Deníček uživatele osklive.kacatko.2

Přišla jsem sem po dlouhé době mrknout.

Z celého... :h: , Vám a hlavně malému gratuluji, ke štěstí že to takhle dobře dopadlo.. :h: :qu: :h: :qu: .Přeju Vám i nadále tolik štěstí a zázraků.. :) .

Přeju moc moc zdravíčka k ročku a mám z vás velikou radost. Aspoň někomu se zázrak podaří :h: , Š. bohužel ne :r: :r: :r: Ivča

:a: :a: :a: ...Ahoj a dobrou noc přeji všem, snad příště, až zavítám tu budou jen samé dobré zprávy..
Snažilkám přeji rychlé radování //,
těhulkám klidné těhotenství a co nejlepší porod
a nám maminkám jen ty nejhodnější a nejzdravější drobečky..
Mějte se krásně!!
...kačátko :c:

Ahojky :one:
Konečně někdo známej :h: :h: :h: Blahopřeju Mišánkovi k roku,my ho máme 10.2. :qu: Jsem ráda, že jste takhle dopadli :w: :w: :w:

Předem musím říct,že přesně na den mi na 8.měsícím Míša začal papat.Změna nastala asi v tom,že jsem od 20.9 začala chodit do školy a on neměl co jíst..

Ahoj Kačátko tak to je fajn že už Míša začal papat :one: jste šikulky že jste to zvládli ;) Já mám ještě spíš mlíčňáka :s: :s: :s: ráno kolem půl osmé mlíčko v poledne oběd, ve tři mlíčko a večer mlíčko tak v sedm ;) takže myslím že to je v pohodě ;) Kdyby to Míšovi nestačilo on by se ozval neboj ;) Tak at se vám i nadále daří :one:

tak my jíme orientačně o půl 7 jogurt, o půl 10 přesnidávku, ve 12 oběd, ve 3 přesnidávku, a o půl 7 mléko, mezitím pije čaj a taky něco uždibuje mamince :spid:

Tak se nám včera poprvé podařilo sníst 7 lžiček příkrmu.Bojujeme s tím přes dva měsíce..Chodili jsme pravidelně k doktorovi,který nám řekl,že pokud Míša nezačne jíst do 16.9.2008

Ahojky Kačátko :h: Tak vidím , že bojujete s příkrmama jako my s flaškou na mlíčko :ooo: Malej mi ho nechce vůbec pít :-/) Bojujeme s tím 2měsíce. Naštěstí si občas vezme, ale tak max. 2x denně :n: Příkrmy docela papá, hlavně mu vařím kousky a tomu šmakuje.
Jak dopadnul Mišánek po tý alergii na Nutrilon?? :jawdrop: Můj Mišánek to měl taky a má atopickej ekzém :\\: a alergii na kravský mlíko a musí jíst Nuzrilon Pepti :jawdrop:

Ahoj Kačátko jak to tak čtu tak tě čím dál víc obdivuju nemáš to vůbec lehké :h: :h: :h: užili už jste si dost trápení a určitě se to bude obracet v dobré :h: musí :h: Mišánkovi držíme palce at to zvládne a tobě hodně moc síli a trpělivosti :c: bude to v pořádku a Míša bude papkat jako profík :one:

Káči, jak to čtu - je mi Míšáčko mocinky líto, ale věřím, že už to zvládne, když už má za sebou 10 lžiček. Držíme vám palce :a:

Tak jsem tu asi dva měsíce nebyla a přišla se mrknout co se tu za tu dobu změnilo.Kromě ohromného přírůstku nových jmen a miminek koukám, že nic..My teď bydlíme v novém, kde zatím int

ahojky..zrovna dnes jsem na tebe myslela .. vazne.. A co malej je ok??My moc ne :( ale i tak se mame fain :) Matysek nam dela velkou radost.. a ja ho proste milujuuuu je uzasnej :) Tak nekdy snad se dopisem :) Jinac ja jdu zitra taky do noveho a net tam nemam..snad ale brzy bude...pa

Máme mi to fakt smůlu..na den dětí byl Míša v nemocnici,jelikož mi spadl z postele,při jednom z jeho povedených kousků..
Dnes je mu přesně půl roku a nemocnice nás čekala zase..

Jémine chudátko malý,tak držím palce ať je mu zase dobře a nemá s papáním takový trápení!!!! :h:

Ahoj holky,mám velikej dotaz,odledně přikromování....Od pátečního večera byl Míša jak vyměněnej a trvalo mi celých 24hodin,než jsem pochopila,že má hlad.Hrozně se na mě sápal.Přit

ahoj, já jsem musela dávat skoro od 3. týdne z flaštičky moje mlíko, protože jsem měla rozpraskané bradavky a bolelo to jak prase. pak tím jak jsem odsávala se mi mlíko postupně ztrácelo, tak jsem ho začala kombinovat s Bebou a pak se mi vytratilo úplně, tak od 6ti týdnů jíme jen Bebu. od 4. měsíce příkrmy od hami... Deniska jí teda úplně všecko, co jí dám, ještě nebylo nic, co by nejedla, kromě broskve, ale tu už taky jí, to měla asi blbou náladu, když jí nechutnala :s: jí ovocný i zeleninový příkrmy. už jí je dělám doma a mlíčko má jen ráno a večer. Roste krásně a neni tlustá, jak se říká, že děti jsou po umělým mlíku tlustý...pokud nepřekrmuješ, tak nejsou. někdy jí dám z pusy i kousek čokolády, když jí jim :00: to si mlaská, potvora. :h:

No ja mu davam Nutrilon 1,kdyz jsem ho chutnala,tak mi chutnal skoro stejne,jako moje mleko,takze malej nemel problemi s tim ho papat.I kdyz me malej papa taky vsechno.Dokonce uz bastime i jablicko,aby jsme meli nejake vytaminy,kdyz uz nekojim.Ale rikaji,ze kdyz ti nechce prso,tak ze se to ma zkusit injekcni strikackou.Dat mu do pusy prst a i tu strikacku a pomalu mu davat pit z ni.A zkousela jsi si nechat mleko odstat,jestli ho mas dost silne?

In reply to by Kubí

:a: :a: :a: ...právě,že on se mi na prso sápe,ale nechce ani lžičku ani lahvičku..Podle toho kolik toho vyhodil,mám mlíka dost,ale nejspíš slabý..ono když mám člověk hlad,tak se vodou taky nezasití :r: Nevím co budeme dělat..jeden z nás nejspíš povolí..budu zkoušet všechno možný a třeba nám něco zachutná... :-)
...kačátko :c:

Já to měla bez poblémů, cokoliv mu dám, to zbaští...držím palečky ať vám to jde taky dobře! ;) :k:

Holky,teď mě Borůvka navedla k anketě..loni tu bylo hrozně moc mamin,které se vdávali na tenhle termín,zajímalo by mě kolik je jich tu teď a nebo podle čeho jste vybírali vaše datum svat

My jsme se brali 30.12.2005, aby si to manzel dobre pamatoval, jmenuje se David :s:. Ba ne ... chteli jsme trosku jinou svatbu a rozhodne to za to stalo. Na tom snehu v krasnych satech jsem si pripadala jak v pohadce Tri orisky pro Popelku, proste romantika jak blazen :c:, pocasi vyslo na 1.

manžel je rozený v dubnu já v srpnu a ze srandy jsem řekla, že se chci brát mezi narozkama, protože jsem o 7 starší, tak aby to bylo v tu dobu jen o šest :-) Bylo to týden po manž. narozkách. Pak byl květen-podle pověr nebrat a od červa jsou už hycny...Chtěla jsem mít příjemné vlahé počásko- hmmm bylo stupínek pod třicet :-)

my jsme se brali 9.9.2000, svatbu jsme začali plánovat v lednu a září se nám zdálo dost dlouhé na přípravy a tak, no a když jsem mrkla do kalendáře tak jsem zjistila že na jednu sobotu vychází tenhle krásný termín, no a v únoru jsme si zabrali poslední volný čas v 10:30, byl o to velký zájem. Ale u nás to byla spíš náhoda než ňáké počítání a tak :c: . No ale zatím nám ty devítky přináší štěstí, tak snad nás neopustí ;) Vendula

Tak jsme dneska kompletně vyrazili na procházku..i s naší nejmenší členkou,který se zalíbilo v košíku...

Koukám dobře, že tam máš pejska? To je boží :one: , už bych taky vyrazila, ale ještě musim chvilku vydržet...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: :a: :a: ...kočího bych nepůjčila ani za nic,druhýho chlapa jako je on bych těžko sháněla..jestli vůbec..Mám se s ním jako v bavlnce,i když teď už se musím dělit o jeho přízeň s Míšou :ww:
...kačátko :c:

:a: :a: :a: ...Tady se řeší kdo dal komu kolik hlasů a kolik nedal a když chce někdo s radostí ukázat jaký jsme pořádali výlet nic nikdo se neozve.. :( holky sbohem já tu končím. :\/: Občas se příjdu mrknout co tu píšete,ale víc prostě nic..nemá to cenu,pak to akorát mrzí,že hádky jsou důležitější než děti a já myslela,že o ty tu jde především...tak pa :a:
...kačátko :c:

In reply to by Katka77.

:a: :a: :a: ...no počkej..až sebou jednou mrskne v marketu mezi regáli,že něco chce...na to se těším já..ségře to začíná dělat malá a je na to docela drsnej pohled :00: :00: :00: člověk by řekl,že by ji seřezal :spid: :-g( :-g( :-g( ,ale to tě tak odzbrojí,že se člověk nezmůže na nic.. :\/:
...kačátko :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka