Deníček uživatele petra 1

14.05.2012

Ahoj, mám takový dotaz.Když někomu napíšu dotaz na MMB a nejsem první zájemce,zobrazí se mu to? Vidí můj dotaz, nebo se mu zobrazí jen ten první zájemce? Děkuji za vaše odpovědi. ;)

Děkuji za odpovědi. Tak jěšte nějaký ten den vyčkám a případně se ozvu paní jěště jednou. ;)

Ahojky jasně že to vidí to už potom záleží na člověku co Ti napíše.Zda že už je věc prodaná nebo že je stále k mání nebo někteří když už zboží nemají tak ani neodepíšou ..záleží na lidech každopádně se mu to zobrazí ;-)

27.04.2011

Ahoj holky. Už jsem vám strašně dlouho nepsala, no nějak není čas. Říkate si má jedno dítě a nestíhá, no my sme pořád někde v pohybu.

Míša 18 měsíců
Míša 18 měsíců
Míša 18 měsíců
Míša 18 měsíců
22.03.2010

Ahoj tety a říjňátka :a: . Před pár dny my už bylo 5 měsíců a musím říci že dělám velikou radost rodičům. I paní Dr. mě chválila, že jsem velikej kluk.

Už nám bylo 5 měsícu a nějaký ten den :-))
Už nám bylo 5 měsícu a nějaký ten den :-))
Už nám bylo 5 měsícu a nějaký ten den :-))
Už nám bylo 5 měsícu a nějaký ten den :-))
Už nám bylo 5 měsícu a nějaký ten den :-))
23.12.2009

Ahoj holky, :a:

Máme 2 měsíce
Máme 2 měsíce
Máme 2 měsíce
Máme 2 měsíce

Ahojky Petulko, malej je naprosto rozkošnej!!!! mě se to už taky pomalu krátí, jsem 33tt+3 a už mě to bříško dost zavazí... už se strašně moc těším na toho našeho prcka :) , pěkně mě nakopává... ve 32tt jsme vážili 1860g a jsme naštěstí hlavičkou dolů :) ... jo a nevím jestli víš, že Verunka B. porodila má Andru kolem 3kg a 50cm... tak se opatrujte a moc vám to rodinko sluší :) !!! a hlavně moc štěstíčka v tom novém roce...papa

In reply to by kattyy

;) Ahoj Kačko. :a: Děkujem za pochvalu. Míša je opravdu naše zlatíčko i když občas pozlobí. ;) O té Verče to vím. Jsem s ní v kontaktu. Včera je už pustili domů z porodnice. No a ty to máš už taky za pár. Kde budeš rodit? :||): Ve Vyškově? Půjde Rob k porodu? Už máš zbalenou tašku do porodnice? A co oblečky? Vše nachystáno? Je to strašné jak to letí. My už za pár dní budeme mít 3 měsíce, no a ty zachvilku miminko u sebe. Tak se drž, užívej pupíka, pak ti po něm bude i smutno. :one:
Ahoj :a:

In reply to by petra 1

Ahojky, už máme vše :) , teda kromě kočárku - sporťáku Casualplay S4, korbičku a autosedačku Prima jsme už koupili z druhé ruky za poloviční cenu :) !!!mamka ho nechce kupovat dřív než porodím :) !!
tašku už zabalenou mám, protože chci rodit ve Šternberku, takže ji pořád převážíme, kdyby mě to nedejbože chytlo ve Vyškově, ale od února už budu bydlet na baráčku, Rob bude do půlky února v Moravské Třebové na kurzu, tak ať to má blíž...no k porodu zatím chce jít, ještě si to nerozmyslel, ale po tom všem by si to asi nenechal ujít... pomalu už začínám prát oblečky, ještěže se to tak dobře žehlí :) !!! jo to si myslím, že mi bude smutno :) po pupíku, je to skvělej pocit, jak se ti tam ten malej vetřelec hejbe :c: ...tak se opatrujte a hlavně ať jste zdraví!!!papa

Míša je teda pořádně velký klučina (má míry i váhu větší než náš Davídek ve 3 měsících :O ). Jako rodinka jste naprosto kouzelní :one:

In reply to by xpetka

Jo, jo, je to pořádnej chlapák :C]]: Ono mu nějak asi moc chutná mlíčko(jenom kojím) :$}: . No a velikej bude asi po tátovi. On měří 196cm ;)

08.11.2009

Ahoj holky. :a: Mám takový dotaz. Kolik spí vaše mimina :|P: a co děláte aby usla? Nám jsou dnes 3 týdny a malej moc toho nenaspí.

tak nám bude za týden měsíc a Adísek usíná zásadně u kojení nebo v kočárku, takže problém usínání budeme řešit určitě postupem času také. Pokud hodně brečí, tak se nám také osvědčil velký gymnastický míč. Skákání na něm miluje a též se obávám, že to bude vyžadovat, i když bude mít třeba 10 kilo :-)....to pak bude mazec. Každé mimi má nějakou neřest, na kterou pak doplácí rodiče :-). My zatím spinkáme dobře, i když už spí méně než třeba před týdnem. J

Ahojky,tak nam jsou ctyri mesice a taky mame hroznej broblem s usinamim uz od te doby co jsme přisli domu s porodnice.Malej taky spal krasne jen v kocarku a vecer jsme uspavali na rukach,pak se to zlepsilo a zacal usinat sam jen ze jsem lezela vedle nej u postylky a drzela ho za ruku,pak se to zase zmenilo a zase usnul leda v naruci...kdyz jsem ho dala do postylky tak řval.Ted posledni tyden usina tak ze si ho dam k sobe do postele lehnu si za nim dam mu dudlik,chytnu mu ruce at sebou tak nehaze a hladim ho a vetsinou do peti minut spi,pak ho prendam do postylky,dokonce vcera mi tak usnul i v postylce,naklonila jsem se nad nech chytla, chvilku hladila a spal.Tak uvidime jak dlouho,ty mimca se strasne meni a kazdou chvilku je to jinak,kdyz uz si myslim ze je to dobry tak se to zase vsechno zmeni.a to přijdou jeste zuby :jawdrop: Takze vydrz bude lip snad

In reply to by petanda

Tak vidím že v tom nejsem sama. Jinak na ten míč, nebo na nošení na rukou ho nechci moc učit. Potom jak poroste by se to hodně proneslo a já mám problémy se zády. Tak to bych se asi úplně odrovnala.
Ono máš pravdu hodně se to měni. No u nás je to obden problém s usínáním. Jeden den spí ukákově a druhý né a né usnout

my skákali s malou na gymnastickem míči, ale tim jsme si ušili na sebe bič páč takhle usínala přes den až do půl roku než se nám podařilo to odbourat. Zkus zpívat ukolébavku vždycky při usapávání ať si ji zafixuje a ví že má chrnět když ji zpíváš

06.11.2009

Ahoj tetya říjňatka :a: . Tak jsem se konečně dostala na chvilku k počítači, tak vám napíšu jak to vše proběhlo u nás. ;)

ahoja Péťo,tak jsem si početla na prvorodičku prima,na to jak jsi měla pořád nějaký trable ke konci,tak vše v poho viĎ?moc moc gratuluju.A co kočárek?Náš jezdí skoro sám :///: mějte se fajn :a: pa Helča a holkyKK

Tak to jsi měla super porod :) Malý Míša je krásnej,moc,moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka :k: :k: :k: Gabča a Nicolásek

01.11.2009

Ahoj holky.Mám takový dotaz. Určitě se to tu už milionkrát rozebíralo, no nemohu to najít. Malej má dva týdny, od kdy můžeme ven? Nevadí mu když je venku taková zima?

Jsně,jak píši holky,můžeš ven už za každýho počasí aspon na tu hodku ;) (pokud není zrovna nějaká vánice) :s: Oblečení určitě fusak nějakou kombinézku a teplou čepičku s rukavičkama :a:

ahooooooj :) můžeš ven, neboj, už je to starej mazák ;) děj mu nějakou kombinézku a hlavně čepičku :) krásně si tu vycházku užijte, viděla jsem fotečky, jsou nádherný, vypadáš skvěle !!!

27.10.2009

Ahoj holky :a: , předem se omlouvám že píšu jen tak ve zkratce. No už sme pár dní doma s naším pokladem :cc): a teď se snažíme udělat si nějaký režim.

In reply to by petra 1

Ahojky Peti, mám se super, válím si šunky a strašně to rychle letí....termín porodu mám 3.3.2010 :) ....a nevíme co to bude, Robiš totiž chce překvapení :) !!!ale na ultrazvuku jsem asi nejspíš viděla co nosím pod srdíčkem, tak je to moje sladké tajemství :) ...stejně si celou dobu myslím že to bude chlapeček, tak snad se to potvrdí :) ....Ty se hlavně opatruj a ať malej dělá jen samou radost!!papa

12.10.2009

Ahoj holky :a: . Tak jsem se včera ještě vyfotila. Dnes máme TP, no vypadá to tak, že malej :cc): se tam nějak moc zabydlel a nechce se mu ven :00:

Pupík 39+6 tt

Ahoj hezký bříšenko a fakt takový malý... ale ještě nahoře hodně... jen tak to nebude :) neni kam spěchat je škaredě :) Denuliiinka

19.09.2009

Ahoj holky :a: . Tak jsem neodolala a našemu malému jsem koupila na zimu kombinézku, v tescu, ve slevě jen za 250,- :qu: Je sice trochu větší, no bude nám sloužit až do jara :one: .

Tak jsem neodolala
Tak jsem neodolala
Tak jsem neodolala
Tak jsem neodolala

Dobré kousky Petruško.Taky jsem něco teplého nakoupila,ale to počasí je stále letní,takže vlastně nevim v čem půjdeme z porodnice.letos asi zima nebude,když jsme tak vybavené... :?

In reply to by Helinka

Já právě nic takové na zimu ještě neměla. Nechtěla jsem moc dopředu nakupovat, když nevíme jak bude malej :cc): velikej. No tyto kousky jsou velikost 3-6M, tak snad to v zimě unosíme. ;)
No a na cestu z porodnice mám připraven komplet košílka, dupačky, kabátek,čepička obyčejný tenký bavlněný :one: + ještě jeden fleec komplet kalhoty a mikina a k tomu bodyčko :one: . Uvidíme jak bude moc zima. No a samozřejmě hezkou teplou deku do autosedačky :C]]:

kombinézka je úžasná... v našem Tescu nic podobného nemají :§) Na poslední nákupy se chystám příští týden, tak třeba taky něco ulovím... kombinézu nemám zatím žádnou...pořád doufám, že narazím na nějakou slevněnou :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky