Deníček uživatele Pauluša

17.08.2011

Ahoj maminky a cekatelky. Oznamujeme Vam, ze jse nam dnes ve 13.35 hod narodil ve FN Hradec Kralove chlapecek Misa. Vazi 3690 g, meri 50 cm. Jsme v poradku. Od prvni kontrakce po 10 min ve 20 hod.

Ahojky tak to moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka. :qu:
Koukám taky sis pěkně užila, teda. }:)
Tak hlavně že to máš už taky za sebou a ať vás brzy pustí domů. :a:

Ahoj, obrovska gratulace i zavist, na mne ten Hamilton zatim neucinkuje, delali mi ho vcera rano a porad tu strasime. Tak at hezky rostete a at vas brzy pusti domu :-)

Super zprávičky, moc gratuluju a ať krásně rostete :) a až bude čásek tak šup sem s fotečkama :) opatrujte se oba dva !!!

16.08.2011

Tak dnes po ranní návštěvě porodnice :( kvůli doměnce, že mi teče plodovka jsem šla v poledne na plánovanou KO.

Ahojky, koukam, ze si po doktorech "uzivas" podobne jako ja :-) Taky prenasim (dnes 40+3) a taky bych to uz rada mela za sebou. Dnes mi taky delali Hamiltona, tak jsem zvedava, zda to k necemu bude. Svagrova se rozrodila az tri dny po nem, nekdo az po tydnu, nekdo ale i po par hodinach. Ja jsem spise skepticka, ale treba budu mile prekvapena. Jinak mne budou pocatkem pristiho tydne vyvolavat, coz bych vazne nechtela. Tak nam drzim palce, at uz ten porod prijde a je pokud mozno rychly a bez komplikaci -) drz se :-) BTW - kde budes rodit?

co vim ntak to pomuze kdyz je telo pripraveno,kdyz ne tak to muze delat dr do nekonecna,
kazdopadne preji brzky porod bez komplikaci :a:

Tak držím palce, aby se to rozjelo a měla jsi to hezky za sebou... já už bych taky chtěla rodit, ale Pavlínce se zatím ven nechce... a tak jsem si už na čtvrtek naplánovala sraz s maminkama a dětma, aby mohl zapůsobit zákon schválnosti a třeba do té doby něco začne... :a: :a: :a:

15.08.2011

Holky jsem 40+3, v sobotu jsem měla termín a nic se neudálo.
Dnes mi odtéká plodovka, teda myslím, a nejvíc když ležím, malý se hýbe, asi bych měla zajet do porodnice, ne?

Tak jsem teda jela, ale prý to půodovka nebyla. Tak potom nevím, co to mohlo být. Asi jsem úplně blbá. Výtok přece poznám. Ten mě v těhu celkem potrápil a měl úplně jinou konzistenci. Toto byla čirá tekutina, občas narůžovělá, žádný hlen, prostě voda, vazká na omak jako jar klouzavá. Nekapala, ale tekla. škoda že jsem si tu vložku neschovala.
Teď mám pocit že jsem plašila. Personál byl v pohodě a milý. Jen já si připadám jak idiot.

In reply to by Pauluša

Takhle jsem to měla minule... dvakrát mi odteklo něco jako plodovka, ale prý to nebyla... bylo to průhledné, měla jsem mokré i kalhoty... prý to nejspíš byla hlenová zátka, že to tak může někdy vypadat... porodila jsem pak za týden a plodovku mi museli píchnout až ve finále, sama nepraskla...
Jako idiot si rozhodně nepřipadej, raději desetkrát zbytečně, než jednou pozdě... to vůbec neřeš... já jsem minule rodila potřetí a taky jsem to nepoznala, co to je... to je normální a oni jsou na to v porodnici zvyklí, nejsi žádná výjimka...

In reply to by Pauluša

Ahoj
Tak to by mě zajímalo co to ztebe teda vyteklo?? Podle tvého popisu to opravdu vypadá na plodovku :?
Tys jim tam žádnou vložku nedávala??Takže tě jenom vyšetřili??
No nevím doktoři by měli vědět co dělaj,ale občas to tak není!!
Každopádně jestli tě bude nák moc bolet břicho a bude to trvat dlouho..tak jeď! Třeba narazíš na jiného Dr. a řekne ti uplně něco jiného. Lepší 3x plašit než 1x přijeď pozdě :e):
Držím palečky ať máš maličké taky brzo u sebe :c:

No já bych určitě jela, mě odtekla plodoka v 8 večer, neměla jsem žádné bolesti a o půl 10 byl malý na světě! Sice to byl 2 porod , ale i tak bych jela! Přejem hodně štěsí Tobě i prďolkovi!

10.08.2011

Ahojte, chtěla bych se zeptat, jak je to s odhadem váhy dítěte.

mně odhad váhy vůbec nedělali, švagrové se spletli o půl kila, sestřence o třicet deka (oběma odhadovali víc než dítka skutečně měla)

Ahoj, z UTZ bych byla v klidu a i kdyby to odhadli dobře tak to je akorát, co bych dala za 3,5kg. :)
Jinak my řešíme opačný problém, malá drží dietu od 36tt, teď jsme 38+1 a stále odpovídáme o 2-3 týdny mladšímu miminku. :)
Vyslechla jsem na to spousty pohledů. Moje obvod. gyndoložka (starší s praxí) tvrdí, že je to v pohodě, že mám počítat s +-500g a že záleží na obrazovce UTZ a oku doktora, stačí prý aby kurzor položil o milimetr jinak a hned tam skáčou hodně zkreslená čísla.
Dvě mladé doktorky plaší, že jsme moc malinký a pořád mají podezření na špatný průtok pupečníkem a dneska pan doktor s mužským nadhledem řekl v poho, holt to nebude 3,5kilové miminko, ale 3kila by jsme s trochou snahy mohli dát, ale radu jak jí pomoc v přibírání mi nedají :D
Takže v klidu, klidně můžeš mít i 3 kilové miminko. Jooo a ještě moje 50kilová segra měla chlapečka 3,5kg a 52cm a byl tááááák malinký, že jsem nevěřila, že můžou být mimísci ještě menší :D

In reply to by kacka majova

Asi fakt v klidu. Já když jsem se narodila, normálně v termínu, ne předčasně, jsem měla 2,8kg. Dnes, v dospělosti vypadám normálně, před těhotenstvím jsem měla 64 kg, jen 17% tuku (norma pro ženy je 18-28%) a měřím 173 cm.
Takže i když tvoje miminko vypadá na maličké, tak se to může změnit.

09.08.2011

Ahoj maminy, tak uz se nam to pekne priblizilo. V sobotu mam termin a ted sedim v cekarne u dr.na "posledni" kontrole. No to jsem moc zvedava s cim se dnes doktor vytasi.

Tak ať je mimísek brzo u tebe Pavlí, je pravda, že jsem taky pěkně unavená a těším se až to budu mít za sebou. I když vím, že to nebude nic příjemného, ale fakt se těším. S tím bříškem se to fakt už moc nedá a to bych potřebovala doma něco málo udělat, ale nejde to.
Tak držím palce ať to všechno dobře dopadne !!!!

Ahojky, tak snad ti to pomůže a rozjede se porod, já tady dneska uklízim jak šílená a zatim teda žádný výsledek. Budu doufat že to taky pomůže.

In reply to by Pauluša

Já to do pondělní kontroly, neřešila, doufala sem že se to rozjede samo. Ale v pondělí na kontrole mi dr. řekl že po císaři nechtějí vyvolávat, protože je přitom riziko že ta jizva rupne. Takže jestli se to nerozjede samo tak ve čtvrtek nástup do nemocnice a v pátek mě zase říznou. Dneska už 6 den přenáším a včera na kontrole sem měla stále čípek 2cm a hrdlo plně uzavřené. Takže já to na přírodě nechat nemůžu. :|€|:

04.08.2011

Tak tady je foto, jak ta lampička svítí. Je to foceno bez blesku.

Lampička-krteček-jak svítí?

Děkuju-to jsem potřebovala vědět ;-) Dva roky se k ní nemůžu rozhoupt, páč nevím jak svítí a oni jich mají takový výběr :-)

02.08.2011

Tuhle soupravičku jsem prostě musela pro malého mít. Taky se vám špatně odolává některým věcičkám?

Soupravička

to jsme na tom úplně stejně.Malý se má narodit začátkem října a já už pro něho mám spustu věciček.Doma mám už 2letou cácorku.Ale po ní je skoro vše růžové,tak prostě "musím" nakoupit :s: Zrovna dnes mi přišel další balíček se 2 bundičkami.Už si říkám,že to ani neunosíme,ale stejně neodolám! :n: A včera jsem ještě vydražila jednu mikinku na mimiaukci :s: Pro jistotu :€Ss€:

In reply to by kotypa

no já už jsem u nás terčem a hlídanou osobou abych nenakupovala. Ale skulinku si vždycky najdu.
Je to zábava. Pro sebe nerada nakupuju. S tím jsem hned hotová. Jdu kolem výlohy a buď se mi něco líbí a koupím to nebo ne.
To pro malého pořád něco hledám...

In reply to by Pauluša

Já už to doma lepši neukazuji a ani neříkám :) Jen kámoškám a ty mě chápou :s: Jak říkáš - je to zábava.A hlavně ty malinkatý věcičky jsou naprosto úžasný :c: Mě pro sebe taky nebaví nakupovat.Mě se vše líbí jen na ramínku a když to obléknu na sebe,tak už spokojená nejsem :#o:

Krása, mám stejný problém, taky občas nemohu odolat. Kdysi sem Domčovi koupila něco podobného, jen tmavě modré a s námořnickou tématikou, koupila sem to větší a vydželo nám to 2 roky. :qu:
Tim že to má gumičky na rukávech a nohavicích, tak to mohl nosit o dost dřív.
Je fakt super. :one:

02.08.2011

Tak máme před sebou posledních 11 dnů. Pokojíček je dokončen. Jen pár malých úprav a je to.

Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen
Pokojíček skoro dokončen

Moc moc krásné! Až skoro škoda začít užívat, jak je to hezky narovnané! I ta zelená barva je dobrá volba ;)

TO je krása !!!! opravdu moc, já být Vaše miminko tak už neváhám na svět ani minutu :)
A to krtečkové světlýlko je teda fakt super, můžu se zeptat, kde se dá sehnat ??? Přemýšlím o nějakém taky, ale tohle je teda fakt luxusní !!

Jéééé to je nádhera.. Prosím tě-viděla jsem, že tam máš lampičku s krtečkem... Jak moc svítí? Já totiž po ni pokukovala taky našemu mladýmu, co má dva roky ;-)

22.07.2011

Tak přikládám fotečku bříška v 38.týdnu.
Tak jdeme rodit, ne? Nač ještě čekat? :\x:

38.týden

Čauky, krásnej pupík, tech 7 kg závidim, vypadáš moc dobře. Já mam 12,5 a připadam si jak velryba, Ale s Domčou sem tenkrát přibrala 16 tak to sem na tom tentokrát líp (teda zatim).
Taky bych se nezlobila, kdyby mimi už chtělo ven, no uvidíme, uvidíme.

In reply to by Pauluša

Jo u mě to vypadá že ani cvičení nezabere, to co doma poslední dny vytvářim, abych to tu vše dodělala je docela na palici a mimi drží a drží. :s:
Ale v pondělí po kontrolním UTZ mi řeknou jestli mě nepoženou zase na císaře, tak aspoň budu o něco chytřejší. :one:

In reply to by Pauluša

Ahojky, tak po včerejší kontrole - vše v pořádku, jizva je dobrá mimi má o týden míň, má asi 3250g takže mě nechají porodit normálně. A na porod to zatím nevypadá, hrdlo stále plně uzavřené. Tak sem zvědavá kdy se mimískovi bude chtít ven. :///: :a:

16.07.2011

Ahoj všem maminám a čekatelkám.
Dneska jsem se vrhla na praní výbavičky. Pokojíček je téměř hotov. Jen čekáme na nábytek a pak uděláme fotečky.

Ahojky, mě když je na zvracení, tak se mi chce většinou omdlít. Možná je to jen blbej tlak. Tak se raději šetři :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka