Deníček uživatele pomni

28.09.2011

Ahoj holky,

jsem tu nova a uz v 35 tydnu do tedka jsem delala takze jsem nemela cas a docela me to mrzi. Ziju v Londyne tak si rikam jestli nektera z vas maminek nesdili podobny osud.

Ahojky. Vitam te. A z jake casti londyna jsi? Ja jsem 34.tyden, termin mam 11.11.a cekame nejspis holcicku. My bydlime v Hamptonu, kousek od Richmondu. Jinak uz se prdolky samozrejme nemuzeme dockat.

In reply to by chiquitka

Ahoj ,

tak tu ja su z uplne jine strany :-( z Buckhurst hillu to je na central line - east.

Ja mam termin 29.10 a popravde se citim guilty protoze s mym prvnim prcinkem jsem si povidala a brala ho na prochazky a rikala mu jak se tesim az se uvidime a s timhle druhym prcinkem nemam vubec cas. Jen porad litak kolem toho prvniho. A vecer kdyz jde malej do postele tak vycerpanim padnu a spim.

Co ty uz mas pro mimi vsechno zarizeny ? a jak se citis?

13.05.2011

Ahoj holky,

Většina plísňových sýrů se v ČR dělá z pasterizovaného mléka (niva, hermelín atd.). Pokud je to náhodou nějaká opravdu specialitka nebo sýr z dovozu, tak na něm má býtuvedeno, že je z nepaster. mléka. Takže riziko listeriózy z nivy je stejné jako z eidamu. Pokud byl správný výrobní postup a správné uchovávání, tak se není čeho bát. Větší strach bych měla třeba z ovčích sýrů apod. Nebo z různých lahůdkových salátů.

Ahoj, tak já jím Hermelín, Nivu tu jím jen vařenou - nivovou omáčku, jinak jsem měla také v restauraci sýrovou pizzu.

Jo,jo,taky jsem jedla hermelíny i nivu,měla trochu špatný svědomí,ale listeriozu jsme nedostali.Kolem lítaly kočky,i do postele,ale toxoplazmu jsme nedostali... :s: Občas jsem si dala červený víno,ale synek je zdravej,dokonce jsem se koupala v rybníce a žádnou ifekci taky neměla :j) Prostě k těhotenství přistupuju se selským rozumem,těhotenství je přece radost a ne laboratoř NASA :///:

pokud jsi nesmědla půl sýrárny, tak se nic hrozného neděje.
Ale je pravdou, že se nedoporučují, právě z důvodu listeriozy,
já jsem tedy sýrová hodně, salámy nejím, ale sýry mohu od rána do večera,když jsem byla těhotná, tak jsem si také sem tam plísňový sýr zobla, ale hoooodně jsem se krotila...... a pak si to vynahradila po porodu :-))

09.01.2011

Ahoj holky,

rada bych kdyby ste se podelili o to jakou mate s vasim mimi rutinu napr.:

v kolik se vam budi
kolik a kdy a co pres den papa
kolik pres den spinka
v kolik jde vecer spat

Ahoj, tak já také přidám režim našeho 7měsíčního Honzíčka. Ráno vstává okolo 8,30, to se nakojí, pak si hrajeme, po 10té hodině dostane ovocnou svačinku (banán nebo přesnídávku), svačinky si dá tak 150-230g, pak si jde tak do 12 schrupnout. Okolo 13té hodiny má masozeleninový příkrm, toho sní tak 200-250g (má dny, kdy i 300g) a pak šupajdíme do kočárku, spinká tak do 16hodiny. Odpolko se nakojí a hrajeme si, večer okolo 19hodiny koupeme a pak kašička, případně kojení a šupky do pelíšku. V noci se mi budí jednou na kojo (vyjímečně i 2x).

Ahoj my vstáváme kolem 6-7, v poledne má zeleninku s masem, odpoledne přesnídávku nebo ovoce, kojím MM v noci se budí teď tak 1,5 - 2 hodiny , ale dnes ránoo jsem já našla další dva zuby, roste ji to nějak najednou nahoře se to tlačí taky už dlouho, takže proto ten řev v noci dle mého.

21.11.2010

Ahoj holky,

Ahojky a odkud jsi z Londyna,ja jsem ze Stratfordu-East London.Taky uvazuju zda se vratit do prace aspon na polovicni uvazek,ale vzhladem k tomu,ze malej ma strach z cizich lidi,tak s nim nejspis ty 3 roky zustanu doma.A ty hledas nekoho,kdo u vas bude bydlet nebo jen nekoho,kdo ti ho na par hodin denne pohlida??Mej se pa Shany

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Super pisnu ti do osobky,az budu mit chvilku,poslu ti telefon a urcite se musime sejit.Bydlis na centralce vid?Mej se ,zatim pa Shany

JA ziji v Newbury kousek od Londyna :-) no ti zavidim!Ja budu doma tri roky :-( pak az do roboty//ale Au pair bych nemohla mit!Brala bych to,uklidy,zehleni...ale deti si opecuju ja..ale ono je to asi tim,ze ja sme prijela pred 7lety delat Au pair a dekuji nechci..zadna cizinka ci tak mi na me ditka neshane!CO sem zazila,tak ne :-) ale jestli chces Steve znal teda kamaradil se s jednou anglicankou co ma agenturu AU pair ja pred ni byla a tak sme se i seznamili...tak jestli chces ja se ho zeptam,zda jsou porad v kontatku a pokud ano dam ti na ni cislo!ALe ty jo nebyla by lepsi NAnny co prijde a odejde??NEspi tam a tak??Ja bych radej isi zajistila Nanny.Muj chtel,ale ja to okamzite odmitla..:-))

In reply to by Marika Burder

No jo ja bych taky radsi byla doma s detma ale nemuzeme si to dovolit, holt musim zpatky do prace. Proto hledam nejakou zkusenou a hodnou slecnu co se bude Owenkovi venovat. Dekuju ale agenturu nechci ti si berou £300 jen za nalezeni aupair.

In reply to by pomni

no jestli chces..mam kamosku co dela Au pair a odchazi od jedne rodiny...sice si uz rodinu nasla,ale mohla bych se poptat zda by nesla k Tobe...mam to zkusit?Ja ji ted pisnu a pokud by rekla ano,tak mi napis Tvuj mail,telefon aby Ti mohla napsat..i kdyz teda nevim,zda by chtela jit k cesce,kdyz se uci anglinu :-DDD ale je to fajn holka!NO AU piar musis platit tydne tak 80liber neli vice..co rikal Steve,60liber uz ted nehraje :-( ale mozna si to sni dohodnes!!Tak ja ji pisnu ona by do Londyna rada,ale take mi napis cast Londyna..

05.11.2010

Holky musim se pochlubit jak jsem si minuly tyden zikala o radu a tak uz mi prcinek krasne usne v postylce. Vzdycky ho nakojim z obou prsou a pak ho dam do postylky.

31.10.2010

Ahoj Holky,

spinkani behem dne

Ahoj, tak mi teda už nekojíme, ale s tím usínáním jsme na tom stejně. Většinou mi usne na gauči, kde jsem s ní a pak jí dávám hned do postýlky. Přes den, krom kočárku, spíme vždy jen půl hodinky.Dopoledne jednou až dvakrát a odpoledne vůbec a nebo jen jednou. Snad někdo poradí.

24.10.2010

Ahoj holky,

Jesli nepapá umělou stravu,tak nedávej příkrm. Já taky kojím a na noc dávám sunar. A teď přez den 1x příkrm,je to úlena nemuset hnát honem někam,kde nakojim.-) Honzíček se láduje jak sunárkem,tak mim a je mu to úplně jedlo :$}:

06.07.2010

Ahoj holky,

tak jsme to zvladli jeste pod cervikama. Owen se narodil 29.06.10 v 21.24.

Teda, to z ní skoro jako porod z marsu :D Ale moc ti to přeju, myslim, že když to takhle žena bere, je to krásné.
Já se tedy nebála, tešila se na malou, ale nemůžu říct, že to bylo tak jednoduché. Ani při porodu jsem nekřičela, soustředila se na mimi a na to co mám dělat, ale opět to bylo dost těžké.
Určitě je důležité nebát se, brát to pozitivně ale takový porod jak popisuješ si nedokážu představit. Bohužel.

Ahoj, gratuluji a těšíme se na fotečky! Máte super jméno, žijete mimo ČR?
Terez, Kristian a Lucián

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka