Deníček uživatele Pipik

16.06.2009

Tak se musím pochlubit co jsem malému koupila.

Pěkné..
Doufám, že se malému bude ten kolotoč líbit. Kamarádka měla pro chlapečka podobný - hrál hudbu, bylo na něm několik větších zvířátek - a malej jí u toho řval, nelíbilo se mu to. Doporučuju začít s tím raději postupně - pokud to jde, tak nejdřív bez rotace a hudby, jen tak na dívání a pak postupně přidávat.
Ale třeba problém mít nebudete :!k:

Jinak je to opravdu moc krásné, i tak kolíbka..

29.05.2009

Tak a od včerejška jsem na nemocenské až do konce těhotenství. Začala jsem pomalu uklízet byt, protože jsem doteď neměla čas a bylo to tu jak po výbuchu.

Ahojky, zrovna jsem na tebe myslela zda už ty výsledky máš nebo ne. Řekli ti alespoň nějaké datum kdy by to tak asi mělo už být? Já bych byla si vynervovaná taky, kdybych měla tak dlouho čekat, ale aspoň při uklízení přijdeš na jiné myšlenky. No já na nemocenské nejsem, bolí mě sice kyčle, ale není to tak hrozné a stejně doktor mi říkal že to k těhotenství patří. Pravá strana nebolí skoro vůbec, ale levá je děs. Když delší dobu sedím nebo chodím tak pak je to hrozná bolest. Dneska jsem hodinu seděla a myslela jsem že nevstanu. No už mám před sebou jen měsíc do konce školního roku, tak to musím už vydržet.
Tak až budeš mít výsledky tak se určo ozvi. Ale když tě mimísek tak kope, tak určitě testy budou ok.
Jaňulko a ty už cítíš dobře pohyby mimíska, nebo jen nějaké lechtání? Já totiž pořád ještě nic. Zítra jdu na velký UTZ tak už s emoc těším, zda mi pan doktor poví že je to fakt kluk, jak říkal můj dr. nebo mi řekne že můj dr. špatně viděl a je to holka :o) Tak se holky držte a mějte se krásně.

In reply to by Lenča 87

Ahoj Leňulko, no nás mimísek pěkně převezl - žádná holčička, ale klučík :) máme radost a podle amnia je vše v naprostém pořádku, tak se mi ulevilo.
Tak jsem konečně začala s šílenými nákupy. Oblečení už mám komplet. Něco jsem koupila nové, něco jsem si koupila v mimi sekáči, něco jsem dostala a něco mám ještě po mě a po ségře :), takže paráda. Ještě seženu látkové pleny a je to. Teď se mi podařilo v chicu koupit v akci slevněné peřinky i s mantinelem :) No a teď se chystám sehnat kolébku, je to prý do začátku lepší než postýlka, miminka prý lépe usínají a tak v půl roce se koupí postýlka až bude prcek do kolébky velký :).

Tý jo,takle dlouho to bych asi nevydržela,ale co se dá dělat viď? :? Neboj nejsi sama na nemocenský já jsem taky!A co prďolka už kope? :a:

In reply to by Janullinka

No prďolka kope jako zběsilý už od 17týdne... jen se to pořád stupňuje a nabírá na intenzitě.
No jsem docela ráda, že jsem na nemocenské, mám čas na své věci. Přítel si teď po dlouhé době dostěhoval všechny věci ke mě, tak je tu strašný nepořádek. Tak si v poklidu uklízím a dodělávám věci v bytě. Nedávno jsme byt koupili a třeba koupelnu máme pořád rozdělanou a spousta věcí chce dokončit... kdyby aspoň ty peníze byly na ty dodělávky :(

In reply to by Pipik

Jéé,tak to je fajn,že prďolka takle kopká!Ten náš mrňousek taky!No ty už alespoň bydlíš v bytě,ale my ještě doděláváme domeček,teda já už moc né,jen občas umyju nádobí(zednický):)Takže budem rádi,že budem do října bydlet v novým.Teď bydlíme u manželových rodičů...Ale až budem ve svím bude o moc lepší!!!Už se nemůžu dočkat!Jo,peníze,vše se točí kolem nich....A jinak ti je dobře???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka