Deníček uživatele R-R

23.10.2013

Ahojky, přidávám se svou troškou do mlýna :) Rosteme jako z vody..Anetka měří 62,5cm a váží 5,48kg. Asi bude hubenďour po mě :///: Už se pyšníme prvním zoubkem, který se nám v úterý prořízl. Vše proběhlo tak nějak v poklidu, za což jsem ráda. Je to malé zlatíčko. Pěkně pase, krásně drží hlavu, hlas má pořádněj, když vejská tak je slyšet všude :00: Pořád se zvedá, nejraději by si už sedla.

Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3
Takhle rosteme... <3

moc krásný fotky :one: , to je k neuvěření, jak se ty miminka nechají naaranžovat tak, jak dospěláci potřebujou :///: - fotky jsou úžasný!
Sluší vám to a bráškové s růžovkou jsou super :h: :one:

Nejhezci fotky co jsem za posledni dobu videla :one: mala vypada jako andel :#~: vkusne a jemne,i ty jsi kocka maminka :a:

Tak to moc ráda slyším :-) protože Adámek je extrémní nedonošenec a měří 63cm a váží 5300g a doktortka i včera na rizikovce říkala že málo přibírá :-(

In reply to by misa.patrik

My jsme kvůli váze měli na týden půjčenou váhu, aby jsme zjistili kolik vypije. Dá v rozmezí 90 - 130, to je prý na holku dobrý, tak kojíme dál. Znám tu v okolí dvojčátka holčičky, taky se narodili moc brzy a byly maličké a jsou drobínci do dneška a je jim přes rok. Adámek to časem všechno dožene :one:

04.07.2013

Ahojky, posílám fotečku mých zlatíček :h: Anetka je stále hodňoučké miminko a kluci jsou její velcí bodyguardi. Strašně rychle to letí..dnes je Anet 17 dní a roste jako z vody :a:

Moje sluníčka <3
Moje sluníčka <3
25.06.2013

Ahoj, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho vašim miminkům odpadl pupík se svorkou...U kluků nám pupík odřízli než jsme šli z porodnice a teď nám ho nechali, že prý upadne sám.

Ahoj, jsem ještě v porodnici a malému ten pahýlek uřízli 3den. Mám to čistit lihem, ale popravdě už ani němi třeba, nemá ani stroupek. Jak ke vidět, tak jiný kraj, jiný mrav. Tady zase dávají prckům dudlíka a to někde je přímo zakazují:)

ty jo bud ráda za svorku :D víš jak mě trápilo když u nás v porodnici to dělají tak že prostě ten pupek vykroutí a vyrvou??? je to hnus..ještě jak ted na to vzpomenu tak mám z toho husinu :00:

Nám ten pupík asi druhý den odstřihly (jakmile uschnul), ale to dělaly všem nikdo s tou svorečkou neodcházel, a pak jsem jen vytírala lihem ten kousek co tam zbyl na pupíčku pak sám do čtrnácti dnů odpadl..

21.06.2013

Ahoj, než se dostanu k popisu porodu, popíšu co dělo předem... :€s€:

Porod Anetky
Porod Anetky
Porod Anetky

Krásný porod, pěkně popsané. Ať vám Anetka dělá jen samou radost, překypuje zdravím a kluci ať jsou pro ni ti nejlepší bráchové na celém světě:), ktěrí ji budou chránit a mamince pomáhat:)

Jsi krásně hubená po třech dětech a fakt vypadáš, jako by sis tam lehla na dovolené na pláži, i ten úsměv, žádné vyčerpání a tak...přeju všem takové porody a ANETKA je nádherná. Určitě po tobě :) hodně štěstí do života Anetce přeju :). :a: :a: :a:

19.06.2013

Takhle jsem splaskla :///: do krásy :h: :h: :h:

Anetka
13.06.2013

Ahoj holky, přikládám pár foteček sebe a svého pupku :) Poslední těhulkování a první fotografování v ateliéru.

Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne
Těhu fotografie z 38.týdne

Opravdu nádherné fotky, fakt super :one: . Asi jedny z nejhezčích, co jsem dosud viděla.
Moc Ti to sluší, máš krásnou památku :a:

kačenka1711

jezis to je nadherny uchvatny. nej jsou ty prvni a pak ta hambata. vse fakt povedne :one: jen bile na bilem pozadi spatne vidim. pohlad :€O:

Krásné fotky, krásné bříško, moc sluší :) Taky se chystám v brzké době nafotit bříško do ateliéru :dance: :€s€:

04.06.2013

Ahoj holky, ráda bych se zaptala, jestli tu je někdo, kdo nedávno rodil v Klaudiánce.

Uvidíme..já tam rodila 2007 a 2009 a dostala jsem balík vložek pro sebe, na mimino veškerou výbavu (i když jsem oblečení měla své), takže teď mě to trošku rozhodilo, ale nebudu si dělat starosti. Holt co nebude, to dodá manžel při návštěvě :one: Děkuji :k:

Tak já tam teda rodila už v roce 2008 a 2011 a zavinovačky jsme tam dostaly i oblečení na mimčo. Plíny možná první den a vložky myslím taky. Ale jak je to teď netuším. A na doktory si teda taky stěžovat nemůžu.

Pane jo, to jsou mi změny. Já tam rodila v roce 2011, a tento základ jsem dostala. Ale stejně jsem používala vše své. Je pravda, ale že až druhý den. Divné, divné... že by šetřili?

03.06.2013

Tak nám začal 38.týden a já si říkám, že to není možný, že to strašně rychle uteklo..Dnes jsem byla v poradně (37+2) monitor výstavní na 1* a doktor mě mile překvapil.

ahojky
Přesně jak píšeš.Mě se těhu taky líbí,klidně bych byla těhule ještě rok,ale teď ke konci už mě fakt všechno bolí.Nejraději bych byla rok v 8.měsíci.Ten byl nejlepší ;) :s: Ty se máš,že ti dr.slíbyl,že to bude dřív.Taky by se mi to líbylo.Třeba se zadaří.Sice sem už otevřená na 4cm,ale jinak se nic moc neděje.Zítra jdu na kontrolu a na pásy.Tak třeba..... :h:

13.05.2013

Ahoj holky, tak už jsme si přivezli koráb pro Anetku :h: Je parádní. Jsem z něj nadšená. :€s€:

Kočárek

Moc hezký :one: :one: :one: tak ať se v něm Anetce dobře spinká a Tobě dobře drandí :one: :one: :one: :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka