam natahnout...

No to je uplně jasný, Angie čekala na ten novej košík, přece jako dáma nepoleze do starýho :!k: ale že si to v košíčku užila :qu:

13.01.2009

Ahojte zeny!
Uz dlouho jsem vam neposlala zadne fotecky te nasi drndusky, takze to ted dohanim. :!k: Snad se budou libit :///:

vy jste holky fešandy..mamino tobě to fakt sekne..a koukám jak Angie zesvětlaly vlásky:-), nakonec budete mít ještě blondýnu ne??? papa

Ahojdá holky, fotečky jsou moc krásný, sluší vám to oběma moooooc, jen toho taťku trošku pohoňte ať vám nedělá ostudu }:) :!k:

Moc vám to oběma sluší holky :one: malá je krásná vlasatice :girl: to vám fakt závidím, já už se taky těším, až budeme mít víc vlásků a budem dělat culíčky :girl:

12.12.2008

Ahoj holky,
Taxme se konecne dockali! :\x:

Ahojdá holky, fotky jsou super a Angie v povozu vypadá spokojeně no a Leňous taky v tom sněhu, úplně si ho dokážu představit jak v tom řádí :s:

Holky zasekava se mi net, takze se ani nepokousim odpovedet vsem zvlast... Snad to pochopite! :k:
Moc vam dekujem za vase komentare a kdyz teda nechcete, tak vam ten snih neposlem :///:

:qu: :qu: :qu: .Toliko sněhu, to je náádhera... :c: :one: .Nám tu dnes celý den jen padá déšt se sněhem a to je otrava.. ://: .No, ale tam u vás, to je jako v pohádce... :one: .Ten nápad s tou sedačkou, no to taky nemá chybu... :qu: .

12.12.2008

Ahoj holky,
taxe vam musime pochlubit:

Téda vy jste už ale veliký a moc krásný :dance: A tolik vlásečků a tak dlouhé....téda to se za Tebou budou kluci otáčet a mamka s taťkou budou mít jednou co dělat, aby Tě uhlídali :h:

Mišule, mě příjde že je Angie čím dál víc podobná na tebe, nemůžu si pomoct a je fakt nááááádherná kočička jedna :c:

Ježiš, to je krásná holčička...a těch vlásků :h: :h: :h: ....a ty kukadla...no vy můžete být ti nejpyšnější rodiče na světě :girl:
papká hezky, hlavně když chutná a lítá :s:

08.12.2008

Holky, jsem strasne smutna a zklamana :r: Vcera bylo posledni nuggikino. Z neznameho duvodu vsechny kina (respektive baby provoz) tady ve Svajcu zrusili!

Ahojdá, tyhle fotečky jsou fakt krásný a ta tmavá ti moc sluší a Angelka je kočka a koukám že ženicha ani moc nepacifikovala jak na těch fotkách minule :!k:

In reply to by Ditousek

Ahojda holky,
dekujeme za pochvalu! No ja se uz tesim na melirek, ale neni to az tak marna zmena, to mas pravdu :///:
Angelka byla k Mikeovi tentokrat moc hodnoucka, ale Mike ji celkem postaroval... hold je to marne, co se skadliva... :s: :s: :s: prihodim par fotek ;)

tak nejdřív malá je tak nádherná a Míšo,ty vypadáš čím dál líp, máš tmavší vlasy? Tobě ty krátký fakt seknou,má to šmrnc :one: . Jsi už i krásně štíhlá,jako by si ani nerodila,no můžu závidět. Jinak s tím kinem to mě mrzí,nechápu proč každou dobrou věc musí rušit, že by neutáhli provoz??? Je to škoda,kam mají maminky v takovémhle počasí chodit, na procházku to taky pokaždý nejde. Jinak racllete já miluju,dokonce jsem si na to objednala i pánvičku. Myslíš,že jsem jí použila :!k: ,vždycky to jíme u známých sem totiž líná,ale o vánocích to udělám,slibuju :!k: . Jak se jinak máte?Gabča,Filípek,Domčulka

01.12.2008

Ahoj holky,
uz dlouho jsem sem neprihodila nic noveho ze zivota te nasi prdelky. Posledni dobou vubec nic nestiham a kdyz uz nejakou chvilku vysetrim, stavkuje pocitac... :n:

Ahojky :a:
Angelka je moc krásná ;) A těch vlásků - my nemáme skoro žádný :n: Co máte za problémy s kojením? Vždyť Ti roste krásně. :cc): A jak se krásně směje - Kačenka jak vidí foťák, tak nahodí svůj speciální výraz a úsměv nevyfotím, kdybych se zbláznila :///:
Jinak Kačka měla v půl roce 65,5 cm a 6310 g (takže od narození má + 20 cm a + 4 kg). S příkrmy už jsme taky začaly, ale sní k obědu jenom tak 40 g - nechci jí je moc nutit, tak snad si časem zvykne. Zatím musíme po mrkvičce vždycky dokojovat.
Jo a jsi první člověk, co znám, co taky znakuje :one: Zatím Kačce ukazuju znaky pro kočku, psa, kojení a procházku. A vymyslely jsme si spec. znak pro "pojď k mamince". :s: Zatím je samozřejmě ještě neopakuje, ale aspoň je už začala sledovat.
Mějte se moc a moc krásně!!!!

In reply to by Suza

Nazdar Suzi,
neboj - i Kacence vlasky narostou - a jak jsem psala uz i Dalince, urcite budou hezci a hustsi nez to nase dlouhe chmiricko. :!k:
Angelka se kreni temer porad, takze ji neni problem i vyfotit. A kdyz se smat nechce, mame par triku, kdy se zarehta stopro :-D
Kacenka byla na zacatku drobecek, ale vidim, ze to opravdu supracky dohnala!
Nase problemy s kojeni jsou v tom, ze Angelka se uz pomalu ale jiste sama jaxi odstavuje... Mela obdobi, kdy prsicko nechtela ani videt a hned se mi rozplakala a neprestala dokud nedostala flasku. Ted uz sice pres den flasku nedavam tak casto, ale je to opet stale casteji :-( uz nemam silu stale odpumpovavat a pres den si toho mlicka sama moc nevytahne, takze to vypada, ze to brzo ukoncime :-(
Jinak pokud vim, tak znakuje jeste i kytii - ta me k tomu vlastne "navedla". My zatim mame na programu "jeste", "pes", "drndrn=prochazka s kocarkem" "brmbrm=projizdka autem" a to nase "pojd k mamince" kdyz ji chci vzit do naruce, vypada asi takhle: slabounce dvakrat zatleskam a pak necham chvili ruce rozevrene smerem k ni, aby vedela, ze pujde do "vysky" :-D A jak to delas ty?
Pohlazeni Kacence
:a:

In reply to by Räberka

Ahoj Räberko,
já používám natažené ruce a otevírám a zavírám pěsti směrem k sobě - myslím, že je to hoooodně podobné znaku pro chci (takže pro něj budu muset nejspíš vymyslet něco jiného:-)).
S tím kojením je mi to líto - třeba se to ještě srovná. Pomohla vám ta poradkyně, jak jsi psala? My máme spíš opačný problém - Kačka nechce nic jiného než prsíčko. Ze začátku sice příkrmy papkala, ale nejspíš ji to už přestalo bavit (14 dní furt ta samá hra na jídlo...), takže už radši ani neotvírá pusinku...
Mějte se krásně, my jdeme spinkat :a:

In reply to by Suza

Ahoj Suzi,
to mas pravdu - je to podobne znaku pro "chci" - ale to neva, myslim, ze to mala Kacenka pochopi :-D
Ja bych dala cokoliv za to, kdyby si mala to prsicko zase oblibila, ale to se uz zrejme nestane. Jedno pozitivum to ma - uz vim, ceho se mame pri tom pristim mimiskovi vyvarovat :s: :s:
Jinak ta poradkyne tady sice minule utery byla, ale nic moc mi neporadila. Rikala ze Angelka vypada bezvadne, hraje si a smeje se na vsechny strany, takze by nic neresila a nechala vecem volny prubeh. Dala mi par tipu, cemu se v prikrmech vyhnout kvuli alergiim a pak odesla. Ani mi ji nezvazila, protoze vahu nemela s sebou. Za tyden v p ondeli jdem zase do poradny, taxem zvedava, co na nas rekne hebamme tam. Nazory jsou od cloveka k cloveku ruzne.
Na telefonu mi v centrale pro kojeni rekli, ze delam maximum a ze to bude dobry, at vydrzim tyden, jenze to nepomohlo a Angie je na flasku pomalu ale jiste opet dost fixovana. Rikala jsem si, ze bych tady nekde zkusila sehnat takovy ten hrnicek se zobackem, co jsem mela ja jako decko na piti cajicku - ale marne. tady jsou pro deti jen flasky podobne tem, ktere se normalne bravaji treba na kolo - vis jakou myslim? Asi si ji budeme muset prat na vanoce a doufat, ze ten cesky jezisek pochopi, co po nem chcem :///:
Angie nastesti mrkvicku papa stale docela rada, jen ty zemaky ji stale moc nelezou, takze vyzkousime nejakou jinou zeleninku - brokolici, fenykl nebo dyni... Uvidime :-D
Tak papa a trpelivost pri papani i znakovani... To prijde :one:

Teda vy rostete jako z vody(nebo spíš z mrkve?) :s: Ta jí evidentně šmakuje.Angelka je krásná a ty vlásky krapet závidíme,no snad nám taky brzo nejaký narostou.Tak se holky mějte prima :a:

06.11.2008

Ahoj holky,
jaxe mate pri ctvrtku?

In reply to by daniela_p

No to jo... Jsem rada, ze mam chvilku klid. Ale uvidime, jak dlouho jim to vydrzi :///:
To znam, kdyz mam Angie na kline u stolu, tak je vsechno v jejim dosahu v ohrozeni zivota a ja nic nenapisu, protoze ji jednou rukou jen horko tezko uhlidam v klidu. :\x:
jsou to nasi ciperkove :!k:

31.10.2008

Tak tady jsou ty zminovane fotecky...

teda, kde to bydlíte, že už máte sníh? já jsem z Moravy, tady svítí sluníčko a je teplo :a: jinak Angelka je nádherná, podařila se vám :qu: peťula

Krásné fotečky.... :one: :one: :one: .Já už se těším na sníh, sice jsem zvědavá jak se budu brodit s kočárem, ale mám ho dost bytelnej a velký kola, tak snad to půjde... ;) .Malinká, je roztomilá... :c: , jak tam vykukuje... :) .

29.10.2008

Tak a je to tu :w: Holky tak tohle ja vidim, kdyz ted vykouknu z okna nasi pracovny... :00: :00: :00: Fakt nestiham! :n: :n: A to jeste ani nebylo Martina!

Fuj Tauefel...bleeeeee...a to tam snezi jednou za uherak...spis snezi casteji v CR nez tam...tak holky opatrne a hlavne nam to sem neposilejte..ale v Zuerychu vcera nebylo nic :n: ..papa

Věroušek

Ju muj bracha se svagrovou jsou taky ve svejcu ale nerikal, ze by jim tam snezilo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka