Deníček uživatele Petrita

10.01.2014

Ahojky, jen vám chci ukázat můj první pokus o chleba :one:. Byl výborný a vůbec ne složitý. Asi tomu taky propadnu a pečivo už jen domácí ;) :///:.

Můj první chleba ...
Můj první chleba ...
Můj první chleba ...

To jsem moc ráda, že Vás můj pokus nadchl a také jste se do něho pustily :one:.
Jinak si myslím, že tento tip chleba není určen pro domácí pekárnu a pokud úplně nenakynul, asi to bylo těmi otevřenými kvasnicemi ... tedy myslím ;).
Tak hodně zdaru a ať se vám daří nejen při pečení ;) :a: :kiss:.

In reply to by Kacka9

jak je to možné?Jakou jsi tam dávala mouku?a upekla jsi ho nkonec?Mě totiž nejvíc naběhl v té troubě :///: jinak v míse se zvětšil do rána tak max. jednou tolik,možná ani to ne :n:

11.08.2010

Ahojky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně tak co Mudra. to jiný názor. Mně říkala o Activii, ale to jsem netušila, že jsou dvě :n: a o Floriánovi. No dle dalších příspěvků, jiná Dr. nedoporučovala, spíš Hollandii. V tom aby se :pig: vyznalo ;) . Taky se mi moc sladit nechce, no uvidíme, jak to chroupne. Jinak bych se koukla do lékárny na ten cukr. Díky :cat:, jste zlatý !!!
P.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No vidíš, fakt to je síla, co Mudra. to jiný názor. Díky a ať vám chutná ;) .
P.

18.06.2010

Ahoj všem,

Ahoj, Cam Campione ma segra pro malyho a krom toho ze zabira dost mista je skvela, ja mam Chicco Polly Magic a nemenila bych http://www.baby-car.cz/cz-detail-252298-zidlicka-polly-magic-chicco-201… Da se pouzit od narozeni jako lehatko, obsahuje mekou vlozku s klinem aby byly rovne zadicka, pak jako zidlicka na krmeni,tam je taky zmensovaci vlozka pro mensi ditko,ma polohovani nozicek, 3 polohy sklonu operky zad, je fakt vychytana, jsem s ni spokojena.

29.12.2009

Ahoj holky,

tak přesně tohle se stalo mé dobré kamarádce, čeká holčičku, včera jsme si volali, měla termín v půlce ledna a od včera je hospitalizovaná, vysoký tlak, brutální otoky, selhávání ledvin, takže zítra vyvoláváme!!! Držím pěstičky, už to máte za pár holky!!!

31.08.2009

Ahoj všichni,

Ahojky tak tě tady vítám a zaregistruj se k nám Kluby - Ledňáčci 10 - seznam těhu a mami - přidat komentář. Gratuluji ke zdravému miminku a už víš co čekáte, nebo to je tajemství. Martina, Lubik a mimčo

In reply to by MartinaKL

Díky, jdu se kouknout na tu registraci. Jinak budeme mít holčičku :girl: Já jí chtěla a od začátku těhotenství tvrdila, že to bude ONA a to tak vehementě, že jsem přesvědčila celý okolí kolem nás, včetně přítele :ww:

In reply to by Petrita

Tak to ti gratuluji :qu: , já mám doma chlapečka :cc): a teď ještě nevím co čekáme. Na velký ultrazvuk jdeme až příští úterý. Zdálo se mi o chlapečkovi :cc): a jsem s ním tak nějak smířená. Ale tu holčičku :girl: bych chtěla. Tak se snad zadařilo.

Ahoj vím o čem mluviš minulý týden v pondělí jsem byla na odběrech krve a ve čtvrtek mi přišel dopis že se mám v pátek dostavit na genetiku zvýšene riziko na downa. V pátek jsme tam s manželem napochodovali a pan doktor hned doporučil amniocentézu. Tak ještě ten den jsme jeli na odběr. Bála jsem se jak hrom. Po odběrech se mi udělalo špatně a tak si mě v nemocnici nechali na pozorování ted jsem doma a nemůžu nic dělat. Všichni mě rozmazlují a snaží se abych na to jaké mi příjdou výsledky moc nemyslela ale jak víš to se moc nedá. Jsem ráda že už to máš za sebou a doufám že dopadnu taky tak a že mimišek bude vpořádku. Tak se opatrujte a hlavně at máte další průběh těhotenství klidný a bez starostí.

In reply to by blanulka

Bude to dobrý ... snažila jsem se věřit. A taky se něčím zaměstnat (jako čtení, návštevy u nás doma ...atd.) ... to rozmazlování taky není špatný. Moc Ti přeji ať máš dobré výsledky a ať máte zdravé mimčo !!! Napiš pak.

26.08.2009

Ahoj všem,

až teď jsem si přečetla datum tvého příspěvku ;) pokud ti bude dobře a mít chvilku,napiš jak je,jo?Děkuji moc!!!Stále držím pěstičky a dobré výsledky :one:

já jedu na plodovku ve středu....musí se být v klidu určitě tak týden a další 2.týdny se nenamáhat!!!držím ti pěstičky..sice se testy dovíme až za dva až tři týdny a ty budou nejhorší,ale zvládneme to,jasan????

ahoj, já ležela asi tři dny....a z toho dva prospala. ale byla jsem na riziku už před tím, měla jsem kontrakce a otvírala se a po odběru mi děloha reagovala trochu víc.
držím palečky, ať je všechno OK

Tak ti moc držím palečky,ať je vše OK a ono určitě bude :one: Mě bude Dr.na plodovku objednávat v pondělí. Také jdu do ČB,tak dej vědět jaké to tam je :a:

29.05.2009

Ahoj všem, tak jsem dnes byla na kontrole ... no a podle ultrazvuku tam mám malou tmavou kuličku :) Je to tady ... jsem těhotná.

Taky gratulace! Já jsem asi zrovna ve stejné fázi jako ty, tak si umím představit, jaký príma pocit asi teď prožíváš :-) Akorát ta moje Dr. mi vystaví průkazku až po 1. trimestru. Kdy jdeš na kontrolu? Já 8.7., to už budu o kousek dál, už se těším! :-) Budu teď mít dovolenou a po mé dovolené má moje Dr. dovolenou, jinak jsem tam měla jít dříve.

strašně moc gratulu!!! :k: je to nádherný pocit, že máš v sobě tenhle malý zázrak :h: držím palečky, aby celé těhu probíhalo dobře a Tobě přeji krásné těhukování :j)

Ahoj,
moc gratuluji těhulko :qu:
Ten zvláštní pocit, že budeme mít miminko mám stále, a to jsem 25 tt :)
Užívej si to
J.

20.05.2009

Ahoj holky, tak jsme objednaná na první kontrolu k doktorce na příští pátek.

17.05.2009

Ahoj všem, tak hledám pomoc na internetu :) Tento víkend jsme tak 8-9 den po oplodnění a včera jsem začala lehce špinit (jak jsem se dočetla, vajičko asi dělá hnízdo :s: ) a zároveň j

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Lenno. Zítra si koupím zase Mamatest a uvidíme. Dám vědět :) .
Jinak moc gratuluju k malé, je moc hezká :girl:

In reply to by barushe

Asi máte pravdu holky. Vykašlu se na ten zítřek. Bohužel můj menstruační cyklus je u mě 42 dní :sick: a tak než si udělám další test tak mě asi klepne :jawdrop:
Ale díky všem za názor. Jsem tady nováčkem. Asi půl roku se snažíme.

nestresuj a testuj až v den vynechání menstruace, tyhle citlivé testy, co hlásají že se dají dělat už týden po oplodnění bývají nespolehlivé :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka