Deníček uživatele Petulasek

11.01.2011

Ahojky všechny,

Hodně nových info a aneb od 16tt do 20tt

Ahoj, tak to jsem rada ze to vsechno dobre dopadla a moc k tomu a samozrejme i k planovane svatbe gratuluju!!! Me cekaji vysledky tripple testu zitra, mam taky strach, ale ted mam tolik prace ze na to neni nejak cas myslet. Musi to dopadnout dobre, nic jinyho si ani nechci pripoustet....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já se v Šumperku narodila a pár let žila, nyní bydlím po studiích v Brně, v Šumperku mám celou rodinu tak tam jezdím docela často.

Ahojky, tak to moc gratuluju, že to dopadlo dobře. A ani nevíš jak jsi mě uklidnila. Ve čtvrtek jdu taky na plodovku kvůli DS, máme riziko 1:150. A tento tvůj příspěvek mi dost pomohl při těch všech nervech :-)
A taky moc gratuluji ke svatbě...

15.12.2010

Ahojky spolutěhlky, hlásím, že dnes jme byly na KO v 16 týdnu, mnoho krve ze mě vysála sestřička :s: , ale výsledky až za týden a kvůli svátkům mám volat až po Novém roce, váha st

Kontrola v 16. týdnu
Kontrola v 16. týdnu

AHojky, gratuluji:)) MY vcera ukoncili 14 tyden, uz mi konecne neni ani spatne:))) na kontrolu jdu pristi ctvrtek, tak snad bude vse ok:)) A krev to brali na screnink?????? Ty jsi nebyla v 12 tydnu???

Ahojky, gratuluji! Ja jdu na kontrolu zitra, budu 15+3, takze taky v 16.tydnu, ale nevim jestli me ceka nejaka jina nez standardni prohlidka. NT screening jsem prosla uspesne a tak nevim jestli mi bude delat nejaky dalsi testy :€}€: Ja mam fotku nastesti ted z uplne kazde navstevy, minuly tyden jsem tam byla navic a i presto mi dal fotecku. Jak uz mas miminko veliky? My byli minuly tyden 7,8 cm, tak jsem zvedava o kolik za tyden vyrostlo :C]]:

23.11.2010

Ahojky spolutěhulky, už si pomalu zvykám na tu skutečnost že jsem těhotná. Ne že bych nechtěla to ne.... jsem šťastná...

Toto letí...
Toto letí...

ahojik, gratuluji ke skvělým zprávám:)!!já jdu na screening 7.12. a měla bych být 13+1 a taky bych strašně chtěla vědět co čekáme..uvidíme..minulé těhu mi to taky řekli takhle brzy..

Ahojky, gratuluji:))) ka jdu na to vysereni za 2 tydny,a dnes zaciname 12 tyden, pekne to utika:))) Neboj, je mi taky porad spatne, tak snad uz to prejde:)))) A ekas prvni miminko????

Juuu to je krasa, moc gratuluju ze je vse ok. Me tohle vysetreni ceka zitra, mam strasnej strach aby bylo vse ok. Tohle vysetreni mi bude delat muj doktor, uz jsem to tady resila a nakonec jsem vysetreni na specializovanejsim miste vzdala. Muj doktor neni moc sdilnej, tak si pro nej pripravim asi otazky, protoze sam od sebe mi nic nerekne :00: Tak jeste jednou moc gratuluju :qu:

Ahoj, patřím do květňátek, ale termín mám vlastně jen o tři dny dřív než ty. Ke screeningu ti moc gratuluju a hlavně k tomu, jak to probíhalo. Musela jsi mít výbornýho doktora! My se nedozvěděli prakticky nic a hezký zážitek to nebyl. Tak si užívejte i s tvou krásnou holčičkou v bříšku!

In reply to by Rokl

Tak gratuluji ke spolutěhulkování, já na tom screeningu byla v Brně v centru prenatální diagnostiky a byli tam skvělí a dobře vybaveni. Sice to stálo 1450,- ale co se dá dělat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka