Deníček uživatele Pavla.V

28.04.2010

Ahoj všem. :a: Uvažuju o koupi digitálního teploměru na měření teploty v uchu. Máte s nimy někdo zkušenosti? Jaké máte značky a kolik asi stáli?

Ahoj, bejt tebou, tak pokud nejsi zdravotnice a nemáš přesnej fígl, jak to v tom uchu natočit, aby jsi naměřila správnou teplotu, tak ho nekupuju, jsou to vyhozený peníze, jeden doma mám, je ušní a čelní zároveň, stál něco kolem tisícovky Tefal a je naprd, nakonec ho vůbec nepoužívám, čelní je nespolehlivý, ukazuje naprostý kraviny a ten ušní prostě něumíme používat, takže nám leží lady ve skříni a malou měřím normiš teploměrem :a:

14.11.2009

Ahojky. Dneska mi švagrová dovezla ohrádku pro Nikolku, kterou jsem koupila na mimiaukci. Hned jsem ji postavila, opláchla a připravila pro Niki, až se vzbudí :~!: .

Nová ohrádka
Nová ohrádka
Nová ohrádka
Nová ohrádka

To je super Pavli taky bych něco takového potřebovala,ale my to nemáme kam dat :00: Malá je krásně spokojená :)

05.11.2009

ahoj tety. V pondělí jsme papala první opravdové jídlo a to mrkvičku. :a\|: Moc mi chutnala a maminka říkala, že jsem toho snědla docela hodně, na to, že jsme to jedla poprvé.

První mrkvička
První mrkvička
První mrkvička
První mrkvička
30.10.2009

Ahoj tetky. :a:
Maminka mi donesla domu nové hračky, které získala v soutěži v Intersparu za nákup Pampers. Medvídek Pú v autíčku a zvonící telefon.

Dnešní focení
Dnešní focení
Dnešní focení
Dnešní focení
Dnešní focení
Dnešní focení

No NÁDHERA.... :c: Malá roste do krásy :\x: :one: . Šikulka to je když tak pěkně a hbytě mamce utekla :C]]: :qu: . Holky sluší Vám to :qu: .Já fotím docela často ale tu samospoušť jsem tedy ještě navyzkoušela- dobrý nápad. Hned zítra to od zkouším, dík za typ. :+^*:

24.10.2009

Ahojky. Včera jsme byly u paní doktorky, aby Nikolce nastřelila naušničky. Zatím máme s chirurgické oceli a za 3 týdny můžeme dát naše. Jsme strašně ráda, že už je má.

Už máme naušničky
Už máme naušničky
Už máme naušničky
Už máme naušničky

FESAND:)A,to nam nedala dr ani vybrat.Rekla mi ze musime mit nausnice na hacek,o nastreleni se ani nezminila:(.Sice jsem u toho nebyla jak to male pichaly,ale ja bulela v cekarnepac me tam vyhnaly.

11.10.2009

Ahojky všem maminkám a miminkům.

Ahojky,já jsem původně z Chodova a u nás to píchá sestra na dětskym,ale jestli se platí,to netušim.

Ahojky,já jsem ze Sokolova,takže je tam budu nechávat píchat na ORl v poliklinice..Kdybych chtěla nastřelit tak si musím koupit jejich naušničky za 100 a pak můžeš dát svoje koupené..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka