Deníček uživatele Popelka

08.01.2009

My jsme byli dneska také na 3-měsíční prohlídce. Daníček nedostal hexu, protože ještě nemá úplně zahojené ramínko. Jsme na Sunaru 1 a na noc dáváme Nutrilon AR1, aby neblinkal.

Ahojky popelko, tebe jsem uz nevidela... No, snad od porodu :s: :///: :s: Jsem moc rada, ze se vam dobre dari. Jen tak dal :qu: :qu: :qu:

Ahojky popelko, tebe jsem uz nevidela... No, snad od porodu :s: :///: :s: Jsem moc rada, ze se vam dobre dari. Jen tak dal :qu: :qu: :qu:

In reply to by Ajik81

Ahoj Ajíku, to víš, je celkem dost práce a abych byla upřímná, tak ani ne tolik s Daníčkem, jako se starší Kristýnou, ta je divoká až hrůůůza. Tady jsem dlouho nebyla, protože to zabírá moc času, než se něco načte a tak... Napsala jsi mi moc hezký komentář mému porodu, chci Ti poděkovat, protože jsem neměla ještě možnost. Díky :h: Taky se opatrujte, papapapa:-) Popelka

10.11.2008

Kdo by se chtěl podívat na moji lásku Daníčka, jak roste (od porodnice - aktuální) a zbytek rodiny, nechť klikne na tento odkaz.
http://picasaweb.google.cz/bistcz/

Ahojky Popelko, téééda, ty máš krásného Daníčka :h: :cc): My čekáme taky Daníčka (TP mám příští úterý), a taky mu tak říkáme - Daníček, Daník ;) Tak přeju hodně zdravíčka a štěstíčka :k: :a:

Daníček je fešák a tobě to v tý porodnici taky moc slušelo, ale i potom samozřejmě. Pěkně nám ty mimísci rostou co? Koukám, jak je Daník velký...Honzik taky roste jako z vody :)

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy, jojo, rostou nám před očima, já už ani nijak nesleduju, co je vlastně za den, protože to letí tak rychle... Děkuju Ti za komplimenty, fotky z porodnice jsou přímo focené v den D, tedy v den porodu, jsme tam taky pěkně zmuchlaní, oba dva. Co Honzík, je hodnej? Vůbec to tady nějak nesleduju, tak nevím nic.... PaPopelka

30.10.2008

Ahojky, holky, jaké dáváte vašim miminkům mlíčka a jaké s nima máte zkušenosti? Přestávám kojit...

Tak my jsme taky od 5 týdnů na Nutrilonu. Nejdřív jsme dávali ten normální, ale měli jsme velký problémy s kakáním, tak jsme začali dávat Nutrilon Comfort, který obsahuje probiotika a je pro miminka, která přecházejí z MM na umělotinu šetrnější. No a už jsme u něj zůstali. Je sice dražší, ale pomohl nám.
Jinak s tím čajíkem, mně doktorka říkala, že mu ho mám dávat jen když jsou hodně velký vedra (Adámek se narodil v červenci, když byly zrovna ty třicítky), jinak by mu prej pitný režim měly pokrýt ty dávky Nutrilonu. Takže teď čaj nedávám a nemám pocit, že by měl žízeň a čůrá mi normálně.
No a potničky jsme taky měli a nic jsem na ně nedávala a po pár dnech zmizely samy. Bylo to z toho, jak byl chudák v těch vedrech zapařenej a teď jak je chladněji a je už větší, tak žádný nemá.

a nám na to kakání pomohl nutrilon comford...ale ty cena :00: ted už 3dny dáváme bebu premium a jde mu to taky ale nám už je 3měsíce,ale na ten začátek je ten comford dobrej pokud má opravdu problémy..je to s mírně projímavými účinky je to přímo na ty mimi s citlyvými bříšky:.-)jerabina

tak já malou přikrmuju nutrilonem už od porodnice, měla jsem málo mlíčka a dávám jí ho doteď a to je jí 9 měsíců, dávám ten Nutrilon obyčejný a miminka co jsou na umělém by měly pít čajík, jak píšeš, tak ho dáváš :one:

21.10.2008

Ahoj holky, tak jsem si našla chvilku v každodenním shonu, převráceném, totálně vzhůru nohama.. :00:

Popelko,moc gratuluji,moc hezky popsáno,zase se mi uplně vybavi ten muj porod!
Hodně sil a štěstíčkas Daníčkema taky hodně zdraví!

Popelko moc ti gratuluju k danikovi.kdyz si byla jeste ehotna tak jsem ti psala co te ceka po hospitalizaci a ze mam taky strasny strach.ted uz to mame obe dve zasebou a mimiskymame doma.jinak sem ti chtela jen rict,ze sme oba ty porody mali asi stejny .prvni porod sem mela ve 20 letech a byl vyvolavany a za 8 hodiny byl maly na svete a ted ten druhy v mych 23 letech byl taky vyvolavany a trval 4 hodiny ,ale stal tedy za to.u prvniho sem mela taky epidural ,ale maleho bylo horsi vytlacit a ted u druheho se to rozjelo tak rychle ,ze po kontrole primare ze mi ten epidural daji abych vubec vydrzela do konce.ale nez mi stacili vzit podruhe krev -jelikoz se jim ta prvni v laborce srazila a tim se to protahlo tak jak mi ten epidual nakonec stihli pichnout tak nez zacal poradne pusobit tak ja uz zacala rodit .prislo to najednou z niceho nic.PA se zeptala manzela jestli si da kafe on ze jo a ona uz neodesla .nestihla ani dobehnout detska sestra a malej byl uz venku z vahou 3,90kg a 53 cm :))) takze ja sem ted maminka dvou krasnejch kluku :))))
jinak myslim ,ze tu ulevu ti nemusim ani popisovat,ktera se dostavila ,protoze ja ten den pred porodem taky celej prorvala v te nemocnici a tu noc na ten den porodu sem oka nezamourila .sem moc rada ,ze to mam zasebou ,ale ta holcicka by taky nebyla spatna :)))))

Ahoj Popelko, mooooooooooc gratuluju k Danickovi :h: :h: :h: Musim se priznat, ze jsem to obrecela jsem totiz 40+4tt a zitra nastupuju do Motola a musim se priznat, ze se na jednu stranu strasne tesim, ale na druhou se strasne bojim, jestli a jak to zvladnu.
Takze jeste jednou gtratulaci a at Vam krásne roste :cc):

01.10.2008

Ahoj maminky, těhulky a vůbec všechny, které rozkliknete tento příspěvek!

Ahoj, včera jsem se tady i ptala jestli o tobě někdo něco neví... Doufám, že teď už to frčí tak jak má... Siaaara

Popelko, myslíme na tebe :) A Daneček se bude těšit na jmenovce :ww: :a: Hodně štěstíčka, všechno dobře dopadne :k:

26.09.2008

Ahoj holky,

ahojda holky,já mám od 4 od rána kontrakce a teď už po 6 minutách,tak se půjdem podívat do porodnice.Doufám,že si mě tam nechají a nepošlou mě domů :? Tak mi držte pěstičky,aby to bylo když tak rychlí a pokud možno bez bolesti :P :P :P :P

In reply to by natalliev

To by bylo bezva, kéž bys měla pravdu, Natálko. Dneska půjdu na procházku. Uvidíme, mám druhý termín, snad se něco pohne a budu mít chlapečka brzo u sebe, skoro všechny holky už to mají za sebou, je to moc dlouhý. . . Měj se moc hezky, Pá :k: Popelka

Ahoj Popelko
Sem na tom podobne, dneska 39+6.. Dneska CTG v poradku a jinak nic... rozhodne me to cekani uz pekne nebavi ;) a ty vecny otazky celyho pribuzenstva, kdy to uz prijde... otrava.. Pristi CTG v utery...
Drzim palecky at vsechno dobre probiha!!!
Papa M.

08.09.2008

Ahoj holky, poslední dva dny mi bylo špatně - pocit na zvracení, i v noci.

mám stejný problém, pocit na zvracení už pár dnů a dnes ráno už to nebyl jen pocit :(. bolí podbříšek, ale ne nějak silně. to spíš bolí záda, to je dost nepříjemný. taky se mi chvílema pěkně motá hlava. co si myslíte? včera jsem byla u doktorky a ta říkala, že už se to pěkně přichystává a že jsem měla jednu kontrakci když mi natáčeli ozvy. tu jsem ale vůbec necítila. teď se chystám do sprchy, tak uvidim jestli se to zlepší.

Já jsem ve 37tt a teď mi 2dny bylo taky na zvracení a podbříšek mě bolí jako při silný ms snad opřád taky asi 2dny.Ale u mě to asi budouposlíčci.Zítra jdu k dr.tak uvidíme.Držím ti palce ať to máš rychle za sebou

Holky, tedka jsem vylezla z další sprchy, tak počkám, co se bude dít...
Jste hodný, že jste mě v tom nenechaly samotnou, děkuju :k:
Jsem z toho zmatená a taky už docela unavená, za celej den už je toho nějak moc, snad už se to nějak vyhrotí, tam a nebo zpátky, obojí bude vlastně dobře... Popelka

To by mohlo už být ono, nebo jen silní poslíčci, každopádně si hlídej intervaly,kdyby se začaly zkracovat.

ahojky. muzou to byt poslicci .. tak si to holka poadne hlidej jestli to bude pravidelne nebo to bude trvat fakt dlouho tak jed.. drzim palce :)

23.08.2008

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o trochu netradiční zamyšlení, jakou radu byste mi - vy zkušené maminky, které jste už rodily, daly... ?

Ahoooj...tak ja mela porod rychly, ale ke konci dost intenzivni a to jsem si rikala v duchu, ze kazda kontrakce me priblizuje k tomu sladkymu konci...nemyslela jsem na to kolik jich jeste prijde a jak dlouho tam budu trpet, ale soustredila jsem se na kazdickou jedinou kontrakci a rikala si ze uz jsem bliz a bliz k tomu nasemu prdolkovi!!!

Ahoj, já jsem myslela na jedno jediný - že se mi ten den narodí moje miminečko a nic dalšího mě nezajímalo a pořád jsem myslela jenom na to, a na to jak všem pak budu volat a psát že mám mimi. Zářila jsem celou dobu štěstím a to pozitivní myšlení tu bolest přebíjí. Někde jsem četla že když jdeš k porodu psychycky v pohodě, že je porod rychlejší a bez komplikací. A když přijde ustrašená vystresovaná maminy že se to vleče, nepostupuje apodobně. Takže se na to psychycky dobře připrav, ne jako na bolest ale jako na radostnou událost, že budeš mít mimi. Jinak mě neuvěřitelně pomohlo sedět ve sprše na balonu, ta teplá voda tu bolest hodně tlumí, a to sezení to urychluje. Nejhorší je ty bolesti proležet, nejenže to nejvíc bolí ale postupuje to pomaleji.... Tak držím pěsti. Jana

Já jsem rodila hoodně dlouho a porod byl celkově, docela síla, už na porodním sále, jsem skoro omdlévala a za celý ten den v bolestech, mi začaly docházet síly... :( . Mě dodalo sílu asi nejvíc to, když jsem zaslechla, že miminku klesají srdeční ozvy a potom čtyři krásná slova:už je vidět hlavička.... :) . V tu chvíly mě zaplavila vlna síly a já tlačila a tlačila, seč mi síly stačily, PA mi skákala na břiše, přítel mě držel za hlavu a mluvil na mě a hladil mě, byl to ten nejsilnější, nějbolestivější, ale nejkrásnější zážitek..... :h: :h: :h: .Přeji Ti, aby Tvůj porod, byl jeden z těch lepších a rychlejších... ;) .

Ahoj Popelko, neboj se zvládneš to :one: . Já jsem rodila před měsícem a taky jsem měla strach. Nejvíce mi pomohl můj manžel, který byl u celého porodu se mnou :) . Když už se to nedalo vydržet povzbzoval mě ať myslím na to krásné co za chvilku přijde :cc): . A taky že jo. Mysli na mrňouska a uvidíš, že to půjde. Držím moc palečky, papa :a: :a: .

17.07.2008

Ahoj holky, přeji krásné poledne a chtěla bych se na vás obrátit s radou, kde se můžu inspirovat, ohledně dětských koutečků pro miminka(postýlka, přebalovací putík..), my ho budeme mu

já jsem si pořizovala přebalovací pult + komodu z domestavu...www. domestav.cz - mají tam pěkné fotky
je to masivní smrk, moc pěkný. PUlt se dá pak demontovat a máš další skříňku. Jinak mám ještě soklík pod přebalovák, at se neohýbám, pak se z něj dají udělat poličky. Do budoucna jsme koupili ještě postel, a na té spím teď já. K té posteli se dá koupit i zábrana...
tak hodně zdaru při zařizování...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky