Deníček uživatele Petranka

21.09.2010

Ahoj holky,

:) Nebuď z toho smutná, já jsem sice prvorodička taky a už pohyby cítím od 18tt i když jen když sem v klidu, ale pročítám si hodně knížek o mateřství a u prvorodiček se údajně pohyby nemusí cítit až do 28tt, záleží na hodně faktorech a pak si to užiješ dostatečně... Každá z bud. maminek to máme jinak... pokud máš víc plodové vody, tak mimčo tam má dost prostoru, proto ho ještě necítíš... Pá Petranko

neboj,,,mas jeeste cas...myslim do toho 22tt,,je to nejak u prvorodicek...ja cekma druhy a citim ho od 17tt a to jsem silna jako neco...neboj,,,u prvniho jsem ho citila asi az kolem 21tt..neboj,vim,ze se tesis,ale ono to prijde,neboj

08.07.2010

Ahoj holky,

Peti, to jsem ráda, že je vše ok. Já doufám, že dostanu průkazku příště ;o). Užívej si štěstíčko a kulíška,papa Janka ;o)

Gratuluju Petííí :qu: :h: :qu: !!! Tý jo, ty se máš, já dostanu průkajdu až 27.7. a to už budem 12+2tt. :a:

blahopřeji k :h: to je super, že je vše v pořádku :\x: :\x: :\x: . Jojo , já když dostala průkazku 9+1 tak jsem jí pořád celý den listovala , jako prdlá a cítila se hrozně pyšná a štastná. Tak si to pěkně užívej , krásný víkend. Daisii

mooooc gratuluji :heart: :-) Já bych měla být 8+1 a na kontrolu jdu až za týden - paní doktorka mě pěkně trápí ;-)
Měj se moc hezky a taky pohlaď broučka!!!

:+^*: Holky děkuji moc :+^*: jj s tou průkajdou to je super, ale mě to vykolejilo, protože jsem si myslela, že ji dostanu až později.

22.06.2010

Ahoj holky,

ahojky, tak to je super :-) já jsem dneska 5+4 a včera jsem byla taky na UTZ, však taky napíšu. Bylo to..... :\x:

tak to jsem ráda, že jsi dopadla dobře. Já jdu na kontrolu 1.7. a budeme 7+1 a snad se nám roztloukne :heart:. Po podzimu mám velký strach, ale zároven cítím takové štěstí a pohodu. Budu držet pěsti 8.7., pak pisni, papa Janka ;o)

In reply to by Jankav

ahoj asi to je hloupé ale všude vidím př 5+2 a tak co to přesně znaméná kdyby byllo 5 tt tak vím ale toto s tím to jsem se před pěti roky nesetkala

15.06.2010

Ahoj holky,

Holky děkuji moc za reakce, nubudu bláznit, raději budu odpočívat a v po už budu moudřejší, děkuji moc a také se nenervujte :C]]:

Já se strašně bojím, aby to nebylo málo, ale snad je to Ok pravdou je, že jsem včera byla 30 DC tak uvidíme, budu držet pěstičky :\x:

In reply to by Petranka

tak nejdřív veliká gratulace :qu: A toho HCG se neboj, ze začátku je nízké a pak začne skokově stoupat. Když to tady tak čtu, tak jsem docela ráda, že mě na HCG neposlal (byla jsem tam v 5+0 a byl vidět hezký gestačnéí váček v děloze - tak asi nebylo potřeba), nervovala jsem se, jestli to třeba není mimoděložní, potom zas, jestli se správně vyvíjí, teď se bojim, jestli je bude zdravý, tak aspoň starost o výši HCG mě obešla. Drž se a neboj se, z toho výsledku se stejně teď moc nevyčte, spíš z toho určí, že opravdu jsi těhotnmá a pak to budou asi porovnávat, jak to bude narůstat.

14.06.2010

Ahoj holky,

:\x: :\x: :\x: , tak to ti moc přeju ať testík sílí a mimísek roste, až to :*8*: :*8*: potvrdí , přidej se k nám do klubíku unorčátka 2011, moc se těšíme! Daisii

:\x: :\x: :\x: :\x: mooooc gratuluju a doufám,že ty i :cc): budete po celou dobu těhotenství v pohodě!

11.05.2010

Ahoj snažilky,

...nezodpovedna urcite nejsi, to uz muzu rict ted, protoze clovek nezodpovednej by se takhle v zivote neptal. Naopak jsi zodpovedne kdyz se k tomu stavis takhle! Hele podivej se moje kamaradka, ktera byla ve 3 tydnu tehu, kdy uz citila priznaky(bolest prsou) a byla bez MS, se tak vozrala na plese, az ji musel jeji pritel v 23 hodin odvest domu! Je fakt ze ji staci malo, mela asi 2 sklenicky vina a par panacku(zeleny). A pak v tydnu zjistila ze je tehu! A dnes ma krasnou zdravou holcicku :-) Takze neboj!!
Ale ja taky byla jako ty...pred rokem kdyz jsme si rekli, ze chceme mimi, prestala jsem kourit a pit, ale po pul roce snazeni, jsem zacla polevovat, ted si obcas zakourim, ale jen kdyz nekam jdem si sednout a obcas si dam vinko, nebo pivko! Vis ono je to taky blvi, kdyz jedes nekam s bandou si sednout a ty si dzus,nebo vodu, kazdej se te pak pta, ty si tehotna?ze nechlastas???? takze i pro tyhle keci, si obcas dam neco!

Ahojky :) a mě dokonce můj vlastní doktor řek,že jestli si budu chtít dát dvojku červenýho nebo nějakej slabej koktejl,tak klidně můžu,ale já jak vidim chlast,tak se mi zvedne kýbl :) dokonce mi kvůli tlaku doporučil slabý kafe..každopádně než sem to zjistila,že sem těhu,tak sem si dala panáka slivovice a všechno vpoho :)

Když ještě nevíš že jsi těhu - do vynechání MS bych to vůbec neřešila...pokud swe tedy denně neopíjíš...většina holek co znám, někde slavila a tak a pak zjistily že jsou těhule...a děti mají zdravé a v pořádku...takže klid, žádné výčitky...

Ahojky, buď ouplně v klidu :) ...já si dám občas skleničku červeného a nějak to moc neřešim. Myslim, že sklenička, dvě jednou za čas nemůžou uškodit. Kdybys viděla co všechno do sebe cpala kdysi moje švagrová, tak bys jen :jawdrop: :jawdrop: a dneska mám neteř, která je naprosto boží - šikovná, chytrá, krásná !!! Mamky řádění na ní stopy naštěstí nenechaly :qu: :a:

Tak to jste mě uklidnily, měla jsem vážně výčitky svědomí, ale pravda je, že už se snažíme 8 měsíc a kdybych nic nemohla tak fakt bych se také zbláznila, děkuji za odpovědi!

30.03.2010

Ahoj Holky, dnes jsem obdržela všechny výsledky.

Sluníčko, neboj, já si také myslím, že to dopadne dobře. Dobrá zpráva je, že ty jsi v pořádku. já bych také nejprve zkusila clostík a až na poslední řadu bych šla do IVF. Mezitím bych samozřejmně zkoušela dál s přítelem. Přeju jen a jen ty lepší zprávičky. Můj manža je také sportovec, jezdí cyklo a má další koníčky jako samozřejmně fotbálek a jiné a také to má půl na půl, ale zase na druhou stranu nám doktor řekl, že to není tak nejhorší. u nás jsem z krve vyšla špatně já, v minulosti jsem prodělala infekci. Už mně snad ale doktoři dali do pořádku, upravily hormony a už mám opět i ovulku. Folíky se mi také tvoří a v říjnu jsem podstoupila IUI. t se nezadařila a my s manžou jsme se dohodli na menší pauze a zkoušíme teď sami. Pokud to opět nevyjde, tak se v dubnu opět objednám. Tak držím palčíky, hlavně se nestresujte, pořiďte si třeba domu nějaké štěně nebo kotě. Já mám doma teď momentálně koťátko a řeknu ti, je to jako mimino. Pořád se o něj musím starat, pořád kolem mně chodí a mňouká a já nevím co chce, tak je to tady celkem prča, ale více jsme se rozveselili, myšlenky máme jinde a i v postýlce je to takové veselejší, zvlášť, když chceš něco dělat :*O*: , pohneš nohama pod peřinou a už máš na nohách čtyřnohého mazlíčka. Takže, já doufám, že nám to tentokrát výjde. Držím vám oběma štěstíčko, ju? :||):

Jsi hodná, děkuji moc za podporu, musím ze z toho vzpamatovat a bojovat, však neboj i na nás tam ty // čekají, já tomu věřím ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky