Deníček uživatele petur

12.08.2011

Tak jsem se konečně po dvou měsících dostala abych popsala ten svůj porod.

jéé moc ti to přeju, mě čeká druhej porod koncem října a už se začínám trochu bát, první jsem měla vyvolávanej a pod epidurálem, takže ani nevím pořádně co je to rodit. :-))) no snad to zvládnu. :-) buďte zdraví a opatrujte se

18.06.2008

Tak jsem ráda, že konečně můžu přidat i můj porod. Předem se omlouvám za možné chyby a hlavně za sloh (nikdy mi nešel).

Moc, moc, moc gratuluju k synáčkovi :e): a Tobě blahopřání, že jsi to tak ustála. Taky se léčím s tlakem už dlouho, ale jsem celou dobu na lécích, tak snad to budu mít také OK. :one:

26.05.2008

Ahojky!

ahojky já jsem byla na jednom předporodním kurzu- příprava na porod a tam nás dýchat neučila porod.asistentka- říkala, že to nemá cenu že se to naučíme přímo při porodu.

Ahojky, rodit budeš v erárním a i celou dobu co tam budeš ti půjčí..doporučuji, já se každý den převlíkala, i 2x...strašně sem se potila, jak bylo tělo v šoku a taky sem krvácela..
jinak dýchání sem měla špatně naučený..na kontrakce se říká jako pejsek, tak si to zkus a na tlačení si zkus zadržet na půl minuty dech, pak si přidechni a znova...zkus si u toho držet nohy jakobys rodila...

24.05.2008

Někde jsem se dočetla, že na strie prý pomáhá Panthenol. Nevíte náhodou něco o tom?

Proč by zabírat neměl, mohl by. Jak jako prevence, tak už na strie samotné. Jelikož obsahuje složku dexpanthenol, který se v buňkách kůže přeměňuje na kyselinu listovou a ta se řadí do skupiny vit.B, ktýtý jsou pro obnovu kůže nepostradatelnou součástí. A když o kůži správně a dostatečně pečuješ, myslím, že ti srie nezůstanou. Minimálně nebudou tak vidět jako kdyby ses o to vůbec nestarala. Mě už se nějaké srijky udělaly a tak jsem sama zvědavá jestli to zabere a zmizí, nebo jen vyblednou či zůstanou.
Já jsem zastáncem názoru, pokud chceš, všechno jde.
;)

23.05.2008

Měla bych menší dotaz, spíš pro maminy co rodily. Ale otekly mi prsty na ruce a teď za boha nemůžu sundat snubák. Můžu dělat cokoliv a prostě nejde! Měly jste u porodu prstýnek?

zkus si pořádně ochladit ruce - zmraž si mokrou utěrku a tu ruku si do toho zabal, mohly by ti prsty trochu splasknout a pak ho snad pomocí osvědčených metod sundáš. protože bojim bojim, ž e by ti ho opravdu přeštípli, kdyby jsi musela jít na císaře, tak pod narkózou nesmíš mít na sobě kovy

Ahoj. Ne neměla jsem ho a teď jsemho raději také sundala, protože my začaly natékat prsty. Dr. říkal, že jinak by my ho musely přeštípnout. Ani mýdlo nepomáhá?? A nic mastného??

17.05.2008

Ahojky maminy!
Tak skoro celé těhotenství chodím na tyto stránky a ještě jsem nic nenapsala, tak se to teď zkusím napravit.

ivka222

ahojky peturko,je fajn že jsi nám napsala,sice teď o víkendu tady moc holek není,ale zapoj se a můžeš se ptát na cokoliv a možná ti některá odpoví,ale kdo skoro pokaždé odpoví je barbinka,mně teda určitě,když tady zrovna je,viď barbi?? :s: :one:

Ahojky já myslím,že to nemusí být za 14 dní,ale klidně třeba už dnes :s: to nemyslím špatně ,ale 38tt je už naprosto normální na pord a už to není ani předčasný porod,takže vlastně o nic nejde,moc držím palečky ať vše dobře dopadne a máš to co nejrychleji zasebou,ale je škoda že jsi se odvážila napsat,až teď PROČ????????

In reply to by Barbina

Vím, že to může přijít kdykoliv, klidně dnes, zítra... Je mi jasný, že teď by se mimču už nic nestalo. Ale stejně bych byla radši kdy ještě chvilku vydrželo v bříšku. A proč jsem nenapsala dřív? Asi proto, že jsem tak trochu líná, že když jsem něco potřebovala, tak jsem si to někde sehnala, a asi taky proto, že jsem takový počítačový antitalent. Ale teď to napravim. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka