Deníček uživatele Peta

05.11.2009

Ahojky, mám dotázek, ve kterém týdnu těhotenství se chodí na kontroly do porodnice?

Tak u nás se chodí myslím od 38tt. Ale já tam pojedu teprve až budu rodit, protože můj :*8*: si dělá všechno sám až do konce. Na křivky taky chodím k němu. ;)

Zrovna jsem byla vcera na kontrole na gynde a sestricka mi napsala snad 8 terminu navstev dokonce tehotenstvi,takze ja do nemocnice chodit nebudu,vsude jeto jine :)

Ahoj, myslím, že jsi tu někde psala, že budeš rodit u Milosrdných, já tam chodím už od 34tt, protože byl malej KP, ale co jsem tam tak zaslechla, když je vše ok, objednávají nejdřív měsíc před termínem.

to je opravdu ruzne. Ja mela jit poprve na 38+0, mela jsem jit poprve i na monitor, ale ten den jsem porodila, tak jsem tam nesla :-) J

Ahoj,
myslím, že záleží na tvém lékaři a taky porodnici, kterou máš vybranou. Já byla v por. nejdříve 37+0, to jsme jen udělali poradnu a vyjasnili si některé drobnosti a teď 38+0 mi dělali poprvé CTG. Myslím ale, že nejdřív se chodí v 36tt :a:

05.11.2009

Ahoj těhulky, jen jsem se chtěla zeptat. Jsme ve 32.

Já myslím, že máte váhu úplně perfektní. My jsme měli v 30+5 1200g a to bylo málo. A pak na konci 34tt (33+6) 1790g, takže jsme byli o dva týdny starší a teprve jsme měli vaší váhu. ;) Takže je to v pohodě. Můžeš být v klidu. :)

myslim, že můžeš být v klidu. My měli ve 31+6 váhu 1850g. Za 14 dní jsme šli znova a to mi doktorka řikala,že od tý doby moc nepřibral, že má míň než má mít. Na konci 36tt už váhu zase dohnal.
Takže bych se nestresovala. Krom toho, UTZ není úplně přesnej. Beru to asi tak - kamarádce den před porodem řekli, že mimčo má zhruba 3200g a malej nakonec měl 3550g..

tak mi jsme byli na utz kdyz sem byla ve 31 tydnu, a mala vazila 1480g(a porodni vahu mela 2900g)a nikdo mi nic ohledne jeji vahy na utz nic nerikal,2.11.ji byli 4 mesice a uz ma 5500g.takze bud v klidu,asi by chtela abys mela otesanka nebo co pa a nestresuj se zbytecne.Miska

04.11.2009

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá nemáte náhodou seznam věcí, které jsou potřeba do porodnice v Brně k Milosrdným bratrům???

ahojky tak ja jsem sice rodila v bohunicich ale na prohlidce jsem byla u milošu maji stejny seznam věci tak tady je
jadnorazove kalhotky , vložky , vložky do podprsenky , kojici podprsenku, 2 ručniky (jeden na spodek a jeden na cele tělo ), věci osobni hygieny, plinečky, vlchčena ubrousky, něco na zadeček a propisku na zapisovani kojeni
to je asi vše co porřebuješ pižano ,košilku a zavinku ti tam pujči ale jestli chceš mužeš si vzit sve nikdo se na tebe zlobit nebude

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka