Deníček uživatele Panenka

30.07.2009

Ahojky. Maminky. Kojíte a jakou máte antikoncepci ke kojení? Já rok a půl brala antikoncepci Depo-Provera. Teď teprve jsem zjistila, že to, že jsem přibrala je důsledek tohodle sajrajtu.

taky jsem ji brala asi čtyřikrát. jsem sedumnáct měsíců po porodu a pořád nemám menstruaci, ani nějaký hormon. a neroste mi děložní sliznice.
Doufám že se mi to srovná, možná bysme chtěly další dítko

Ahoj, pracovala jsem ve farmacii a vedlejší divize s touhle antikoncepcí jezdila ke gynekologům, když jsem se rozhodovala jakou ant. brát nejdřív jsem si odchytla jejich area sales managera a probírala jsem to sním, mají na to studie a navíc jsou nabušení vědomostvi, sám mi řekl, že mi to v žádném případě nedoporučuje, že je to svinstvo a u některých žen způsobuje neplodnost. tak jsem se zděsila a tuhle tu sračku sice od Pfizeru (což je topka mezi farma firmami) zavrhla. Takže vřele nedoporučuju!!!!!

In reply to by barushe

Díky moc za odpověď. Já v tom letáku četla, že může být žena neplodná 4-31 měsíců. Hezký. No a proč mi to ta blbá gynekoložka od toho neodradila? Jen se mě zaptala, jestli chci prášky nebo injekci nic víc o tom.

In reply to by Panenka

Protože je to pro ni kšeft, ono to funguje tak, že za ní nakluše nějaký farma rep nabídne jí tenhle ten produkt a když toho vypíza za x tak za to něco dostane (peníze, elektroniku, dovolenou atd.) takže jí nejde o to jak to působí na pacoše, ale že má další čárku k již zmiňovanému dárečku, tak to prostě chodí a nejen na gyndě, všude.

07.01.2008

Ahoj holky, tak jsem tu měsíc nebyla. Je tu hooodně nových uživatelek. S malou se to trošičku srovnalo. Už mam i čas na sebe a na domácnost. Jinak roste jako z vody. 2.1. se na nás poprvé usmála. Bylo to nádherný. Strašně dlouho pozorovala mojí pusu a já se na ní smála a ona se usmála taky. Bylo to tak nádherný. Každej den nám daruje krásnej úsměv. Mam z ní radost.

Je moc krásná.a když se směje musí bít kouzelná.tu odsávačku u nás taky nabízely a já se tomu musela zasmát neumím si to představit:-)Ale když píšeš,že ok tak to asi je dobré,ale já raději zůstanu u té klasické kde budou stačit mé plíce:-))))

07.12.2007

Ahoj holky. Tak dneska mě pustili konečně z porodnice. Vám povim, to bylo...

jeejda tak to byl porod ale hlavne ze rikali ze plodova voda neodtekla ze:-)) to jsou doktori, hooodne zdravicka a stesticka je nadherna:-)

To sis teda užila porod! Ale určitě to stálo za to :-) Máte nádhernou holčičku :-) Moc gratuluju a přeju jen zdravíčko a štěstíčko :-))

to je krásný miminko....moc..zase mám slzičky na krajíčku!!! Hodně zdravíčka vám holčičky přeju!! :-)))

02.12.2007

Holky, já nevim, jestli mi odtekla plodová voda. Je toho málo, ale takový narůžovělý. Není to třeba ta hlenová zátka? Já byla zrovna venku, když se to stalo a myslela jsem si, že jsem se počůrala, ale nevim, jestli když mi praskne plodová voda, jestli je toho hodně, nebo kolik. Poraďte mi!!!!

Panenko, tak to vypadá na dalšího mrnouse. držím palečky at vše proběhne rychle a at jste oba v pořádku. Už taky čekáme každým dnem jestli se to naše vyklube ale nějak se mu do té zimy nechce.Tak se drž.-)))))

01.12.2007

Dobré raníčko. Tak jakpak jste se vyhajaly?

ahojik Panenko je to asi uplne normalni ja jeste nejsem pred porodem a jsem taky nervni a protivna a taky jsem mamce rikala ze kdyby se mi neco u porodu stalo tak at se postara o male at ho nenecha napospas tchyni no veselo:-) ale neboj urco vsechno dobre dopadne a prenaseni se neboj kamaradka prenasela skoro 14dni vyvolali ji porod a byl v pohode a rychly a mimi melo tri sedesat takze neboj urco vse bude ok:-)

No vidím, že v tom nejsem sama. Jsem protivná na ostatní a pak nejvíc sama na sebe. Divím se, jak to ten můj může se mnou vydržet. A to si říkám, že šestinedělí bude ještě horší :-( Snad to vše ve zdraví přežijem :-))

Panenko, tvé obavy ke konci zěhotenství jsou normální, jenže když jsem čekala malou, tak jsem je měla o hdně dříve jak ty a taky jsem z toho porodila o 4 týdny dřív a ještě k tomu císařským řezem, Neboj všechno bude dobrý, věř mi.

Panenko! Všechno bude fajn, porodíš zdravé, krásné miminko!!! Úsměv na líčko, maminko :-))

Myslím, že jsi ÚPLNĚ normální:) Ale nedivím se ti, já se snad 39. týdne ani nedožiju:) Už teď sem strašně protivná a taky se hádám a taky mě přítel občas (často) se..:) Mít strach o miminko je naprosto přirozená věc a strach z porodu taky. Možná by ti pomohlo, kdybys na to nemusela pořád myslet. Ať tě přítel někam vezme na večeři, nebo si kup něco pro radost, hlavně ať na to pořád nemyslíš.. Určitě všechno dobře dopadne, opakuj si to a bude to tak:)

30.11.2007

Tak jsem dneska byla na monitoru srdíčka a nějak se jim to nezdálo a musim tam v neděli. Já jsem z toho nějaká špatná. Minulý týden mě tam poslala doktorka hned, že malé bije srdíčko rychleji, než by mělo. Ale pak se to upravilo. Bojim bojim.

Určitě to bude v pořádku, neboj.. Nebo ti vyvolají porod a budeš mít už malou v náručí..:)

29.11.2007

Holky, nevíte, kde je ten odkaz na ty zaručené typy, jek ti někdo vkládal na vyvolání přiroz. porodu? Já provozuju sex denně a skáču na míči, ale porod v nedohlednu :-( Jsem to hledala, ale jak je nás tu dost, tak to ne a ne najít

Tak tady máme dalšího nedočkavce??? Stejně ti nepomůže nic!! Já nedělala nic, věřila jsem tomu že určitě budu přenášet a ejhle, přišlo to o 11 dní dřív.

Ještě horká vana, chůze do schodů, zvednout něco těžkýho, červený víno, myslím že svařený a dál už nevím. :-)))))) Když ale uděláš všechno najednou, tak to snad pomůže:-))

27.11.2007

Tak jsem se dneska vrátila z prohlídky. a moc mě doktorka nepotěšila. Říkala, že nález mam takový, že si ještě počkám. A přitom mam TP za 14 dní. Holky, já nechci přenášet. Co jsem se vrátila, tak jsem na manžela zlá. A až budu přenášet, tak mi určitě budou vyvolávat porod. Vyvolávanej porod je bolestivější???

Prosím tě mě doktor v úterý na prohlídce řekl, že si ještě počkám že to tak brzo nebude, měla jsem 14 dní do termínu a v pátek byla malá na světě!!! Já měla první porod vyvolaný a byl v pohodě, lepší a rychlejší než druhý, ale to asi záleží jak u koho to zabere, já porodila do dvou hodin od vyvolání a jedna holka z porodnice za dva dny

To že mamka přenášela,si na sebe nevztahuj.To,že se nic neděje,se může změnit během pár hodin,nebo dnů.Ale pomoct tomu můžete:-)))
Mamka taky přenášela nás obě o 14dní,ale já jsem rodila v termínu.Vyvolávaným porodem se nenech strašit.Každá to zvládá jinak.:-)))

Kamaradce vyvolavali a pravda je ze ty nejvetsi bolesti neprijdou postupne ale hned.Nechala si po hodine pichnout epidural a bylo po bolesti.Za dalsi hodinu ji rekli ze uz ma jit tlacit.

26.11.2007

Holky, od kdy se teda počítá porod??? Když každej řiká, že rodil 10 hodin atak??? Nám řekli v porodnici, že máme přijet až budeme mít kontrakce po 5 minutách. Za jak dlouho od tý doby porodim???

počítá od doby, kdy máš kontr pravidelně, jedno po kolika minutách a do porodnice opravdu stačí jet, když jsou po 5 min, raději si to přetrpět doma ve známém prostředí

Já bych řekla, že se to začíná počítat od doby, kdy dostaneš kontrakce. Za jak dlouho potom ale porodíš ti nikdo nepoví, je to individuální.

In reply to by Panenka

tak když to vezmu od těch odpoledních bolestí které byly úplně slabé tak jsem to měla za nějakých 11 hodin. A když to vezmu od těch bolestí které už byly děsné tak jsem to měla tak za 2 a půl hodinky. Tak já beru 2,5 hodiny, protože to předtím nic nebolo jen slabé bolesti v podbřišku jako při menses

22.11.2007

Týjo, Vy se všichni máte. Mě ještě ani jednou asi netvrdlo bříško, žádný kontrakce, nic. Já vidim, že budu tak měsíc přenášet. Vím, že nechávají jen 10 dnů, ale já už chci miminko!!!!! Protože včera už to bylo zase víc znát, jak ten buben roste a hlavně mi přijde, že je každym dnem o kilo těžší.

In reply to by Zuzana.Picmouse

ale co se dá dělat....prcek stávkuje předtím se cpal ven jak nevázanej a ted je v klidu.....moc nekope jen aby se neřekloa spíš spinká tak snad to bude brzo...i když teda já bych tedka taky pořád jen spala nic se mi nechce a jsem pořád unavená.Přenášet nechci ani náhodou....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky