Deníček uživatele Petulka_h

09.11.2009

Ahojky, tak jsem přežila 14ti dení čekání na výsledky plodové vody (amniocentézi) a je vše v pořádku.

Ta rána, jak ti spadl kámen ze srdce, byla slyšet až k nám, takže gratuluju.. :)) a teď už jen hezky užívej těhulkování. :o)

Moc gratuluji k dobrym vysledkum :\x: . Urcite to musel byt oddych, vid? A je super,ze mate na 100% potvrzenou holciku. TAk se opatrujte a at mala hezky dal roste :)

Gratuluji k výsledkům! :one: To ti musel spadnout obr kámen ze srdce... A máš vybrané moc pěkné jméno :girl:

Gratuluji je super že to dopadlo dobře! A holčička :girl: je taky :one: :w: Můžu se zeptat jak se to jméno píše do rod listu? Je to Rozálie ne bo ještě jimak ?

20.10.2009

Ahojky, jsem tu nová a koukala jsem na dotazy ohledně odběru plodové vody. Já mám jít zítra a hrozně moc se bojím. Přítel ten to řeší tím, že mi říká neřeš to.

sice ti neporadim, protoze na plodovku jdu az pristi patek ale budu ti drzet dneska palce at vsechno dobre dopadne! Ja se toho taky bojim jak cert krize, ale jak tady na webu, tak od kamaradek, ktere amniocentezu taky prodelali jsem slysela jen same dobre zpravy, tak to snad nebude takova hruza. Kdyz budes mit cas a chut, dej me pak vedet jak to probehlo. Pa a drz se!

ahojky ja byla pred 14dny na plodovce.Ani nevis jak moc sem se bala a doma porad brecela ale rovnou ti rikam vubec se neboj:-) .Dosla sem tam a dr mi zacala delat ultrazvuk a kukat na mimi jak je velke a tak a dost nam to vysvetlovala kde co presne je a tam je zaludek,tam to a pak nam pustila prutoky srdickem a nakonec nahlas srdicko no nadhera....:-) a taky nam rekla pohlavi :-) .Pak me brisko namazala cele zlutou srajdou jak pri brani krve ale porad sem byla na uz a kukala kama mi to veme...no nakonec nasla mistecko a zasunula jehlu,Stiplo to jak pri brani krve na zacatku pak sem uz nic necitila ...pritel me stale drzel za ruku a kukal na uz a ja zas na pritele:-) .vzala mi dve zkumavky plodovky a pak sem uz chvilku tak 5min lezela a rikala 2dny naprosty kld jen lezet..Pak mi rekla ze mi udelaji rychlejsi variantu a vzali mi jeste krev,tam sem si chvili taky polezela zaplatila si magnezko a slo se domu.Zazitek dobry jen pak ty dva dny na spatecni cestu me zacalo brnet brisko a to sem v aute lezela.Dosli jsme domu a jen sem lezela a chodila na wc navecer brisko zacalo vzdy moc bolet a nebyla sem bez pritele schopna vztat z postele,jit na wc,proste vubec nic.Byli to krusne dny ale daly se zvladnout,ted se jim jen usmivam,ale v te dobe mi nebylo moc hej.
Dnes nam rekli ze vysledky jsou v poradku :-) .Na to zrychleni testu nam volali vecer ten den a zbytek sem cekala 14dni a jelikoz mam jeste i genetiku tak tam 29 jdu znivu na mereni organu.Az budu ve 22tydnu,
Tak se mej hezky preji hodne stesticka a vubec se neboj.taky sem nevedela do ceho jdu ale ver mi neni to nic :-) jen jestli muzes vem si nekoho sebou je to lepsi a taky jet autem radsi....Pak nebudes moc schopna chodit.
tak papa :-) :a: :a: :k:

Ahoj, obavy jsou naprosto srozumitelný. jestli tě to uklidní, tak to vyšetření nebolí a je prakticky docela rychlý. jestli můžeš, vzemi si sebou doprovod, je příjemnější, když máš při čekání s kým povídat a když máš oporu i u odběru ;). Odběr se dělá tak, že přes bříškou zavedou do dělohy tenkou jehlu, je to s podivem, ale opravdu to nebolí. současně dělají ultrazvuk, aby viděli, kde je miminko a kde jehla. odeberou trochu polodové vody, jehlu vytáhnou a to je všechno. pak ti doporučí, aby jsi tam ještě chvilku poležela no a pak hurá domů. já byla v Brně v Prenetalu, před odběrem mi ještě dělali podrobný UTZ, dali fotečku a při odchodu ještě horčík...no ten mi nedali, chtěli ho zaplatit, bylo to trochu komický, protože jsem jim říkala, že hořčík beru, ale sestra se tvářila, že tenhle je lepší :s:
pak to chce tři dny polehávat (ale uvidíš sama, jak se budeš cítit, někdo je fit druhý den, ale většinou ty tři dny stačí).
držím palečky, ať je to OK :k:

Ahojky neboj se já jsem na tom byla a bohužel i na odběru z krve pupečníku a vyjde to na stejno normálně přijdeš oni napíšou papíry a pak tě dr veme svlékneš se a píchnou ti do břicha jehlu ono je to tak rychlé že to ani nevnímáš :) takže poslechni přítele neřeš to ono to dopadne a budeš to mít za sebou :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka