Deníček uživatele opicka46

03.10.2013

:a: Tak jak se máte s :cc): my už máme první zoubek :h: a dnes jsme byly na půl roční prohlídce malej váží 6850 g je stále plně kojen a je to naše zlatíčko. :h: :h:

10.09.2013

:a: malej začal hrozně slintat a dnes má celý den vysoké teploty a pláče a pláče :( 5. září mu bylo 5 měsíců tak nevím jestli je to k zoubkům nebo jestli bude nemocný . :(

Tak jsme dneska byly radši u doktorky a zoubky to prej nejsou a na nic doktorka nepřišla snad jedině nějaká viroza nebo 6 nemoc :( ale také nevěděla, udělala nám CRP , moč jsme přinesly a vše bylo v pořádku.Teploty stále má :( :(

Rozhodně to můžou být zoubky. Nám se zoubky vyklubaly, když bylo prckovi 5 a půl měsíce. 8) Ale teploty teda neměl a skoro o zoubcích ani nevěděl.
Jen si tu teplotu pohlídej - pokud by byla hodně vysoká, už by to nutně nemuselo být zubama.

Jinak nám se osvědčilo přes den homeopatika (Viburcol čípky) a před spaním Nurofenový čípek a zoubky zvládáme, pohodička. :-)
Teď už nic z toho ani nepoužíváme a Nurofen jsem dávala pouze v případě, že se hodně budil a plakal. :one:

In reply to by opicka46

Taky si myslím že to budou zoubky,pokud nemá rýmu nebo tak něco tak určitě. Filípek se jednu noc vzbudil celej spocenej,měl 38,4 teplotu tak sme mu dali nurofen. Pak už měl jen zvýšenou teplotu byl jen jeden den nevrlý,dásínka hobloval jak divej ale nateklý je neměl. No a během 3 dnů sem našla první a asi za 3 dny na to i druhý zoubek. Byl hodný,kupodivu dost spal takže to zvládl krásně. Přeju ať se brzy ukážou a moc ho to netrápí. :a:

18.07.2013

:a: Ahoj tak se máte a co Vaši :cc): strašně to letí našemu Matyáškovi byly teď 5 července 3 měsíce.Pořád kojíme a spinkáme už celou noc je to naše zlatíčko :) .Už máme 5 kg tak váhu jsme dohnaly

Ahoj Dubňátka :-)

Ahoj,malej je krásňoučkej. :) Letí to,náš Filípek měl včera 3 měsíce. Na kontrolu jdeme příští středu a sem moc zvědavá jak přibral. Taky budeme mít první očkování,tak to snad bude v pohodě.

31.05.2013

:a: Tak jsem byla minulý týden na 6 nedělní prohlídce a i přesto že mi dělaly revizi hned po porodu tak jsem měla něco v děloze a musela jsem z novu do nemocnice.Naštěstí mi tam vzaly i s Matyášek ,

11.04.2013

Vše začalo ve středu 3.dubna kdy jsem šla na kontrolu.Jednak se nelíbila mému dr. placenta a pak ani ozvy kdy mě vyskakovaly i na 180.A tak mi dr.

Můj 5 a asi nejhorší porod

je nádherný :one: .Mě čeká též 4 porod a to na začátku září.Mám taky strach z porodu.Říká se,když to je už další,že by to mělo jít samo,ale není to pravda.Při posledním porodu jsem rodila pomalu 10 hod a děsný bolesti vůbec jsem se neotvírala.Tak ještě jednou veliká gratulace a hodně zdravíčka :one: :a:

Mě čeká v srpnu čtvrtý porod. Patřím mezi maminky, které se špatně a dlouho při porodu otevírají... chjo :00:
No, hlavně, že to dobře dopadlo. Tak se opatrujte a buďte zdraví :h: :k:

Gratuluji k narození syna, ale porod, ti nezávidím, užila jsi si. Do čtyř týdnu budu rodit po čtvrté a obavy mám veliké.

07.04.2013

:a: Tak se hlásíme konečně to mám za sebou.Matyášek se narodil 5. dubna ve 14.18 hod. a míry 2700 g a 47 cm jsem neskutečná štastná a pyšná mamina.Tatka byl u porodu a byl úžasnej :h: :h: :h:

Tak se hlásím 5 dubna se nám narodil Matyášek další Dubňátko :-))
03.04.2013

Tak jsem si přijela domů pro věci, a mažu do nemocnice :( dr. se nelíbil monitor ve zprávě - četné pohyby plodu kolem 150/min.

Držím palce,ať Vám to dobře dopadne :h: .Malý to dožene.Já jsem porodila ve 37 týdnu a malá měla krásných 3040 gramů :one:

Tak se hlásím z nemocnice a stále 2v1 musím brát kapky Secatoxin, ráno jsem podstoupila zátěžová test teď čekám na doktora co bude dál.Jsem z toho psychicky úplně vyřízená , hormony asi pracujou a já jen bulím :r: :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Manžel je tu semnou :h: čekám chlapečka.Ted mi udělal dr. Hamiltona a pokud neporodím dnes tak ráno porod vyvolají.

11.05.2010

Ahoj holky, už sem moc nechodím jelikož není moc času - s dětičkama je pořád co dělat ale ráda bych Vás našla a koukla jak Vaši mimísci rostou.Určitě si na mě budete ještě pamatova

Ještě tu najdu prosincovky 2008??
Ještě tu najdu prosincovky 2008??
26.10.2009

Tak holky tady máte fotečky. :h:

Holky tady Vám posílám fotečky holek
Holky tady Vám posílám fotečky holek
Holky tady Vám posílám fotečky holek
Holky tady Vám posílám fotečky holek
Holky tady Vám posílám fotečky holek
Holky tady Vám posílám fotečky holek

Jste nádherná celá rodinka! :) A podoba se opravdu nezapře ani u jednoho dítka :) To je doma veselo, že :) Lenka a Kubík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka