Deníček uživatele pusi24

10.01.2014

Ahoj maminky, určitě to už tady bylo hodněkrát, ale nečtu všechny příspěvky. Náš Davídek má 10 měsíců a teď mu byl potvrzen atopický ekzém. Chci se zeptat maminek, které mají dítko se stejným problémem. Jak s tím bojujete? Čím mažete dítko? V čem ho koupete? Na jaké potraviny si dávat pozor? Dáváte dítku nějaké homeopatika?

Ahoj Miši,
my mažeme Excipialem, koupeme v Linole a používáme i Biodermu nebo Eucerin.
Dávám pozor na citrusy - ty s mírou. :a:

Ahoj, moje dvouletá dcerka ho má taky a já jako dítě totéž, zmizel mi až s pubertou a po porodu dcerky ho mám zas na rukou...Každému pomůže něco jiného, ale u mé malé pomohlo koupat v koupelích pro citlivou pokožku bez parfémů a mažu jí obyč Niveou v tom plechovym kalíšku a můžu říct, dobrý...Jinak já na ruce dostala kortikoidy, ale ty si teď v těhotenství mazat nemůžu, takže taky Nivea...chce to furt promazávat no...určitě vynechat chlórované bazény atd...

holky opravdu jste nezkoušely něco jiného než ty kortikoidy a samou chemii? já mám syna ma 5let také atopáka, nic nám nezabíralo jen kortikoidy... le nakonec má přírodní výrobky, které užívá a už je to více jak rok, co se nemusí hlídat ani v jidle a ekzém vubec nemá. Jestli chcete poradit co a jak a co nám pomohlo, písněte mě zprávičku a nebo na zanulinek.k@seznam.cz, aby uveřejnění třeba nevadilo adminovi, neb se mě už několikrát stalo, že když jsem poradila on to vymzal.

Ahojky mylý měl atopický exém asi od 3 měsíců,měl to na pusince a měl to hodně škaredé,on měl ten mokvavý...nepomáhaly ani mastičky od kožního...tak jsme se dozvěděli o janssen cosmetics-essential a jsem za to moc ráda,neskutečně nám to pomohlo,jsou to jen přírodní oleje,je to sice drahá kosmetika,ale nám zabrala neuvěřitelně,po roce malému zmizel atopák teď bude mít dva roky a sem tam se mu objeví vyrážka,ale jen lehce,jak namažem do druhého dne zmizí,takže já můžu jen doporučovat,a já ji taky používám na své exemy a to mi zabírali jen krémy s kortikoidama..

ahoj malý má ae od 3 měsíců...vyzkoušeli jsme hooodně mastiček a nakonec nám pomáhá konopná kosmetika a ještě si dělám z konopného oleje mazání a to je vubec nejlepší...jinak koupu ruzně, porád zkoušíme nové a nové věci, ted zrovna v oleji od karla hádka jindy v balmandol oleji, nebo v ovsi nebo slézu...strídáme to...kdyz má ae v dobrém stavu tak mazu biodermou, kdyz ji má v akutním stavu tak jedině tím konopím a na hodně akutní místa krém blue cap...musíte holt zkoušet a zkoušet co vám sedne nez narazíte na to co bude pro vás dobré protoze na kazdého to učinkuje ty ruzné mazání jinak...jinak dodrzuju dietu (občas zhresim) protoze malý má i alergie a kdyz zhresim tak se mu ae právě zhorší...homeopatika taky dáváme ted druhý měsíc a musím ríct ze poslední dny to má velmi krásné tu kuzi tak snad taky trochu pomáhají...

18.10.2013

Ahojky, už jsem tady dlouho nedala fotečky našich dětiček, tak to musím napravit. Linduška už má skoro 3,5 roků a začala v září chodit do školky. Zvykla si poměrně rychle, akorát máme problém, že nám tam vůbec nechce mluvit, nekomunikuje ani s učitelkou, ani s dětma. Přitom doma je tak ukecaná až mě z ní bolí hlava. Tak proč to tak je? Potřebuje více času?

Fotečky mých milovaných zlatíček
Fotečky mých milovaných zlatíček
Fotečky mých milovaných zlatíček
Fotečky mých milovaných zlatíček
Fotečky mých milovaných zlatíček

Je to šílené, jak ty děti rychle rostou, ještě si tě živě pamatuju s bříškem, když jsi čekala Davídka. Jinak Pavlínka je doma taky jak utržená z řetězu a ze začátku byla ve školce zaprdnutá, hlavně ráno, když jsem ji tam vedla, ale odpoledne zase nechtěla domů, zvlášť když bylo ještě teplo a byli na hřišti :s: Chodila i do jeslí, tak už měla průpravu, uvidíš, že se to s Linduškou zlepší, jen jí to bude trvat dýl. :a:

Ahoj, to je jak když píšeš o naší Kačce, je hrozně nedůvěřivá. Teď už chodí druhym rokem do školky a začátky byli uplně stejné, nekomunikovala s učitelkami, dětmi. Jen to nejdůležitejší. Nezapojovala se moc do ničeho. Také nevím, proč taková je. Od malička se pohybovala mezi lidmi, dětmi a stejně než si k někomu najde cestu, tak jí to strašně dlouho trvá.Chce to určitě čas a s ničím na ní netlačit. Když k nám někdo přijde na navštěvu, tak čím víc do ní hučím, ať si jde s dětmi hrát, tak jde proti. Musí vždycky sama od sebe.
Dětičky jsou krásný :a:

01.07.2013

Ahojky, hrozně to letí, Davídek už brzy oslaví 4měsíčniny :-) Hezky už pase koníčky, umí se otočit na bok, ale ze zad na bříško se mu to zatím povedlo jen jednou.

Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
Davča bude mít 4 měsíce :-)
11.05.2013

Ahojky, tak už jsme oslavili 2.měsíc života, tak posíláme zase pár foteček. Davča už váží 5700g a měří 57cm a plně kojíme.

Davídek má 9 týdnů :-)
Davídek má 9 týdnů :-)
Davídek má 9 týdnů :-)
Davídek má 9 týdnů :-)

To je nádhera, vypadá to, že Linduška se k němu chová hezky :-) Je to v pohodě? nežárlí? Už myslím na to, jak Pavlinka přijme sourozence - a to jsem teprve včera zjistila, že jsem těhotná :///: no je to sice ještě za dlouho, ale zeptám se, jak zvládáš noci? Linduška spinká v pohodě, nebo jí Davídek budí? Ale je taky fakt, že Palvlínka, než se nám narodí druhé dítě, tak bude zase o třičtvrtě roku starší a může se chovat jinak - no doufám, že líp než teď :s:

In reply to by Michaela

Míšo, není to tak hrozné jak jsem se bála :s: Linduška na něj myslím nežárlí, jen se třeba urazí, když ji řeknu, ať počká, že teď kojím Davídka, nebo když mu dávám třeba čajík a ona ho chce dát, tak se urazí a začne brečet. Ale ona je taková uražlivá od mala, takže to nebude Davídkem. Chce moc pomáhat, tak je to super, mají už fajn věk na to, aby byly super pomocnice :h: V noci vstávám 1-2x na kojení. Většinou Lindušku pláč Davídka nevzbudí, ale když jo, tak jen koukne, nebo řekne Davídek pláče, já s ním odejdu vedle do obýváku a ona spí dál. Tak neboj, je to v pohodě :) Oni se mi spíš vzájemně budí přes den. Linduška už mi po obědě většinou nespí, spíš jen tak 2x do týdne a většinou to ani moc nejde. Buď mi tu brečí Davídek, tak neusne, nebo tu ona vykřikuje a mluví dost nahlas, tak zase on nemůže usnout, tak spíš přes den je tu blázinec :00:

10.05.2013

Ahojky, nemáte účet u mBank a měli byste zájem? Mají teď super akci a je škoda toho nevyužít, můžete získat 500 Kč. Výhodné pro obě strany!

28.03.2013

Tak už je načase, abych popsala i svůj porod :-) Takže 8.3. ve 23h jsme měli s manželem po dlouhé době sex. Věřila jsem tomu, že mi to ten porod vyvolá, stejně jako u Lindušky.

Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)
Náš druhý porod + fotečky Davídka :-)

moc moc gratulujeme k Davídkovi,přejeme do života jen samé štěstí a pohodu,ať Vám dělá jen samou radost.
Zlomenina se určitě brza zahojí a bude vše v pořádku :a:

Ahoj, jsi krásně hubená a to hned po porodu tý jo jak to děláš? Chtěla bych vypadat jako ty a to jsem rok po porodu :) ;) Mrzí mě klíční kost malého, snad to rychle sroste. Porod jsi měla asi bolestivý, ale rychlý a hlavně-má šho za sebou :€s€: :dance: tak moc gratuluju a přeju jen to NEJ

Tak já to vůbec nevěděla, že už se vám malej narodil, je krásnej :c: Přejeme hlavně hodně zdravíčka!
Porod jsi měla ale celkem rychlý, že ses dlouho netrápila.

Mišo to je teda zážitek, já kdybych zjistila že mám zkaženou vodu a řekli by mi, že mě ještě nechají být tak budu hysterčit, že se miminku něco stane }:) Zvládla jsi to skvěle, to zlomení klíční kosti je docela často, když je miminko větší, však je Davídek pořádnej chlapák :one:

28.02.2013

Z dětských kupónků nabízím:

Dětský kartáček Elmex, Oral B
Zubní pasta Elmex, Oral B, Vademecum
Huggies tréninkové plenkové kalhotky
Huggies jednorázové kalhotky
Pampers plenkové kalhotky

25.02.2013

Z dětských kupónků nabízím:

Dětský kartáček Elmex, Oral B
Zubní pasta Elmex, Oral B, Vademecum
Babylove vlhčené ubrousky
Huggies tréninkové plenkové kalhotky
Huggies jednorázové kalhotky

15.02.2013

Ahojky, tak jak se máte březňátka? U mě už to začíná být celkem náročné, semtam se objevují poslíčci, třísla mě bolí denně, procházky už taky moc nedávám, protože mě malý tlačí na spodek. Dr. říká, že porodím do termínu (což doufám,nechtěla bych zase přenášet), mimi už je celkem nízko a má už 3kg, takže ven klidně může.

Začínáme už 38.týden ;-)
Začínáme už 38.týden ;-)

Mazec jak to uteklo.Moc ti to sluší všechno máš jen v bříšku. Za chvilku to budeš mít za sebou.Přeji bezproblémový porod :a: :k:

Čekám už na to každý den :00: V pondělí začínám 40tt.... Je to už náročné jak píšeš...kosti bolíííííí-třísla.....a maličká tlačí....ale drží se mě jako klíště :///: asi je jí tam dobře....v 37tt měla 2,7kg tak jsem zvědavá jak porostla... :a:

Míšo, budu opakovat po holkách - máš krásné bříško, je to prostě fakt :h: Přenášení je na prd, taky jsem přenášela, ale porod byl celkem ok, tak přeju ať porodíš do termínu a druhý porod bude určitě trvat kratší dobu :one:
Jo a máš hezkou novou ikonku :k:

Vidim dobre,ze v 38 uz mas brisko o dost vic dole?:) at to mas vsechno v pohode az do konce,rychly krasny porod a zdrave vesele miminko:)

07.02.2013

Ahoj březňátka, moc vás zdravíme! Jak se máte? My jsme byli toto úterý u Dr. a dozvěděli jsme se, že tentokrát určitě nebudeme přenášet a porodíme do termínu, nebo i dřív, Dr. ale nedokáže odhadnout kdy to bude. Mimi je už prý celkem nízko. Zdá se vám, že mi už kleslo bříško? Jako určitě chci porodit dříve než bude termín, ale ještě potřebuju vydržet min. do příštího čtvrtku.

36.týden
36.týden

Teda Miši, to je super bříško, fakt veliké ve srovnání se štíhloučkým tělíčkem :s: . Moc ti to sluší. A jaképak jméno jste nakonec vybrali? Linduška už se nemůže dočkat, viď? :a:

In reply to by eelfik

Ahoj Miško, jo rodina se mi směje, že jsem pořád štíhlá a mám jen to břicho :///: Ale měla to tak ségra a mám to i já no ;) Budeme mít Davídka :h: Linduška se už těší, pořád říká: "maminko, běž rodit" :s:

Jůů, moc hezký bříško a koukám jak veliký, já neměla takové ani u porodu :-) Držím palečky, at je vše v pořádku a porod v pohodě a v termínu :-)

Míši moc hezký bříško ,nezdá se mě že by kleslo ,ale hodně ti ted vyskočilo od posledně co jsi posílala fotky,to jsi neměla skoro žádný ;) ,já jdu zítra na kontrolu tak jsem taky zvědavá kolik prcek váží,jestli teda bude dělat ultrazvuk :? měli by ho stejně dělat pokaždé ať hezky vidíme jak mimi roste :-)Kubíček už se taky nemůže dočkat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka