Deníček uživatele pitrsdivis

20.04.2010

Holky,kdy jste začli dávat jogurty a hlavně jaké????Nám teď bylo 5 měsíců a dr.nám řekla,že můžem začít dávat jogurty.Ale nevím jaké dávat a jestli není ještě brzy!!!

Ahojky,na jogurt je v 5 měsících strašně brzy,do jídla takového kojence určitě nepatří.Já bych jogurt nezařazovala před sedmým měsícem,spíše až k osmému.A i poté jen bílý,bez cukru,dobré jsou Activia,Hlandia,Klasik od Olmy,Jogobella a Revital.Choceńský je příliš tučný,má 10% tuku a to je pro mimi hodně.

podle me je to hodne brzo...my davame obcas jogurt (8m. ) dulezite je aby mel 3,2 tku, zadne cukry a Ecka, a aby mel zive kultury ....

07.03.2010

Jaká je dobrá a zároveň né moc drahá???děkuji za rady!!!

no pokud nechces vylozene novou tak mas na vyber dost i za prijatelne ceny. Ja mam od medely mini electric plus na 2 prsa a je super, ale zalezi na jake odstrikavani to chces, ja maleho plne krmim odsatym mlikem, takze jsem potrebovala dobrou odsavacku. Pokud to chces jenom na obcas staci rucni :) jinak je dobra medela swing ale na me moc pomala. S aventovymi nemam zkusenost, ale co jsem slysela tak medela je lepsi :) tak snad jsem to pomohla :)

07.03.2010

Děvčátka,potřebuji radu.Kdo zahušťoval,nebo zahušťuje MM nutriTonem????Dáváte čajík???A jak vám mimi kakalo???Malej včera vůbec nekakal!!!Budu ráda za každou odpověď!!!!

Ahoj, odstříkala jsem trošičku MM, tak pět 10 ml a rozmíchala to s lžičkou toho nutritonu a do pusinky jsem jí to dávala lžičkou a když to nechtěla tak stříkajdou. Moc nám to pomáhalo, vůbec nezvracela. Předtím házela oblouky :-( Jinak místo kašovitý stoličky měla měkčí bobíčky, ale brzy se naučila, jak je má vytlačit. http://www.prckoviste.cz/nesquicek

In reply to by Nesquicek

No,já musim MM odstříkávat a dávám mu to s flašky,protože u prsu dělal hrozný blbosti.V noci ale zase krásně pije a ten nutriton nedávám.Jen přes den.A to ho nasypu rovnou do toho MM do flašky,takže pije spíš takovou kašičku.Taky mu to pomohlo.Už neblinká a před chvilkou se krásně vykadil!!!Hurá!!! :qu:

Ahoj. Mě Nelča ze začátku hrozně moc zvracela. Dr. mi poradila ať používám ten Nutriton, ale stejně jsem nevěděla, jak no to - jak zahustit MM. Hledala jsem o tom na netu a našla pár diskusí a nakonec jsem Nutriton vůbec nepoužila. Prý může pak mimčo hůř kakat (jakoby zácpu) a že prý je to navíc takové hlenovité - no jako když si něco zahustíš např. solamylem. No nakonec jsme blinkání tak nějak zdárně překonaly, protože Nelinka zvracela hlavně z toho, že hrozně hltala, protože mám dost mlíka a ona nestíhá polikat. Sice zvrací doteď, ale už to není taková hrůza, jako když dřív úplně házela oblouky. I Dr. pak říkala, že buď teda ten Nutriton a nebo pokud nám to blinkání nevadí (jakože ji musím pořád převlékat, všechno mám věčně ohozený, látková plínka v pohotovosti) tak to nechat být, protože to blinkání Nelče nějak nevadí - prostě se jen potřebuje zbavit přebytečného mlíčka. Kvůli čemu chceš dávat Nutriton? Taky kvůli blinkání?
________________________________
http://www.prckoviste.cz/nelaslezkova

06.03.2010

Ahoj.Která kojící maminka používá Nutriton?Dáváte k tomu ještě čaj?Děkuji za odpověď.Petra a Zbyňoušek :-)

pokud kojis plne tak nic jineho mimco nepotrebuje min.do 6m,jak se zacnou davat prikrmy tak uz musis
pokud kojis jen castecne tak mimco uz potrebuje i pit,sice ne moc ale uz potrebuje
pokud si jen na umelem tak musis davat cajik uz myslim od 1tydne
kazdemu mimcu chutna,nebo vyhovuje neco jineho
nasemu malemu chutna redeny detsky caj od lerosu(zeleno bila krabicka)
a absolutne odmita sladky hermankovy cajik od hipu
:a:

Ahojky, mi už nutriton nedáváme, dávali jsme jen do půl roku, malá sice ještě ublinkává ale jen občes (nyní 8. měsíců), po zavedení příkrmů se to hodně zlepšilo. Čajíček jsme dávali, ale to kvůli prdíkům, pomáhal nám. jinak pokud Vás nic netrápí tak si myslím, že pokud plně kojíš, tak čajík není potřeba.

23.02.2010

Ahojky.Poslední dobou nás trápí krkání.Malej si krkne po jídle třeba třikrát.Položím ho a on za chvilku kňourá.Tak ho vezmu a zase si třeba třikrát za sebou krkne a někdy i ublinkne.

neustálé krkání u 3měsíčního miminka

Ahoj, taky nevím co s tím, tři měsíce nám jsou v neděli a krkáme stejně jak píšeš - po kojo krkne, hodinu po kojo zas, dvě hodiny po kojo opět, před kojo když ho nesu přebalit opět... akorát že při tom nepláče, už si asi zvykl. Je to takový náš malý krkací, prdící a blinkací balónek, jen se vznášet:)

In reply to by pitrsdivis

S dr. jsem mluvila jen kvůli tomu blinkání. On napolyká spoustu vzduchu když saje, musí totiž hrozně hltat, co kdyby mu to mlíko vypil někdo jiný:) K prsu je přisátý správně, i hlavu má o hodně výš než nožičky. I častější kojení jsem zkoušela, ale to znamená jen častější hltání:) Pomalu jsem se smířila s tím, že je to chlap, tak prdí, krká a blinká. Jo a taky všude čůrá, ale to už je jiná kapitola :°~°:

23.02.2010

Ahojky.Poslední dobou nás trápí krkání.Malej si krkne po jídle třeba třikrát.Položím ho a on za chvilku kňourá.Tak ho vezmu a zase si třeba třikrát za sebou krkne a někdy i ublinkne.

16.02.2010

Nazdar děvčata.Tak dnes jsme byli na 3-měsíční prohlídce, máme už 7,16 kg a 64 cm.Dali nám 2x pigáro, hexa a prevenar.První zvládl v pohodě, uvědomil si že se něco děje, až když by

3 měsíce
3 měsíce
3 měsíce
3 měsíce
3 měsíce

Ahoj my byli na očkování minulý týden,taky tříměsíční prohlídka,vážili jsme 6,5kg a máme už 66cm :-) po očkování jsme měli teplotky,ale teď už je to dobrý.tak se držte.

21.01.2010

a už prodávám co je nám malé!!!

Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní
Jsou nám dva měsíce a sedm dní

Ahojky,můžu se zeptat ta kobinézka s medvídkem,jakou má barvu??? :) pokud je v neutralu,tak bych měla zájem a ještě o ten pytel.Jsem z Prahy,tak by šlo i osobní předání :-) případně na dobírku..

15.01.2010

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka