Deníček uživatele Portrétistka

to jsou ty moje dvě lásky..

Olí bude mít 2é.října už 2 měsíce, to je fofr...

Broučci moji..
Broučci moji..
Broučci moji..

Tééééééda to je fofr fakt :00: :00: :00: Ale dětičky máš krásné Kačenko :one: Malý jak se panečku dívá na ségru :h: :h: :h:

Ahojky, tak se hlásíme, jak jsme na tom.

Dnes jsme byli u dr. na měření a vážení. Doktor se dost zhrozil, když od sestry slyšel naši váhu po 14 dnech + 1kilo :-D
Také máme o 3cm víc na výšku, no tak se zdá, že ublinkávání mého mlíčka je nepodstatné, když takhle přibývá :-)

Jak se máme 3 týdny po porodu..

no my to máme podobný....náš štěšpánek začne v 11 a taky hrozný šponování, kroucení, šílený řev a nakonec po několika hodinách stačí ho přiložit na pár vteřin k prsu a spí :s: už aby se ty večery srovnali, je to docela náročný, dneska jsme byli vzhůru od dvou od rána a teprv na 7 se mi podařilo ho uspat, dokonce jsem musela skoro dvě hodiny v kuse mu nechat cucat prso, aby byl trochu klidnější :00:
Ale přes den to je zlatíčko, to celý den spí a jenom po třech hodinách se budí na kojení :s: škoda, že nejsem schopná přes den si lehnout a trochu se prospat :n:

In reply to by monika09

na ty prdíky zkuste masírovat bříško a už v porodnici mi radili, častěji přikládat, sáním se jim bříško uvolní a když jsem viděla, že na něj jdou prdíky, tak jsem ho nikdy nenechala kroutit- vytáhla jsem rektální trubičku, upustila a během minutky byl klid...přořvanou noc jsme nezažili nikdy.
Jinak masírovali jsme pupíkem a masáž bříška byl náš každodenní rituál po koupání. Tak ať ty vaše prďolky ty prdíky moc dlouho nezlobí

tohle je naše zlatíčko, 54cm, váha 4,4kg

Oliver *20.8.2013*

Pááni to je ale macek :one: Musím tedy říct,že na fotce vůbec nevypadá.Je kouzelnej a moc gratuluju :k: :k: :k:

Moc gratuluji :h: je opravdu nádherný. A má překrásné jméno :one: Pro celou rodinu přeji jen samé zdraví a radost :h:

Moc gratuluju, je nádhernej :h: a zároveň tě obdivuju, protože mě dal zabrat o více jak kilo lehčí drobek :00:

Velká gratulace, krásnej chlapeček :one: A ty už jsi se tedy konečně dočkala, tak teď budeš držet taky jen dvouhodinovky mezi kojením :dance: Ať je to hodnej chlapíček! PS: kolik je vaší první princezně?

Přesto, že mě doktor i doktorka upozorňovali na předčasný porod, že určitě nebude až v termínu, tak mám termín prakticky za dveřmi (25.)

mám taky termín 25. , cs4...a neděje se vůbec nic :r: ale aspon mě uklidnuje fakt že mná prcek zatím jen 2700g, tak snad i když budu přenášet, tak z něj žádnej obřík nebude, to by u mě znamenalo císaře :00:

Teda Kacenko to jsou fajn zpravy. Zavidim! U mne stale nic a na kontrolu opet v pondeli a to jsem dr.rekla ze uz chci priste Hamiltona a ona ze pokud se budu otvirat tak klidne ale pokud budu nepripravena tak bohuzel. Ja budu rodit urcite posledni z vas a uz zacinam byt z toho smutna! Chjosnad se priroda umoudri a porod prijde sam a alespon v terminu.
Jinak Oliverek uz je teda kuschlapa. Bojim se ze ta nase bude taky velika za posledni dobu jsem pribtala 2kg a to jsem si drzela vahu 2mes.stejnou.
Budu na tebe myslet a tesit se na dalsi info:-) Pohlad Oliverka a drzte se papa

Teda Kacenko to jsou fajn zpravy. Zavidim! U mne stale nic a na kontrolu opet v pondeli a to jsem dr.rekla ze uz chci priste Hamiltona a ona ze pokud se budu otvirat tak klidne ale pokud budu nepripravena tak bohuzel. Ja budu rodit urcite posledni z vas a uz zacinam byt z toho smutna! Chjosnad se priroda umoudri a porod prijde sam a alespon v terminu.
Jinak Oliverek uz je teda kuschlapa. Bojim se ze ta nase bude taky velika za posledni dobu jsem pribtala 2kg a to jsem si drzela vahu 2mes.stejnou.
Budu na tebe myslet a tesit se na dalsi info:-) Pohlad Oliverka a drzte se papa

Ahoj holky, prosím držte mi pěstičky, ať se mi ten můj Oliverek dnes konečně narodí :-)

držte mi dneska prosím palečky a pěstičky,

Přeju krásné narozeniny a držím palečky..jinak žasnu, Ty máš jen bříško jináč si nic moc nenabrala, viď??to závidím:-)

Preji vse nejlepsi a drzim palce, at se to dnes povede, byl by to ten nejhezci darek :-).
Mimovhodem dnes slavi i muj muz narozky :-D :///:

Ahoj maminky,
tak dnešní pásy malej nějak prospal - ostuda malinká :s:

Ahoj Kačenko,
to jsou super zprávy! :one: Pokud opravdu přenášet nebudeš tak ti závidím,ale ono se to asi opravdu určit nedá,příroda je nvyspitatelná a mocná :k:
Já včera na prst otevřená a cs 2,5 jinak monitor v pořádku.
Jak se to blíží tak už jsem strašně nedočkavá.A to jsem si myslela o sobě ,že mně to po druhé nerozhází a budu v klidu a trpělivě čekat....no tak pěkný prdlajs,jsem víc ndočkaá než při prvním těhu :s:
Dnes jsem si už po druhé připravila postýlku,předtím do žluta a ted do růžova :s: namontovala kolotoč,vytáhla přebalovací podložku,skřín s oblečkama už jsem snad 3x přerovnala........... :00: :00: :00:
No musíme ještě vydržet :€O: :h:

CS 8 to je uz skoro na porod, ne? :€s€:
...vaha 3.40 pred tydnem by zastrasilo asi kazdou z nas, ale snad ted uz tolik pribyvat nebude :dance:

Tak to už závidím že se ti to blíží a malý už je pořádný chlap .Přeji brzký a rychlý porod ,držím pěsti . :a:

Asi to vyzní divně, ale mě už poslední dobou překáží bříško skoro ve všem :-D

To jsme na tom obdobně :-).. Mně dělá problém už sebemenší předklon, nebo si jen obléct kalhoty, umýt hlavu v předklonu, nejvíc se bojím, kdy si spálím bříško při žehlení, nebo vaření :-) je to sranda, pořád volám na přítele, ať mi přijde zavázat tkaničky u bot :-).. taky se někdy až leknu, jestli se chudáčkovi malýmu něco nestalo.. už aby jsme je měly v náruči, že?... :-) :h:

je fakt, že někdy o něco škrtnu, třeba o dveře nebo při vaření musim dávat pozor, ale jinak pohoda, nijak ho neřešim.

Ahoj maminky, tak mě napadlo, že se zeptám, jak jste na tom která např. s holením?

Ahojky,já se holím pravidelně,jsem ted 33 týdnů a pořádně si tam dolů nedosáhnu,ale holit se snažím ,když to pak zkontroluju někdy zrcátkem tak to je docela vtipný,ale tak snažím se jak se dá :) Včera jsem byla na odběrech před porodem a doktor mi hlavičku nahmatal,že mám mímo už úplně dole,takže sis ji asi nahmatat mohla...

Tak jsem to včera teda zase zkusila, když jsem to tu četla. No, tak nějak jsem to provedla, ale to je za dva dny zase strniště. Nedovedu si představit, kdyby mě udělali nástřih tím strništěm, tak by pak to zarůstalo a to by byl problém. Snad mě nenastříhnou...i když pochybuju.

In reply to by valkíra

já to mám taky za dva dny zas hned delší, ale prostě se holím často, abych byla pořád nachystaná, sice je pěkná spotřeba žiletek, ale pro ten pocit...

s tím nástřihem nevím nevím, záleží asi jak kde, ale většinou nastřihnou každou a myslím, že je lepší i zbytečný nástřih než se natrhnout - to je prý dost bolestivé a nechce se to hojit jako klasický střih.

Já ikdyž budu rodit podruhé mám pocit, že ji mám stále nějakou malou, když si uvědomím jak je ta hlavička velká, tak při masírování hráze třeba zkusím trochu natáhnout a hned to bolí jak blázen, takže už teď se klepu strachy.

No nic ven to dítko prostě musí a pak bude zas krásně na světě :-)

In reply to by Portrétistka

Já se na to tentokrát dost vyprdla. U prvního jsem louhovala lněný semínka, maliník, masírovalá hráz a kupovala drahý ElastiQ na strie. Strie se mi sice neudělaly, ale v rodině se neudělaly žádné ženské. Zato porod byl děs a nástřih a jizva mě s manželem ovlivnil na dalších 9 měsíců, málem došlo i na plastiku. Takže tentokrát nedělám nic, leda teď jak přenáším tak od 40tt piju maliník - a stejně přenáším dál. Nemasíruju, nelouhuju, a když na mě asi v 37tt jukla první strie, tak jsem koupila půl kila tělovýho krému za 80,- a mažu, a dělají se dál, no co, nejsem nejmladší :-) a zatím mě to netrápí, prostě mě to tolik nebere. Spíš mi vadí, že se mi v zahrádce neurodily jahody ani maliny :-)) :-))

In reply to by valkíra

Taky mi to ted u druhého těhu přijde že na to víc prdím.
U prvního manžel každý večer mazal bříško a prsa,ani jedna strie.A teď? Sice mám koupený olejíček,ale strie se mi nedělají tak mažu tak jak si vzpomenu třeba i jednou za 14 dní :00: :00:
Lněné semínko taky nemám,tady jsem ho hold nesehnala.Maliník jsem měla asi 3x :00:.
Předtím jsem užívala vše pravidelně a porod byl stejně das is hrůza.Tak to teď nějak nehrotím.Snad to nebude ještě orší teda :?
Ty jahody a maliny naprosto chápu. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka