Deníček uživatele paní Kateřina Behege

tipy, odkazy, zkušenosti, recepty, duchovno, hovno

diskuze pro nekonvenční ženy
diskuze pro nekonvenční ženy

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a proto detoxikovat á stále detoxikovat. my si děláme vždycky srandu, že evoluce bude pokračovat tak, že přežijou populace s chlorelou a aloí :)

ženy, znáte někoho, něco... co by pomohlo člověku, který je už na dně z okolností, který mu přinesl život, nevím, jestli za to může snad nějaká karma, ale je to jedna rána za druhou, z vnějšku.

Nikola 1 rok
Nikola 1 rok
Nikola 1 rok
Nikola 1 rok

Ahoj krásně rostete :a: a vypadají oba dva fakt spokojeně - tak snad zlobí tak nějak v normálu ;) . Mě tu malej zrovna bečí u nohy - jak nemá pozornost tak je to řevu na půl dne - jooo taky musím někdy poklidit, ale on to ne a ne pochopit :00: . Mějte se krásně :a:

In reply to by Zorka

to u nás je to trošku jiný, oni se dost zabavěj sami, ale já je musim hlídat, takže taky nic neudělám a vyváděj hrozněj bordel, buďto ječej že nám praskaj hlavy, něčim mlátěj, nebo krámujou věci, maruš vyhází peřiny z postele a v tom lezou a pak se tom vyválí pes, nikouš dneska po koupání, než sem ho na gauči oblíkla, rozbil talíř, vysypal na gauč hlínu z kytky a ještě se do toho zvládnul počůrat :///: než sem to uklidila, vylil v kuchyni psí vodu a ještě se v tom oblečenej do čistýho vymáchal:s: ale teď má nejradši dveře všeho druhu, zavírat a odvírat a třískat s nima a když je zabouchne, musim mu je otevřít a jede nanovo. hlavně si každou chvíli přivře prsty :one:

to maji jantarove koralky? nebojis se ze by se mohli nekde zachytit? nebo jsou na magnetky? mala ma kukadla jak zrcadla :€s€: a nevim kde jsem to cetla ci slysela, ale ruce nad hlavou u spiciho je pocit spokojenosti 8)

Zdravíme. Tak jak jste na tom. My už máme 6 zubů. Nikoška zatím chodí podél nábytku. Ještě si nesedne a když ho posadíme, hned zas někam leze :) Ze žbleptů vede halohalo, jako telefon a blejoblejo.

11 měsíců
11 měsíců
11 měsíců
11 měsíců
11 měsíců

Ahooooj, moc zdravíme. Je to šikulka :a: My máme jen 2 zoubky. Teď jsme se rozchodili za jednu ruku - už běhá jak čipera i po zahradě na trávníku, ale sám ještě ne. No takže musím běhat pořád s ním - už tak tři dny to doooost vyžaduje. Noci máme pořád příšerný moc se nevyspím. No a přes den už spíme jen po obědě cca 1,5 hodiny. Ví kde má nos, uši a pupík :). No a žvatlá tak všelijak - někdy máma, táta - ale ne moc jakoby cíleně, jen tak mezi řečí :). Jo jinak malej pořád na něco ukazuje a dost jasně dá najevo že to fakt musí vidět. Nějak rychle nám ty naše miminka rostou :00: .Jo a máme jednu hroznou vlastnost - jak zalezu do kuchyně tak peláší za mnou a řve a kňučí a visí mi u nohy - takže dopolední vaření je fakt o nervy, snad ho to brzy přejde. Jinak máme hodně malých kámošek - takže jak přijdou tak se s nima malej pořád pusinkuje a tulí - snad z toho vyroste :s: Zase se ozvěte, páá.

In reply to by Zorka

tak to je šikula :)mysi na běhání ještě počkáme.. Nikouš má svý takový zlobicí místa, že ví, kam leze, třeba shodit lampu, otvírat padací šupliky pod linkou, do koupelny, a tak taky moc neudělám. na nohy mi taky šplhá a chce zvedat koukat do kastrolů, brát do chňapky pokličku, míchat, má oblíbenou špachtli na pekáč. postýlku ani ohrádku neobývá, jen kyž jdu dolů pro něco a hned je zle :)

Ahoj mamči. Ležím teď v posteli se zánětem prsu.. malýmu asi rostou nahoře zoubky, tak se na mlíko vybod a já sem z toho nemocná. Tak aspoň napišu, co je u ns novýho..

Ahoj, moc zdravíme, malej je pěkná kecka ukecaná, my tolik slov neumíme :€s€: . Jinak můj malej snědl půlku celého jablka i s jedním zubem - no až jsem čučela :). :a:

In reply to by paní Kateřina Behege

:) no ruce a nohy máme pořád hubený, včera na 10m prohlídce jsme měli 8,5 kg a 75 cm, ale máme takový bříško jako ti somálci když se napapká :), malej mi už tak přes měsíc jí krásně, je schopnej sníst skoro celou housku a dvě svačiny odpoledne a v noci má ještě mlíko nebo se budí a to ho aspoň uklidní - ale už spí líp - huf

Ahoj, tak přidávám taky nějaké obrázky, jak nám ty torpéda pěkně rostou. Akorát jsme teď všichni trochu nemocní, i malej má svůj malej kašlíček.

foto 4 měsíce
foto 4 měsíce
foto 4 měsíce
foto 4 měsíce
foto 4 měsíce

Jestli se nepletu tak jsme si kdysi psali, že taky používáš šátek. Malej v něm ze začátku nechtěl být. Teď jsem 2x zkusila jiný úvaz a jsem v úžasu - dnes navečír byl skoro hodinu venku v šátku a byl tak spokojený - koukal a koukal a ani nedutal, mám fakt radost. Při vázání se vůůbec nevztekal. Snad nakonec šátek i užijeme, hlavně když bude malý protivka a nebude nic zabírat, ani to ležení na gauči :€s€: .

Ahoj, tak to se brzy uzdravte. Můj malej má teď rád když mu prdím do ručičky, do nožičky, do pupíčka, na krček, no všude :), pak se tomu strašně řechtá :s:

Zdravíme, tak jak se mají vaši prcci, my už oslavili 3 měsíce a Nikola už se hezky učí zlobit.

náš bobik má 3 měsíce:-)
náš bobik má 3 měsíce:-)
náš bobik má 3 měsíce:-)
náš bobik má 3 měsíce:-)

Jee vy šátkujete? Já si šátek taky pořídila, ale malej chce být pořád v pohybu, takže ho zatím moc nepoužíváme. Když ho uvazuju tak do mě mlátí pěstičkama a tak šíleně se vzteká, pak mi na tom příšerně dlouhém konci sedí pes a čučí na mě - no komedie :s: . Nakonec, když se mi úvaz povede, tak jsme oba totálně spocení, malej se vyřve a v šátku usne. Ale šátek povolí, tak se tam nějak divně schoulí. No a jakmile se vzbudí po cca 20 minutách tak chce s křikem zase rychle ven. Vázala jsem klokánka, takže příště chci zkusím kříž s kapsou uvnitř. Myslela jsem si,že by bylo dobré malého naučit na šátek, kdybychom někam vyrazili na výlet, že bude v šátku vzhůru a bude se mu tam líbit. Jinak moc krásně rostete :€s€: . Náš režim se prozatím přes den ustálil na tom, že kojíme každé 2,5 hod. a vždy půl hodinky před kojením odpadne a schrupne si.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ti v tom šátku zůstane i vzhůru? já ho tam právě chci nosit většího a vzhůru třebas na nějakém tom výletě nebo v metru apod... Jinak my jsme přes den s papáním jak hodinky - každé 2,5 hodinky a vždy spinká jen tu půl hodinku před papáním. Nějak si to takhle rozvrhl sám. Někdy výýýjimečně usne na delší dobu v kočárku, ale musíme být v pohybu. :€s€:

Tak už se nám to přelomilo. Už mi Nikola celý dni neprospí jak medvěd, ale kouká a povídá si a taky se vzteká. už spí přes den jen u mě v šátku. V kočárku ani v postýlce pořádně nezabere.

Teda to je cácroka, hlavu omotanou toaleťákem :s: my taky toho moc nenaspíme, chceme být středem pozornosti a když se ho chvíli nevšímám,tak je řev :D ...

Tak mamči, už ho skoro neunesu loupežníka našeho. Má už hroznej sud, no jako měla ségra..

5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo
5 týdnů a 5 kilo

ježíš co máš místo mlíka? pribiňáky? :D
výborná inspirace - ta mašinka... musíme vyzkoušet... ačkoli kluci papají ovoce i zeleninu v pohodě... starší nemusí polívky, ale čerstvou mrkev, jablko, rajče, víno, melouny, kedlubny... prostě skoro všechno mi jí s chutí, a mladší to má zase radši povařené, ale připisuju to sklonům k atopii, takže asi ví, že je to pro něj lepší :D

Ahojky no je to šikulka :) My jsme měli ve 4 týdnech 5370g :D takže taky krásně rosteme :) Tak užívejte papa :)

Pekne roste chlapak...je krasnej. Cucim jak pase...nase prdola bude mit za 4 dny 2mesice a nesaha mu v tomhle ani po kotniky :-) Tl bide asi tim ze davame zhruba jen 2x denne bo si bude davat sevsim na cas jako prvni dcera. At roste kloucek jen tak dal..hlavne vse ve zdravi.

5.4.

Dneska už slavíme týden:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka