Deníček uživatele Paolina..

28.09.2015

ahojky *smile* chodila jsem tu a dnes po 6 letech zas ve stejny termin jsem // teprv pujdu na kontrolu k dr ...  ale je to jasne :)) :€O: 

pozitivni prekvapko :))

Nejradši bych šla na krev HCG, protože se testování nemůžu dočkat a bojím se , že se sklamu a třetí dítě se opět nepovede:cc):

:h:gratuliji holky k 2 já mám mít menstruaci za 8 dní, asi je na test brzi. Mám příznaky citlivá a bolavá prsa, mlezivo, bolest zad a podbřišku, pocit že to už dostanu,velký hlad, velká unava , dělám noční ve skladu k ránu padám, motání a migrena hlavy. Časté močení, únava děsná. Jsem tak netrpělivá trochu klesla teplota bt, ale pak zase dneska 37 tak s esnad udrží. 31.5. byl styk ovulace 1.6. další sex 3.6., menstruace od 20.5.-25.5. tak uvidím jak to dopadne.:€O:

Dneska jsme meli uplne stejny myslenky se sem podivat.ja tu taky nebyla 6let :-) jen s tím ze ja jsem 29+1 tento tyden :-) tak at je vse o.k pavli

20.07.2011

Ahojky zdravím červíky 09 a všechny ostatní ;) 27.6 Pájina oslavila už 2 roky hrozně to letí :D Denísek mi půjde od září do školky :) a nějak na mě padá nevím asi hormony :D přemý

Třetí dítě?? jak to zvládáte??
Třetí dítě?? jak to zvládáte??
Třetí dítě?? jak to zvládáte??
Třetí dítě?? jak to zvládáte??

Pavli tak už jsi se dočkala a Pájince rostou vlásky :qu: je krásná. A s třetím dítkem moc neporadím, já už neee :€\€:

Ahoj Pavli,
asi to opravdu záleží jen na vašem rozhodnutí, ale jsi ještě mlaďounká, takže i kdyby se vám třetí mimčo podařilo už třeba za rok, tak si těch dovolených u moře užijete i se třemi dětmi až až, i když by se to muselo zase trošku posunout, až by bylo miminko starší.
Jinak bych si asi taky spíš užila ještě příští rok dovolenou a třeba na ní by se mohlo zadařit a přivezli byste si od moře ten nejkrásnější dárek - dvě // na testíku :-).
Myslím si, že i kdyby byl mezi Pavlínkou a třetím miminkem čtyřletý rozdíl, že by si i tak ještě spolu krásně vyhráli. Čím delší pak už necháš mezi nimi pauzu, tak to třetí bude vyrůstat už spíš jako jedináček a Pavlínka si vyhraje nejvíc s Denískem, když jsou od sebe jen 2 roky.
Každý věkový odstup má své pro a proti, určitě to ještě proberte a uvidíš. Ale pokud už se Ti začíná po bříšku stýskat, tak bych to asi neodkládala, nechala tomu volný průběh a nechala to na přírodě, jak to zařídí :-).
Pa :a:

In reply to by alenkas

Ali děkuji moc :) no právě já když jsem byla malá měla a mám o 4 roky mladšího bráchu sice jsem si s ním hrála ale toužila jsem mít vždycky sestru tak od roky starší nebo mladší :D viděla jsem jak se staví sen předělávali 3 dětem pokojík a kluci a jedna holka klukům bylo 13 a 11 a olce rok a nebyli vůbec nadšený že sestra snima bude v pokoji ://: tak právě s tím rozestupem nevím no pořád přemýšlím v rozhodování jsem hrozná jsem váha a nechám to asi osudu co bude bude :girl:

In reply to by Paolina..

Jasně, nechtě to osudu a přírodě, až přijde ta správná doba, tak to bude :-)
Já sama mám dva starší bráchy o 9 a o 7 let a je fakt, že jsem si s nimi opravdu moc nehrála. Ti dva si hráli a lítali po venku buď spolu nebo se svými kamarády a já vyrůstala spíš jako jedináček. Vždycky jsem našim říkala, že bych chtěla ještě mladší sestřičku nebo brášku, abych si měla s kým hrát, ale mamka to vždycky zamluvila tím, že je už moc stará (přitom já jsem se jí narodila ve 29 letech).
Ideální věkový rozdíl mezi dětmi asi neexistuje, vždycky bude nějaké proti, tak pokud se třetímu dítěti nebráníte, tak to nechte opravdu tomu osudu :-). :a:

17.05.2011

:)

Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)
Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)
Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)
Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)
Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)
Pavlínka-Denísek pro holky co na nás nezapoměly :)

ahojík.Pěkné,pěkné :one: :one: Pájinka je velká :girl: ,je strašně podobná bráškovi.
Páji,kdybys měla zas něco po Denískovi,tak písni,ju.
Dáda+Kájíííííííík

ahojky. dětičky jsou kouzelný, malá už není tak malá ;) a tobě to taky moc sluší. máš jiný vlásky, že

14.02.2011

Ahojky zdravím zase po nějaké době nejprve začnu Pavlínkou je to mazec :c: už jí je 19 měsíců a v létě nám budou 2ročky už umíme všechno je to moc chytrá holčička ale už má i sv

Červíci 2009 a 2011 :))
Červíci 2009 a 2011 :))
Červíci 2009 a 2011 :))
Červíci 2009 a 2011 :))
Červíci 2009 a 2011 :))

ahoj Pavli,koukam že Pavlínka taky roste jako z vody.Je moc hezka a vecičky jste vybrali krasne,ten koš je užasnej!Male se v nem bude krasne pinkat.Mejte se krasne a mamce přeji krasny zbytek :€O: .

20.11.2010

:) Po dlouhé době se ukážeme červíkům :)) 09 :ooo: :c:

Pavlínka 17měsíců :))
Pavlínka 17měsíců :))
Pavlínka 17měsíců :))

Fiiiiha!!! :qu: Pavlinka roste jak z vody, to je neuveritelne!!! :h: a jake ma nadherna ocicka a ty rasy!!!! :jawdrop: no, jednoduse princezna po mamince :one: :h:

16.10.2010

Ahojky tak se chci pochlubit že mi mamka oznámila že budu mít ještě třetího posledního sourozence :||): jsem z toho ještě pořád v šoku malinko :D zítra mi bude 21 brácha má 17 a sé

Ahoj no mojí mamce je 42 let a asi před mšsícem plašila že je těhotná ale naknec ne docela škoda ,taky sem si říkala že je to trošku divné.že by měl náš patriček mladšího strejdu nebo tetu :) Ale proč ne :-)

In reply to by Lucii20

Já už jsem tady zase dlouho nebyla nechodím tady.. ale tak už to docela uteklo a mamča končí 6měsíc a budu mít sestřičku Katku :c: všechno je v pořádku no a co se týká mých dětí to stejně nebudou chápat dokud nevyrostou pak se tomu akorát zasmějí :s: my to neřešíme já se na Kačenku moc těším mamce pomáhám s výběrem kočárku tak už si vybrala Peg Pérego gt3 kompleto 2011 trojkombinace velice prostorný kočárek chtěla jsem aby si koupila Jané ale Peg je mnohem lepší :c: no přijít na svět má 6.6.2011 má už naplánovaný císař :girl: až se malá narodí třeba sem dám fotku :girl: :a:

In reply to by Paolina..

taky mamce gratuluji :€m: Jsem na tom skoro stejně, jen jsem od mamky o 2 roky mladší a mám dceru 20 a syna 16 a v červnu jim dám sourozenečka. Roky podle mě taky nejsou důležité, hlavně když je všechno v pořádku. :a:

16.09.2010

Od tý doby co zjistila že může sama chodit se nechce vozit v kočárku :)

Pajulka po prvé venku bez kočárku :o)
Pajulka po prvé venku bez kočárku :o)
Pajulka po prvé venku bez kočárku :o)
Pajulka po prvé venku bez kočárku :o)

ahoj, to je jako u nás. Taky toho Markétka více nachodí než najezdí. Ale jsou situace, kdy v kočárku sedět musí. Sice protestuje, ale zatim se mi daří jí nějak přesvědčit aby hezky hačala :s: . Dětičkám to spolu moc sluší. Jsou děsně roztomilí :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka